• Milan Urban
Stylklasika
Datum publikace25. 12. 2019
Počet zobrazení3825×
Hodnocení4.80
Počet komentářů5

Když slyším někoho mluvit o pyramidách v Egyptě, vybaví se mi stejně jako téměř každému jinému především známé pyramidy v Gize. Hned na to se mi ale vybaví jiná asociace, kterou vyvolávají vzpomínky na moji cestu do Egypta a na pyramidy, které nebyly vztyčovány z kamenů pradávnými služebníky faraónů pro jejich věčnou slávu, ale z textilních materiálů jako hotelová prostěradla, slipy a podobě, současnými služebníky erotiky jejich penisy pro věčné potěšení ze sexu.

Toho roku byla zima příliš dlouhá a množství sněhu znepříjemňovalo život takovým způsobem, že se už všichni těšili na příchod jara. To pořád nepřicházelo, a tak řada mých známých řešila nedostatek sluníčka výjezdy do teplejších krajů.

Já jsem si zpočátku zimní sezony nemohl výborné lyžařské podmínky vynachválit a několik víkendů jsem strávil v rakouských Alpách, přes den na výborně udržovaných sjezdovkách a v noci v příjemně vytopeném pokoji rodinného hotýlku pod pruhovanou peřinou s mým tehdejším přítelem.

Ale čeho je moc, toho je příliš. To se týkalo jak nových a nových přívalů sněhu, tak i stále se měnících nálad a nových požadavků ze strany mého přítele. Rozhodl jsem se proto rázně vyřešit oba problémy, nebo spíše před nimi utéci s nadějí, že se během mé nepřítomnosti samy vyřeší.

Jak se později ukázalo, mé předpoklady se splnily, a nejen že po mém návratu z dovolené, kterou jsem se rozhodl si v této pro mě nezvyklé době vybrat, se v Praze už plně probudilo jaro, ale i můj teď již bývalý přítel mi oznámil, že se seznámil se starším pánem, který je ochoten se jeho požadavkům více poddávat, než jsem tomu byl ochoten já.

Řešení se nabídlo samo, že když mi můj šéf opět letos důrazněji než v předcházejících letech připomenul, že mám ještě čerpat tři týdny loňské dovolené. Rozhodl jsem se je tedy strávit v teplých krajích, a to nejen co se týče klimatu, ale i v případě, že se naskytnou i jiné „teplé končiny“, tak jsem si předsevzal, že jimi rozhodně nepohrdnu.

Při surfování nabídkami cestovních kanceláří „last minute“ na internetu mě zaujala nabídka poznávacího zájezdu po Egyptě, kombinovaná s několikadenním pobytem u Rudého moře. Takový způsob trávení dovolené mi vyhovuje, protože si sice rád užívám všeho, co moře nabízí, nevydržím však nečinně ležet na pláži více než dva, maximálně tři dny.

Během dalších dvou dnů jsem opět prostřednictvím internetu vyřídil objednávku i zaplacení zájezdu a třetí den, nebo spíše noc, jsem již seděl v kabině airbusu ČSA, který směřoval na letiště v egyptské Káhiře.

První dny pobytu v hlavním městě tohoto severoafrického státu byly věnovány, kromě nezbytné návštěvy pyramid v Gize, Egyptského národního muzea s poklady z Tutenchamonovy hrobky nebo nádherné Alabastrové mešity v káhirské Citadele, také za příplatek méně navštěvovaným nejstarším pyramidám v Sakkaře a kostelům v části Káhiry obývané původními křesťany – Kopty.

Ve starém koptském kostele Svaté Panny Marie došlo k prvnímu z řady setkání, která poznamenala celý můj pobyt v této exotické zemi. V jeho přítmí a atmosféře prosycené vůní kadidla upoutal moji pozornost krásný, štíhlý a vysoký mladík, lišící se svým ušlechtilým vzhledem od většiny mužů, se kterými jsem se dosud v Egyptě setkal. Rozhodně to nebyl Arab, ale podle snědé pleti, kaštanových, zvláštním způsobem upravených vlasů a až vznešeného výrazu jemné tváře, to nebyl ani Evropan.

Když skončil tichou modlitbu u postranního oltáře a pokřižoval se, všiml jsem si zvláštního kříže vytetovaného na levém předloktí. Při odchodu z kostela se naše zraky na okamžik setkaly a v jeho očích jsem zaregistroval krátký záblesk zájmu, ale po chvíli se mi ztratil v davu turistů.

Zeptal jsem se našeho průvodce, zda nezná význam kříže, který jsem spatřil na jeho ruce. Vysvětlil nám všem, že je to znak pravověrných Koptů, a tím také pro mne tato krátká epizoda skončila.

Druhé setkání ale na sebe nedalo dlouho čekat. V první třídě nočního rychlíku, který nás dopravoval z Káhiry do Asuánu, mi v řadě sestávající ze dvou sedadel vlevo a jednoho samostatného vpravo připadlo místo zcela vlevo u okna.

Když jsem si uložil zavazadla do police nad hlavou, objevil se můj budoucí soused, kterým nebyl nikdo jiný než tajemný neznámý z kostela Svaté Panny Marie. Podle překvapení, které se v jeho očích nedalo přehlédnout, mi bylo jasné, že mě také poznal a opět jsem pocítil ten zvláštní pocit jakéhosi vzrušení jako při prvním setkání. Nebyl to však již jen tak letmý, přelétavý okamžik, ale v jeho očích jsem postřehl i jakousi směs překvapení, radosti a zájmu.

Než se usadil, nabídl mi výměnu míst, pokud bych si to přál. Byl jsem však se svým místem spokojen a nabídku jsem s díky odmítl. Až teprve v noci, kdy na místa u oken začala klimatizace sesílat téměř sibiřskou zimu, jsem pochopil smysl a obětavost jeho nabídky. Mé lehké letní oblečení, které jsem na sobě měl a které vyhovovalo vysokým teplotám v Káhiře, bylo teď zcela nedostatečné.

Byl jsem proto rád, když mi při krátké zastávce v jedné z mála stanic, kde vlak při své mnohahodinové cestě na jih zastavoval, nejen nabídl znovu výměnu sedadel, ale i teplou bundu, kterou vytáhl z příručního zavazadla.

Během výměny sedadel jsem se přesunoval nad sedícím sousedem, když tu náhlé trhnutí rozjíždějícího se vlaku způsobilo, že jsem se neudržel na nohou a dosedl do jeho klína. Naštěstí jsem nedosedl úplně, protože jsem se držel opěradla přede mnou. Narazil jsem totiž na nějaký tvrdý předmět, kterým byl, jak se brzy ukázalo, jeho tuhý penis trčící kolmo vzhůru. Jen jsem doufal, že jsem mu svým neobratným pohybem nezpůsobil žádný úraz.

Rychle jsem se mu omluvil, ale pocit, který ve mně vyvolat dotek špičky jeho penisu na mém zadku, a představa, kde by až mohl skončit, kdybych neměl pevné kalhoty, mě vzrušila natolik, že i můj penis dal o sobě rychle vědět důkladným ztopořením, které jsem nemohl nijak zamaskovat.

Když potom přehazoval přes má ramena dlouhou bundu, která mi sahala až na kolena, snad nechtěně, snad úmyslně, zavadil i on o pyramidu vybudovanou mým pilným penisem v kalhotách. Odhodlal jsem se takto povzbuzen k dalšímu kroku.

Celý vagon byl ponořen do polotmy, většina cestujících podřimovala a jejich spánek jen občas rušili procházející domorodí cestující. Sklopil jsem opěrku, která oddělovala naše sedadla, přisunul jsem se těsně k sousedovi a rukou ukrytou pod bundou jsem zamířil k jeho rozkroku.

Nahmatal jsem jeho penis, který stále napínal látku kalhot až k prasknutí. Nebylo zapotřebí mnoho úsilí k tomu, abych ho jednou rukou ze sevření těsných kalhot vysvobodil. Opatrně jsem mu přehrnul předkožku ze žaludu a ukazováčkem začal roztírat po špičce kapku lepkavé šťávy, která se na něm objevovala v takovém množství, že už promočila i část slipů nad ním. Druhou rukou jsem si hbitě rozepnul zip u mých kalhot, vytáhl zpod slipů také již pořádně naběhlý penis a chtěl jsem začít masturbovat.

V tom jsem ale ucítil jeho horkou dlaň a chvějící se prsty, které mi sevřely penis hned za žaludem a začaly ho něžně hladit. Pak už odpadly veškeré pochybnosti a navzájem jsme si penisy vyhonili až do samého konce a mohli je uložit již uvolněné zpátky na jejich místa v kalhotách. Naštěstí jsem měl po ruce ubrousky z balíčku s večeří, kterou jsme dostali v hotelu na cestu, takže jsem do nich utřel bohatou nadílku jeho semene, která skončila částečně na podšívce bundy a částečně v mé dlani.

Podobně si s mým semenem poradil i soused, a když jsme už odstranili všechny stopy, které by mohly prozradit, co se právě pod úkrytem bundy událo, šeptem jsme si povídali ještě dobrou hodinku.

Svěřil jsem se mu, že mám s naší turistickou skupinou zamířeno do Asuánu, kde se máme nalodit na hotelovou loď, s tou pokračovat po Nilu do Luxoru a cestou navštívit řadu památek. Od něj jsem se dozvěděl, že máme společnou cestu, protože se vracel do Asuánu po dovolené strávené u rodiny v Káhiře. V Asuánu se má nalodit na jednu z hotelových lodí, kde pracuje jako barman.

Doporučil mi návštěvu několika míst, kam obvykle průvodci turisty nevodí, a po téměř dvanáctihodinové cestě jsme se na nádraží v Asuánu rozešli každý za svým cílem.

Průvodce nám po nastoupení do přistaveného autobusu sdělil potěšující zprávu, že naše loď nesoucí slavné jméno Ramses je jednou z nejlepších, které se na Nilu plaví. Loď, která na nás čekala na nábřeží ověnčeném lucernami, byla ve skutečnosti luxusním plovoucím pěti hvězdičkovým hotelem.

Uvítací ceremoniál při vstupu na palubu se skládal z přehlídky nastoupeného hotelového personálu a šálku chladného karkade, silného ibiškového čaje. Po ubytování v příjemném pokoji, pod jehož oknem šplouchaly vlny Nilu, a po sice dobrém, ale dosti pozdním obědě, jsem si zaskočil do baru na sklenku doporučované „desinfekce“ v podobě sklenky skotské whisky bez ledu.

V baru mě čekalo další, opět milé překvapení. Jak se říká do třetice všeho dobrého i zlého, tak se na mě v podobě toho dobrého za barovým pultem usmíval můj známý z kostela a vlaku. Teprve, když jsem uviděl na jeho barmanské vestě jmenovku se jménem Markus, jsem si uvědomil, že jsme se dosud ani nepředstavili.

Přivítali jsme se jako staří známí a také jsem se mu představil. Dohodli jsme se, že pokud mu to jeho povinnosti v baru dovolí, ještě se večer na chvíli sejdeme.

Po večeři jsem opřený o zábradlí na zádi lodi sledoval rej bílých trojúhelníkových plachet felúk křižujících v mírném větru hladinu Nilu. Ani jsem se nenadál, slunce během několika minut zmizelo za obzorem a já zůstal na horní spoře osvětlené palubě sám.

Po chvíli jsem za sebou na kobercem pokryté palubě zaslechl tiché kroky, a když jsem se ohlédl, rozeznal jsem v šeru Markovu postavu. Jakmile se ale přiblížil blíž, poznal jsem ve světle jedné z lamp, že jsem se zmýlil.

Příchozí byl sice Markovi velmi podobný, nebyl však oblečený do uniformy barmana. Měl na sobě bílé triko s krátkými rukávy, které odhalovaly snědé, svalnaté ruce, také s vytetovaným koptským křížem na předloktí a bílé přiléhavé kalhoty těsně obepínající pěkně formované tělo.

Představil se mi jako Markův bratranec. Mark ho požádal, aby ho u mě omluvil, protože mu práce v baru nedovoluje přijít, a tak aby se mi prý alespoň on trochu věnoval.

Jak se ukázalo, pracoval na lodi jako masér a předvedl mi také své pracoviště, plátěný přístřešek na opačném konci paluby.

„Teď po západu slunce zpravidla nemám žádné zákazníky, a tak se starám o úklid lehátek a osušek, které turisté na sluneční palubě opustili. Mark mi také vyprávěl o vaší společné cestě vlakem,“ snažil se udržovat konverzaci.

Nevěděl jsem, do jakých podrobností mu Mark naši zábavu ve vlaku vylíčil, ale jak se později ukázalo, tak asi hodně podrobně, protože vyslovil přesvědčení, že musím být po tak dlouhé a vysilující cestě unavený a menší masáž by mi jistě udělala dobře.

Rád jsem nabídku přijal a chtěl bych vidět, jak vypadá obvyklá masáž, když při té podle něho „menší“ mi snad rozebral celé tělo.

Když jsem se nahý položil na masérský stůl, nejprve mě celého prohnětl a potom postupně od prstů u nohou až po temeno hlavy masíroval každičký sval, o kterém jsem kolikrát ani nevěděl, že ho mám.

Zato sval, který jsem znal velmi dobře, protože byl častým zdrojem nejen mého potěšení, ale občas i trápení, když nechtěl plnit své povinnosti podle mých představ, se začal hlásit o slovo. A jak nabýval na velikosti a tuhosti, musel jsem se několikrát nadzvednout, abych mu udělal prostor pro další rozpínání.

Za chvíli mě naběhlý žalud tlačil až u pupku. Masér si toho musel všimnout, ale dělal, jako by se nic nedělo, a pokračoval v masírování. Jak mi přejížděl po zádech, stále častěji zajížděl dlaněmi na napnutý zadek, ale po chvíli mě upozornil, že má-li mít masáž odpovídající účinek, musím být úplně uvolněný.

Podrobil jsem se jeho pokynům, uvolnil jsem sevřené hýžďové svaly a zcela jsem se mu poddal. Projížděl prsty štěrbinu mezi uvolněnými hýžděmi, až nakonec několikrát zajel prstem navlhčeným masážní emulzí do análu.

Ani jsem nedutal, když mi druhou rukou zajel pod břicho a začal jemně masírovat i penis, jen jsem se trochu naklonil na bok, abych mu usnadnil přístup. Aby mi dosáhl na penis, musel se nade mnou naklonit, a tak když se dostal do kontaktu s mým tělem, pocítil jsem tlak jeho ztopořeného penisu sevřeného v tenkých kalhotách.

Nic si však ke mně nedovolil, i když bych se protažení análu od takového sympaťáka vůbec nebránil. Takže mi nezbylo nic jiného, než se jen se zavřenýma očima oddávat představám, jak mě jeho svalnaté ruce tisknou k sobě a do zadku mi proniká jeho penis pružný a pevný jako celé jeho tělo. Se vzrůstajícím vzrušením se rozvíjely i mé představy a už mi v nich nestačily jen ruce a penis maséra, ale obohatil jsem je i o pár jeho dalších ochotných pomocníků.

Netrvalo to pak už dlouho a výstřiky semene dopadaly na hromadu použitých ručníků, kam je stále ještě masírující ruka nasměrovala. Masér, jako by se vůbec nic nestalo, ještě několikrát přejel má záda, plácl mě přes už zcela uvolněný zadek a podal mi tentokrát ještě nepoužitý ručník, abych se otřel. Než jsem setřel všechny stopy emulze a semene, byl přístřešek prázdný, že jsem mu ani nestačil poděkovat.

Odešel jsem potom do své kajuty, abych se rychle osprchoval a smyl ze sebe nejen emulzi po masáži, ale i zbytky semene, které teď začalo rychle v teplém vánku, který se palubou proháněl, usychat a způsobovalo mi nepříjemné vysoušení a stahování pokožky.

Jakmile jsem se důkladně osprchoval, lehl jsem si tak, jak jsem byl nahý do postele, přikryl se jen prostěradlem a snažil se usnout. Vůbec se mi to ale nedařilo. V hlavě se mi stále promítaly zážitky z vlaku i z masérova přístřešku na palubě, takže se není co divit, že za chvíli penis vytvořil na prostěradle opět menší pyramidu, kterou ale na rozdíl od pravých, suchým pouštním pískem pokrytých pyramid, pokrýval prosakující vlhký vrcholek prozrazující nastupující vzrušení.

Vzájemná onanie ve vlaku i předvečerní masturbace zručně provedená masérem byly sice příjemné, ale dokonalé uspokojení a uklidnění silné erekce mohlo přinést jen poctivé zasunutí do pevného a teplého zadku a jeho naplnění semenem až po okraj. Také můj zadek by nepohrdl pořádným kusem tuhého masa i vykropením notnou dávkou horkého spermatu.

Jak jsem se tak oddával sladkým představám a bojoval s pokušením vyhledat v koupelně některý z tam připravených kosmetických přípravků, jehož obal by alespoň trochu připomínal tvarem i velikostí penis a dal se použít k náhradnímu uspokojení mých tužeb, málem jsem přeslechl tiché a nenápadné zaklepání na dveře, které jsem zpočátku považoval za praskání dřevěného obložení kajuty provázející mírné houpání lodi.

Když se ale ťukání ozvalo znovu, a teď již o poznání hlasitěji, hodil jsem rychle na holé tělo hotelový koupací plášť a šel jsem ke dveřím, které jsem opatrně pootevřel. Vzniklou úzkou mezerou proklouzl tiše Mark, a až když už byl uvnitř, se zeptal šeptem, jestli už nespím a zda neruší.

„V baru byl velký provoz, protože velká skupina nových cestujících byla po cestě tak žíznivá, že to nešlo se ani na chvilku uvolnit, dokud mi služba neskončila,“ omlouval se za to, že nemohl večer dříve přijít.

„To chápu, ale nedělej si starosti, tvůj bratranec se o mě perfektně postaral, že mi téměř nic nechybělo,“ uklidnil jsem ho a současně mu tak opatrně naznačil, že mi přeci jen něco chybělo a doufal jsem, že pochopí, co jsem tím myslel.

Byl ještě oblečený do pracovního, a tak byl z něho cítit pot a cigaretový kouř, ale vůbec to nebylo nepříjemné. Přesto si to uvědomil, nebo to možná byla pro něj i vhodná záminka, protože mě požádal, jestli by nemohl použít koupelnu v mém pokoji a osprchovat se.

Samozřejmě že jsem rád souhlasil a ani nepotřeboval bližšího vysvětlení mé ochoty. Jistě si nemohl nevšimnout stojícího penisu, který se jakoby náhodou objevil v mém pootevřeném županu.

Když se před koupelnou svlékal, ještě mi vysvětloval, že ve společné kajutě pro personál mají i společnou sprchu, ale tam teď bude jistě pořádný nával. To už jsem ho nenechal hledat další omluvy a postrčil jsem ho raději do koupelny.

Za chvíli jsem slyšel ze sprchového koutu proud vody dopadající na jeho nahé tělo. Mé oči padly na osušku, kterou jsem po sprchování nechal ležet na křesle v ložnici, a rozhodl jsem se, že ji Markovi do koupelny zanesu.

Když jsem tam vstoupil, upoutal mě Markův obraz v zrcadle. Zřetelně se v něm odrážela jeho nahá štíhlá postava a pod pupkem vzhůru trčící penis. Jistě to bylo tím, že ani jeho nenechal pohled na mé ztopořené přirození chladným.

Potěšilo mě, že to, co jsem poznal v nočním vlaku pouhým hmatem, se teď plně potvrdilo. Nemám příliš v oblibě silné a krátké penisy, které při pronikání do análu způsobují někdy více bolesti než potěšení. Ale dlouhý, štíhlý, mírně vzhůru prohnutý penis, zakončený krásným lesklým žaludem, jaký jsem mohl právě sledovat, dokáže jistě jemně překonat první sevření, proklouznout do análu, zaplnit ho po celé délce a bezpečně uložit semeno do jeho hlubin tak, aby zbytečně nevytékalo ven.

Mé vzrušené rozjímání přerušil Mark, který si všiml, jak ho upřeně pozoruji. Podal jsem mu osušku a rychle koupelnu opustil. V ložnici jsem ze sebe shodil župan a zalehl opět nahý pod prostěradlo přehozené přes postel tak, jak jsem je před chvílí opustil. Okamžitě v místě nad mým pupkem vyrostla nová pyramida a já si lehl tak, aby byla dobře viditelná i ve slabém světle lampičky a Mark ji při svém příchodu nemohl přehlédnout.

Můj noční návštěvník na sebe nenechal dlouho čekat. Vstoupil do ložnice napůl ještě mokrý, s osuškou přehozenou přes ramena, s penisem vyzývavě trčícím vpřed. Jakmile spatřil moji pyramidu, odhodil osušku na zem, vklouzl ke mně pod prostěradlo a beze slov mě začal líbat na vlasy, obličej, uši i rty, kdy mi tuhým a špičatým jazykem zajížděl do ušních otvorů i hluboko do úst, kde tvrdě dorážel na můj jazyk.

Postupně přešel na krk, prsní bradavky a skončil u penisu, který osvobodil z plátěné pyramidy, pevně ho sevřel rty, a tak jako před chvilkou jazykem objížděl a dráždil bradavky, tak teď stejným krouživým pohybem jazyka objížděl žalud, občas olízl stále nové a nové kapičky, které se na jeho vršku objevovaly. Přitom zajížděl špičkou i do otvůrku, ze kterého prýštila ta šťáva připravující penis na další odpovědnou a příjemnou činnost.

To už jsem se i já zapojil do hry. Nahmatal jsem jeho penis a začal mu ho jemně třít. Asi jsme byli oba vedeni stejnými myšlenkami a stejným přáním, oba jsme stejně toužili po těsnějším propojení, protože bez dlouhého otálení a prodlužování jinak velmi příjemné předehry si lehl přede mě na postel, nastavil mi své snědé pevné půlky, které si ještě jednou rukou trochu roztáhl, a ostatní nechal na mě.

Při tom pohledu jsem zapomněl na veškerou opatrnost a na kondom jsem vůbec ani nepomyslel. Přestože jsem měl penis dostatečně zvlhčený jak vlastním vzrušením, tak i Markovými slinami, navlhčil jsem jeho tmavě růžový otvor i svými slinami a zasunul jsem penis bez nejmenších potíží nebo odporu do nabídnutého azylu. Levou rukou jsem si přidržoval a přitahoval Markův zadek a pravou rukou jsem mu uchopil pod břichem se houpající tuhý penis a přitáhl se k Markovi tak, že se můj penis v jeho análu celý ztratil.

Chvíli jsem zůstal bez pohybu vychutnávaje hluboké zasunutí a těsné, teplé sevření. Mark ale v klidu nemínil setrvat. Svíráním hýžďových i vnitřních svalů mi penis i bez zřetelných vnějších pohybů intenzivně masíroval. Začal jsem mu na oplátku honit penis, ale on mi z něj po chvíli ruku odsunul. Podle toho odsunutí i výrazu jeho obličeje jsem poznal, že nemá daleko k vyvrcholení, ale asi nechce být dříve hotový než já.

Snažil jsem se tedy soustředit víc na prožívání svého rostoucího vzrušení a stále rychleji a rychleji jsem vytahoval a znovu zarážel penis do jeho zadku, až postel pod tvrdými nárazy obou těl jen sténala. Kromě skřípající postele noční ticho rušené jen tichým šploucháním vln Nilu, rušil i můj stále se zrychlující a hlasitější dech, až mé tiché slastné úpění oznamovalo, že i přes těsné sevření penisu podobající se spíše škrcení, jsem ze sebe začal chrlit do Markových útrob jednu dávku semene za druhou.

Jakmile sevření mého penisu trochu povolilo, vytáhl jsem ho teď už měkčí ven a zůstal jsem zadýchaný ležet na zádech vedle Marka. Ten se na chvilku omluvil, odešel ke svému oblečení a za chvilku se vrátil zpátky s prezervativem navlečeným na stále krásně stojícím neuspokojeném penisu. Ujistil mě, že se jedná spíše o zvyk než projev nedůvěry, a převzal další iniciativu.

Uchopil mé nohy pod koleny, zvedl si je na ramena, a kleče přede mnou zvedl a odklonil můj teď již jen ležící penis zakrývající vstup do mého análu tak, aby měl k němu volný přístup. Začal mi svůj štíhlý penis pomalu, ale vytrvale zasunovat do análu, dokud ho tam neměl celý a nedorazil až na prostatu. Intenzivně jsem vnímal jeho pronikání, jak se střevy posunuje stále dál a hloub, až jsem měl pocit, že mě úplně vyplňuje a nikdy neskončí.

Na příliv slastného pocitu zareagoval i můj penis a opět se vztyčil. Nakonec jsem přeci jen ucítil, že se zastavil a jeho hladký, tvrdými varlaty naditý šourek, se vtlačil mezi mé roztažené půlky. Při následujícím pravidelném přirážení jeho šourek mlaskal, když narážel na můj nahý a zpocený zadek, což na mě to působilo jako neobyčejně vzrušující akustická i fyzická masáž.

Po několik dalších minut do mě svůj nekonečný kolík křečovitě zarážel, jednou rukou mi svíral nohu a druhou penis, který zručně proháněl. Ještě několik prudkých zaražení a už jsem cítil, jak mi vnitřnosti zaplavuje horkost jeho výstřiků.

Po chvilce se předcházející pleskání pytlíku o zadek změnilo díky značnému množství vytékajícího semene z těsného análu na hlasité šplouchání.

Když Mark vytáhl svůj mokrý penis z mého zadku, visely na něm zbytky roztrženého prezervativu, který nevydržel buď zuřivé tření v těsném análu, nebo nápor velkého množství semene, které Mark do mě vychrlil. Nejdříve se trochu zamračil, pak ale jen mávl rukou a uklidnil se. Leželi jsme beze slov vedle sebe, hladili se navzájem, a tak se stalo, že jsem usnul hlubokým spánkem. Ani jsem potom nevěděl, kdy vlastně Mark odešel.

V následujících dvou dnech jsme s naší skupinou opakovaně opouštěli loď, abychom navštívili chrámy v Kom Ombu, Edfě, Luxoru i Karnaku, prohlédli si hrobky v Údolí králů a obdivovali Mnemosovy kolosy. Protože zážitků bylo hodně, měli jsme třetí den volný, abychom si trochu odpočinuli, a také mohli všechny nové poznatky vstřebat.

Rozhodl jsem se prolenošit celý den u bazénu na horní palubě, ale Mark mi to rozmluvil a doporučil mi, abych dopoledne, kdy není ještě tak velké horko, využil k návštěvě staré vesnice řemeslníků, která mě jistě zaujme. Polední vedro můžu podle jeho názoru přečkat u bazénu a večer, až bude mít po službě, mi ukáže zajímavé památky, které nemá ve své nabídce žádná cestovní kancelář.

Dal jsem na Markovu radu a po snídani jsme se s několika dalšími zájemci vypravili nejprve převozní lodí na západní břeh Nilu a dále mikrobusem až do údolí v horách, kde se nacházely zbytky dávno opuštěné vesnice řemeslníků. Překvapily nás především téměř tři tisíce let staré hrobky starostů vesnice, které byly dokonale zachované a jejichž výzdoba si v ničem nezadala s výzdobou hrobek faraónů, protože ji vytvářeli stejní řemeslníci a umělci.

Průvodce nám zajímavě vylíčil život v uzavřené a střežené komunitě bez možnosti styku s ostatní civilizací, aby nemohla být prozrazena utajovaná místa, kde se hrobky faraónů, které budovali a zdobili, nacházely a také jaké poklady skrývaly.

O tom, jak trávili volný čas, pokud jim nějaký zbyl, vypovídaly v minulém století nalezené pergamenové svitky s vyobrazením nejen všedního života, ale i k životu každého člověka patřících radovánek. Někteří měli ve vesnici i rodiny, ale žen byl nedostatek, a jestliže bohatší z nich měli žen několik, ti chudší si museli vystačit sami.

Tak prý na svitcích byly velmi věrně znázorněny nejen hrátky mužů se ženami, ale i lesbické hrátky žen, jejichž muži odešli do Údolí králů pracovat, nebo samotných mužů, na které se už ženy nedostaly.

Jak nám průvodce dále vysvětlil, v současném Egyptě převládající islámské náboženství nedovoluje zobrazovat lidské postavy, a tak oficiální místa nedovolila údajně z náboženských důvodů obsah nalezených svitků zveřejnit a dnes už ani není jasné, zda se vůbec nějaké zachoval, nebo byly islámskými fanatiky zničeny.

Po návratu ze zajímavého a poučného výletu jsem lenošil u bazénu s příjemně chladivou vodou. V podvečer, kdy jsem se již začínal nudit, mě vyhledal Mark. Byl oblečený do světlého obleku a překvapil mě sdělením, že nás zve na večeři jeho strýc, který je odborníkem na umění Egypta středního období. Tento obor také přednáší na univerzitě v Luxoru a Mark mě taktně upozornil, že z tohoto důvodu si starý pán potrpí na oslovení „profesor.“ Mimo to se stará o část sbírek s příslušnou tématikou v luxorském muzeu.

Dovtípil jsem se, že pozvání bude souviset se slíbeným předvedením obvykle nedostupných památek. Proto jsem se rychle oblékl a za chvíli nás už bryčka tažená drobným koníkem unášela po nábřeží Nilu k nedalekému muzeu.

Domníval jsem se, že mi v muzeu ukážou slibované exponáty, ale pouze jsme do bryčky přibrali statného, prošedivělého muže, něco mezi 55 až 65 lety, což se vzhledem k jeho sportovní postavě a celkově pěstěnému zevnějšku nedalo přesně určit.

Mark po obvyklém pozdravení se polibkem, což je zde i mezi muži zcela obvyklé, mě představil jeho docela sympatickému strýci, který byl naším dnešním hostitelem.

Nejprve jsme se zastavili v menší útulné restauraci, kde jsme si pochutnali na lehčí, ale velmi chutné večeři, která se skládala z nabídky specialit arabské kuchyně. Když jsme se před odjezdem z restaurace ještě s Markem zastavili na toaletě, snažil jsem se vyzvědět něco bližšího o překvapení, které mě čeká. Mé vyzvídání ale překazili dva chlapíci, které jsme nejspíše vyrušili, když jsme při příchodu na toaletu nechtěně přerušili jejich vzájemné užívání si pěkných penisů. Marek mě ale ujistil, že o nic podobného nepřijdu.

Po té jsme se opět bryčkou dopravili až k domu, ve kterém se nacházel strýčkův, jak ho sám nazval, staromládenecký byt.

Byt, do kterého jsme se dostali po krátkém schodišti, měl do podle našich představ o staromládeneckém bytu hodně daleko. Několik menších místností bylo vkusně zařízeno a jediné, co by se mu snad dalo vytknout, bylo až neúměrné množství různých exponátů staroegyptského umění, rozmístěných na každém volném místě nebo rozvěšených po zdech.

Pan profesor mě provedl několika menšími místnostmi, vysvětlil mi historii jednotlivých exponátů a s nezakrývanou hrdostí mě upozornil, že se jedná o samé originály, které jsou všechny jeho vlastnictvím.

Raději jsem se zdržel otázky, jak ke všem těm pokladům přišel, ale s ohledem na jeho postavení i jistě velmi dobré majetkové poměry si mohl dovolit jak legální, tak i možná méně legální způsoby jejich nabytí.

Další místností byla knihovna nebo studovna, protože celou jednu zeď zakrývala velká police s knihami. Sloužila asi i k odpočinku a zábavě, protože značnou část místa zabíral kulečníkový stůl. Velké světlé skvrny na jeho zeleném plátně mi připomenuly nedávnou historku, kdy jsme podobné skvrny zanechali o zimní dovolené na kulečníkovém stole v klubovně hotelu. Po partii kulečníku, ve které za tága úspěšně posloužily tuhé penisy, za díry pro koule naše anály a z koulí byl využit jen obsah, jsme nedokázali vyčistit zbytky z nich uvolněného semene, které se z přeplněného análu přítele ocitlo až na plátně, a druhý den po vyschnutí zanechalo stejné, ale zřetelnější skvrny. Stálo mě to tehdy o něco vyšší hotelové poplatky než obvykle.

Ovšem podezřívat profesora, že by skvrny na jeho stole byly stejného původu, se mi zdálo v té chvíli absurdní. Později, po bližším seznámení se s profesorovými zálibami, bych asi svůj názor opravil.

Po prohlídce další místnosti jsem si v duchu říkal, že má-li toto být Markem slibované překvapení, tak je to sice zajímavé, ale ne nic, co bych nemohl vidět v muzeích se staroegyptskou expozicí kdekoliv na světě. Trochu vyčítavě jsem se na Marka podíval, ale ten mi pohledem naznačil, ať jsem trpělivý.

V další místnosti, kam nás náš hostitel zavedl a která sloužila nejspíše jako pracovna, ale i příležitostná ložnice, se v ní mimo velkého psacího stolu a křesel nacházela i pohovka upravená jako lůžko. A zde jsem se konečně dočkal.

Dvě stěny byly zcela zakryty závěsy, které po trochu teatrálním způsobem provedeném odkrytí odhalily mezi skly umístěné malby na papyrech. Jakmile jsem spatřil bodovými světly nasvícené výtvory starých umělců, bylo jak předchozí prodlužování prohlídky, tak i teatrální a zdlouhavé odhalování ukrytých pokladů, odpuštěno.

To, co mé oči spatřily, mi na chvíli vyrazilo dech. Do detailů a v zářivých barvách, živých jako by byly namalovány teprve včera, se na papyrech střídaly výjevy zobrazující nahé mužské postavy při nejrozmanitějších sexuálních praktikách. Na rozdíl od maleb, které jsem viděl v hrobkách nebo na různých vyobrazeních, jak proporce jednotlivých postav, tak i detailů nebyly zkreslené, byly vyobrazeny věrně a dokonce bylo možné pozorovat i určité prvky perspektivy, kterou údajně umělci starého Egypta neznali.

Obdivoval jsem realistické zobrazení každého svalu na atleticky formovaných tělech, každý detail na penisech v různých stádiích ztopoření, slastný výraz obličejů zachycených při precizním zobrazení ejakulace a taková pestrost poloh, že při srovnání s výjevy zobrazenými v Kámasútře by s ní nemohly soutěžit co do počtu, ale jistě by ji předčily v nádheře a dokonalosti zpracování.

Mark se strýcem se zřejmým uspokojením sledovali mé nadšení, ale také vzrušení, které ve mně pohledy na nezvyklou podívanou vyvolaly. Samozřejmě zareagoval očekávaným způsobem i můj penis a nastupující erekce se nedala pod tenkou látkou plátěných kalhot dlouho skrývat.

Profesor se lehce pobaveně pousmál.

„Toto jsou papyry z vesnice řemeslníků, které jsem zachránil před zničením náboženskými fanatiky,“ vysvětlil mi.

Potom nenápadně pokynul Markovi a sám se omluvil, že by se teď po horkém dni rád osprchoval. Nabídl i nám možnost využít jeho koupelny, ale oba jsme s Markem odmítli, protože já jsem si užil dostatečně sprchy ve své kabině na lodi a Mark po službě také měl dost času, aby stejnou proceduru zvládl.

Využil ale toho, že jsme zůstali na chvíli sami, bleskově mi zajel jednou rukou do kalhot, kde nahmatal můj nedočkavý penis, a druhou rukou mi začal kalhoty stahovat. Viděl jsem, že i on je už pořádně vzrušený a ztopořený penis mu málem vylézal nad okraj těsných bederních kalhot. Rozepjal jsem mu je, stáhl je i se slipy, a penis se proti mně s úlevou vymrštil.

Stáli jsme proti sobě s částečně staženými kalhotami, objali jsme se a přitisknuti k sobě jsme o sebe třeli penisy sevřené mezi našimi těly. Začal mě líbat, a přestože to nemám příliš v oblibě, jeho jazyk pronikající do úst mi najednou nevadil, a naopak mě vzrušoval ještě více, takže jsem mu to stejným způsobem oplácel.

Po chvíli horečného zápolení jsme se od sebe najednou oba odtrhli a snažili se co nejrychleji zbavit kalhot i košil, které nám bránily v důvěrnějším kontaktu. Až teď jsme si všimli, že se mezitím neslyšně vrátil profesor, který pohodlně seděl na pohovce a z rozepnutých kalhot mu trčel vzhůru mohutný ztopořený penis s velkým, temně fialovým žaludem, rozhodně mnohem větším než byl Markův. Ruka mu po něm hbitě klouzala a bylo vidět, že pohled na nás a naše počínání ho natolik vzrušily, že pokud měl nějaké zábrany, rychle na ně zapomněl a náruživě před námi onanoval.

Jakmile jsme si uvědomili, že mu situace vyhovuje a naše přítomnost ho neruší, spíše naopak, pokračovali jsme ve vzájemných pozornostech. Střídavě jsme klečíce jeden druhého uspokojovali ústy, několikrát jsem už musel Marka přisátého na můj penis odtrhnout, abych mu svoji vášeň, blížící se neodbytně k vrcholu, nevystříkal do pusy, a zase jsem se věnoval zpracování jeho penisu.

Koutkem oka jsem pozoroval profesorovo počínání a musel jsem ho obdivovat, protože já bych v takové vzrušivé atmosféře a s podívanou, jakou jsme mu poskytovali, ještě k tomu při intenzitě jeho masturbace, už dávno vystříkal. Ale i na to došlo. Profesor nakonec svému sebeukájení podlehl a na pestrý koberec se snášela záplava jeho hustého semene.

Na chvíli jsme s Markem naše počínání přerušili a pozorovali profesora, jak se zavřenýma očima prožívá svůj orgasmus. Čekal jsem, že po vystříkání jeho elán i penis opadnou, ale hluboce jsem se mýlil. Otevřel oči, a když viděl, že ho pozorujeme tak zaujatě, že jsme přerušili vlastní zábavu, hlasem pedagoga za katedrou nás napomenul, proč zahálíme, a sám dál pokračoval ve zpracovávání svého stále očividně tvrdého přirození.

Abychom se starým pánem nenechali zahanbit, pustili jsme se s ještě větším zápalem do vzájemného dráždění. Mark ale náhle přestal, postrčil mě k okraji pohovky a já se instinktivně předklonil. Pocítil jsem, jak mi nanáší mezi půlky nějakou mast, přikládá na okraj análu špičku penisu, a když jsem souhlasně přikývl, zasunul ho do mě jako po másle.

Chvíli ve mně razantně pumpoval a přitom mi do ucha sotva slyšitelně pošeptal. „Musel jsem strýce předběhnout, protože by to asi už dlouho netrvalo, a ten starý kanec by se pokusil tě napíchnout na jeho kůl a myslím, že by to pro tebe nemuselo být zrovna příjemné. Já ho už znám a klidně to vydržím. Jsem na něj už zvyklý, dříve jsem u něho trávil hodně volného času a on mě zaučoval i do umění anální lásky. Dnes už mi to dělá doslova dobře a příliš malý penis by mě ani pořádně neuspokojil.“

Mark měl pravdu. Za chvíli se profesor zvedl a připojil se k nám. Nejdříve si sedl na pohovku přede mne a nastavil mi stále ztopořený penis tak, abych ho mohl pohodlně obsluhovat orálně. Po chvíli ho z mých úst ale vytáhl a využil lákavé Markovy polohy i vystrčené zadnice. Jeho mohutný, pevně stojící penis do něho vrazil takovou silou, že jsem i já ucítil přeneseně přes Markovo tělo, a jeho ve mně hluboko zasunutý penis, sílu toho zaražení.

Jenom samotné pomyšlení na naši sestavu a představa tří penisy propojených těl mě tak vzrušila, že jsem si i já začal pomáhat rukou, a jakmile jsem ucítil cukání v Markově penisu vystřikujícím do mě nadržené semeno, uvolnil jsem také úplně stavidla svého vzrušení a zaplavil jsem kožený potah pohovky stříkanci semene vytvářejícími na ní drobné kaluže, od kterých se táhly nitky vláčné tekutiny k ústí mého penisu.

Stočil jsem se na bok a Markův penis ze mě vyklouzl. On však dále setrvával v předklonu, dokud i strýc se spokojeným hekáním nevyprázdnil své nekonečné zásoby semene do jeho dychtivé zadnice.

Když strýc konečně vytáhl mokrý penis ven, byl stále stejně ztopořený jako na začátku. Nevěděl jsem, jestli mu mám závidět, nebo ho mám obdivovat. Zaregistroval můj uznalý pohled a se smíchem prohlásil:

„Mladíku, to je vítězství vědy nad přírodou, jak je vidět, ještě jste se neseznámil s modrým zázrakem, no přece s viagrou.“ Teď mi teprve došlo, v čem jeho tajemná výdrž, která mě tak překvapovala, spočívá.

„V Egyptě, jak vám asi není ještě známo, je viagra volně prodejná, a tak si můžu vylepšit postavení pomocí této malé užitečné modré pilulky, která má symbolický tvar kosočtverce, i když pro nás, kteří dáváme předost pánskému přirození před dámským, by nevadil i jiný tvar,“ vysvětlil mi se smíchem a pokračoval:

„Podle vaší ztopořující reakce na erotické papyry i podle toho, co jsem se dozvěděl od Marka o vašich vztazích, jsem usoudil, že dnešní večer neskončí jen prohlídkou mé sbírky, a tak jsem si po osprchování vzal jednu tabletku, která začala v pravou chvíli působit.“

Mark mě potom ale varoval, že pokud si budu chtít také viagru koupit, tak jedině v regulérní lékárně, nejlépe v nemocniční, jak to také praktikuje jeho strýc. Ten se ale rozesmál a doplnil Marka, že je to sice jistější, ale zase tam většinou obsluhují sestry, které se na něj občas obdivně, ale ještě častěji pohoršeně tváří, takže to není vždy zrovna příjemné.

Dal mi ještě další radu, ať si dávám pozor na podvodníky, kteří i v některých lékárnách nabízejí levnější tabletky nebo za stejnou cenu podle jejich tvrzení silnější. Je to však zpravidla jen nějaké placebo nebo co ještě horšího, někdy i zdraví škodlivé napodobeniny.

Vzal jsem si všechna ta ponaučení k srdci a rozhodl se, že si ještě než odjedu domů, minimálně jedno balení viagry zakoupím.

„A nechcete mladý muži jednu pilulku nejdříve vyzkoušet?“ nabídl mi profesor, jako by četl mé myšlenky současně se soustrastným pohledem na můj líný a zvadlý penis.

„To nemůžu přijmout, protože vím, jak jsou ty tabletky drahé,“ namítl jsem, i když jen evidentně chabě.

„Mladíku, nedělám to z dobročinnosti, ale jak si můžete všimnout, jsem stále při chuti, nadržený penis mi stojí jako monolit v Karnackém chrámu a vzhledem k tomu, v jakém stavu je váš penis, je potřeba mu trochu pomoci, aby byl ještě k užitku i k zábavě,“ zareagoval na mé váhání zcela prozaicky.

„Večer ještě neskončil, a když si chci i já ještě pořádně užít, nedá se šetřit.“

Rád jsem jeho argumenty přijal, ale protože to bylo poprvé, vymínil jsem si, že nebudu hned zkoušet tu nejsilnější 100 miligramovou tabletku, kterou on běžně používal. Souhlasil jsem potom s jeho námitkou, že nejslabší 25 miligramová by nemusela zaručit potřebný výsledek, a proto jsme zvolili zlatou střední cestu 50 miligramové dávky.

Hleděl jsem trochu s nedůvěrou na ten malý modrý zázrak ve tvaru kosočtverce. Když profesor viděl mé zaváhání, domníval se asi, že mám pochybnosti o původu nabízeného medikamentu, a proto sáhnul do zásuvky, aby mi ukázal originální balení s hologramem firmy Pfitzer na krabičce.

Tak raději už bez dalšího otálení jsem tabletku spolkl, zapil šálkem silného karkade, a s napětím jsem očekával, jak se bude situace vyvíjet dál. Mark nechtěl na výsledek pokusu čekat, a tak se omluvil, že je po náročné službě unaven, a ráno brzy nastupuje opět na své místo v baru.

Protože si potřeboval alespoň na chvíli odpočinout, navrhl zdánlivě obětavě profesor, abychom se my dva vytrvalci přesunuli do vedlejší ložnice, a Marka nechali odpočívat v pracovně.

Jakmile jsme osaměli, profesor si udělal pohodlí na posteli, zatím si jen lehce masíroval svůj stále připravený penis, ale já měl trapný pocit, že čas utíká a můj penis je stále nepoužitelný.

Avšak přibližně po patnácti až dvaceti minutách jsem pocítil v podbřišku příjemné teplo, to se postupně rozlévalo do celého rozkroku a dál do penisu, který začal nabíhat, až asi po půl hodině dosáhl tvrdosti, jakou jsem už roky nezažil, pokud jsem vůbec kdy takovou měl.

Profesor s uspokojením sledoval nastupující účinky tabletky, která můj dobrý sexuální apetit jen vylepšila. Jakmile jsem viděl, že profesor je rozhodnut nepropást ani minutku báječného ztopoření mého pyje, vzpomněl jsem si na Markovo varování, a abych se vyhnul tomu, že by chtěl svým obrovským nástrojem vyzkoušet průchodnost mého análu, předešel jsem ho návrhem, aby se teď připravil on tak, abych mohl já uplatnit nabytý objem penisu nejvhodnějším způsobem.

Hned pochopil, na co myslím, opřel se v předklonu rukama o postel a nabídl mi svoji vystrčenou chlupatou zadnici. Použil jsem mast, která zbyla po naší souloži s Markem, natřel jsem si důkladně na kost ztvrdlý penis, část masti jsem vetřel profesorovi do připraveného análu a bez dalšího odkladu jsem do něj celý penis zarazil.

Potom jsem do něj bušil bez přestávky nejméně půl hodiny, dvakrát jsem do něj bez vytažení vystříkal pořádné dávky semene, a stejně tak i profesor, kterému jsem současně pod pupkem pravou rukou proháněl penis, až svým semenem vytvořil na prostěradle pořádnou mapu severní Afriky s Nilem uprostřed.

Když už bylo vidět, že na něj účinky viagry pomalu přestávají působit a jeho penis ztrácející potřebnou tuhost se mu jen líně klimbal v rytmu mého přirážení, přerušil raději naše spojení a unaveně se posadil na okraj postele.

Mně však penis stále neodbytně trčel mezi nohama. S mlsným pohledem na něj mě proto požádal, jestli bych mu neudělal ještě jednou radost tím, že bych si ho pořádně před ním sám vyhonil.

„Víte, je to moje oblíbená podívaná, na kterou se vydržím dívat in natura nebo na videu celé hodiny, a pokud se mi penis postaví, tak při tom i s chutí masturbuji. Většinou mě taková podívaná dokáže i opakovaně vzrušit, i když po tom dnešním marathónu už velice pochybuji, že by se mi ještě k něčemu vzchopil.“

Nedal jsem se dvakrát přemlouvat, protože já už od mládí rád masturbuji, a vědomí, že mě někdo pozoruje, mě úžasně vzrušuje. Je to pro mě jako opravdu silné afrodisiakum.

Lehl jsem si tak, aby měl na mě dobrý výhled a mohl pozorovat každý detail probíhající onanie. Levou rukou jsem si pohrával se šourkem, mnul si varlata a zajížděl prsty až k análu, prsty pravé ruky mi klouzaly po stále ještě od masti i semene z předchozích ejakulací mokrém penisu.

První výstřiky nechal profesor volně skončit na mém břichu. Jakmile ale podle mého zrychleného dech i pohybů prstů na penisu poznal, že budu brzy znova stříkat, sevřel mi žalud penisu pevně mezi rty, ale jen tak daleko, abych mohl pokračovat v masturbaci, jazykem mě dráždil na spodní straně žaludu, a když jsem začal stříkat, mačkal mi šourek, jako by tak z něj chtěl vymačkat všechen obsah. Sevření rtů nepovolil, ani když jsem mu začal zarážet penis hlouběji do pusy, a vystřikující semeno tak musel spolykat až do poslední kapičky.

Když ani potom můj penis nechtěl evidentně odpočívat, přidržel si ho v ústech, pohyby hlavy a jazyka ho dále udržoval maximálně vzrušený, a aby mě ještě více fantastickým způsobem dráždil, zasunul mi dva prsty hluboko do análu.

Byl jsem vzrušením celý rozechvělý a horlivě jsem zadnicí přirážel na jeho prsty, které mi přinášely tak báječně slastné pocity. Další dávky vystřikujícího semene již nestačil zachytit do úst, protože jak jsem celým tělem divoce přirážel, vyklouzl mu penis z pusy a stále ještě dost vydatné výstřiky skončily na jeho obličeji.

Po takové sprše se musel jít profesor do koupelny umýt, a jakmile jsem osaměl, cítil jsem, že i na mě přestává viagra působit. Abych zakryl vadnoucí penis a nedělal si podle mého názoru ostudu, že už dále nemůžu pokračovat, raději jsem se rychle ustrojil.

To už se ale po mně také sháněl Mark. Myslím si, že moc neodpočíval a spíše skrytě pozoroval, jak jsme se s profesorem bavili. Teď, když už bylo po všem, přišel se zprávou, že venku čeká bryčka, která nás doveze zpátky na loď. Mezitím se vrátil také umytý, ale stále ještě neoblečený strýc, na kterém bylo znát překvapení, když mě viděl připraveného k odchodu.

Srdečně jsme se raději rozloučili, poděkoval jsem mu za nevšední zážitky a pozval jsem ho v případě návštěvy Evropy také k nám do Prahy. Cestou na loď si ze mě Mark dělal legraci, že mě musel před nenasytným strýcem zachránit, protože jak viděl, našel ve mně zdatného společníka, a byl by schopný obětovat další várku viagry a pokračovat třeba až do rána.

Přisvědčil jsem mu, že udělal dobře, i když v duchu jsem si tím nebyl tak úplně jistý a možná bych proti pokračování zas tak moc nebyl. Mark však prohlásil, že v nejlepším se má přestat, a měl jsem pocit, že se v jeho hlase skrývalo i trochu výčitky nad tím, jak jsme si se strýcem rychle padli do noty a on nám ani moc nescházel.

Poslušný Markovy rady jsem také v nejlepším přestal. Druhý den naše skupina Luxor opustila a autobus nás po několikahodinové jízdě dopravil do střediska Taba na jihu Sinajského poloostrova, kde jsem v klidu a bez dalších zážitků, které by stály za zmínku na těchto stránkách, strávil zbytek dovolené, ze které jsem si do Prahy přivezl mimo krásných vzpomínek a nezapomenutelných zážitků také před celníky dobře ukryté krabičky se sympatickými modrými kosočtverečky.

Hodnocení
Příběh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (32 hlasů)
Vzrušení: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (31 hlasů)
Originalita: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (32 hlasů)
Sloh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (32 hlasů)
Celkem: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (37 hlasů)

Komentáře  

+1 #5 Egyptské pyramidySven71 2020-01-06 14:01
Milan, veľmi dobrý príbeh, prosím pokračuj...super :-P :-)
Citovat
+4 #4 Egyptské pyramidykikiris53 2019-12-31 12:47
Egyptské pyramidy skrývají mnohá a mnohá tajemství, kterým člověk dnešní doby málokdy porozumí. Těším se na další povídku. Děkuji, :-) :-) :-)
Citovat
+5 #3 DíkyMilan Urban 2019-12-30 19:52
Díky za hodnocení, připraveny mám další. :roll:
Citovat
+5 #2 Odp.: Egyptské pyramidyAlianor 2019-12-26 14:46
Velmi pěkné čtení, musím přiznat, že to tomto jsem si tě s chutí zařadil mezi své oblíběné autory. Budu se těšit na další tvůj počin. Děkuji ;-)
Citovat
+8 #1 Odp.: Egyptské pyramidyada 2019-12-25 12:12
pěkný pokrčuj i s jeho bratrancem
Citovat