• lextheluthor
Stylklasika
Datum publikace13. 1. 2024
Počet zobrazení1932×
Hodnocení4.56
Počet komentářů2

Ani ja som už dlho nezostal v sprche. Rýchlo som sa umyl, osušil a vošiel som do izby. Maťo ležal na posteli, ale Juraj už v izbe nebol.

„Šiel na raňajky,“ povedal Maťo, keď videl, že sa obzerám po izbe.

No fajn, takže on šiel na raňajky bezo mňa. Aspoň ma mohol počkať a mohli sme ísť spoločne. Aj keď podľa jeho slov budeme pokračovať po raňajkách. Takže mu potom snáď budem môcť vyhoniť.

„Dúfam, že si mu nenaletel na tie jeho sladké reči,“ spýtal sa Maťo.

Pozrel som sa na Maťa a nechápal som, čo ten debil po mne chce. Veď je to práve on, čo si zo mňa robil dobrý deň. Juraj sa ku mne choval normálne a teda tá fajka jeho obrovského borca bola úžasná. A teraz ma v sprche urobil.

„To hovorí ten pravý,“ odpovedal som mu nahnevane a šiel som si hľadať veci na oblečenie.

„No ja posledné dva týždne neriešim, ako ťa pretiahnem a ako ti napumpujem semeno do zadku. Juro chce len jedno – vyšukať ťa a napumpovať ti semeno do zadku,“ pozrel na mňa Maťo.

„A čo je na tom zlé? A ty to vieš odkiaľ?“ odpovedal som mu otázkou a pritom myslel na to, ako kľačím na štyroch a ako ma Juraj šuká do zadku. Pri myšlienke na to, ako do mňa pumpuje tú obrovskú dávku horúceho semena, sa mi začal znovu stavať vták.

„Sám mi to povedal, že na výlete ťa chce vyšukať a chce ti napustiť semeno do zadku. Jeho frajerka mu to nedovolí a on to miluje. A keď som mu povedal, že si gay, tak hneď premýšľal nad tým, ako to môže využiť. Asi dva týždne dozadu prišiel s tým, že to na teba skúsi. A tešil sa hlavne na to, že by si mu mohol nastaviť a on si poriadne vyprázdni gule. Jemu ide len o to si poriadne vyprázdniť gule do tvojej diery,“ hodil to na mňa Maťo.

„Ale… ale to nie je pravda. Však…,“ nestihol som to dopovedať a už Maťo vstával z postele a šiel do sprchy. Teraz som nechápal, čo sa deje. Je pravda, že Jurajovi ide len o pretiahnutie môjho análu? Na druhú stranu, nič mi nesľuboval. Áno, povedal mi síce, že som jeho miláčik, ale tak to nič neznamená.

Jurajov vták bol úžasný. Dlhý, hrubý a tie krásne a veľké gule, ktoré boli plné k prasknutiu sladkého semena. Nejako mi teda bolo jedno, že ma Juraj chce pretiahnuť a napustiť semenom. Už keď sme boli v sprche, som chcel, aby ma pretiahol. Tak prečo nevyužiť Juraja a neužiť si?

„Kde je Maťo?“ prerušil moje myšlienky Juraj, ktorý vchádzal do izby. V ruke mal cestovnú tašku a na sebe mal oblečené len čierne kraťasy.

„Je v sprche,“ odpovedal som Jurajovi. Juraj sa nádherne usmial a prišiel úplne ku mne. Na zem položil tašku. Pravou rukou mi dal dole uterák, ktorý som mal omotaný okolo môjho pásu a oboma rukami chytil moje polky. Pozrel sa mi do očí a pobozkal ma. No pobozkať je slabé slovo. Bolo to vášnivé a jemné zároveň. Jeho jazyk mi skončil v ústach a hral sa s mojím jazykom. Pritom mi hnietol moje polky.

„Tak by si mi mohol pofajčiť, kým sa Maťo osprchuje,“ žmurkol na mňa Juraj. Vzápätí sa na mňa úplne natlačil a cítil som ten tvrdnúci ohon v jeho kraťasoch.

„Neviem, veď môže kedykoľvek vyjsť von,“ snažil som sa zahnať myšlienky na toho tvrdého a veľkého borca, ktorý sa skrýval Jurajovi v kraťasoch.

„A? No keď nemáš chuť, tak nemusíš,“ odpovedal sklamane Juraj. Zobral moju pravú ruku a položil si ju na jeho vtáka, ktorý už riadne napínal tie čierne kraťasy. Pochopil som, že pod nimi nič nemá. Cítil som v ruke jeho veľkého a tvrdého vtáka. Hlavou mi išlo len jedno – kľakni si a začni ho fajčiť. 

Nedalo sa to vydržať. Išiel som na kolená, stiahol som mu ten zbytočný kus čiernej látky a vyletel predo mňa tvrdý Jurajov vták. Bol to nádherný pohľad, ako sa mu leskne jeho žaluď. Už ho len vziať do úst. Vyplazil som jazyk a oblizol som ten jeho nádherný žaluď.

Neskutočný pocit. Lízať Jurajovi vtáka. Lízal som mu ho od koreňa až po žaluď, ktorý som zobral do úst a trocha mu ho pocmúľal. Juraj zaklonil hlavu a hlasno vzdychol. Bolo evidentné, že sa mu páči, ako mu ho cmúľam. Chytil do rúk moju hlavu a zarazil mi vtáka až po koreň do úst, až som sa rozkašlal. Bol to ale skvelý pocit mať ho v ústach a cítiť, ako ma Juraj začína intenzívne šukať do mojich úst. Jeho plné gule mi narážali o moju bradu a mne tiekli sliny a kvapkali na zem.

Juraj mi vrážal vtáka až po koreň do úst a pridŕžal moju hlavu. Hlasno zavzdychal a napumpoval mi jeho horúce semeno hlboko do môjho krku. Cítil som, ako mi to jeho semeno tečie do krku. S radosťou som všetko prehĺtal a tešil som sa, že mi to Juraj urobil do úst. Mal obrovské množstvo semena, ale všetko skončilo v mojom hrdle.

„Nechcel si mu to napumpovať do zadku?“ spýtal sa Maťo, ktorý stál vo dverách kúpeľne a pozeral sa na to, ako som práve vyfajčil spolužiaka.

„Bude aj to,“ otočil sa na Maťa Juraj. Ja som vybral Jurajovho vtáka z úst a začal som ho oblizovať. Vychutnával som si posledné kvapky sladkého semena. Rýchlo som dýchal a môj vták bol neskutočne tvrdý. Ako však opadalo moje vzrušenie, tak mi dochádzalo, čo sa stalo.

Maťo práve videl, ako mi Juraj pumpuje do úst jeho sladké a horúce semeno. Maťo videl, ako fajčím Jurajovi. A čo mala znamenať tá Jurajova odpoveď? Ozaj ma chce Juraj pretiahnuť? Juraj ma vytiahol na nohy a pobozkal mňa vášnivo na ústa. Evidentne mu bolo jedno, že z izby práve odchádzal Maťo a všetko videl.

„Urobíme aj teba?“ pozrel Juraj na mňa a pritom ma jemne prepleskol po mojom zadku.

„No, mohli by sme,“ usmial som sa na Juraja.

Juraj prešiel rukou po mojom zadku a ruka mu skončila medzi mojimi polkami. Prešiel prstom po mojom anále a ja som hlasno vzdychol. Bol to príjemný pocit, ako Juraj masíruje moju dierku a vták mi pritom tvrdne na maximum.

„Kľakni si na štyri a vyšpúľ na mňa tú tvoju nádhernú veľkú guľatú prdel.“

Tak tomu sa nedalo odolať a urobil som, čo Juraj chcel. 

„Ešte trocha ju vyšpúľ, nech sa ti polky pekne otvoria a vidím tvoju ružovú dieročku.“

Takže Juraj ho ide do mňa šupnúť? Kľačal som na štyroch a vyšpúlil som ešte viac moju prdelku. Juraj prešiel prstom po mojej dierke. Aké to bude, keď ho Juraj do mňa šupne? Tešil som sa na Jurajovho tvrdého vtáka a tešil som sa, keď ho Juraj do mňa zasunie po koreň.

No stalo sa niečo iné. Juraj položil ruky na moje polky a roztiahol ich od seba. A za chvíľu som cítil, ako mi Juraj začína jazykom prechádzať po mojej dierke. Hlasno som vzdychol už pri prvom dotyku jeho horúceho jazyka na mojom anále. Juraj prešiel jazykom po celej dierke a začal jazykom krúžiť po mojej ružovučkej dieročke. Hlasno som vzdychal a užíval som si, ako mi Juraj líže moju dieru. Vylizoval ma intenzívne. Jazykom dorážal a krúžil po mojej nadržanej dieročke.

Nebolo to však len o lízaní. Juraj sa snažil jazyk dostať do mojej dierky, čo najhlbšie to išlo, a ja som cítil ten jeho mrštný jazyk, ako ma vylizuje. Rukou mi začal hniesť gule a plynulo prešiel na môjho vtáka, ktorého začal honiť.

„Vystriekaš sa mi do úst?“ spýtal sa ma Juraj.

Ani som nestihol odpovedať a už som cítil, ako mi Juraj začína olizovať môjho vtáka a ako ho berie do úst. To bola posledná kvapka. Stačilo pár sekúnd a už som striekal do jeho horúcich úst. Hlasno som vzdychal a plnil som Jurajovi ústa semenom. On všetko prehltol a to ma ešte viac zrušovalo.

„Možno by ste mali už končiť. O 15 minút máme byť dole,“ vôbec som si nevšimol, že Maťo je naspäť. Ako dlho tu je? Juraj documľal môjho vtáka. Pleskol ma rukou po zadku.

„Ideme sa obliekať,“ povedal Juraj. Vyskočil a prešiel bližšie ku mne. Naklonil sa a pobozkal ma. Videl som mu, že Jurajovi opäť stojí. No už nebol čas znovu sa venovať Jurajovi. Rýchlo sme sa obliekli a zbehli pred chatu. Tam už čakala väčšina. Ako sme prišli, tak som mal pocit, že sa na nás všetci pozerajú. Vedia, čo sa medzi nami dvomi stalo? Ako keď ma Juraj vylizoval, tak som dosť nahlas vzdychal. A keď som Jurajovi fajčil vtáka, tak zasa vzdychal on. Mohol to niekto počuť? Maťo videl Jurajov výstrek mne do úst, tak to mohol ostatným povedať. Začalo mi to byť nepríjemné, že ostatní asi vedia, čo sme práve s Jurajom robili.

„Sedíme v buse vedľa seba?“ pozrel sa na mňa Juraj. Nebol som si istý, ale myslím, že na mňa aj žmurkol. Po druhom žmurknutí som si bol istý.

„Jasne, môžeme,“ a už som myslel na to, čo všetko môžeme v buse robiť. Nastúpili sme a sadli sme si asi v polovici. Bolo vidieť, že oproti prvej ceste sa situácia zmenila. Väčšina ľudí sedela vo dvojici alebo vo štvorici. Juraj vybral celkom fajn miesto, pretože okolo nás nikto nesedel. Autobus sa pomohol a vyrazili sme na dnešnú túru. Ja by som radšej ostal na chate aj s Jurajom a nechal sa od neho poriadne pretiahnuť. Alebo by som mu mohol aspoň fajčiť. No možno by stačilo aj vyhonenie.

„Vyhoníš mi?“ prerušil moje myšlienky Juraj. Vybehli mi oči a pozrel som na neho. On ozaj chce, aby som mu tu vyhonil.

„Nie, veď to niekto uvidí,“ odpovedal som mu a tváril som sa odmietavo.

„Nikto sa nepozerá. Vyhoň mi ho,“ naliehal Juraj.

Pozrel som sa okolo seba. Nikto sa ozaj na nás nepozeral. Ostatní sa spolu bavili a kecali. Tak som nesmelo prešiel pravou rukou na Jurajove kraťasy. Už zasa mu stál. Zasunul som moju ruku dnu a pomaly som prešiel po tom nádhernom tvrdom vtákovi. Juraj sa uvelebil ako v kresle, trocha viac roztiahol nohy a ticho vzdychol. Asi sa mu páči, že mu ho práve honím. Ja som pozeral pred seba, či sa na nás nikto nepozerá. V ruke som držal nadržaného Juraja a honil som mu ho. Už som chápal, prečo si Juraj obliekol také voľné kraťasy…

Hodnocení
Příběh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (24 hlasů)
Vzrušení: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (23 hlasů)
Originalita: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (24 hlasů)
Sloh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (24 hlasů)
Celkem: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (32 hlasů)

Autoři povídky

Autor

Nezapomeň napsat komentář, a podpořit tak další publikaci autora!

Komentáře  

+3 #2 Prvý krát so spolužiakom Jurajom...4.Fajkamišo64 2024-01-14 00:10
Veľmi som sa na tento diel tešil,no len čo som sa rozčítal,prekvapil ma koniec.Trochu krátke,nie???Ako píše GD..trochu divné,že sa na fajku pozeral Maťo.Tu niečo nesedí,normálne by ho mal poslať do prdele samotný Juraj...alebo príde prekvapko a všetko môže byť úplne inak.Uvidíme.
Citovat
+5 #1 Odp.: Prvý krát so spolužiakom Jurajom: 4. FajkaGD 2024-01-13 17:21
To se nám to teda rozjíždí. Vymrdá ho Juraj pořádně až se bude z něj kouřit a nejlépe před Maťom? Je to pravda kokot co se tvářil jako kamarád, ale ať si užije pohled na pořádnou chlapskou mrdačku. :lol:
Citovat