• GD
Styltvrďárna
Datum publikace23. 10. 2020
Počet zobrazení5819×
Hodnocení4.13
Počet komentářů6

Od toho dne vše bylo jinak, mnohem lepší. Hned druhý den mi nasadil obojek. Do práce jsme chodili tak jako dříve, jen jsme si tam oba dávali pozor na své projevy. Jediné, co mi dělalo problém, byl zákaz honění. Velice brzy se ukázalo, že Pán je nejen obdařen mezi nohami, ale i svou neukojitelností. Když mne poprvé opíchal zadní díru, měl jsem problém se sezením. Během další služby jsem si zvykl a užíval si opakované šukání mých děr.

Jednou ovšem v práci za mnou přišel s tím, že je nadržený a chce šukat hned. Nelíbilo se mi to. Bylo ovšem jasně dáno najevo, že nemám na výběr. Vyrazili jsme na šatnu. Naštěstí tam nikdo nebyl. Musel jsem se svléknout do naha a nastavit svoji kundu. On ho jenom vyndal, vrazil ho tam a udělal se brutálně a naostro jako vždy do mých střev.

„Nesmí tě napadnout si ji jít umýt, koukej hned přijít dolu!“ Zavřel moje slipy do své skříňky. Co mi zbývalo. Oblékl jsem si montérky naostro a vyrazil za ním. Než jsem dorazil dolů, již se začal objevovat flíček na montérkách. Když mne uviděl a obzvláště mé pozadí, zakýval hlavou, zvedl palec a usmál se. Byl jsem z toho všeho tak nadržený, že jsem se musel vyhonit na záchodě. Jak jsem byl mimo, zapomněl jsem za sebou zamknout. Když jsem byl v nejlepším, otevřely se dveře a v nich stál On.

„Co jsem řekl!!? To si vyřídíme doma!!“ Když jsme odešli domů, nešel se mnou, ale někam zmizel. Jako poslušný otrok jsem došel domů, svlékl se a šel na své místo. Po čase přišel domů a něco nesl.

„Tak ty neumíš poslouchat? Dělá ti problém se ovládat?!! Dobře.“ S těmi slovy rozbalil balíček, co přinesl, a vyndal rákosku s malým balíčkem. Když viděl můj pohled, usmál se.

„Neboj se, seznámíte se velmi dobře, ale později.“ S těmi slovy rákosku odložil a uchopil balíček. Když ho rozbalil, objevila se klec.

„Ano, ta je na tvého neposlušného ptáka!“ Ač jsem byl nadržen a tvrdě mi stál, tohle z něj udělalo gumovou hadičku. Pán tak neměl žádný problém nasadit a zamknout pás na své místo. Ovšem nevšiml jsem si, že je tam ještě něco dalšího. Vzápětí jsem zjistil, že se jedná o závaží na koule. Netrvalo dlouho a i to bylo zamčené na svém místě. Jak jsem se mohl přesvědčit, nepatřilo zrovna mezi nejlehčí. To ovšem mělo na mne pozitivní vliv a najednou mi omezený prostor byl malý. Pán se začal smát, vzal rákosku a ukázal na křeslo. Ihned jsem pochopil, ohnul se o jeho opěradlo a začala exekuce.

„S takovou neposlušnou kurvou se nebudu párat! Rozsekám ti tu prdel na mraky!“ Taky že jo. Nevím, kolik jsem jich schytal, ale bylo jich hodně až na hranu krvácení. Dost jich schytala i moje díra, tyhle ty rány jsem si celkem užíval. Když skončil, hned mi ho tam zarazil a začal mě brutálně jebat.

„Líbil ses mi, hned jak jsem tě poznal. Mám tě rád, vždy jsem tě chtěl šukat a mít z tebe svoji osobní děvku. Ovšem šukat tvoji zbitou díru je opravdu zážitek. Tohle si zopakujeme často.“ To už jsem brečel, protože to fakt dost bolelo. Paradoxně mne to rajcovalo jak nikdy nic v životě. Vždycky šukal dlouho a tvrdě moji mužskou piču, ale tentokrát to bylo extrémní. Navíc se mi kvůli kleci nemohl postavit pořádně a o to to bylo náročnější. Když mi konečně začal silně a hodně stříkat do střev, udělal jsem se taky.

„Vida, jak se to kurvičce líbí. Neboj, tvé sny se ti splní víc než do sytosti.“ S těmi slovy ze mne vyklouzl a zasunul tam anální zátku. Když jsem ho orálně čistil, připomněl mi, že nesmím opustit své místo. Zbytek večera jsem ho obsluhoval jako vždy, několikrát se ještě vysemenil do mých děr, než jsme šli spát. Noc jsem strávil uzavřen zátkou u jeho postele. Ráno mi uštědřil několik ran přes díru, aby nevyšla ze cviku, ošukal, a protože jsme měli víkend pro sebe, měl jsem o zábavu postaráno. Několikrát jsem zaregistroval, že někam volá, ale to není věc otroka co, kam a proč Pán volá, že?

Uběhl týden a já jsem byl nadržený jak králík, klidně bych ošukal i díru po suku. Svému Pánovi jsem samozřejmě sloužil co nejlépe. Když odjížděl domů, tak mi řekl, že mne přeci nemůže nechat samotného, tak mne bude hlídat jeho kamarád a já ho budu poslouchat, jako by to byl On. V tom zazvonil zvonek, Pán šel otevřít a za chvíli se vrátil i s návštěvou. Padla mi sanice. Přede mnou stál urostlý, nefalšovaný, mladý černoch.

„Dobrý den, Pane.“ Následně jsem mu políbil boty, tak jak jsem byl vycvičen.

„Myslím, že si s touhle děvkou budu rozumět. Rozhodně si pořádně užijeme.“

„Tak já jdu. Užij si to dle libosti, kamaráde. A ty čubko, poslouchej na slovo, ať neslyším žádné stížnosti! Může si dělat s tebou opravdu, co bude chtít.“ S těmi slovy odešel. Sotva za ním zaklaply dveře, už byl přítomný Pán nahý a já viděl něco, čeho jsem se opravdu lekl. Můj Pán nebyl vůbec málo obdařen, ale to, co jsem právě zřel, ho mnohonásobně předčilo. Hlavou mi proběhlo, že tohle mne snad nebude šukat. Ach jak naivní naděje. Popadl mne za ramena, hrubě otočil k sobě zády a hned se snažil do mne dostat. Ovšem moje, ač trénovaná kunda ho nechtěla pustit dovnitř. Po několika násilných atacích bylo zřejmé, že anální sex s tímto obrem nebude možný.

„Neboj se, kurvo! Až s tebou skončím, tak ta tvoje píča ho pojme bez problému a i větší rozměry. A začneme s tím hned!“ Nahnal mne do koupelny, kde mi dál pořádný klystýr. Pak jsme se přesunuli do pokoje, kde jsem si musel lehnout na postel s nohama do praku a vystrčenou prdelí. Kde se vzaly, tu se vzaly, měl v ruce provazy, kterými mne přikurtoval k posteli, takže jsem se vystavil ještě víc a nemohl se ani pohnout. Byla to jen chvilička, už si natahoval latexové rukavice a vzápětí jsem měl v řiti první prst, druhý, třetí ba i čtvrtý. Když chtěl přidat další, už to nešlo, on i ten předchozí už měl co dělat. Chvilku mne takto šukal, pak už mne promazal gelem a začal to střídat. Namazat díru, promasírovat svěrač, ošukat s co největším počtem prstů a tak stále dokola. Bylo to nepříjemné, bolavé, ale taky rajcovní. Jeho snažení nakonec dosáhlo svého cíle a měl jsem jeho velkou ruku, její prsty až po klouby v sobě. Ovšem on nepřestal, dokud nebyl ve mne úplně po zápěstí. Pak mne chvíli ještě takto šukal a šli jsme spát.

Hodnocení
Příběh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (28 hlasů)
Vzrušení: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (24 hlasů)
Originalita: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (23 hlasů)
Sloh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (23 hlasů)
Celkem: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (31 hlasů)

Autoři povídky

Celé jménoGuy Izieu
Věk60

Můžu být rád, že po mně někdo něco občas chce, aspoň existuji. Když ovšem občas po někom něco chci já, neexistuji.

Celý život chci býti svině a zůstávám volem i když jsem býk.

Autor

Nezapomeň napsat komentář, a podpořit tak další publikaci autora!

Komentáře  

+2 #6 Odp.: Nájemník 2 - Přítel mého PánaIsiris 2020-10-29 12:37
to gayděvka - :D Tak to jsem zvědavá, jak si se splněním těch zašifrovaných přání od Ady poradíš ;-) Ono se ale nejspíš jedná o kódy, co musí opisovat někdo, kdo tu není zaregistrovaný... a zbytek přání je celkem jasně daný, takže se budeme těšit :-)
A jinak - nemáš zač :-* Na to Tvé výhružné, že "se asi budeme divit", už jsem tedy zvědavá taky! ;-)
Citovat
+1 #5 Odp.: Nájemník 2 - Přítel mého PánaGD 2020-10-27 09:25
Cituji Ada:
Pěkný čekám až tě budou5xe5b mrdat oba najednou dc2cu

kdo si počká, ten se dočká, třeba :lol: Tvým šifrám ovšem nerozumím.
Cituji Isiris:
:) Tak tohle je tvrďárna, jak má být ;-) Tady se podle mě žádného "nešvaru" ve smyslu "romantických vsuvek" nedočkáme :D

Tak to opravdu asi v této sérii nehrozí, pokud nebudeme počítat lehkou zmínku jaký je vztah mezi těmi dvěma. :lol: Dobře víš, že jinde je možné vše. ;-) :lol: Cituji Alianor:
Jojo, myslím, že Isiris má pravdu, což vůbec nevadí. Je to dobré, tvrdé, ale strašně rychlé. vůbec by mi nevadilo, kdybys to trochu rozepsal. Popíšeš den dvěma větama a přitom, to že ho šukal celou sobotu by šlo báječně rozepsat. Třeba kde si ho vzal, kam mu ho strčil první, jestli ho svázal a zřezal nebo si ho jen natrvdo přidržel o kachle v koupelně. To není kritika, tohle je jen rada, protože ses trápil s tím, že to míváš krátké. Jsem zvědavý na další dílek. ;-)

Tak v téhle sérii ti zatím nepomůžu. Dva hotové díly čekají v redakci na zveřejnění a na další, které by měly být , není materiál(BUDU RÁD, KDYŽ MI HO NĚKDO DODÁ). Momentálně je otázkou co vše dělat v Africe, seznámil se s ní a...
Ještě tam má redakce jedno mé dílko podobného ražení a pak jestli to projde tak se budete asi divit. Isi ví, její určité postavy se mi nějak moc cpou do života, kdoví zda nebudou mít "vlastní život", a ovlivňují moji tvorbu. ;-) :lol: Díky Isinko. :-* :-)
Citovat
0 #4 Odp.: Nájemník 2 - Přítel mého PánaGD 2020-10-27 09:09
Děkuji za komntáře. Jsem rád, že jste to okomentovali. :-)
Citovat
+1 #3 Odp.: Nájemník 2 - Přítel mého PánaAlianor 2020-10-26 13:26
Jojo, myslím, že Isiris má pravdu, což vůbec nevadí. Je to dobré, tvrdé, ale strašně rychlé. vůbec by mi nevadilo, kdybys to trochu rozepsal. Popíšeš den dvěma větama a přitom, to že ho šukal celou sobotu by šlo báječně rozepsat. Třeba kde si ho vzal, kam mu ho strčil první, jestli ho svázal a zřezal nebo si ho jen natrvdo přidržel o kachle v koupelně. To není kritika, tohle je jen rada, protože ses trápil s tím, že to míváš krátké. Jsem zvědavý na další dílek. ;-)
Citovat
+6 #2 Odp.: Nájemník 2 - Přítel mého PánaIsiris 2020-10-25 22:52
:) Tak tohle je tvrďárna, jak má být ;-) Tady se podle mě žádného "nešvaru" ve smyslu "romantických vsuvek" nedočkáme :D
Citovat
0 #1 DevkaAda 2020-10-24 08:15
Pěkný čekám až tě budou5xe5b mrdat oba najednou dc2cu
Citovat