• Filip Svlečený
Stylklasika
Datum publikace11. 1. 2022
Počet zobrazení3979×
Hodnocení4.50
Počet komentářů12

Vyjádření poškozeného k poučení a věci:

Před započetím výslechu jsem byl vyslýchajícím řádně poučen jako svědek dle ustanovení uvedených na tomto protokolu, poučení jsem plně porozuměl a dalšího vysvětlení si nežádám. 

Zvláště jsem byl vyslýchajícím poučen o svém právu dle § 100 trestního řádu k předmětné věci nevypovídat, k tomuto poučení uvádím, že svého práva využívám a vypovídat chci a budu.

Záznam výslechu poškozeného jako svědka ohledně oznamované trestní události:

Oznamuji jako poškozený znásilnění mým fitness trenérem. Průběh samotné trestní události bych popsal asi takto: 

S mojim trenérem, asi čtyřicetiletým svalovcem, jsme se dohodli na schůzce kuli mojemu nutričnímu plánu, a to osobně v jeho kanceláři, jak on to nazývá. Jeho kancelář se nacházela v přízemí rodinného domu a ve skutečnosti to byl takový útulný pokojíček se psacím stolem, skříněma se šanony, počítačem a tak, ale co mě hnedka zaujalo, že u zdi byl takový široký gauč, řekl bych asi rozložený skládací, na kterém se nacházelo několik polštářů.

Žalovaný mne hned při příchodu požádal, abych se vysvlékl do spodního prádla, což mne dost překvapilo, poněvadž jsem nepředpokládal, že na schůzce ohledně nutričního plánu se budu muset svlékat do spodního prádla, tudíž jsem měl na sobě prádlo, které rád nosím, ale neukazuji se v něm. Toto prádlo bylo pánské tanga. Žalovanému jsem pouze sdělil, že nemám vhodné prádlo. O tom, že jsou to pánské tanga, jsem se nezmínil.

Žalovaný však trval na tom, že je nutné, aby si prohlédl mou postavu, a doslova se vyjádřil, že jestli chodím naostro nebo jestli nosím tanga, že mu to je úplně jedno, že takových kluků už viděl spoustu.

To mne trochu uklidnilo, a tak jsem se svlékl do spodního prádla, i když jsem se tedy dost styděl za ty tanga. 

Posléze mi trenér začal rukama zjišťovat poměr svalové hmoty a tělesného tuku. Nepamatuji si přesně pořadí, ale myslím, že začal na zádech, pak přešel ke hrudníku a břichu, poté přešel ke stehnům a k lýtkám, tohle vím jistě.  

Že mne trenér osahával po celém těle, to mi bylo celkem nepříjemné, a to zejména pro to, že se u mne postupně dostavovala erekce. Mé spodní prádlo je z velmi jemného materiálu a erekci v něm nelze nijak skrýt, naopak se materiál těsně obepne kolem tvrdého penisu a koulí. Když mi trenér zkoumal vkleče stehna, již jsem měl penis zcela tvrdý a vztyčený, takže mi žalud narážel do jeho čela. Toho si po chvíli povšimnul a začal to nevhodně komentovat. 

Za nevhodné považuji, že vyjádřil myšlenku, že budu asi homosexuál, když se mi postaví, zatímco mne prohmatává muž, a to jsem mu také řek, že homosexuál nejsem, a za tu erekci jsem se mu omluvil. On ale trval, že homosexuál jsem a že se za to nemusím omlouvat. 

Poté prohlásil, že mu můj stojící penis překáží ve výhledu na má stehna, která potřebuje oběmi rukami prohmatat, a aniž by mne požádal, abych si ho dal rukou na stranu, dal mi ho sám na stranu svými ústami.

Po testu svalové hmoty mi nabídl vykonat test, zda jsem homosexuál, nebo ne, a to tím způsobem, že mi dá svůj penis do úst a podle toho, jak budu reagovat, se uvidí, jestli nejsem opravdu gay.

Nechtěl jsem tu nabídku přijmout, ovšem přesvědčil mne argumentem, že sám jistě chci vědět, zda jsem, či nejsem homosexuál, takže se to alespoň dozvím. Zeptal jsem se, podle čeho to pozná, a bylo mi odpovězeno, že pokud ho pusou dovedu k erekci, jsem zřejmě bi, a pokud ho dovedu k ejakulaci, jsem určitě gay. Věřil jsem, že ho k erekci nedovedu, neboť jsem dosud žádný penis v ústech neměl a nevěděl jsem, jak se s ním v puse zachází.

Žalovaný mi potom pokynul, abych si kleknul, zatímco stáhl své kraťasy, které měl na sobě, asi do půli stehen. Pod nimi neměl žádné spodní prádlo, takže jsem měl před očima jeho penis i šourek. Zaujalo mne, jak může být penis takto dlouhý a šourek takto povislý, nikdy jsem něco takového ve sprchách fitka nebo bazénu neviděl.

Nevěděl jsem, co mám dělat, ale chtěl jsem, aby se ukázalo, že nejsem gay, tak jsem mu obyčejně začal olizovat žalud, kterému jsem nevědomky stáhl takovou tu kůžičku. Nikdy jsem to před tím nedělal, ale přišlo mi to takové obyčejné, že to trenéra nemůže nijak vzrušit.

Bohužel ho to tedy vzrušilo. Penis mu rychle ztvrdnul a trčel mu mírně do výšky. Ani jsem si nevšiml, kdy si svlékl kraťasy a tričko, ale v tu chvíli stál přede mnou zcela nahý a začal mi pohybovat hlavou tak, jak chtěl, abych mu ho kouřil.

Pokud bych měl vyjádřit, co jsem v tu chvíli cítil, tak to bylo překvapení, jak mohutný může penis být, protože penis žalovaného byl hodně masivní i dlouhý. Dokonce jsem několikrát pocítil touhu ho mít hluboko v krku, což se mi pokaždé podařilo. Ovšem když žalovaný vyjádřil potěšení nad tím, jak mu to dělám, zalekl jsem se, že pak prohlásí, že jsem opravdu gay, což jsem opravdu nechtěl.

Trenér mne na chvíli uklidnil, protože řekl, že se mu zdá, že nejsem žádný pořádný homosexuál, a navrhl další zkoušku, a to, že mi zkusí zasunout penis do zadku. Uvedl, že pokud se mu to podaří, bude to značit, že jsem homosexuál, a pokud ne, bude to důkaz, že teplý nejsem. Nadšeně jsem souhlasil, protože jsem si myslel, že nic tak velkého se mi do zadku nemůže vejít, když jsem tam doposud neměl ani nic malého, myslím ani prst. Takže jsem měl jistotu, že nyní se ukáže, že jsem normální.

Žalovaný si na svůj ztopořený penis nanesl vrstvu něčeho z tuby, otočil si mne zadkem k jeho penisu a já se těšil, že nyní se ukáže, že nejsem žádný buzerant. Bohužel jeho tvrdý, dlouhý a tlustý penis do mne vnikl jako po másle až po jeho koule. Začal mne pomalu souložit a postupně přidával rychlost, ale velmi pomalu, aby to vůbec nebolelo, jak sám říkal. 

Zdali mi způsoboval bolest, to nemohu říci. Zpočátku jsem cítil jistou bolest, ale nebyla tak nepříjemná, jak jsem čekal, spíše naopak. Postupně jsem si na jeho zasouvání a vysouvání zvykl a začalo to být celkem příjemné, řekl bych až pěkné. Co se týče mé erekce, ta za celou dobu nepolevila, dokonce jsem měl pocit, že se mi penis ve srovnání s normální onanií zvětšil a byl citlivější. 

Následně žalovaný prohlásil, že už bude, a aniž by vytáhl ocas z mého análu, ejakuloval mi do útrob. Ve stejnou chvíli jsem i já ejakuloval. Trenér pak vytáhl vlhčené ubrousky, omyl mi s nimi zbytky semene a taktéž s nimi otřel svůj penis. 

Na můj dotaz ohledně výsledku testu homosexuality odpověděl mlhavě, že test se moc nezdařil, nýbrž že se zvrtnul, nicméně že se domnívá, že to nebyl můj poslední pohlavní styk s mužem.

Na celé záležitosti mi přijde podezřelé, že jsem dosud nic takového nezažil a zažít jsem nechtěl, nicméně jsem vystrašen tím, že by se mi to mohlo líbit i podruhé. 

Závěrem bych chtěl uvést, že se cítím poškozen zejména tím, že k pohlavnímu styku došlo proti mé vůli, což považuji za znásilnění, a dále tím, že mám podezření, že nejsem normální, to znamená, že nejsem heterosexuální, přičemž toto podezření již nejméně čtyři roky popírám. To považuji za zásadní porušení mých práv a svobod.

Za svým obviněním si plně stojím a prohlašuji, že jsem vše uvedl podle pravdy.

 

Vyjádření podezřelého k poučení a věci:

Před započetím výslechu jsem byl vyslýchajícím řádně poučen jako podezřelý dle ustanovení uvedených na tomto protokolu, poučení jsem plně porozuměl a dalšího vysvětlení si nežádám. 

Zvláště jsem byl vyslýchajícím poučen o svém právu dle § 100 trestního řádu k předmětné věci nevypovídat, k tomuto poučení uvádím, že svého práva využívám a vypovídat chci a budu.

Záznam výslechu podezřelého jako svědka ohledně oznamované trestní události:

Živím se jako osobní fitness trenér a výživový poradce. S oznamovatelem se znám několik týdnů. Několikrát se mnou absolvoval osobní trénink a vedl si dobře. Přiznávám, že se mi tento mladý kluk líbil, ovšem jako profesionál jsem nikdy ani nenaznačil, že bych o něj měl zájem jako o sexuální objekt, přestože jsem si to v jeho nepřítomnosti občas představoval.

Když jsem při jednom tréninku náhodou zjistil, že můj klient nemá příliš vhodné stravovací návyky, nabídl jsem mu nutriční konzultaci, se kterou souhlasil, a připadal mi vysloveně nadšený, když jsem ho na tuto konzultaci pozval do své kanceláře.

Při příchodu mne potom poměrně překvapilo, že kromě toho, že se u dveří vyzul z bot, také si svléknul tričko, aniž bych ho k tomu vyzval, ačkoli bych ho k tomu později vyzval sám z důvodu vyšetření poměru svalové hmoty a tukové vrstvy. Musím konstatovat, že můj klient již v té době měl velmi pěknou postavu, což mi dělalo radost jak profesionální, tak osobní, kdy pohled na mladého svlečeného muže mi činí potěšení, ovšem tento aspekt jsem v tu chvíli nijak nedával najevo.

Po úvodním poučení jsem k němu přistoupil a začal mu rukama prohmatávat paže, ramena a trup. V této fázi vyšetřování se mě klient zeptal, zda by se neměl svléknout do spodního prádla. Odvětil jsem, že ano, že jsem ho o to chtěl právě požádat. Zde bych chtěl zdůraznit, že jsem to nebyl já, kdo se první zmínil o tom, že by se měl svléknout, nýbrž že to byl vlastně nápad klienta samotného. Při rozepínání kalhot mne upozornil, že rád nosí speciální prádlo, zdali mi to prý nevadí. Následně jsem viděl to jeho speciální prádlo, konkrétně pánská tanga z jakéhosi jemného, pružného a téměř průhledného materiálu. Ujistil jsem jej, že mi nic takového nevadí a že mi jeho prádlo připadá slušivé, což jsem v žádném případě nemyslel jako vyzývavý kompliment, naopak jsem to myslel jako zdvořilostní pochvalu.

Po těchto slovech se oznamovatel zavrtěl v bocích, takže se mu jeho nádobí v těch tangách rozkývalo, dal si ruce za hlavu a ještě jednou zavrtěl boky, až mu penis párkrát pleskl přes jeho stehna. Zde bych chtěl podotknout, že jsem toto chování považoval za formu sexuální výzvy, ovšem zachoval jsem se profesionálně a nijak to nekomentoval, ačkoli se mi jeho pohyby osobně zamlouvaly.

Bez řečí jsem před klienta pokleknul za účelem prohmatání stehen a lýtek. Nemohl jsem si nevšimnout, že u oznamovatele v tu chvíli došlo k velmi tvrdé erekci. Dělal jsem, jako že si toho nevšímám, ale klient se zjevně choval tak, abych si toho všímal, což usuzuji z toho, že místo aby v klidu stál, lehce svým ztopořeným penisem kýval a narážel mi tak s ním do čela, do očí i do tváří.

Přiznám se, že v tu chvíli jsem byl poněkud nahněván a udělal jsem tak trochu méně profesionální věc, a to takovou, že jsem jeho kývající úd zachytil lehce ústy a přidržel ho trochu stranou, což bylo z toho důvodu, abych dobře viděl na jeho rýsující se kvadricepsy.

Své neprofesionální chování jsem si uvědomoval zvláště ve chvíli, kdy klient slastně syknul. Že to syknutí bylo slastné, to jsem si stoprocentně jist, zvláště když si uvědomím, k čemu následně došlo.

Abych se vrátil k situaci, kdy jsem ústy držel klientův penis stranou. Tedy po jeho syknutí jsem mu ho z pusy uvolnil, načež on si ho vzal do ruky a znovu mi ho nutil do pusy. Protože jsem měl pocit, že je mu to příjemné, nebránil jsem se a lehce jsem mu svými rty několikrát přejel přes žalud přes tu jemnou látku. Oznamovatel poměrně hlasitě dával najevo slastné sténání. V tu chvíli se ve mně probudil profesionál, tak jsem se vztyčil, podíval jsem se mu do očí a řekl mu, že kvůli tomu tady nejsme.

Klient na to řekl něco jako “Já ale nejsem buzerant” nebo něco v tom smyslu, že se domnívá, že není homosexuál. Odvětil jsem mu, že bych si tím nebyl tak jist, načež mne on prosebně vyzval, abych mu udělal test, zda je, či není homosexuál. Dodal také, že se homosexuálem být necítí, což jsem osobně i profesionálně považoval za nepřiměřené jeho dosavadnímu jednání na této seanci.

Nicméně jsem k testu homosexuality přistoupil. Zpětně nyní lituji toho, že jsem si od něj v tu chvíli nenechal podepsat objednávku tohoto testu. Takové objednávky mám předtištěné, protože k mému portfoliu patří i takzvaný sexuálněorientační test, čili test pro muže ohledně jeho sexuální orientace. Bohužel jsem k testu přistoupil na jeho ústní žádost v danou chvíli.

Stáhl jsem si tedy šortky ke kolenům a vyzval klienta, aby poklekl, vzal mi penis do úst a intuitivně s ním pracoval. Musím říct, že si vedl dobře. Test jsem mu tedy poněkud zjednodušil tím, že se mi to v tu chvíli velmi rychle postavilo, což jsem ale nebyl schopen ovlivnit. Oznamovatel mi hbitě a velmi šikovně oblizoval žalud, čímž mi způsobil třetí stupeň erekce, čili nejvyšší, dále mi velmi obratně oblizoval koule, načež si několikrát nechal můj tvrdý úd zasunout hluboko do krku, aniž by se u něj projevil dávivý efekt.

Chtěl bych poznamenat, že obvykle při takovémto testu klienta vyzývám, aby se občas i slovně vyjadřoval, což jsem v tomto případě vůbec nemusel. Při každém uvolnění jeho pusy něco prohlásil. Mohu citovat například: “Ty vole, to je pták!”, “Krásnej čurák!”, “Mňam!” a podobně. Získal jsem pocit, že by mi ho takzvaně dokázal vykouřit až do konce, což je ovšem v rámci testování nevhodné, a tak jsem vyhlásil druhou fázi testu, to jest zkouška análu.

Oznamovatel po této výzvě okamžitě svlékl své prádlo, opřel se o vedle stojící gauč a vystrčil na mne svůj zadek. Pomocí lubrikačního gelu a prstů jsem mu promazal anální otvor, a protože se mi zdálo, že je dostatečně uvolněný, namazal jsem gelem i toho svého a pomalu jsem jej v kleče penetroval. Na jeden zátah jsem mohl penetraci provést až ke koulím, takže jsem pomalu začal provádět klasickou soulož celou délkou svého penisu. Klient snášel zásuny velmi dobře, což dával najevo nejen slastným hekáním, ale také verbálně. Vůbec bych v tu chvíli nemohl nabýt dojmu, že jde o znásilnění. Oznamovatel poměrně hlasitě pronášel různé výzvy k tomu, abych ho souložil dále i tvrději. Konkrétně tedy vykřikoval, a to si přesně vybavuji, například: “Jo!”, “Dělej mi to!”, “Mrdej mě!”, “Mrdej mě pořádně!”, “Přidej!” nebo třeba: “To je nádhera!”

Tyto jeho výkřiky jsem vyhodnotil tak, že se mu soulož líbila a že si ji dostatečně užíval. Ani ve snu by mne nenapadlo, že výraz “Mrdej mě pořádně” svědčí o nějakém znásilnění a že bych měl v této erotické činnosti ustat.

Po dokončení soulože jsem hygienicky ošetřil jak klientův, tak svůj penis.

Ohledně nepoužití kondomu při souloži prohlašuji, že ani testování, ani soukromý pohlavní styk neprovozuji nijak často. Po každé profesionální i soukromé souloži se podrobuji testům na sexuálně přenosné nemoci, přičemž následující soulož provádím až po negativním výsledku všech testů. Případné obvinění ze šíření nějakých chorob tedy nepřichází v úvahu.

Závěrem bych chtěl říci, že obvinění ze znásilnění popírám. K pohlavnímu styku došlo za ústního souhlasu oznamovatele a vlastně i na jeho vlastní žádost.

Z toho plyne i mé odmítnutí ohledně porušení práv a svobod oznamovatele. Oznamovatel chtěl na vlastní kůži, potažmo i kůžičku, vyzkoušet, zda je buzerant, nebo ne. Že jím je, není pochyb. Pohlavní styk se mnou byl tudíž pro něj užitečným poznáním, nikoli újmou.

Za svým svědectvím si plně stojím a prohlašuji, že jsem vše uvedl podle pravdy.

Hodnocení
Příběh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (35 hlasů)
Vzrušení: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (29 hlasů)
Originalita: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (29 hlasů)
Sloh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (32 hlasů)
Celkem: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (43 hlasů)

Autoři povídky

Autor

Nezapomeň napsat komentář, a podpořit tak další publikaci autora!

Komentáře  

+1 #12 Odp.: Protokol o znásilněníOlda 2022-08-26 12:02
Výborný kus, pokud jde o humor a nadsázku, je tady takových textů opravdu pomálu, když o tom tak přemýšlím většina lidí se bere zbytečně vážně, takový Jonas Jonasson by tady nejspíš nějaký velký ohlas neměl. Zasmál jsem se, pobavilo to, rozpohybovalo fantazii, autorovy patří můj dík.
PS: Téměř bych kacířsky řekl, že je námět zbytečně nedotažený, za mě tomu chybí k dokonalosti protokol policejního orgánu kterým věc odkládá, případně předává k projednání přestupkové komisi místního úřadu, ale třeba se dočkám, vyšetřování možná ještě neskončilo.
Citovat
0 #11 ParádaCarda 3 2022-07-29 18:38
Skvělá povídka. Úplně živě to vidím.
Citovat
0 #10 Odp.: Protokol o znásilněnízmetek 2022-01-15 22:34
Čtu to znova a baví mě to čím dál víc, mám hubu od ucha k uchu. Jo, tohle stojí za to, abych si to ukrad. Dík.
Citovat
+1 #9 FajnPet1rik 2022-01-15 13:39
Mám rád tvůj styl a tahle variace na téma jak se na to dívají dva v kombinaci s tvým humorem je příjemným osvěžením v tom, co je tu ke čtení.
Citovat
+1 #8 Supercmeli60 2022-01-14 07:03
Vysoce honitelné, sofistikované a rafinované. Jen tak dál :D
Citovat
+4 #7 Odp.: Protokol o znásilněnídavid80xx 2022-01-13 18:18
Paráda, sranda a přesně to, co jsem chtěl a od tebe čekal. Já prostě miluju tu tvoji nadsázku a cvičení v tom, co by, kdyby.
Citovat
+1 #6 Odp.: Protokol o znásilněníGD 2022-01-13 14:37
Filipe je super, že jsi se vrátil. Chyběl jsi jak už to tu zaznělo. Zajímavá forma vyprávění, která v tvém podání vyznívá zvláštně, což neznamená ovšem špatně, ale naopak.
Doufám, že se dočkáme něčeho dalšího z tvé dílny, nejlépe ve stylu tvých dřívějších dílek (Ubytovna ,...)
Citovat
+7 #5 Odp.: Protokol o znásilněnízmetek 2022-01-11 21:14
Chyběls mi, chyběl mi ten potutelnej pohled na příběh, utajenej smích nad situací s hodně erotickým nábojem. Jsem moc rád, že se vracíš a takhle dobře. :lol:
Citovat
+6 #4 Povedená...Tamanium 2022-01-11 21:13
...taškařice. Možná by to JUDr. Jahelka mohl zhudebnit.
Citovat
+2 #3 Odp.: Protokol o znásilněníVikys 2022-01-11 20:52
To je fakt parádní povídka :-) Jak různě se dá nahlížet na jednu a tu samou věc.
Citovat
+5 #2 skvěléP.Waits 2022-01-11 20:31
Trochu, tak trochu jsem si zahrával s myšlenkou , že sem třeba něco vkládáš, když jsem tě jednou nebo dvakrát zahlédl mezi přihlášenými uživateli, jsem moc rád že jsem se trefil. Styl tvého psaní je jako balzám na duši. Díky moc.
Citovat
+3 #1 Odp.: Protokol o znásilněníZdenda TB 2022-01-11 20:29
Klasika? komedie :lol: Že se to může stát věřím, lidé jsou blbí dost.
Citovat