Autor
Celé jméno: Andrew Merchant
Věk: 24

Medailonek

Student vysoké školy. Studuje pedagogiku konkrétně přírodopis a zeměpis, které jak doufá bude jednou učit.

Postava

Dlouhé tmavé vlasy. Hnědé oči. Bílá pleť. Průměrná postava postava (ne kost a kůže ale ani tlustá) postavu se snaží oholit. Výška 203cm. Velikost chodidla 51.

Charakter

Na první pohled může působit jako ledoví král nebo velice neutrální osobnost. Při prvním setkání s někým působí jako pozitivně naladěný a slušný člověk. Ti co ho poznají lépe zjistí, že je vlastně zcela normální a prostý. To co už ale nikdo neví a nikdo to nepozná je jeho dokonalá zvrácenost, které dominuje čistý chaos. Chaos ne jen v myšlenkách a pocitech ale i ve vnímání světa a okolí.

Záliby

Rád čte cokoliv ho zaujme a dokonce sám i píše. Mimo jiné také vaří a peče. Projevuje se tako různou tvůrčí činností ať už zmíněným psaním nebo tvorbou furr suitů nebo cosplayů či plánováním dobrodružství do D&D.

Sexuální preference

Jde o switche/versatila s preferencí být bottom/pasiv. Je velice submisivní. Nebrání se různým praktikám z BDSM a jiných fetishů. Pro představu se jedná o svazování, lehký výprask, vosk, fisting, trojka a skupinové orgie či gangbang potažmo swingers, piss, petplay atd.

Minulost

Někdy je lepší nevědět. Minulost patří minulosti důležité je co je teď.

Povídky autora