• GD
Styltvrďárna
Datum publikace22. 9. 2023
Počet zobrazení5463×
Hodnocení3.50
Počet komentářů11

Jmenuji se Pavel a je mi pětadvacet. Svého otce jsem viděl naposledy, když mi bylo deset, a žil jsem dlouho s matkou sám. Její výchova byla velmi tvrdá a cílená. Zlom nastal v době, když jsem absolvoval základní vojenskou službu. Tenkrát trvala dva roky a první půlrok byl pro každého velmi těžký. Já jsem to měl o to horší, že jsem byl vždycky veden k absolutní poslušnosti. Mazáci si proto mohli se mnou dělat naprosto vše a náležitě to využívali.

Jednou, když jsem opět několika z nich sloužil jako děvka, jednoho z nich jsem kouřil, další mne naostro šukal do zadku a další se chystali mne zneužít, jakmile bude některá díra volná, nás překvapil velitel praporu. Rozhodně mne ani jeden ze sadistických mazáků nešetřil. Velitel razantně proti nim zakročil a v následujících dnech se postaral, aby byli všichni přeřazeni někam jinam, každý zvlášť. Než se tak stalo, pobývali v base na útvaru. Navíc mi naplánoval třídenní opušťák.

O všem jsem napsal matce. Měl jsem ji o naprosto všem, co se bude dít, okamžitě informovat, s jedinou výjimkou – a tou byly případy vojenského tajemství. Záhy mi od ní přišel dopis, ve kterém mne chválila, jak jsem i takto na dálku hodný. Obsahoval též dopis v zalepené obálce pro mého velitele, který jsem mu předal. Jak se později ukázalo, bylo to pozvání k nám domů po dobu mého opuštění posádky. Byl jsem rád, že toto pozvání přijal, protože jinak bych měl doma peklo. Matka je velmi atraktivní žena, která ví, co chce, a taky toho dosáhne. Každý muž po ní zatouží, pokud ona chce, a velitel nebyl výjimkou.

Během prvního dne byl tam, kde ho matka pro danou chvíli chtěla mít, v posteli. Nebudu vás zatěžovat detaily. Já se musel pokaždé dívat, jak ji svým obrem mockrát obdělává, a přitom se sám neuspokojovat. Bylo to hodně těžké, stál mi celou dobu, a tak odjezd na útvar byl pro mne vysvobozením, i když i nadále platil zákaz sebeuspokojování. Ukázalo se záhy, že každou volnou chvilku velitel jezdil k nám domů. Proč asi?

Přibližně půl roku před koncem mé služby se nechal přeřadit na útvar v našem městě. Kasárna byla od našeho domu, co by kamenem dohodil a zbytek došel. Bylo mi naprosto jasné, že bude bydlet u nás. Taky, že jo. Když jsem se vrátil domů, viděl jsem, jak se z něj stal podpantoflák. Když mu výjimečně dovolila si s ní užít, tak jedině v mé přítomnosti, a stále přitvrzovala.

Když jsem byl doma rok, tak už mu naprosto odmítala podržet, a když už o to moc žebral, odpověděla mu:

„Jestli si chceš ulevit, máš smolíka. Nejsem žádná kurva, která ti podrží, kdykoliv budeš mít chuť. Támhle máš svoji děvku, která ti tu svoji frndu nastaví kdykoliv.“

S těmi slovy ukázala na mne. Ještě pár dní odolával své touze, ale nakonec neodolal a vzal si mne pořádně tvrdě a bezohledně, tak jak mu bylo řečeno. Matka se na to dívala a evidentně se jí to líbilo, ba přímo rajcovalo.

Od toho dne jsme oba chodili nazí, matce jsme říkali Paní nebo Madam. Já jsem se pohyboval zásadně po čtyřech, říkal mu Pane a podržel, kdykoliv měl chuť. Vězte, že to bylo hodně často a velmi tvrdé. Ukázalo se, že je pořádný sadista a nestačí mu mne jenom vystříkat. Jediná doba, kdy jsem měl pokoj, aspoň od něj, byl čas, když byl ve službě. Ani to však netrvalo dlouho a zajistil mi práci u nich na útvaru jako civilní pracovník ve funkci skladník. Tím mne měl kdykoliv k dispozici a řádně toho zneužíval. Když se to dozvěděla Paní matka, pochválila ho a současně ho vybídla, ať ze mne udělá útvarní kurvu, nejlépe za úplatu, a peníze utržené za mě jí dává. Výplatu jí odevzdával již dávno a celou.

Tak se také stalo. Zpočátku to nebylo nic moc. Chodili si užívat se mnou do skladu jen dva důstojníci, a to jen občas. To se však mělo brzy změnit. Jeden den si mne zavolal Pán do své kanceláře. Po vstupu jsem uviděl čtyři mazáky, o kterých bylo známo, že jsou na mladší ročníky hodně tvrdí. Jeden z nich byl podsaditý cikán a od pohledu hodně zarostlý.

„Svléknout!“

„Ano, Pane.“

Všichni čtyři na mě koukali jak zjara. Jejich údiv se zvětšil, když jsem byl v cuku letu nahý, dle nařízení Paní jsem byl naostro. Ještě více nechápali v okamžiku, jakmile jsem se ocitl na všech čtyřech.

„Vy taky! Nebo chcete k prokurátorovi?“

Začal jsem tušit něco zajímavého. Trvalo jim to trochu déle než mně a stáli všichni nazí. Byli jak se patří obdarovaní, cikán nejvíce, a bylo jasné, že pokud se na mne vrhnou, opravdu si to užiji.

„Tak vy, prasata, zneužíváte a týráte mladší vojáky? No vidím, že máte čím. Můžete si vybrat. Buď soud, anebo necháte všechny vojáky na pokoji a budete si užívat jenom s touhle kurvou. Dnes a tady to máte zadarmo. Další užívání budete platit jenom mně a já vám ji dám k dispozici. Budu chtít od každého z vás týdenní výplatu. Pokud ovšem dohodíte někoho dalšího, tak budete mít možnost užít si s ní jednou zadarmo. Uvidím, jestli budete tak schopni, že si zasloužíte víc.“

Všichni s nabídkou souhlasili, i když bylo jasné, že by radši neplatili. Dva z nich vzali opasky a začali mne bezohledně mlátit. Cikán se mi cpal do pusy a další z přítomných do zadku, ten ho měl sice nejmenší, ale přesto to nebyl žádný drobeček. Dobře jsem viděl Pána, jak si sundal kalhoty, sedl si na židličku tak, aby dobře viděl i byl viděn, a laskal si největší úd v místnosti. Vzpomněl jsem si, jak jsme se blíže seznámili. Situace to byla velmi podobná, jen on tomu, co se dělo tenkrát, zabránil, kdežto tentokrát to podporoval.

Když se mnou skončili, nebyl jsem schopen stát, bolelo mne celé tělo a úplně jasně jsem cítil, jak jsem dole otevřený. Jak jsem tam tak ležel, musel jsem ještě posloužit Pánovi. Ještě že jsem se pořádně ráno vypláchl. Teď jsem byl plný semene až po okraj. Než jsem se musel obléknout, dostal jsem anální zátku, aby ty dary nevytekly. Doma jsme byli oba pochváleni, že se pěkně začínám kurvit a v sobě schraňuji takovou pořádnou nadílku. Než jsem šel spát, musel jsem ji vyprázdnit do misky a všechnu sníst.

Od toho dne jsem často trávil noční šichty ve skladě, a kdo tam přišel, ten si se mnou užíval. Většinou za noc nebyl jenom jeden. Jednou za mnou přišel Pán, aby si užil, a byl strašně zbitý. Zajímal jsem se, proč ho Paní zmlátila, což ještě nikdy neudělala. Dozvěděl jsem se, že to bylo proto, že málo šlapu. Během doby, co jsme se znali, se mezi námi vytvořil docela hezký vztah, lepší než s matkou, i když jsem byl pro něj děvkou. Z toho důvodu jsem se rozhodl, že se mu pokusím pomoci, a začal jsem chodit do sprch pro mužstvo, obzvláště když bylo plno. Zde jsem jasně dával najevo, o co mi jde. Někteří vojáci se chytili, já je přesměroval na Pána a ten jim jasně určil pravidla. Díky této mé aktivitě se má klientela zdárně rozrůstala. Byl jsem šukán každou chvíli, až jsem měl co dělat, abych plnil své pracovní povinnosti. Někteří se chtěli jen vystříkat, jiní si chtěli užít pořádně tvrdý mrd a další ukojit své sadistické choutky. Byli i tací, kteří se chtěli především mazlit. Ve všech případech jsem jim byl k dispozici.

Když jsem se jednou vrátil po delší době domů, kdy jsem poskytoval své služby, Paní si mne zavolala. Hned jsem viděl, že je něco jinak.

„Takhle se mi to líbí. Konečně jsem vychovala z někoho pořádnou děvku. Když se to nepodařilo z manžela, tak se kurví aspoň syn, až se z něj kouří. Zasloužíš si odměnu.“

S těmi slovy něco vytáhla a já se musel postavit do pozoru. Pravda, nestál jsem jenom já.

„Chceš si to pokazit, čubko?“

Ovládala mne již dlouho a dokonale. Jako důkaz mé poslušnosti se mi okamžitě svěsil. Vzápětí mi na něj dala tu věc a já poznal, že je to klícka. Byla moc pěkná, kovová a přitáhla mi ho k tělu. Bylo zřejmé, že jediný způsob, jak se jí zbavit bez klíčku, je si ho uříznout.

„Tak a tvůj přerostlý klitoris je zneškodněn. Stejně ho nebudeš už nikdy potřebovat. Važ si toho, nemáš tušení, jakou mi to dalo práci sehnat a jak je to drahý.“

Vzápětí si udělala pohodlí na gauči, vyhrnula sukni a roztáhla nohy. Uviděl jsem její zarostlé přirození.

„Lízej, čubko! Tohle bude jediný způsob, jak mně budeš kdy moci udělat dobře.“

Velice rychle jsem začal plnit její příkaz. Záhy jsem objevil její poštěvák a začali jsme si to oba užívat. Trvalo to strašně dlouho, už mne chytala do jazyku křeč, než se Paní uspokojila a odkopla mne. Bylo to poprvé, co jsem jakýmkoliv způsobem poznal ženu. Nebylo to však naposledy. Již nikdy ji neměla tak čistou jako tehdy. Vždy jsem ji musel očistit od semen jejích milenců. Nebylo to zase až tak časté, přece jenom mé povinnosti děvky mne vytěžovaly docela dost a ty měly vždy přednost.

Vše se hned další den vrátilo do normálu. Někteří klienti se podivovali, co to mám na sobě, ale vlastně jim to bylo jedno. Stejně jim šlo jen o to jedno. Nevím, jak se to stalo, ale začali se objevovat zájemci i mimo objekt kasáren. To byl ovšem problém. Nabízeli však řádově lepší částky za mé služby. Formou escortu by to bylo možné, ale to většině z nich vadilo. Nabourávalo by to jejich soukromé životy. Naštěstí Pán sehnal vhodný prostor na vojenské ubytovně se samostatným vchodem, kde se dal lehce vybudovat šmajchl kabinet. I bdsm vybavení se tam nějaké vešlo. Klienti si tam mohli užívat a já tam už bydlel skoro trvale. Domů jsem málem vůbec nechodil, nebyl čas. Párkrát mne přišla zkontrolovat i Paní. Ve skladu na útvaru jsem už byl jen kvůli pracovním povinnostem a vojákům v základní službě.

Jednou, při výjimečné návštěvě rodného domu, zazvonil zvonek. Byl jsem zrovna nahý a sloužil Pánovi za dohledu Paní.

„Mazej otevřít!“ nařídila Madam.

Překvapilo mě to hodně, ale při mém zaváhání se zatvářila tak, že jsem radši pospíchal splnit rozkaz tak, jak jsem byl. Za dveřmi byl starší muž, kterého jsem neznal, ale přitom mi byl povědomý. Vůbec ho nepřekvapilo, kdo otevřel a jak vypadal. Vstoupil dovnitř, zul se a šel dál. Po zavření jsem ho následoval po čtyřech. Viděl jsem, jak se před Paní svléká a nahý padá na kolena.

„Paní má, prosím, odpusťte mi. Udělal jsem chybu a prosím o opětovné přijetí do služby.“

To už jsem začal tušit, odkud ho znám. Následující slova Paní to potvrdila.

„Proč bych to jako měla udělat? Podívej se na to naše dítko, jak se ta děvka kurví, a ráda. To jsem chtěla po tobě a ty jsi zdrhl při nejbližší příležitosti.“

„Udělal jsem chybu, Paní. Je mi to líto. Za ta léta jsem zjistil, že u vás mi bylo nejlépe. Udělám cokoliv, abych mohl být zase u vás, Madam.“

„Opravdu cokoliv? Třeba i šlapat, a to doslova? Děvko!“

„Jistě, Paní.“

To už jsem cítil, jak do mne proudí Pánovo semeno.

„Tak dobře. Vidím, že ta tvá super kláda je na kámen. Teď a tady brutálně znásilníš tu děvku, co je tvým synem. Jinak můžeš odejít, kam chceš.“

„Ano, Paní.“

Hned se začal ke mně přesunovat a já si s hrůzou všiml, co má mezi nohama, obří koule evidentně plné spermatu a opravdovou kládu. Netrvalo dlouho a začalo peklo. Nepáral se se mnou, přesně podle nařízení. Trvalo to dlouho, než se udělal, a bylo toho strašně moc.

„Pěkný výkon. Jak dlouho jsi nestříkal?“

„Ani pořádně nevím, Paní. Minimálně měsíc.“

„Tak si nemysli, že to budeš dělat často. Bude to jen za odměnu a jenom s touhle kurvou.“

„Ano, Paní. Jak si přejete.“

Nevím, odkud a kdy Paní vytáhla klícku. Prstem ukázala ke svým nohám a otec se poslušně přesunul po čtyřech na určené místo. Následovalo nasazení a byli jsme už dva v naprosté moci své Paní.

„Budeš pást tuhle novou kurvu?“ obrátila se na Pána.

„Jistě, Madam.“

„Budete pracovat na ulici, tam, kde jsou takovýhle děvky běžně.“

Docela mne potěšilo, že já mám pracoviště v kabinetu. Ještě jsme byli nějakou dobu s Paní a pak vyrazili za svými povinnostmi. Mne čekal klient a otce kdovíkdo.

Vše se vrátilo do starých kolejí, skoro. V noci jsem uspokojoval cizí samčí potřeby, ráno přišel otec s Pánem. Musel jsem jazykem vyčistit kundu té šlapky a orálně si pohrát s koulemi. Někdy byl plný cizího semene, jindy naprosto čistý a já věděl, že svoji úlohu nesplnil. Když jsem s ním skončil, mohl jsem odejít do práce na útvar. Večer po šichtě jsem podržel pár záklaďákům, vrátil jsem se na svůj privát a vše začalo nanovo. Tak to šlo den za dnem. V nedělní poledne jsme měli volno. Tehdy přišla Paní na kontrolu, a když byla spokojena, mohl mne otec brutálně znásilnit. Většinou vládla nespokojenost s naším výkonem, a pak místo sexu následoval pořádný výprask nás obou. Pán tak činil řízen naší Paní pečlivě a důsledně.

Musím se přiznat, že nakonec ve všem, co se se mnou dělo, jsem našel uspokojení. O otci se to tak jednoznačně říct nedalo, ale vím, jak se mu líbilo být děvkou, obzvláště když dostal dovoleno si vybrat odměnu. Párkrát za ta léta, co takto žijeme, dostal výjimečně možnost udělat se více čísel a užil si to. Nevím, jak to měl můj otčím, Pán a velitel v jednom, s Paní, ale rozhodně s ní trávil hodně času. Všichni tři jsme na ní byli neskutečně závislí a nikdo to nechtěl měnit.

Tak tohle je příběh naší rodiny.

Hodnocení
Příběh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (40 hlasů)
Vzrušení: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (35 hlasů)
Originalita: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (36 hlasů)
Sloh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (35 hlasů)
Celkem: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (46 hlasů)

Autoři povídky

Celé jménoGuy Izieu
Věk60

Můžu být rád, že po mně někdo něco občas chce, aspoň existuji. Když ovšem občas po někom něco chci já, neexistuji.

Celý život chci býti svině a zůstávám volem i když jsem býk.

Autor

Nezapomeň napsat komentář, a podpořit tak další publikaci autora!

Komentáře  

+5 #11 Odp.: OtčímJuli 2023-10-02 23:21
Mne sa ľúbi ako píšeš. Ale štýl, nie témy. K tejto poviedke je ťažko dať ti komentár s kritikou, ktorá by mala význam. Lebo nie je čo kritizovať. Za mňa síce boli praktiky v poviedke mega za hranicou... aké tú hranicu máme každý inde. Preto som ja nehodnotil a ani nedocital. Ale to budeš mať u tvrdých poviedok vždy tak. Existuje veľa tvrdých tém a nie každou vyhovieš všetkyým čo ich tento žáner berie.
Citovat
+4 #10 Odp.: OtčímGD 2023-10-02 19:03
Děkuji za komentáře. Trochu je mi líto, že se tu ozvaly hlasy, které vyjadřují potřebu se nevyjadřovat /nehodnotit. I negativní hodnocení je lepší než žádné. Na tomto webu, a reakce zde to potvrzují, se vyskytují dva základní přístupy, čest světlým výjimkám. Dát co nejnižší hodnocení(možná oprávněně) a nezdůvodnit tento krok. Pak druhá možnost napsat koment ve stylu fuj a nic víc.
Musím se přiznat, že jsme ani neočekával moc pozitivních ohlasů i když jsem doufal, že aspoň někomu se to bude líbit/zaujme.

Patrik22 pravdu díš. Rozhodně jsem to nepsal jako rozbor rodinných poměrů, když už tak jako sondu osazenstva Ostrova. Jinak mé představy a touhy jsou moje věc. No z tohohle příběhu heterosexuální incest není až tak vyžadován. Navíc jakýkoliv takový vztah není v mém případě ani zdaleka možný a nikdy nebyl.

Kenny no uznávám, že femdom je mi hodně blízký, obzvláště vedený tímto směrem, ale zde jsem to vyhrotil až za hranice i mých snů a možného.

R2D2 teda nevím, kde jsou ty 3 incesty. Jeden tam je určitě, s otcem. Když se hodně budu snažit najdu tam i druhý. Tak nějak lízání, pouze, nepovažuji za incest a kdoví zda za sex. Obzvláště když jde o jednostrannou záležitost. No a kde je ten 3? Jestli je na mysli sex s velitelem. pak nikde není zřejmé jaký má vlastně vztah s matkou. Navíc incest se děje v případě sexuálního vztahu mezi příbuznými a v tomto případě tak rozhodně není.

Na závěr bych se chtěl zeptat, proč někdo čte povídku, která je deklarovaná jako tvrďárna, když nemá rád tvrďárnu a nelíbí se mu ? Navíc v této kategorii se dá očekávat hodně praktik, kteří někteří nemusí, což je legitimní a jiným se líbí.
Citovat
+4 #9 Odp.: OtčímPatrik22 2023-09-28 22:01
Cituji Myšák:
Patrik22, souhlasím s tím, že tady ty kategorie jsou, ale i v nich se tu vyskytují povídky, které se dají číst. Tohle se mi nelíbilo. Hodnotit to teda nemám proč? Mám dávat jen 5x5? Hodnocení tu je stejně jako ty kategorie asi k tomu, aby ho člověk použil. Určitě je lepší a férovější napsat, že tohle někdo nemusí, než tam zmáčknout jednu hvězdu a mlčet, jak to tu často je.

Ale vždyť přesně to jsem napsal. Hodnotit povídku je cajk. Já osobně nehodnotím, když se mi nelíbí, ale když někdo napíše že povídka není jeho šálek kávy, tak ať. Co mi ale přijde příliš je, se tu pouštět do autora, jaké má nebo nemá choutky. Nadržený zoufalec? Erotické touhy brrrr? Na zvracení? Četl jsem tu už kde co, zvlášť v téhle kategorii, a nevšiml jsem si, že by si někdo tak podával autory za to, co se jim líbí za divnosti, jako se to stalo tady. To mě donutilo se ozvat, a ne to, že má povídka nízké obodování.
Citovat
+3 #8 Odp.: OtčímMyšák 2023-09-28 08:49
Patrik22, souhlasím s tím, že tady ty kategorie jsou, ale i v nich se tu vyskytují povídky, které se dají číst. Tohle se mi nelíbilo. Hodnotit to teda nemám proč? Mám dávat jen 5x5? Hodnocení tu je stejně jako ty kategorie asi k tomu, aby ho člověk použil. Určitě je lepší a férovější napsat, že tohle někdo nemusí, než tam zmáčknout jednu hvězdu a mlčet, jak to tu často je.
Citovat
+5 #7 Odp.: OtčímPatrik22 2023-09-28 00:13
Cituji R2D2:
Velmi odvážný příspěvek k debatě o důsledcích, jakým mohou být vystaveny děti vyrůstající v patologickém prostředí disfunkčních rodin, kdy pod rouškou zdánlivě normálního rodinného prostředí dochází nejen k fyzickému a psychickému týrání dítěte, ale přímo k fatální destrukci jeho osobnosti. Nicméně se domnívám, že to zcela jistě šlo pojmout i jinak než trojnásobným incestem. Tohle je trochu na zvracení.

Tedy já si myslím, že autor to sem nepsal, aby dělal psychologické rozbory čehokoli. Je to tu erotický web, tak se sem píšou erotické fantazie, nebo..? Ostatně kategorie tvrďárna, incest, znásilnění a pod. při filtrování povídek tu asi nejsou na výběr proto, aby zůstaly nevyužité. Celkově hledím, kolik lidí se tu do autora pustilo kvůli tomu, co se mu líbí nebo nelíbí.. Něco jiného je napsat, že povídka mě nebere, nevzrušila, nesedla, a něco jiného se pozastavit, jaké má kdo touhy. Souhlasím s komentáři 1 a 2, že napsat to a hlavně zveřejnit vyžadovalo kus odvahy a že když se mi to nelíbí, nehodnotím.
Citovat
+2 #6 Odp.: OtčímR2D2 2023-09-27 14:55
Velmi odvážný příspěvek k debatě o důsledcích, jakým mohou být vystaveny děti vyrůstající v patologickém prostředí disfunkčních rodin, kdy pod rouškou zdánlivě normálního rodinného prostředí dochází nejen k fyzickému a psychickému týrání dítěte, ale přímo k fatální destrukci jeho osobnosti. Nicméně se domnívám, že to zcela jistě šlo pojmout i jinak než trojnásobným incestem. Tohle je trochu na zvracení.
Citovat
+2 #5 TrapnýKenny 2023-09-26 20:00
Výplod nadrženého zoufalce. Tohle se ti nestalo, ale evidentně by jsi moc chtěl...:/
Citovat
+3 #4 Odp.: OtčímHonzaR. 2023-09-25 18:39
Odvaha??? Za mě taky ne.
Citovat
-1 #3 Odp.: Otčímdavid80xx 2023-09-25 17:59
U tohoto výplodu jsem fakt litoval, že musím číst všechno. Jestli jsou tohle tvé erotické touhy, brrrr.
Citovat
+2 #2 Otčim.mišo64 2023-09-24 17:26
Ani som nedočítal 3.odstavce a skončil som.Pre mňa je toto odpor a hnus.Násilie nemusím.Pre niekoho iného možno atraktívne.Ani radšej nehodnotím.
Citovat
+3 #1 Odp.: Otčímblack 2023-09-22 23:14
Bŕŕŕ. tvrďareň doslova. GD nečítalo sa mi to ľahko a vôbec to nebolo dobré čítanie pred spaním. Máš však, moje plus lebo napísať niečo takéto chce riadnu dávku odvahy.
Citovat