• Vikys
Stylklasika
Datum publikace30. 11. 2022
Počet zobrazení4739×
Hodnocení4.76
Počet komentářů5

Jen pár vteřin poté, co vešel do baru, jsem věděl, že ho chci.

Chodím sem do baru celkem často, dá se tu totiž s někým zajímavým seznámit. A já, proč to nepřiznat, bývám vždycky úspěšný, ještě nikdy jsem odsud neodešel v noci sám. Myslím, že vůbec nevypadám špatně. Mám ne moc vysokou, ale štíhlou, mírně osvalenou postavu, hodně světlou kůži, a co je pro některé muže obzvlášť přitažlivé, černé vlasy a modré oči. Hádají mi sotva osmnáct, i když už je mi přes dvacet. Nosím úzké kalhoty, o kterých vím, že v nich vynikne můj zadek, a stejně tak obepnuté tričko. Stačí chvíli sedět u baru, nepatrně se prohnout v bocích, přivřenýma očima se podívat… Zaručeně se někdo chytí.

A takhle jsem to udělal i teď. Zaměřil jsem se na toho neznámého vysokého blonďáka asi v mém věku, který vstoupil dovnitř a pátravě se rozhlížel. Nezdál se vůbec marný, dokonce bych řekl, že byl zdaleka to nejlepší, co se dneska v baru nabízelo. Zachytil jsem jeho pohled a zamrkal. Jak jsem ne bez marnivosti čekal, zareagoval okamžitě. Zadíval se na mě a pomalým krokem ke mně přistoupil. Potěšeně jsem se usmál a seskočil ze stoličky.

“Pojď si zatancovat,” chytil jsem ho za ruku a táhl na taneční parket. Vůbec jsem nepochyboval, že neodmítne.

Začali jsme tančit do rytmu hlasitě dunící hudby. Věděl jsem, že se na mě dívá, a snažil jsem se, abych vypadal co nejlákavěji. Už v tom mám praxi, vím, jak vypadat při tanci elegantně a provokativně zároveň. Dařilo se mi. Blonďák mě skoro svlékal očima a mé sebevědomí rostlo do závratných výšin.

Potom se hudba změnila, tempo se zpomalilo a on mě chytil a objal. Zvolna jsme se houpavým krokem posouvali po parketu. Tiskl mě k sobě a pomalu hladil po zádech. Otíral se mi o rozkrok a mně bylo hned jasné, že to, co jsem cítil pod látkou jeho kalhot, rozhodně stojí za bližší prozkoumání. Začal se mi líbit ještě více.

“Nepůjdeme ke mně?” zašeptal jsem mu do ucha. Nechtěl jsem na nic čekat, byl jsem víc než hodně nadržený z jeho přítomnosti a v rozkroku mi začínalo být těsno.

Radostně se usmál. Přikývl, odlepil se ode mě a společně jsme zamířili ke vchodu. Venku jsem zamával na taxi. Vlezli jsem na zadní sedadlo a vyjeli do noci. Položil jsem si hlavu na jeho rameno a ruku mu přitiskl do klína. On mi zabořil nos do vlasů a svoji rukou přikryl tu moji v jeho rozkroku. Chce mě, chce mě stejně jako já jeho. Při tom pomyšlení jsem se roztřásl nedočkavostí a zaplavovaly mě vlny vzrušení.

Taxi zastavilo. Zaplatil jsem, vylezli jsme ven a já jsem ho rychle chytil za ruku a vedl do svého jednopokojového bytu. Sotva za námi zapadly dveře, přitáhl mě k sobě a začal líbat na rty. Vpotáceli jsme se do pokoje. Měl opravdu úžasné rty, ale v tu chvíli jsem chtěl… Potřeboval jsem něco jiného. Odtáhl jsem se od něho, skopl boty a rychle si svlékl tričko a kalhoty.

Nechal jsem si na sobě pouze slipy, malé a těsně obepnuté, z kterých se nedočkavě dralo ven moje tvrdé péro. Stál jsem tam skoro nahý a díval se na svého hosta. Přejížděl po mně dychtivým pohledem od hlavy až k patě a skoro nedýchal.

“Chceš mě ojet?” s těmi slovy jsem si sedl na postel a sklonil hlavu k rameni. Proč se zdržovat. On touží po mně a já po něm.

“Jo…,” sotva vydechl třesoucím se hlasem a sedl si vedle mě.

Strašně jsem chtěl vidět, jak vypadá jeho nahé tělo a zejména rozkrok. Nepochyboval jsem, že bude stát za to. Sundal jsem mu košili a nadšením vydechl. Hruď měl porostlou hustými světlými chlupy, z kterých trčely růžové bradavky. Prohrábl jsem rukou ten nádherný mužský porost a olízl špičky tuhých bradavek, ale pak už mě zajímal jen poklopec jeho kalhot. Rychle jsem rozepnul zip a sáhl dovnitř.

“No teda…,” zalapal jsem po dechu, když jsem nahmatal jeho nádobíčko, “ten je fakt velký.”

Stáhl jsem mu kalhoty, potom jsem chytil i jeho slipy a ty šly vzápětí taky dolů. Pak se přede mnou ukázal nejkrásnější obrázek. Z hnízda světlých chlupů se tyčil snad největší penis, jaký jsem v životě viděl. Mohl jsem na něm oči nechat.

“Chci tě, takovou krásu, pane jo…,” plácal jsem nesmyslně a prsty se prohrabával chlupy v jeho rozkroku. Byl jsem tím pohledem jako omámený.

Viděl, jak jsem z něho celý pryč, a lehce se usmíval. Pak se zvedl, chytil mě za ramena a povalil na postel. Strhl ze mě slipy a hned potom se jeho obličej přitiskl k mému rozkroku. Roztáhl jsem nohy co nejdál od sebe, aby si mohl moje místečko pořádně vychutnat. Nejdřív se jen tak otíral obličejem, ale vzápětí jsem ucítil jeho vlhký jazyk na svém nedočkavě se chvějícím péru. Ano, lízej mě, ještě… letělo mi hlavou. Měl skvělý jazyk a uměl s ním zacházet opravdu dobře.

Přesunul se na moje koule a jednu po druhé pomalu vtáhnul do pusy, do toho vlhkého a horkého prostoru. Slyšel jsem sám sebe, jak tiše sténám. Něco tak úžasného… A když se mi teplé vlhko jeho úst sevřelo kolem penisu, tělem mi začaly projíždět další vlny horka. Kouřil mě, bral si do pusy celý můj klacek, pomalu olizoval žalud a přejížděl po uzdičce, až jsem měl pocit, že už to nevydržím.

Prudce jsem se od něho odtáhl a přinutil ho, aby si na posteli sedl na paty. Otočil jsem se k němu zády a přitiskl mu zadek do klína, na ten jeho nádherný tvrdý ocas. Cítil jsem ho ve škvíře mezi půlkama a přejížděl po něm nahoru a dolů, otíral jsem se o tu krásu a třásl se nedočkavostí. Zvláště jsem se snažil, aby se jeho žalud co nejvíce dotýkal mého zadního vstupu. Věděl jsem, že mu bude jasné, o co mi jde.

“Ty děvko. Ty nadržená děvko,” ozvalo se za mnou ochraptělým hlasem, “líbí se ti, když tě někdo ojíždí?”

“Jo,” vydechl jsem a zavrtěl zadkem. Nemohl jsem se dočkat, až budu mít jeho ocas v sobě.

Nenechal se dlouho pobízet. Slyšel jsem, jak otevírá tubu s gelem, kterou jsem příhodně nechával vedle postele. Žádné prsty, byl jsem nedočkavý a chtěl ho co nejrychleji ve svém zadku. Jakmile jsem zjistil, že špička jeho žaludu proniká do mé růžice, přitiskl jsem se k němu půlkama ještě více, až prudce zajel dovnitř. Ach pane bože. Byl jsem úplně mimo z toho, jak jeho velká kláda zaplňuje můj vnitřek. Slyšel jsem ho, jak nahlas vzdychl rozkoší, a v momentě začal do mě přirážet. Musel být nadržený stejně jako já, od začátku vrážel do mého nitra jako šílený, dlouhými rychlými přírazy zajížděl dovnitř a ven.

“Ještě, přidej, chci to tvrdě!” křičel jsem jako smyslů zbavený a přirážel k němu do protisměru. V hlavě jsem měl prázdno a nedokázal myslet na nic jiného než na obrovský ocas zajíždějící do mého svěrače. Vnímal jsem, jak mě přidržuje za boky, a jeho dlaně byly navlhlé od potu.

“Šukej mě! Dělej! Rychleji!” Můj hlas přecházel v kvílení a všechno se se mnou točilo.

“Ty nadržená malá děvko, líbí se ti to, že…,” sípal hlas někde za mnou.

Najednou zařval, prudce do mě naposled vrazil… a už jsem cítil, jak jeho ocasem projíždí záškuby. Plnil mě svým semenem v dlouhých dávkách a nebylo ho zrovna málo. V tu chvíli se mi v hlavě zatmělo úplně, můj svěrač se stáhl kolem jeho klacku, mým penisem projel záškub a já jsem stříkal a stříkal a přitom se třásl. Jo! To je ono. Paráda.

“Jsi skvělý,” přitiskl se na moje záda celou vahou. Jeho kůže byla vlhká potem. Zrychleně dýchal a lehce se třásl. Potom ze mě opatrně vystoupil a svezl se zády na postel. „Byls tak vzrušený,“ usmál se na mě. Viděl jsem, že má ve tváři spokojený výraz. Myslím, že jsem se tvářil stejně. Aby ne, byla to fantastická jízda. Mnohem lepší, než jak jsem si představoval předtím.

Svalil jsem se vedle něho a vydýchával tu právě skončenou parádu. Prohlížel jsem si neznámého se zalíbením. Pořád mě šíleně vzrušoval a bylo mi víc než jasné, že jenom jednou mi rozhodně nestačilo. Byl v mých očích šíleně krásný. A to, co měl v rozkroku, překonávalo všechna moje očekávání. Neskutečný samec. Nejen tím, jak vypadal, ale hlavně co uměl. Nedalo se to nazvat jinak než extra třídou.

“Chci ještě,” podíval jsem se mu do očí a olízl si rty. Nečekal jsem na reakci, naklonil se k němu a začal ho líbat. Rukou jsem mu přitom pomalu hladil ten fantastický ocas. Pod mým dotykem začal znovu tvrdnout.

“Vidím, že nejsi proti,” spokojeně jsem se zasmál. Zvedl jsem se, roztaženými koleny obkročil jeho tělo a štěrbinou mezi půlkama se začal otírat o špičku jeho žaludu. Pak jsem si na prsty nanesl trochu gelu a promázl si růžici svěrače. Byl jsem znovu nadržený a toužil po něm, aby mě znovu naplnil. Vzal jsem jeho kládu do ruky a nasměroval ji na svůj vlhký vstup. Potom jsem na něho nedočkavě nasedl. Zajel do mě až po kořen.

Oči se mu na okamžik rozšířily překvapením, ale nenechal se dlouho pobízet. Chytil mě za boky a přitiskl mě na svůj penis snad ještě víc, než už jsem byl. Hlasitě jsem vydechl a nadšením přivíral oči. Celým tělem se mi šířila taková slast, že ji nedokážu popsat. Cítil jsem, jak se můj svěrač přizpůsobuje jeho ocasu, a uvnitř se mi rozlévalo horko. Pak mi dlaněmi začal přejíždět bradavky, citlivé a tvrdě vztyčené. Vzal je mezi prsty, mnul je a tahal. Bylo to něco neskutečného, věděl dobře, jak na mě. Upřeně mě sledoval, potom zaklonil hlavu a přivřel oči. Táhle sténal a nepatrně se chvěl.

Můj svěrač se stahoval kolem jeho péra, když jsem jezdil nahoru a dolů po celé jeho délce. Snažil jsem se, aby ze mě nevyklouzl, když jsem svíral jen jeho žalud. Zvedal jsem se a zase dosedal ve stále se zrychlujícím rytmu, nemohl jsem se ho nabažit. Jak mě krásně vyplňoval! Jako kdyby byl stvořený právě pro můj nadržený zadek. Zavřel jsem oči a užíval si tu nádheru uvnitř.

Najednou mě zadržel. Otevřel jsem oči a přestal se hýbat. Trochu mě ze sebe nadzvedl, jeho kláda stále byla ve mně, a pak začal do mě přirážet. Prohnul jsem se v zádech a nechal ho do sebe vjíždět. Bylo to parádní, a když vzal do ruky můj tvrdý penis, měl jsem pocit, že nic lepšího snad být nemůže. Přestával jsem myslet a on pode mnou, jak se zdálo, taky. Přirážel a přirážel a já jsem to přijímal a skoro křičel nahlas, jak jsem byl vzrušením bez sebe.

Ještě jsem vnímal, jak mi palcem přejíždí přes otvůrek na špičce péra, a pak se přese mě převalila vlna horka a můj křik přešel v táhlé skučení a z penisu mi vyletovala další a další dávka šťávy. Jeho výstřiky v té chvíli plnily můj zadek, sperma stříkající z té úžasné klády do mě. Jo! Projížděly mnou jeho záškuby a po zádech mi stékaly kapky potu. Celý jsem se roztřásl. Krása, ach ano. Ještě chvíli jsem tak zůstal, potom jsem se nadzvedl, nechal ho ze sebe vyjet a svezl se bokem na postel. Lepkaví potem a spermatem jsem jenom mlčky leželi a rozdýchávali tu jízdu.

Asi jsme na chvíli usnuli. Vzbudil jsem se, ještě stále byla noc. Pokoj byl cítit pachem mužského sexu, na kůži mi zasychalo sperma. Vzpomněl jsem si, co jsme před chvílí dělali, já a ten úžasný světlovlasý neznámý, kterého jsem si přivedl domů z baru. Díval jsem se na něho, na jeho překrásné tělo, a znovu po něm zatoužil. Ležel na boku, takže ta nádhera v rozkroku se celá ukazovala mým očím. Neodolal jsem a vzal ho opatrně do pusy. Taktak se mi tam vešel, ale nedbal jsem. Musím si ho ještě užít. Svůj vlastní rozkrok jsem přisunul k jeho obličeji.

“Ty jsi teda něco,” tiše se zasmál, zcela probuzený, “pořád ti to nestačilo.”

“Kdepak,” odpověděl jsem a olízl špičku žaludu jeho teď již plně připraveného ocasu. “Líbíš se mi. Chci tě. Ještě.”

Kouřil jsem ho pomalu a dlouze a přitom jsem vnímal, že i on bere do pusy můj nadržený penis. Vzájemné olizování a kouření byla další věc, kterou jsem si s ním chtěl užít. Naše vztyčené tvrdé klacky mizely navzájem v ústech toho druhého, znovu a znovu. Když jeho prst opatrně zatlačil na moji růžici, už jsem se neudržel. Nechal jsem ho vyklouznout z mé pusy a klekl jsem si. Ležel na zádech a vědoucně se na mě usmíval. Sáhl jsem po tubě s gelem, trochu z ní vymáčkl, potřel ten nádherný klacek a znovu na něho nasedl.

Tentokrát jsem nespěchal, bylo to pomalé a dlouhé a fantastické.

Na rozloučenou jsme se ještě ve dveřích políbili a on odešel. Teprve když za ním zaklaply dveře, uvědomil jsem si, že ani nevím, jak se vlastně ten úžasný cizinec jmenoval.

Hodnocení
Příběh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (38 hlasů)
Vzrušení: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (38 hlasů)
Originalita: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (34 hlasů)
Sloh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (33 hlasů)
Celkem: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (50 hlasů)

Autoři povídky

Celé jméno-
Věk0

Co mě nezabije, to mě posílí.

Autor

Nezapomeň napsat komentář, a podpořit tak další publikaci autora!

Komentáře  

+1 #5 Výborně napsané...Martin 2022-12-30 19:53
...nevím kolik z toho je fantazie, kolik realita :), ale rád bych se na té realitě nějak spolupodílel :)
Citovat
+1 #4 Odp.: Neznámý z baruVikys 2022-12-16 20:08
Díky za komentář :-)
Citovat
+4 #3 UzasnePavel Vacek 2022-12-13 12:41
Krásně napsané.. To bych chtěl zažít
Citovat
+3 #2 Odp.: Neznámý z baruVikys 2022-12-04 20:09
Díky za koment :-)
Stačí :-)
Citovat
+7 #1 Odp.: Neznámý z baruGD 2022-12-01 10:15
Dostal si mne! :lol: Skoro jsem se udělal. :D Ta představa co se dělo a já bych byl ta hlavní postava ;-) Stačí? :D
Citovat