• Filip Javier
Stylklasika
Datum publikace14. 1. 2024
Počet zobrazení3717×
Hodnocení3.83
Počet komentářů6

„Tak synáčkové, my si teď s tátou půjdeme zaplavat do moře. Nejdete s námi?“ řekla matka Matta a Bena. Kluci se na sebe podívali a pak na matku hodili výraz říkající jasné a stručné, ne. Zavřely se dveře.

„Stejně nechápu, proč jsme tu museli jet s nimi,“ pronesl Ben, ležící na posteli, koukaje se do stropu.

„Mně říkali, že abychom se lépe poznali,“ Matt seděl zrovna v křesle a četl si knížku, nohu přes nohu, pohodlně opřený jednou rukou o opěradlo, druhou si držel knihu. Sundal si brýle, položil je na stůl, zvedl se ze židle a šel směrem ke koupelně.

„Jdu si napustit vanu.“

„V takovém vedru? Pár kroků odtud máš moře,“ řekl Ben celkem překvapeně, ale i lhostejně.

„A v moři otravné rodiče, co z nás chtějí mít ukázkové sourozence,“ dodal Matt. Ten se totiž odstěhoval od rodičů i svého bratra co nejdřív, jak jen to šlo. V jeho krocích ho pak následoval i mladší bratr, který jakmile dovršil osmnácti let, se odstěhoval taky. Avšak sourozenci od sebe bydleli na tolik daleko, že by bylo složité se navštívit a ještě složitější by bylo vůbec chtít se navštívit, a tak se raději nevídali vůbec.

Dveře do koupelny se zavřely a šla slyšet jen voda dopadající na dno vany. Ben ležel na posteli a bylo mu čím dál tím větší horko. Svlékl si tričko a chtěl se jít ovlažit aspoň do bazénu, ale plavky, ve kterých před chvílí přišel z moře, měl pověšené na topení v koupelně. Jelikož bratra moc neznal, nechtěl jít do koupelny a ani by ho nenapadlo jen pootevřít dveře. Horko bylo stále silnější. Benjamin zaklepal na dveře koupelny.

„Copak?“

„Jen jsem si tu nechal plavky, můžu dál?“

„Jasně,“ odvětil Matt a mladší ze sourozenců vešel pomalu a ostýchavě do koupelny. Bral si z topení plavky a byl už na odchodu. Tu se otočil a říká: „Jak to, že tu máš takovou zimu?“ Na teploměru na zdi koupelny bylo 27 °C, ale venku kolem čtyřiceti.

„Kouzlo studené vody ve vaně,“ usmál se Matt.

„To by mě nenapadlo,“ zamyslel se Ben a zavřel dveře od koupelny. „Aby nám zima neutekla. Můžu se tady na chvíli zchladit?“ Koukal na bratra psíma očima.

„No tak dobře.“

„Děkuju. Voda v bazéně je teplá jak kafe a do moře se mi zrovna nechce.“

„Chceš si povídat, nebo budeš zticha?“ Matt měl právě rozečtenou knihu, od které odtáhl oči a koukal se na Bena.

„A ty by sis povídal?“ Muž ve vaně se zhluboka nadechl, odložil knihu a s náznakem nezájmu vydechl slovo „klidně“.

„A o čem by si bratříček chtěl povídat?“

„Ehm, já nevím, tak třeba, jak se máš?“

„Ležím ve studené vodě, ve vaně, v chladné koupelně, nacházející se někde v hotelu, někde v Turecku a všude okolo kromě koupelny ti paří slunko na hlavu. Jak si asi myslíš, že se mám?“ zařval na svého bratra.

„No tak promiň, že jsem se zeptal,“ Ben se smutně otočil zády, chytil kliku a otevřel dveře. Bylo to pro něj, jako když vystoupí z letadla. Závan horkého vzduchu ho skoro omráčil.

„No tak počkej, já to tak nemyslel,“ muž ležící ve vaně zklidnil svůj hlas a snažil se to říct co nejjemněji, aby bratrovi neublížil ještě víc.

Černooký přistoupil blíž k vaně a stál přímo nad svým bratrem, ten ho pohladil po ruce a chytl ho za ni.

„Promiň, nezlob se na mě prosím,“ koukal do jeho tmavě hnědých očí a mohl se v nich utopit. Na druhou stranu Ben si prohlížel celé jeho tělo, neboť ve vaně nebylo ani kousek pěny, jen voda. Dřepl si k vaně, aby byl na úrovni jeho očí, usmál se na něj.

„Však já se na tebe nezlobím,“ pohladil ho po tváři a jal se k odchodu.

„Nechtěl sis povídat?“ řekl se zájmem Matt. Benjamin se opět otočil, šel zpět k vaně a sedl si na její okraj.

„Tak povídej,“ nadzdvihl jedno obočí.

„Teď musím říct, že už se mám líp,“ odmlčel se a zakýval u toho hlavou. „V životě se mi stalo hodně věcí, ale ještě se mi nestalo, že bych se koupal a u toho se díval na tak hezkého kluka, jako je ten, co právě teď sedí na okraji vany.“ Ben se začal červenat. Matt ho chytl za ruku a stáhl k sobě do vany.

„Bezva, takže já nejen že mám mokré plavky, já teď budu mít mokré i kalhoty!“ řekl mladší a u toho se snažil dostat z Mattova sevření a vylézt z vany. Starší si ho přitáhl blíž k sobě, takže Ben teď na něm seděl obkročmo a hlavou byl těsně u té jeho. Matt se mu přisál na rty a Ben sebou jen cukal, ale byl slabší, a tak se chtě nechtě musel podvolit.

„Matte, já nemůžu, to nejde!“ měl slzy v očích.

„Proč ne, zlatíčko?“ hladil ho ve vlasech a na tváři.

„Já nevím, já, vždyť jsem tvůj bratr a…,“ dal mu před rty prst a umlčel ho.

„Ššš, na tom vůbec nezáleží,“ zašeptal mile a políbil ho. Ben tentokrát spolupracoval. Líbilo se mu, jak má jeho jazyk až v krku. Líbal tak sladce, něžně a krásně. Z polibku je však vyrušilo otevření dveří od pokoje.

„Kluci! Kdepak jste?“ Ben měl v očích čirou hrůzu. Vyletěl z vany a schoval se za dveře.

„V koupelně, mami!“ Matka otevřela dveře.

„Co jste to tu vyváděli? Všude je mokro.“ Matka začala pociťovat, že má mokré ponožky a voda do jejích ponožek odněkud teče. Bylo to z Benjaminových kalhot. Matka vešla do koupelny, podívala se za dveře a vypadala rozčíleně.

„Já jsem si šel pro plavky a on mě pocákal vodou,“ ukázal přitom prstem na bratra a tvářil se, jako by mu bratr strašně ublížil.

„Ještě, že jsme objednali tři pokoje. Já věděla, že vy dva se v jednom nesnesete. Bene vezmi si své věci, tady máš klíče od svého pokoje, a to samé ty, Matte. Chceme mít s tatínkem klid.“ Matt naštvaně vstal z vany a Ben na něm mohl jen oči nechat.

„Má tak nádherné tělo, je tak… ach, kéž by mě mohl držet v náručí. Chtěl bych ležet na jeho hrudi a usnout u něj,“ pomyslel si. To už je ale matka hnala pryč z jejího pokoje.

Mladší bratr dostal pokoj v šestém patře hotelu. Bez výtahu. Byl mladý, nevadilo mu, že má pokoj tak vysoko, jen kdyby tam nemusel tahat i své kufry. Dolezl nahoru, odemkl dveře a natáhl se na postel. Přemýšlel o tom, co se mu před chvílí stalo. Zamiloval se do svého bratra. Do někoho, koho skoro vůbec neznal. Jen z dětství měl na něj pár vzpomínek, ale odstěhoval se od nich, když mu bylo devět let. Dvacet let ho neviděl a teď se do něj zamiluje.

Čas rychle utíkal a najednou – večer. Benovi došlo, že bude muset jít na večeři. Na večeři do přízemí, kde je restaurace. Šest pater dolů. V restauraci potkal Matta a přisedl si k němu.

„Kde je máma s tátou?“

„Ani se neptej…,“ zasmál se Matt. „Pořád jsou naštvaní kvůli té koupelně. Večeři si nechali přinést na pokoj.“ Začali se smát. Po večeři si popřáli dobrou noc a šli si lehnout každý do svého pokoje.

 

I v noci bylo strašné vedro a Benovi nedalo spát. Zdálo se mu, jako by někdo potichu klepal na dveře.

„Už z toho vedra blázním," řekl si sám pro sebe a též se se sám sobě zasmál. Po chvíli se mu zase zdálo, že někdo klepe, tentokrát silněji. Šel se podívat ke dveřím a opravdu slyšel klepání. Otevřel dveře.

„Pane, hlásím, že pevnost byla po ustavičném klepání konečně dobyta,“ Mattovi se povedlo Bena rozesmát, za což byl rád. Líbilo se mu, jak se jeho bratr směje. Byl tak rozkošný. Vypadal jako malé bezmocné koťátko a Matta to všechno neuvěřitelně vzrušovalo.

„Myslím, že si se odpoledne nestihl pořádně umýt,“ vešel do pokoje, zavřel za sebou dveře a šel naproti Benovi. Ten zase couval a rukama chtěl bratrovi naznačit, aby se zastavil. Místo toho se však dotkl jeho hrudi a ruce už mu na ní zůstaly. Matt ho svalil na postel a začal vášnivě líbat.

„Počkej tady na mě, zlatíčko,“ poručil mu s letmým polibkem na tvář a šel do koupelny. Jeho zlatíčko slyšelo, jak otáčí kohoutkem a napouští vanu. Za chvíli se ve dveřích objevil jeho starší bratr jen v bílém, hotelovém županu. Šel blíž k němu a on se nemohl nabažit pohledu na něj. Stál nad ním a on seděl na posteli.

„Vana je napuštěná. Bude si pán přát i masáž?“

„A… ano,“ vykoktal. Byl tak roztomilý. Chytli se za ruce a Matt mu pomohl vstát z postele. Odtáhl ho za ně do koupelny, kde si ho přitiskl ke zdi a začal líbat. Zdvihl mu ruce nad hlavu, přisál se na jeho krk, kde postupně vytvářel červené fleky a svlékal mu u toho tričko.

Když bylo tričko dole, klekl si a sundal z jeho kalhot opasek, rozepnul knoflík a zip u kalhot mu rozepl zuby. Lísal se k jeho rozkroku a on jen vzdychal. Stáhl mu kalhoty a boxerky. Mattův pohled byl právě upřený jen na jeho penis. Vzdálil se od něj na pár kroků, obcházel ho a prohlížel si jeho tělo. Usmál se.

„Jsi tak krásný.“ Ben se červenal jak malina a úsměv mu opětoval. Než stihl zjistit, že se něco děje, viděl svého bratra opět ležet ve vaně.

„Tak na poprvé to nevyšlo. Dáš mi ještě šanci?“ Opět jeden z nich ležel ve vaně a druhý seděl na okraji.

„Ale tentokrát si do té vany vlezu sám,“ podotkl Ben.

„Tak pojď za mnou, princezno.“ Jeho princezna si vlezla do vany. Ležel na boku vedle něj, opíraje se o jeho rameno. Matt měl kolem jeho těla omotané ruce a hladil ho. Oba se k sobě lísali. Benjamin si na něj sedl obkročmo a otíral svůj rozkrok o jeho řka:

„Bez těch kalhot je to přeci jen lepší. A masáž bude?“ Opět dělal psí oči.

„To víš, že bude. Jen ne tady, nemohl by ses pořádně natáhnout. Nejdřív si tě hezky umyju.“ Matt začal dělat všechno to, co říkal. „Vezmu si šampon, dám si jej na ruce a budu si tě umývat a při tom hladit.“ Jeho mladší bratr na něm ležel zády k němu, ani nedutal, jen si užíval pocitu, že o něj někdo pečuje. „Občas tě políbím. Víš, že líbáš naprosto božsky?" zašeptal mu do ucha. „Vezmu si druhý šampon a umyju ti vlásky, abychom ti smyli tu sůl z moře,“ prsty mu zajel do vlasů a kousal ho do krku. „A teď to všecko smyjeme sprchou,“ Matt vstal, vylezl z vany, omotal kolem sebe ručník, vzal si sprchu do ruky a ze své princezny smyl všechnu pěnu. Muž ve vaně jen zaklonil hlavu, aby mu pěna nenatekla do očí. Pak také vstal. Jeho pečovatel přes něj přehodil osušku, zabalil ho do ní, vzal do náručí a nesl přímo do postele. Z postele sundal deku a Bena položil na prostěradlo, ručníkem mu zakryl dolní polovinu těla a poručil mu, aby ruce natáhl nad hlavu. Odešel zpět do koupelny. Když se vrátil, držel v ruce lahvičku s masážním olejíčkem. Ben na svých zádech ucítil chlad z olejíčku a naskočila mu husí kůže.

„Snad by nám nebyla zima. To tě musím asi zahřát.“ Matt si na něj sedl a začal ho masírovat.

„Přitlač trošku,“ zakňučel muž pod ním. On tedy přitlačil. „Trošku níž,“ opět zakňučel. To už se jeho bratr dostal rukama až k ručníku. „Ještě níž,“ nesměle z něj stáhl ručník a hodil ho na zem. Masíroval mu zadek a Ben si to nesmírně užíval. Matt se kochal pohledem a byl nadržený z muže, který se pod ním kroutil a kňučel z jeho masírování. Ben se otočil čelem k němu a taktéž z něj sundal ručník.

 

Z otevřeného okna začalo foukat. Dny v této oblasti byly velmi horké, ale noci chladné.

„Pane masére, nechcete vzít tu deku?“

„Je ti zima?“ zeptal se starostlivě.

„Trošku jo,“ Matt přes ně přehodil deku a lehl si vedle Bena. Přitáhl si ho za boky blíž k sobě a z obličeje mu odhrnul pramínek vlasů. Jako malé kotě, když si chce hrát, se mladší Ben vrhl na zkušenějšího Matta. Ten se nechal svalit a jen se usmíval a vískal ho ve vlasech.

„Copak by si teď koťátko přálo?“ zeptal se zelenooký mile.

„Přálo by si, aby si s ním jeho pán dělal, co se mu zlíbí,“ odpověděl stydlivě.

„Opravdu bys chtěl, abych si s tebou dělal, co se mi zlíbí?“ zeptal se nejistě.

„Ano,“ zavzdychal Ben. Starší vstal a šel opět do koupelny, když se vrátil tentokrát, nedržel v ruce masážní olejíček, ale Benův pásek, který mu předtím stáhl z kalhot. Tvářil se vážně.

„Neboj, princezno,“ pohladil ho páskem po tváři, pak si ho na sebe posadil a pevně mu chytil ruce.

„Co děláš, to bolí!“

„Ne-ne, to teprve bolet bude,“ řekl se vší vážností a stáhl mu ruce páskem. Konec pásku zavázal k posteli. Jeho rty se přiblížily k Benově hrudi. Začal ho kousat do bradavek.

„Prosím,“ vydechl.

„O co pak prosíš?“ zašeptal mu Matt do ucha.

„Buď jemný,“ v tom Mattovi došlo, že když se se svým bratrem chtěl bavit o sexu, vždy z tématu vycouval. Byl ještě panic.

„Tvoje poprvé bude to nejhezčí,“ chtěl být milý i jemný, jenže jeho libido bylo zvyklé na zkušenější muže, a tak ať se zmáhal, jak se zmáhal, nebyl takovým, jakým by si přál být. Bradavky mu začal dráždit jemněji prsty a u toho ho líbal.

„Budeš potichu, ano?“ Ben zakýval na souhlas a jeho pán mu poručil, aby mu naslinil prst. Dlouho ho olizoval. Matt se mu prsty jedné ruky zaryl do zad a druhou rukou sjel po jeho těle až k dírce. Pomalu do něj zasouval prst a věděl, že i když se jeho bratr snaží, potichu nebude. Políbil ho a Ben do sladkého polibku začal sténat. Jeho sténání Matta vzrušovalo ještě více než jeho smích. Nehty se mu zaryl do zad více, kousl ho do rtu a přidal druhý prst a pak třetí. Přidával i na tempu a černoočko pod ním doslova vyl slastí. Když byl dost roztažený, vyndal z něj prsty a posunul se dolů tak, že měl teď rty u jeho penisu. Foukl mu na něj a Ben se prohnul v zádech. Párkrát ho obkroužil jazykem a pak si celého dal do pusy. I když nezkušený Ben z reality, zkušený z porno videí, začal na něj přirážet.

„Já jsem tě nepřivázal nadarmo. Chtěl jsem, aby ses mi nehýbal, víš? A ty mě teď zlobíš. Slíbil jsem ti, že na tebe budu hodný, ale jak mám být hodný, když ty zlobíš?“ zatvářil se dotčeně a vrátil se ke své práci. Mladší však neváhal a pod vlnou slasti začal zase přirážet.

„To se nedělá!“ Chtěl mu dát facku, ale ovládl se.

„Když to tvoje tempo se nedá vydržet!“ Je pravdou, že Matt je přeborníkem v udržování si svého vlastního tempa, a když chce, aby se jeho oběť trápila pod nátlakem jeho pomalého tempa a sajících rtů, tak se trápit bude.

„Takže bys to chtěl rychleji?“

„Ano,“ zalapal po dechu.

„Žádný problém, ale pak neříkej, že jsem nebyl jemný,“ Matt vyhodil Benovy nohy na svá ramena. Ještě jednou plivl na jeho dírku a pak do něj zasunul svůj penis. „Seš tak nádherně úzkej,“ zběsile přirážel a Benjamin cítil každý sebemenší pohyb jeho v něm. Měl tak krásně velký a žilnatý penis. Zaplnil celou jeho dírku. „Hmm, už jsi v této poloze dlouho. Otoč se!“ Otočil se na břicho a Matt si vzal pásek ze svých kalhot. Vstal z postele a obešel ji. Přitom si bezmocného bratra se zájmem prohlížel. „Tak krásně pevný zadek jsem už dlouho neviděl,“ zavrčel Matt a plácl ho páskem přes pravou půlku. Ben zaryl hlavu do polštáře a sykl bolestí. Následoval krátký slet několika plácnutí přes jeho zadek, odhození pásku, zalehnutí krásným mužem. Cítil na svých zádech jeho vyrýsované svaly na hrudi a břiše a též jeho penis mezi půlkami. Otíral se o něj a chytl ho rukou pod krkem tak, že se chvilkama dusil a obličej mu zrudl z nedostatku kyslíku. „Teď to trošku zabolí,“ zašeptal mu do ouška, zarazil do něj svůj penis až po kořen a narazil na jeho prostatu. Mladší se svíral ve vlnách slasti pokaždé, když mu jeho bratr narazil svou chloubou na ono místečko. Ležel na něm a přirážel rychleji než fuck-machine. Ben najednou ucítil, jak se jeho dírka naplňuje teplem, bratr ho odvázal a svíral v náručí, dokud celou jeho dírku nevystříkal svým ejakulátem. Benovi pak stačilo, aby se ho jeho masér párkrát dotkl a udělal se taky, sobě na břicho a hruď. Matt z něj vše slízal.

Usnuli spolu v jedné posteli a Ben ležel Mattovi na hrudi, jak si přál.

„Miluju tě, zlatíčko.“

„Já tebe taky, má princezno.“

Hodnocení
Příběh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (37 hlasů)
Vzrušení: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (36 hlasů)
Originalita: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (31 hlasů)
Sloh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (31 hlasů)
Celkem: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (47 hlasů)

Autoři povídky

Autor

Nezapomeň napsat komentář, a podpořit tak další publikaci autora!

Komentáře  

+1 #6 Odp.: S bráškouGD 2024-01-15 00:03
Kdyby to nemělo ty chyby co zmiňuje Tam, krom věkového rozdílu , byl by to hezký příběh a rád bych ho zažil. Nepovedlo se, bohužel, i když bratra mám o 16 staršího. Dost jsme si rozuměli a byl jsem na něj celkem závislý, ale v sexu jsme si nesedli.
Citovat
+2 #5 Odp.: S bráškouHonzaR. 2024-01-14 19:31
Cituji Tamanium:
Cituji HonzaR.:
Mně připadá, že si autor dělá legraci, nicméně i parodie se dá napsat vkusně a čtivě.

Jestli je autorovi skutečně 19 let, tak stejně klobouk dolů. Třeba ta minulá povídka byla taky dobrá, s mou malou výhradou, co jsem tam napsal.

Njn, já holt to posuzuju optikou toho, že vím, jak a co člověk píše v patnácti, dvaceti… Pokud je to myšleno vážně, tak to bojuje s logikou. A to mně osobně vadí.
Ale je pravda, že v 19 se s tím dá velice dobře pracovat, třeba ve slohovce u matury.
Citovat
+1 #4 Odp.: S bráškouTamanium 2024-01-14 19:19
Cituji HonzaR.:
Mně připadá, že si autor dělá legraci, nicméně i parodie se dá napsat vkusně a čtivě.

Jestli je autorovi skutečně 19 let, tak stejně klobouk dolů. Třeba ta minulá povídka byla taky dobrá, s mou malou výhradou, co jsem tam napsal.
Citovat
+4 #3 Odp.: S bráškouHonzaR. 2024-01-14 19:16
Mně připadá, že si autor dělá legraci, nicméně i parodie se dá napsat vkusně a čtivě.
Citovat
+3 #2 Odp.: S bráškouzmetek 2024-01-14 19:10
Musím přiznat, že incestní téma mě nebere a to ostatní napsal Tamanium.
Citovat
+2 #1 Odp.: S bráškouTamanium 2024-01-14 18:38
Dneska jsem dal trochu nižší hodnocení, průměr asi 3,5-4*.
Do hodnocení jsem nepromítnul ani tak incestní sex, ten mě opravdu neoslovuje.
Spíš jsem se zasekl na tom, že dva bráchovém snad jsem dobře počítal, jednomu je asi 29 a druhému asi 38? Jedou xsrodiči na dovolenou, na kterou se jim ani nechce. Dospělí chlapi, když nechtějí ať nejezdí. Pak když měli tři pokoje, proč byli v jednom, kde se i koupali, a rozhodili se až po koupání.
On mě pocákal - kolik mu je? 12? Možná jsem jen špatně četl a v tom případě se omlouvám.
Jinak příběh by byl (pro mně) lepším kdyby ti kluci byli k sobě nevlastní a pak ten věk a dvacet let se neviděli. Opravil bych asi 2-3 věty a bylo by to o moc rajcovnější. Je to ale jen můj názor. Každopádně je fajn, když jsi něco napsal, není to nijak snadné.
Citovat