• Michal
Stylklasika
Datum publikace28. 11. 2015
Počet zobrazení5718×
Hodnocení4.58
Počet komentářů7

Sedím na baru tak jako každý večer téhle dovolené a užívám si ničím nerušený výhled na taneční parket místní diskotéky, který se svou větší částí zakusuje do písku dlouhé pláže. Ta se táhne od našeho hotelu až kamsi za velké balvany, za které už teď v přítmí nadcházející noci není vidět. Očekávám stejnou nudu, která tu kraluje od mého příjezdu, protože jsem se nějakým nedopatřením ocitnul na čtrnáctidenním pobytu v úplně obyčejném hotelu s úplně obyčejnými turisty.

A tak se jen tak povaluji na desce barového pultu a bezcílně pozoruji do rytmu se vlnící postavy heteráků. Těla nic moc, ale já už jsem po týdnu honění tak nadržený, že bych ojel i nějakého toho taťku. Noc co noc si mastím kládu ve svém pokoji, ale nějak už to nestačí. Kluci z hotelového servisu jsou sice krásní Španělé, ale ani oni, ani já si i přes stovky lačných pohledů, které jsem si s několika z nich vyměnil, netroufáme k nějakým těm intimnostem, i když na jednom číšníkovi je vidět na první pohled, že by se během oběda nejraději zasunul po můj stůl, tam pod mé celkem velké nářadí, což asi jako správná pasivka vycítil, a místo teplého karbanátku by si dal moje nažhavené kořeněné koule, maštěný tvrdý klacek se semennou omáčkou. Zatím se k tomu neodhodlal, a tak si o tom nechávám jen zdát při každovečerním výstřiku.

Nakláním svůj půllitr a klopím do sebe druhou polovinu pivka, které je tu mojí jedinou záchranou, protože tu mají mou oblíbenou naši značku, jejíž zemitá hořká chuť mnou projíždí, až se mi moje vypracované břišní buchtičky tetelí blahem. Stejné blaho se mi dere do očí, protože přes čiré sklo dna stále nakloněné sklenice zaregistrovaly něco neskutečně rozkošného, něco co jsem v těchto končinách ostrovního turistického resortu ještě neviděl. Polonahý modrooký blonďáček si to štráduje středem restaurace a je na něm moc dobře vidět, že si uvědomuje svoji krásu a to, že jeho šťavnatost zacuká s nejedním klackem.

A tak se taky děje. Tají se mi dech a ohonem mi projíždí teplo, začíná mi tvrdnout už jen z toho, jak se ke mne to rozkošné stvoření přibližuje, přestože očividně míří na taneční parket a ne za mnou. Když mě míjí, nasávám jeho vůni, a to mé náčiní ještě víc zoceluje. Jeho hedvábná bezchybná kůže, štíhlá sportovní postava a sladkých osmnáct let udělá s nadrženým pětatřicetiletým býkem v plné síle prostě svoje, ať už to chce, nebo nechce. A já to zrovna teď nechci, protože polosedím u baru naostro jen v plážových trepkách a koupacích kraťasech, které nedokážou zakrýt fyzické nadšení některých mých orgánů z jeho přítomnosti. On si toho také okamžitě všímá, protože jeho velké modráskové panenky už delší dobu sjíždí mou obnaženou hruď. Klukovi se očividně líbí urostlí sportovci se širokými rameny a zpevněným prsním svalstvem ozdobeným porostem kratších tmavých chloupků, které se na břiše šikují do středové linie a míří k tříslům, aby navedly správným směrem toho, kdo má zájem o moje sperma. To se v mých nalitých a stále plných kulkách začalo bouřit a domáhat se výronu.

Blonďáček prošel kolem mne, a protože mezi barovými stoličkami a protější zdí není moc místa, jeho ruka se lehce dotkla mého stehna vytočeného do uličky jeho směrem. Chloupky na celém těle se mi v tom okamžiku zježily, klacek mi houpnul a já se musel cudně stočit k baru tak, aby to nebylo vidět. Ten rošťák můj hladový pyj vycítil a jasně mi mrknutím oka dal najevo, že můj hlad chce ještě zvětšit. Ale já bych rád, aby ho ukojil, jenže automaticky už počítám s tím, že ukájet se budu zase sám nahoře v pokoji.

To už ale objekt mé touhy mizí na tanečním parketu mezi ostatními tanečníky a já se držím svého prázdného půllitru a nejsem schopný žádného pohybu ze strachu, že mi moje tvrdé kladivo vyjede zpod gumy mých ležérních šortek. Zachraňuje mě barman, který přede mne automaticky staví další vychlazenou Plzeň, a já se bořím do její chlácholivé pěny a alespoň na chvíli pouštím ze zřetele ten sexy zázrak, který se teď vlní kousek ode mne. Upíjím pivko a klacek mi klesá.

"Je to v pohodě!" uklidňuji se v duchu a čekám, až bude úplně v klidu, abych mohl rychle opustit barovou židli a ještě rychleji zmizet na toaletách. Musím si nářadí otřít, protože s ním kluk bez jakékoliv větší námahy zamával tak, že výron preejakulátu je tak masivní, že by velice rychle prosáknul i přes koupací kalhoty.

"Jsem tu! … Dobrý!" říkám si vítězoslavně, když za mnou zacvakávají dvířka hajzlíku a já beru do pravé dlaně to své uslintané péro, a protože jsme toho spolu už hodně zažili a prozkoumali, nemám problém s ním mluvit jako se svým nejlepším kamarádem:

"Jo, hochu, to si nech zajít chuť! … To bude nějaká místní celebrita, ten se s tebou zahazovat nebude! … Jen pacholek využil tvýho zoufalství, který muselo být vidět už na dálku, a řekl si, že starýho dědka trochu poškádlí!"

Jak ho tak držím, na špičce žaludu se objevují další krůpěje mazadla. Jsem už zase hrozně nadrbaný, tak ho začínám pomalu roztírat bříškem palce po tvrdnoucím ptákovi a uvědomuji si, že jen vzpomínka na toho kluka mi tlačí semeno nahoru. Nedokážu se ovládnout. Levou rukou si mnu koule a mírně za ně tahám, pravou dlaní nabírám další dávku výtoku, který se mi objevil na klacku. Mnu si žalud a pulzující žíly na ptákovi mi prozrazují, že už to za chvíli bude všechno venku. Ohon mám tvrdý a má mohutná pravá dlaň ho sjíždí dlouhými tahy až ke kořenu; předkožka se vzpíná a já začínám cítit slast rodící se pod náporem mé pravé ruky. Extáze se mi tlačí z klacku do podbřišku. Kořen ohonu, koule i prostata mi pulzují tak, jako by chtěly jedním výstřikem tuhle místnůstku vymalovat. První dávka semene vlítla do otevřené mísy takovou rychlostí, až to v ní zadunělo. Další ji vzápětí následují a já na ten bílý kus porcelánu cákám jako hasič bojující s obrovským požárem.

"Bože, to je nádhera!" ozývá se mi nad hlavou.

"Sakra!" vylétává ze mne spolu se semenem nadávka a leknutím pravou ruku, i s cákajícím klackem v ní, stáčím instinktivně k zemi, abych ho trochu zakryl, a poslední dávku své šťávy si tak posílám na botu. Nejdřív koukám na ni, ale pak oči hbitě posílám nahoru tam, odkud se mladý klučičí hlas ozval. Nad přepážkou oddělující jednotlivé kabinky se z té sousední na mě zubí ten andílek, co mě tak rozrajcoval.

"To je trochu škoda ne?! … Takový množství mrdky by nakrmilo půlku hladovějící Afriky a ty to tady házíš do hajzlu!"

"Já bych s tím nejradši nakrmil tebe…, do Afriky je cesta dlouhá!"

Mozek mám odkrvený, a tak nejsem schopný vymyslet inteligentnější a vtipnější odpověď, ale klukovi se to očividně líbí. Mlčky se sune dolů ve své kabince, tu záhy opouští a vstupuje do té mé. Ani jsem nestihnul ještě tekoucího ptáka pustit a on mi ho už olizuje a jazykem hltá poslední zbytky semene na žaludu. Mou levou ruku mi snímá z koulí, chytá je sám a lehce mi je masíruje. Do toho slastného olizování jen mumlá:

"Třeba z nich ještě něco vymáčknu!"

"To nemusíš! … Když pět minut vydržíš, tak si můžeš načepovat zase plnou… třeba pusu!" Jen tak mezi řečí ho ze svého dominantního postoje informuji o potenci svých varlat.

"Fajn! … Tak za pět minut na pláži u balvanu!"

Můj celý klacek na to mizí v jeho sladké puse, jeho blonďatá hlava se stáčí nahoru na mě a modrýma očima mi i beze slov dodává takovou energii, že ani těch pět minut dneska nebude potřeba. Ohon sebou párkrát škubne v sevření jeho ostře řezaných rtů a už by pomalu zase začal tvrdnout. Anděl klečící u mých stehen to cítí, a tak ho, sice neochotně ale přesto, pouští z vlhkého sevření své pusy. Ocas vyklouzává a zůstává viset na mých polostažených kraťasech. Kluk ho až obřadně hladí dlaní pravé ruky, jako by se na něho nemohl vynadívat, a pak s ní pokračuje výš přes mé břicho, hladí ho a levou mi u toho zase masíruje koule. Pak se pravou přesouvá ještě o trochu výš k mému prsnímu svalstvu, které je zkamenělé extází. Ta ještě o trochu graduje, když se blonďatý andílek jímá olizovat a mírně okusovat moje ztopořené bradavky. Jsem z něho celý maximálně našponovaný a v tom se mezi nás staví můj ocas.

"Říkal si za pět minut na pláži … ne?!"

Snažím se to ukončit, protože pulzování mých žláz se už nedá ukočírovat a hlavně je mi jasné, že tam venku si nebudeme povídat o hvězdičkách. Já a můj nejlepší přítel se totiž už nemůžeme dočkat, až tomu nádhernému sexy opálenému nechlupatému tělíčku nasázíme pořádnou dávku mých perel do jeho mladé voňavé lasturky, nebo kam si bude jen přát.

Bez toho aniž by něco řekl, se kolem mne vine a obchází mě směrem ke dveřím z kabinky, jeho levá ruka pořád drží moje nadupané koule, a než kluk úplně vyjde ven, kulky mi krátce mačká o trochu víc, asi jako trest za to, že jsem to teď ukončil. Projíždí mnou slastná bolest, s mírně zvednutým obočím se na něho mračím a z ocasu mi vyjíždí kapka dalšího mazadla. Neváhá ani milisekundu, vrhá se pusou po ní a jazykem mi slízává celý žalud:

"Já věděl, že tě trochu ochutnám už tady … už mizím!"

Než se stíhám vzpamatovat, kluk je pryč a já tam stojím v kabince s ptákem trčícím nad záchodovou mísu.

"Aspoň už nepoteču a bez trapasu odsud odejdu!" pronáším si do prázdného prostoru kolem sebe polohlasně, mezitím co čekám na to, až mi kláda klesne, i když to nebude jednoduché, protože jak můj mozek, tak moje péro cítí ve vzduchu plážovou šukačku s tím neskutečně rajcovním stvořením. Ale daří se mi to asi i proto, že si všechny moje orgány uvědomují, že bez toho odsud neodejdu a toho mrdu se nedočkám. Klacek se celkem rychle uklidnil, zasouvám ho do kraťasů a ani nevím jak se ocitám na pláži v místě, kde je naprosto liduprázdno, ale doléhají sem ještě zbytky světla z diskotéky, kterou jsem právě opustil. Zastavuji se až u obrovského plochého balvanu, který je položený přes celou šířku pláže a činí tak jakousi zástěnu před případnými zraky mířícími sem z turistického resortu.

Obcházím kámen a za ním na mne čeká v mihotajícím se světle nádherný pohled. Mladý roztoužený klučina tu leží v písku nahý, jeho sametová kůže se ladně napíná na hubené sportovní tělíčko těch nejušlechtilejších tvarů, které je ozdobeno jednoduchým tetováním na levém boku. Leží tam, kouká na mě a lehce si u toho přejíždí po ztopořeném péru. Prsty druhé ruky si sliní a lehounce jimi zajíždí do prdelky. Prdelka, prcinka, mušlička, ani nevím, jaký výraz by nejlépe vystihnul tu nádhernou hedvábnou věc, která mě teď svými krouživými pohyby láká do své blízkosti.

Nemusí dlouho, moje kraťasy letí k zemi do písku a můj trčící kolík mi jako střelka kompasu ukazuje, kam ho mám co nejrychleji zasunout. Přiklekám k němu a teprve teď slyším jeho slabounké sténání. Nemůžu odolat té vůni, olizuji jeho hladkou kůži v podpaží, na bocích a odtud se můj mlsný jazyk přesouvá k tříslům. Beru do pusy jeho tvrdý ocas a párkrát ho potahuji až ke kořenu, kde mě lákají k ochutnání jeho šťavnaté kulky. Ty ale jen tak letmo míjím jazykem, který už se nemůže dočkat slaďounké nechlupaté dírky pod nimi. Lížu ho tak vehementně a do hloubky, že se jeho sténání mění v hekání a on slastí přivírá oči a zaklání hlavu, prohýbá se v pase a nastavuje mi ji pěkně k obličeji. Klacek se mi škube a hučí mi v něm, že by skoro stříkal, proto končím s ochutnáváním jeho díry. Andílek je tak roztoužený a nadržený z dominantního samce, který se nad ním teď sklání, že nemůže ani mluvit a jen pravou dlaní jde po mém ohonu. Jeho hladový pohled ho registroval už od mého příchodu s očividným nadšením, že ten už stojí jako tyč a je připravený k akci, které se to mládě pode mnou nemůže dočkat.

Opatrně nadklekávám nad jeho hrudník, tak aby měl všechny moje poklady co nejblíž k ústům, a mohl tak pohodlně hltat všechno, co mu nabízejí. Kluk je nadšený a s vervou žíznivého si na jazyk pokládá můj velký žalud a olizuje každou kapku touhy, které se na jeho špičce objeví. Nevydržím to už dál a pomalu zasouvám celý klacek do jeho roztoužené pusy. Rty se mu chvějí rozkoší a on jimi objímá, do průměru mých pěti centimetrů, každou šlachu, sval a žílu mého ohonu. Jazykem mi uvnitř dráždí uzdičku a krouží po žaludu se souběžným pohlcováním celého mého péra, chvílemi až po jeho kořen. Jsem zapřený o ruce a vypínám se celým svým mohutným hrudníkem nad jeho obličej, chloupky na mém břiše se u jeho nosu střídají s krátce střiženým porostem mého klacku, a on tak může nasávat i kořeněnou vůni mého mužství.

Svaly v celém těle mi kamení a klacek mám už jako z oceli. Testosteron se mi mísí s kapičkami potu, které se mi začaly objevovat po celém těle. Vedro těchto dní a nocí je obrovské, ale spalující vášeň těchto okamžiků ho mnohonásobně předčí. Anděl pod mou nadvládou tam dole v písku se nemůže mého ocasu nabažit a dávky mazadla, které z něho vytékají, lačně hltá všemi svými smysly.

Rvu mu klacek do krku a má silná stehna ho svírají kolem jeho hrudníku, jeho ruce spočívají svrchu na nich a on se dlaněmi snaží probudit v mých koulích ještě většího býka, po němž naprosto zřejmě touží celým svým mladým pubertálním tělem. Jeho dlaně jsou teplé a něžné, rty a pusa nenasytné a v téhle kombinaci netrvá dlouho a samec, po kterém tolik kluk touží, v mém nářadí burcuje na poplach. Poplach se po pár zásunech do jeho vlhké a teplé pusy mění na vyhlášení útoku, a já proto veškeré semeno, které mám v koulích, vylévám mladému do pusy, na tváře, na krk, a jen co se stačí z mého prvního cákance vzpamatovat, i do krku. To sladké stvoření si přesto hladově zasouvá mou stříkající hadici zpátky do pusy a dalších několik dávek teplého semene se mu spouští do krku. On je labužnicky polyká s občasným olíznutím toho, co mu nechtěno vyteklo přes rty ven. Nechce se jen tak snadno mého tekoucího ptáka vzdát a rve si ho lačně zas a zas zpátky mezi rty a mocným sáním se snaží o to, aby ani kapka mé šťávy nepřišla na zmar. A stejně tak jako před tím tam na hajzlíku mi u toho lehce mačká kulky, což mé cákance, k jeho neskrývané radosti, ještě umocňuje. Je to neskutečně sexy. Do teď jsem pod sebou neměl tak šikovného mladého kluka, který si chlapa umí takhle vychutnat. Ale je pravdou, že jeho krása a vůně celého jeho těla mě žhaví doběla a energie mého mužství se vytáčí do nejvyšších otáček takřka samovolně. Stejně tak samovolně ze mne teď do něho vytékají poslední zbytky mrdky, kterou on stále polyká a dává mi jasně najevo, že pořád nemá dost. Svíjí se pod mým sevřením a sténá tak, že to ve mně probouzí zatím nepoznané pnutí.

V klacku mi hučí a žhavá řeka spermatu, která jím právě protekla, ho ještě víc rozdováděla. Svým mocným pulzováním mi dává signál, že tentokrát pauzu nepotřebuje a že můžu do toho andílka napumpovat další dávku. Osvobozuji ho ze sevření svých nohou a lehám si vedle něho do vyhřátého písku. Kluk se nerozmýšlí a s jasným nasazením uspokojit samce a dostat z něho co nejvíc lahodné šťávy mi nasedá na hrudník. O jeho ochlupení si tře tu svoji překrásnou pevnou prcku a houpavým pohybem mi nastrkuje svůj ocas blíž k obličeji.

Chci ho také ještě jednou ochutnat, je nádherný. Sice o dost menší než ten můj, ale neskutečně sexy. Souměrně tvarovaný s dokonalým žaludem, u kořene zdobený dvojicí slaďoučkých švestiček, které už se jímám prsty jemně masírovat. Přitahuji si za ně blíž ke rtům tu ztopořenou nádheru a jazykem slízávám všechno, co z toho krásného klacku zatím vyteklo jako důsledek touhy, kterou prožívá jeho nositel. Pusou mu dráždím celé péro a on už nemůže vydržet rozkoš, která jím zmítá. Rukama sahá dozadu a nahmatává můj klacek, silně ho tiskne a tlačí si ho pod sebe. Prdelkou se nasouvá na něj a strká si ho zatím jen naplocho mezi ty svoje hebounké půlky. Sjíždí ho sem tam a dráždí ho jemnou rozehřátou kůží své prdelky. Naše vzájemná rozkoš je už nesnesitelná. Můj anděl proto do dlaně nabírá dávku slin a roztírá ji po mém ohonu a hned, jak si je jist, že to stačí, si zavádí můj žalud hlouběji mezi půlky. Na chvíli se zastavuje, sklání se ke mně a líbá mě, jazykem si vychutnává mou pusu a jemně s ním olizuje moje dvoudenní strniště.

Žalud mi spalující vášní pulzuje v jeho zadku a touží se zabořit dál do jeho teplého mladého tělíčka a co nejdřív mu tam napumpovat všechno, co pro něho mají připravené moje varlata. Nasouvá se mi na klacek, sténá blahem a jeho sténání končí až s jeho dosednutím na můj pytel. Koule mi tím zmáčknul, že jsem málem vystříknul, ale on už se zase trochu nadzvedává. Koule mi uvolňuje ze svého sedavého sevření a posouvá se na mém ohonu výš, až se ten skoro dostává z té jeho super sexy dírky, která se ho ale nechce jen tak vzdát. Proto se zase rychle dostává do sedu a můj ocas se mu zabořuje do jeho hubeného bříška až někam k pupíku. Zase slastně sténá a to už vidím první bílou kapičku, která se mu probojovává z ohonu. Pomáhám jí na svět prsty své pravé ruky a roztírám mu ji po žaludu, jeho sténání graduje a mění se v žadonění o to, abych ho pořádně opíchal. O to nemusí ani moc žadonit, já už jsem také na pokraji prvního cákance. Zasouvám proto svůj mocný klacek opakovaně a možná snad čím dál tím hlouběji do toho andílka. Jeho teplá šťáva se mi po chvíli rozlévá na prsa a stéká z nich do písku kolem mne, rozkoší protkané zvuky, které u toho vydává, jsou rajskou hudbou pro mé uši a nejen pro ně. Teplo jeho mladého těla objímající moji kládu roztahuje mou semennou trubici a tou začíná proudit moje rozdováděná šťáva. Moje varlata do něho posílají největší dávku spermatu tohoto večera a já u toho slastně mručím, což si on užívá a na klacek mi nárazovitě nasedá. Vylévám si do něho koule s takovou chutí a energií, že i on se po mém ohonu ještě chvíli vozí a nedokáže ho ze sebe tak snadno vytáhnout.

Ležíme ještě chvíli jen tak. Já jsem stále v něm a vytékají do něho poslední malé cákance mé mrdky, postupně se ale i ty dostávají z jeho prciny ven a stékají po nás do písku. Andílek na mě pořád obkročmo sedí a sportovní svalíky na hrudi tiskne k těm mým. Hlavu má položenou na mých prsou a očividně se mu nechce z mého dominantního objetí. Všude kolem nás voní sperma a my se oddáváme ševelení mořských vlnek poskakujících na pláži.

Z toho španělského pobytu se nakonec stala moje nekrásnější dovolená. Můj anděl sice bydlel na vedlejším ostrově, ale každý večer za mnou jezdil s vysvětlením rodičům, kteří tam byli s ním, že v mém hotelu je lepší diskotéka s hezčíma holkama. Tolik semene jako tehdy tam každý večer s ním jsem nikdy před tím ani po tom nevycákal. Dovolená po týdnu skončila a my se už nikdy víc nepotkali, ale jen vzpomínka na jeho vůni, jeho krásu a to, co dokázal s mým klackem, se už navždy vryla do paměti právě mého ohonu a stala se na dlouho jeho spolehlivým raketovým pohonem.

Hodnocení
Příběh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (34 hlasů)
Vzrušení: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (31 hlasů)
Originalita: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (31 hlasů)
Sloh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (27 hlasů)
Celkem: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (38 hlasů)

Komentáře  

+1 #7 rajcovníMartinxxl 2015-12-11 18:34
sexy povídka, rád bych další.
Citovat
0 #6 DíkyMichal 2015-12-09 14:13
Děkuji za oba podnětné komentáře. Budu se snažit, aby další moje povídky, jestli dostanou šanci, byly lepší.
Citovat
-1 #5 Odp.: Raketový pohonPavel 2015-12-09 00:17
Některé věty jsou kostrbaté a zbytečnečně dlouhé, příli rozvité, jinak ale je povídka ok.
Citovat
+1 #4 Odp.: Raketový pohonFull.of 2015-12-08 22:48
Díky, piš dál, zajímá mě tvůj autorský vývoj :-) Brzy zjistíš, že skutečná výzva je kombinovat příběh a erotiku. Držím palce.
Citovat
+5 #3 PoděkováníMichal 2015-12-06 12:37
Děkuji za oba komentáře i za v nich zmíněné připomínky, budu je respektovat. Budu také rád i za reakce ostatních čtenářů, abych mohl uspokojovat jejich čtenářské touhy. Další moje sólo povídka a začátky dvou erotických serií jsou již v redakci. Psaní mě baví a rád bych, aby vás bavilo čtení mých příběhů. S pozdravem všem mým čtenářům, Michal Reho.
Citovat
0 #2 Odp.: Raketový pohonsvatý otec 2015-12-04 05:11
Souhlasím s uživatelem Leckdo - povídka se vymyká zdejšímu obvyklému patetickému kvílení plného plytkosti a zbytečností, skrývajícího se za rádoby romantiku. Mnoho slov často skrývá prázdnotu a tady tomu není. Rád si od autora ještě něco přečtu.
Citovat
+1 #1 KlasikaLeckdo 2015-12-03 23:24
Konečně po dlouhé době opravdu klasika - uvěřitelný příběh a rychlá akce. Na můj vkus trochu moc mazadel a jiných tekutin a vyprávěcí postava není zrovna můj typ, ale určitě se trefíš v nějaké další povídce, které dají doufám čtenáři posvěcení nějakým alespoň triviálním komentářem.
Citovat