• Milan Urban
Stylklasika
Datum publikace30. 11. 2019
Počet zobrazení2251×
Hodnocení4.81
Počet komentářů5

Tentokrát již poklidný let nic nenarušilo a já se mohl ve vzpomínkách vracet ke včerejšímu dni a především noci. Mojí hlavní starostí teď bylo, abych maskoval na kalhotách vzdouváním se projevující reakce mého penisu na tyto vzpomínky.

Dvěma chlapcům, kteří seděli vedle mě, jsem proto věnoval jen minimální pozornost. Zaslechl jsem sice, že se bavili polsky, ale přestože jsem několik let spolupracoval s polskými stavebními firmami, které v naší republice stavěly řadu chladírenských závodů, a já se při tom naučil obstojně polsky, neměl jsem dnes zájem o využití této jazykové znalosti. Proto když mě jeden z nich anglicky požádal o dovolení, zda může otevřít zavazadlovou schránku nad námi, odkud si chtěl vyndat mapu Islandu, odpověděl jsem mu rovněž jen anglicky. Tím naše konverzace skončila a já jen bezděčně chvilkami sledoval jejich diskusi o plánech během pobytu na Islandu.

Jak jsem vyrozuměl, jednalo se o studenty a na Island se vypravili hlavně s cílem shromáždit podklady pro jejich ročníkovou práci o nejstarším parlamentu na světě, který měl kdysi vzniknout právě na Islandu. Po přistání jsme si jen pokynuli na pozdrav a já jsem taxíkem odjel do Reykjavíku, kde jsem měl v hotelu Loftleidir přímo u letiště Air Iceland rezervovaný apartmán.

Po dvou dnech pracovních jednání jsem se skupinou dalších turistů vyrazil minibusem na plánovanou poznávací trasu. První překvapení mě čekalo, když nás během cesty průvodce informoval o tom, že mimo mnoha přírodních pamětihodností navštívíme také místo, kde v roce 930 zasedl první demokratický parlament na světě.

Při návratu od vodopádu Gullfoss, kde jsme byli všichni uchváceni krásnou duhou z vodní tříště stále se klenoucí nad vodopádem, jsme zastavili v místě zvaném Thingvellir a po krátkém pochodu mezi černošedými skalami ze sopečné horniny jsme vkročili do zeleného údolí s pohádkovou krajinou, říčkou a bílými staveními. Byli jsme na místě, kde zmíněný parlament skutečně jednou ročně po dva týdny zasedal.

Druhé překvapení na mě čekalo v místním hostinci, kde jsem opět narazil na své sousedy z letadla při zpovídání zdejšího starousedlíka. Když skončili, požádali mě, zda si můžou přisednout k mému stolu, kde ještě zbyla poslední volná místa. Představili se mi jako studenti právnické fakulty Jagelonské univerzity v Krakově. Mladší se jmenoval Stašek a starší Jacek. Když jsem jim při představování prozradil, že jsem také právník, vlastně jejich „kolega“, a na Islandu jsem služebně, začali mi jeden přes druhého nadšeně vyprávět o svých zjištěních.

Cesta naší skupiny však pokračovala dál a já se musel se sympatickými hochy rozloučit. Čekaly nás ještě horké gejzíry a až teprve večer návrat do hotelu.

Osud opět zapracoval v můj prospěch. Jako každý lepší hotel v severských zemích byl i můj hotel vybaven fitness centrem s nezbytnou saunou, posilovnou a vlastním bazénem, kde jsem každý večer strávil nejméně hodinu. Po návratu z cesty jsem půl hodiny trápil tělo v posilovně a po absolvování první várky sauny jsem přikrytý osuškou relaxoval na dřevěněném lehátku v odpočívárně, která se nacházela mezi saunou a posilovnou.

Byl jsem sám, v pohodě, a když jsem se ujistil, že jsem mimo dosah bezpečnostní kamery umístěné nad vchodem do fitness centra, začal jsem klidně onanovat. Už jsem cítil ten slastný pocit blížícího se vyvrcholení, když se do posilovny přihrnuli Stašek s Jackem. Ihned jsem ztopořený penis uvolnil ze sevřené dlaně a přehodil přes něj osušku. Jakmile mě spatřili, přivítali jsme se již jako staří známí.

Zatímco jsem se zklidňoval po tom ne příliš příjemném přerušení, hoši se v posilovně během cvičení bezstarostně bavili ve své rodné polštině přesvědčeni, že jim nerozumím. Chvíli se dohadovali o plánech na další dny a potom se jejich hovor stočil na dnešní večer.

Zbystřil jsem pozornost, když se začali bavit i o mně v domnění, že jim polština dovoluje mluvit otevřeně i o věcech, které by jinak jen tak lehce neprozradili. Stašek se zeptal, jestli není divné, že již potřetí narazili na toho chlapíka z letadla.

„Myslíš, že je to jen náhoda, že se s ním zase setkáváme? Co když nás sleduje?“

„Máš moc bujnou fantazii,“ oponoval mu Jacek. „Proč by nás měl sledovat? Já vím, tvému tátovi se nelíbí, že spolu žijeme, a hledá všechny způsoby, jak náš vztah znemožnit. V tomhle ale jistě prsty nemá. Navíc si myslím, že už na pohled solidní chlap by se k něčemu takovému nepropůjčil. Jen je mi divná ta jeho angličtina. Rozhodně to není jeho mateřština. Ať je to tak nebo tak, když už nám ho náhoda přihrála do cesty, měli bychom toho využít a pokusit se s ním blíže seznámit. Vůbec by nebylo marné náš duet pro jedenkrát rozšířit na trio. Už jsem několikrát uvažoval o tom, že by se mělo něco změnit, aby nám náš vztah nezevšedněl. Teď máme šanci. A jednalo by se jen o dnešní večer. Tak co, zkusíme to?“

Ležel jsem zcela nehnutě a skoro jsem nedýchal. Cítil jsem, že mě zatím klidně ležící penis začíná při vzrušující představě, co by se mohlo všechno v přítomnosti těch dvou kluků odehrát, zrazovat. Erekce počala nebezpečně zvedat osušku nad ním, ta nakonec sklouzla na zem a penis se mi vymrštil až k pupku, takže jsem se ho rychle, i když marně, snažil zakrýt dlaní.

Nemohl jsem již dále riskovat prozrazení a chtěl jsem také nechat oběma aktérům čas, aby si vše spolu vyjasnili a i já si mohl ještě vše promyslet a nechat si otevřená zadní vrátka k ústupu, pokud by se mi jejich plány nelíbily. Raději jsem se zvedl a pustil na sebe ledovou sprchu, která opět přivedla můj pyj k poslušnosti. S ručníkem kolem pasu, protože jsem nechtěl, aby kluci viděli můj teď už studenou vodou sice uklidněný, ale také skleslý pyj, jsem přeběhl po mokrých dlaždicích a za sebou zavřel prosklené dveře sauny. Nastavil jsem přesýpací hodiny a nahý jsem se pohodlně natáhl na ručník rozprostřený na lavici tak, abych mohl sledovat dění ve sprchách před vchodem do sauny.

Po chvilce se ve sprše objevili oba. Jistě se už dohodli, protože vše, co následovalo, bylo jasně zaměřeno k tomu, aby mě získali pro své plány. Byli již oba nazí a i přes opocené sklo dveří byla vidět jejich pěkná, i když rozdílná těla. Stašek byl štíhlý, měl hladkou pleť a spíše jemné tvary. Pyj měl také štíhlý a dlouhý, obklopený jemnými chloupky. Jacek byl naopak tmavovlasý, snědý a na rozdíl od Staška mu prsa zdobil hustý porost. Svaly mu na těle jen hrály. Penis měl o něco kratší než Stašek, ale zato silný, s vystouplými žílami a velkým tmavým žaludem.

Umývali se pod proudem horké vody navzájem tak, že to spíše hraničilo s masturbací. Z těl jim stoupala nejen pára, ale i ztopořené penisy. Jednu chvíli Stašek krátce uchopil Jackův pyj do úst a nenápadně pozoroval, jak budu reagovat. Nevím, jestli vůbec mohl něco přes zapocené sklo vidět, protože v sauně bylo jen tlumené světlo.

Jako zkušení uživatelé sauny pokračovali bičováním těl proudy ledové vody, takže když vstupovali do rozpálené sauny, nebyly už jejich penisy v tak tuhém stavu jako ještě před chvílí. Protože jsem tušil, nebo si spíše přál, co bude následovat, nesnažil jsem se ani zastřít svoji nahotu, naopak jsem zůstal ležet tak, že můj penis, který se mi při pozorování jejich hrátek ve sprše opět pořádně ztopořil, trčel nad břichem jak Petřínská rozhledna.

Mladíci si toho samozřejmě všimli, a když se na lavici pode mnou uvelebili tak, abych mohl sledovat každý jejich pohyb, začali opět polsky komentovat nastalou situaci.

„Sleduješ? Asi jsme ho tou naší předehrou pěkně zvedli, vsadím se, že nás celou dobu sledoval,“ začal Stašek.

„Je to dobré, horší by bylo, kdyby to s ním ani nehnulo. Takhle je situace jasná. Ještě ho trochu nabudíme a pak se pokusíme domluvit,“ uzavřel výměnu názorů Jacek.

V tom se už písek v mých hodinách dosypal a já jsem také cítil, že je na čase se trochu zchladit. Ledabyle jsem přehodil ručník přes rameno a zvedl se tak, aby dobře vynikl můj stojící penis, který se mi při chůzi důstojně klátil.

Ve sprše jsem jim zase já oplatil předešlou podívanou a sprchoval jsem se tak, aby zase oni viděli, jak si umývám pomalými pohyby penis a třu ho jako při onanii.

V předklonu jsem si umyl důkladně i zadek tak, aby si mohli všimnout, jak si až do něj občas zastrkuji namydlený prst. Cítil jsem na sobě jejich pohledy ze sauny a to mě tak vzrušilo, že jsem se málem prozradil a vše jim vyklopil. Nakonec jsem se přece jen ovládl, protože hra na polštiny neznalého turistu mě stále ještě bavila, a šel jsem si raději zase chvíli lehnout do odpočívárny.

Tentokrát jsem se již ale nepřikryl a zůstal jsem i tam ležet nahý. Kluci si buď nastavili kratší čas, nebo už byli tak netrpěliví, že ani nevyčkali obvyklou dobu v sauně, a za chvilku se objevili v odpočívárně, kde ulehli na lavičku vedle mě.

„Začneme?“ zeptal se Stašek Jacka. Ten ani nečekal na odpověď, uchopil svůj silný penis a začal masturbovat. Stašek se na mě zkoumavě podíval a s pohledem upřeným do mých očí začal také masturbovat.

To rozhodlo. Téměř prosebný výraz v jeho očích mě definitivně přesvědčil a rozhodl o tom, že jsem odhodil i já poslední zábrany. Oplatil jsem mu jeho pohled, nahmatal jsem svůj opět stojící penis a začal stejně jako oni masturbovat. Kostky byly vrženy a poslední bariéry padly.

Jakmile Jacek viděl, jak jsme do sebe se Staškem zahleděni, sedl si na lehátko mezi nás, uchopil do každé ruky jeden z našich penisů a pokračoval v masturbaci místo nás. Když po chvíli pro změnu začal Jacek Staška orálně uspokojovat, začínalo to být už nebezpečné, protože do odpočívárny mohl každou chvíli vstoupit náhodný hotelový host, a tak jsem očima raději ukázal směrem k sauně. Ihned pochopili.

Všichni tři jsme i bez osprchování rychle přeběhli do sauny a zabouchli za sebou dveře. Na horké kameny jsem nalil několik naběraček vody, takže bohatá pára zamlžila celý prostor. Nikdo už nemohl od sprch vidět, co se v sauně děje.

Stašek si sedl na horní lavici, já jsem na nic nečekal, klekl si na lavici před ním a uchopil jsem jeho stojící dlouhý pyj do úst. Sál jsem mu žalud, jazykem přejížděl po uzdičce, pravou rukou jsem mu stále ohrnoval předkožku, jak jen to šlo nejdále, a odhalený penis mi postupně mizel v puse. Levou rukou jsem si honil svůj penis a jen po očku jsem sledoval Jacka, jestli nás také pozoruje. Po chvíli i on začal s masturbací, ale bylo znát, že se mu to příliš nezamlouvá a prohánění vlastního penisu ho rozhodně nemohlo plně uspokojit.

Po chvíli sklouzl z lavice na podlahu a Staška si přitáhl před sebe. Natočil si ho zadkem k sobě, pravou rukou mu za stehno nadzvedl pravou nohu, což mu umožnilo pohodlný přístup k od páry a potu zvlhčenému análu a zezadu do něj bez problému vklouzl. Předváděli mi tak vzrušující divadlo, že jsem od něj nemohl odtrhnout oči. Mé vzrušení ale už dostupovalo vrcholu. Zavřel jsem oči, soustředil se na vlastní prožívání blížícího se orgasmu a ničeho jiného si nevšímal.

V tom mě zezadu uchopily silné Jackovy ruce a ucítil jsem, jak mi rýhou mezi půlkami zadku, kde mi stékaly potůčky potu bohatě smáčející vchod do análu, pomalu stále níž projížděl jeho silný a tvrdý pyj, dokud se nedostal až na okraj vlhkého otvoru. Tam se na chvilku zastavil, jako by nabíral sil, a pak tvrdě přirazil. Počáteční bolest při tak razantním proniknutí brzy vystřídal pocit absolutního naplnění a intenzivně jsem vnímal, že ho jsem opravdu plný.

Přesto všechno jsem však nepřestával ani na chvilku orálně uspokojovat Staška, který pevně svíral moji hlavu mezi nohama a rukama mi ji přitahoval k sobě, že se mi jeho pyj tlačil ještě hlouběji do pusy. Už jsem cítil jeho žalud až v krku a nos se mi zabořil do jemných chlupů, které lemovaly jeho přirození. Několikrát ještě celým tělem přirazil k mému obličeji a já cítil, jak mi jeho husté semeno tryská přímo do krku. Když škubání v penisu ustalo a polkl jsem poslední dávku, vytáhl penis z mých úst a natáhl se na lavici přede mnou.

Ještě jsem si jednou rukou hrál s jeho již ne tak pevným penisem jako před několika okamžiky a druhou jsem se snažil mu prstem zasunutým do konečníku udržovat vzrušení. Dál jsem si honil svůj neuspokojený penis, ale Jacek mi ruku odsunul a začal mi ho sám masírovat. Přitom do mě stále pomalými pohyby zadku zarážel svůj penis. Držel jsem jako poslušná ovce.

Plně jsem se oddal prožívání oboustranného uspokojování, dokud se na dřevěnou lavici pode mnou nesnášela sprška semene stříkající z mého, Jackovou rukou stále masírovaného, penisu. Náhle ho pustil, opět mě oběma rukama uchopil za boky, silně je sevřel, přitáhl k sobě, zarazil penis jak nejhlouběji mohl, abych cítil, jak se i jeho semeno ukládá ve vystřikovaných dávkách do mých útrob.

Jeho zásoba snad byla nekonečná. Když penis vytahoval ven, posledními výstřiky ještě bohatě zkropil i můj zadek.

Byl už nejvyšší čas, protože horký vzduch sauny byl přesycen jak párou z vody, kterou jsme opakovaně polévali rozpálené kameny, tak i z našeho potu a vystříkaného semene.

Rychle jsme spláchli skvrny po spermatu z lavic, opláchli ve sprše pot ze zpocených těl i zbytky semene z mých a Jackových stehen a opustili jsme saunu. V šatně jsme si ještě domluvili schůzku v restauraci, kam jsem je pozval na večeři, a potom jsme se vytratili do svých pokojů.

Večer jsme se podle domluvy sešli v restauraci Perlan. Chtěl jsem je překvapit pozoruhodnou architekturou budovy, která vznikla přestavbou rezervoáru na termální vodu používanou k vytápění celého Reykjavíku. Z její otáčivé kopule byla krásná vyhlídka na celé město. Hlavně zde však byla nabízena vyhlášená kuchyně se specialitami připravovanými převážně z čerstvých lososů a jehněčího masa. Ani pivo nebylo nejhorší.

Ještě během večeře jsem musel s pravdou alespoň částečně ven, když se mě Stašek zeptal, odkud vlastně jsem. Přiznal jsem, že z Prahy, ale znalost polštiny jsem si nechal raději pro sebe. Důvodem bylo nejen to, že jsem si chtěl ponechat určitou výhodu, ale hlavně proto, abych je nepřivedl do zbytečných rozpaků nad tím, že jsem rozuměl jejich domluvám vedeným v polštině. Přesto se již k polštině uchylovali v mé přítomnosti jen minimálně. Buď to bylo ze zdvořilosti, nebo také proto, že si byli vědomi podobnosti našich jazyků a mohli předpokládat, že bych ledacos pochopil.

Nad podobností některých slov vyskytujících se v obou jazycích, ale s jiným významem, jsme se nakonec i pobavili poté, co se Stašek Jacka ptal, proč ho odpoledne „šukal“ v recepci. Když jsem se rozesmál, ptali se mě, čemu se směji. Vysvětlil jsem jim význam slova šukat v češtině. Pak jsme se zasmáli všichni ještě víc, když jsme si představili, jaká by to byla pikantní scéna, kdyby odpoledne v recepci plné hotelových hostů Jacek Staška skutečně šukal, tedy podle českého významu s ním souložil.

Po výborné večeři mě zase oni upozornili na zajímavou stavbu katedrály z taženého betonu, která vévodila siluetě města. Jako většina Poláků byli nábožensky založení a měli již zmapovány všechny kostely ve městě. Zeptal jsem se proto, jak se jejich vztah srovnává s náboženským přesvědčením. Nebyli mojí otázkou vůbec zaskočeni a bylo vidět, že již o tom mockrát diskutovali.

„V bibli je přece možné nalézt odpověď na každou otázku,“ odpověděl mi Stašek.

„A v ní také můžeš najít citát Miluj bližního svého,“ pokračoval.

„Takže stejně jako Jacek i já jsme všichni bližní a nespatřuje nic špatného ani v tom, co se stalo, ani v tom, co se jistě ještě stane.“

Dali mi tak jasně najevo, že počítají s pokračováním našeho, i když jen dočasného, vztahu. Stašek to navíc stvrzoval tím, že mě pod dlouhým ubrusem, který splýval ze stolu až na naše kolena, již chvíli hladil po stehně a zajížděl odvážně až do rozkroku. Vzrušení, které se ve mně stupňovalo, začínalo již být příliš nápadné. Také jsem měl pocit, že z ochozu nad našimi hlavami občas k našemu stolu zamířily zvědavé pohledy ostatních hostů. Navrhl jsem proto, abychom se raději vrátili do hotelu, kde budeme mít více soukromí.

Sešli jsme se v mém apartmánu, kam jsem objednal několik lahví vína a kde bylo velké dvoulůžkové letiště pro naše záměry jako stvořené. Byl jsem dosud přesvědčen, že Poláci si raději dají sklenku tvrdého alkoholu, ale oba mě přesvědčili, že jejich generace již dává přednost dobrému vínu. V recepci jsem také nakoupil prezervativy různých velikostí, oddělil jsem si správnou pro sebe a ostatní jsem nechal ležet na nočním stolku.

Dávám přednost chráněnému sexu, i když to může vypadat jako nedůvěra vůči partnerovi. Při tak náhodném setkání, jako bylo to dnešní, ale byla opatrnost pochopitelná. Stašek s Jackem si jich hned všimli a bez rozpaků si vybrali každý svoji velikost. Jen se mě zeptali, jak jsem tu velikost odhadoval.

„Neptejte se mě zbytečně,“ netrpělivě jsem odpověděl, nedočkavý na ověření mého odhadu.

„Raději se rychle svlékněte, ať můžete vyzkoušet, zda byl výběr správný. Penisy ale musí být také správně vyladěné. Tak pěkně ukažte, jak na tom jste.“

Těšil jsem se, že jim budu moci ručně pyje vyladit, ale kluci již na nic nečekali, shodili ze sebe všechno oblečení a viděl jsem, že jsem se těšil marně.

Oběma už penisy stály jako klády a nebylo nutné je nějak více povzbuzovat. Sami chvíli spolu, tak jak byli nazí, laškovali, snažili se jeden druhému uchopit poskakující penis do pusy nebo ho alespoň chytit do ruky a sevřít mezi koleny nebo stehny.

Když se trochu vydováděli a uklidnili, rozhodl jsem se, že přece jen provedu vlastnoručně zkoušku, zda vybrané prezervativy mají správnou velikost, co do délky i šířky.

Vzal jsem jeden z kondomů, které si vybral Stašek, a rozbalil ho. Byl žlutý a aromatizovaný příchutí banánu, což se k jemnějšímu Staškovi docela hodilo. Také menší průměr gumového kroužku plně vyhovoval jeho štíhlému pyji a hlavně byl dostatečně dlouhý.

Když jsem ho nasadil na špičku a celý rozbalil, Staškův vzpřímený, mírně nahoru zahnutý penis, nejen voněl, ale i vypadal téměř jako skutečný, dobře narostlý a správně vybarvený banán.

Horší to bylo s Jackem. Seděl na kraji postele a jeho ztopořený penis mu hrozivě trčel až nad pupek. Potíže nastaly, jakmile jsem mu chtěl také navléci kondom. Přestože jsem v recepci vybral ty největší, označené XXL, jeho penis po sledování naší hry se Staškem tak zmohutněl, že jsem měl značné problémy svůj záměr uskutečnit. Uklidnil mě sám ujištěním, že jde jen o počáteční nesnáze.

„Až se alespoň jednou udělám, nebude to už tak těžké. Teď musíme vystačit s tímhle.“

Vynaložil jsem podstatně mnohem větší úsilí již na počátku tohoto náročného úkonu, aby se mi vůbec podařilo přetáhnout tuhý kroužek svinutého prezervativu přes žalud jeho penisu. Rozvinutí už šlo lépe, ale kondom nebyl dostatečně dlouhý, takže ho měl, jak se říká, jen na půl žerdi.

Prezervativ byl opatřen lubrikačním olejem, a tak se penis leskl, jako by ho již vytáhl z promaštěného análu. Několikrát jsem po něm přejel sevřenými prsty, abych kondom dobře uhladil. Přitom jsem se mohl přesvědčit, jak v naběhlých žilách na penisu tepe vzrušením rozbouřená krev.

„Dovolíte?“ nabídl se Jacek a už zuby roztrhával obal jednoho z prezervativů, které jsem si vybral pro sebe.

Byl to obvyklý prezervativ tělové barvy, protože mám rád zcela neutrální kondomy, které co nejméně ruší přirozený vzhled penisu a nechají vyniknout jeho rysy a detaily. Občas jsem však tuto zásadu také porušil. Zejména při účasti na sex párty nebo skupinovém sexu jsem vzhled svého penisu vylepšil prezervativem znázorňujícím nějakou legrační figurku, což vytvářelo dobrý předpoklad pro vyvolání zájmu ostatních účastníků, případně jsem použil za stejným účelem prezervativ nezvyklé barvy. To jsem zpravidla dával přednost černému, který opticky zvětšoval velikost svého obsahu.

Jacek ale už vyplivl růžek utrženého obalu, a jakmile kondom vybalil, bez váhání nebo respektu mi ho zručně navlékal na stojící penis. Ještě zbývalo dohodnout rozdělení úloh a co nejrychleji se pustit do díla, protože atmosféra v pokoji napětím i vzrušením houstla.

Všemi těmi přípravami jsme se vzrušovali navzájem stále více. Všiml jsem si, že Stašek si občas přejížděl penis a nenápadně onanoval. Upozornil jsem na to Jacka a navrhl jsem, že když už máme všichni navlečené prezervativy, bude nejlepší začít hned společným análem.

Asi se předem dohodli, jak se mi odvděčí za pěkný večer v Perlanu. Klekli si na kraj postele a nabídli mi své připravené zadky. Volbu, s kým začnu, ale nechali na mě.

Přestože byl můj kondom lehce lubrikovaný, neodpustil jsem si ještě důkladnější přípravu a oběma jsem postupně otvory zvlhčil speciálním gelem pro anální styk, který měli k mému překvapení v hotelové recepci také v nabídce. Několikrát jsem jim zajel prstem až dovnitř a bylo znát, že se už chvějí vzrušením a očekáváním.

Nemohl jsem se rozhodnout, u kterého mám začít, a tak jsem je požádal o radu nebo návrh. Stašek ale beze slov vytáhl z odloženého oblečení ukrytý asi dvaceticentimetrový vibrátor představující penis se znázorněnými výraznými žílami na povrchu a s velkým žaludem na konci, vyrobený z průsvitného gelu. Natáhl na něj jeden z mých prezervativů, podal mi ho.

„Vy už budete vědět co s ním,“ a zaujal zase svoji polohu vedle Jacka, se zadkem obráceným ke mně.

Nerudovská otázka „kam s ním“ tak stejně nebyla rozhodnuta, ale nezůstal jsem teď alespoň na naplnění dvou čekajících análů sám.

Nejdříve jsem i vibrátor potřel gelem a potom jsem ponořil svůj penis do Jackova čekajícího análu. Když jsem byl celý uvnitř a zapřel jsem se tak, abych byl dobře zakotven, zasunul jsem i do Staškova análu gelového pomocníka. Zeptal jsem se Staška, jestli mám také zapnout vibraci. Odpověděl, že je to sice s vibrací lepší, ale bohužel zapomněl koupit baterky, tak se musíme spokojit jen s tím, co je.

Dál jsem už jenom pravidelně a z počátku i ve stejném rytmu zasunoval střídavě penis i vibrátor. Nebylo to však tak jednoduché, jak jsem si myslel. Nemohl jsem se řádně soustředit ani na jeden z používaných nástrojů, občas jsem vycházel z rytmu a začínala mě bolet ruka, kterou jsem obsluhoval Staška. Potěšení nebylo takové, jak jsem si ho představoval.

„Hoši, je od vás pěkné, co jste mi nabídli, ale už toho bylo dost a navrhuji změnu. Já bych rád dokončil to, co jsem načal s Jackem, a myslím si, že by nebylo také dobré nechat Staška zahálet. Co kdyby ses Stašku přesunul před Jacka, ten jistě rád tvůj rozdělaný otvor vyplní a nenechá ani svůj penis ležet, nebo spíše stát ladem. Za chvíli se můžeme vyměnit.“

Návrh byl s uspokojením přijat a Stašek rychle nastavil svůj nedočkavý zadek, do kterého dosud nevyužitý Jackův pyj i přes svoji velikost zajel jako po másle. Jistě to nebylo poprvé a Staškův anál byl na jeho rozměry už zvyklý. Muselo to asi trvat delší dobu, než se dopracovali k takové souhře, protože když jsem si představil, jaký jsem měl večer v sauně z počátku bolestivý pocit po tom, co do mě Jacek narval celý svůj mohutný nástroj, a po chvíli zase pocit obrovské naplněnosti. Nechtělo se mi ani věřit, že to Staškův zadek, který mi připadal útlejší a méně přístupný než můj, všechno snášel bez újmy.

Po chvíli jsem začal mít dojem, že Jacek, který byl nyní dvojnásobně vytížený, začíná až moc zrychlovat přírazy a svíral stále těsněji můj penis, že se v něm už nemohl téměř ani pohybovat a hrozilo nebezpečí, že brzy vystříká, čímž by se naše vzrušující hra předčasně ukončila. Vytáhl jsem proto rychle svůj penis a současně jsem nesmlouvavě odtáhl i Jacka od Staška. Tím jsem zcela zrušil naši sestavu a donutil její spolutvůrce ke krátkému odpočinku a částečnému uklidnění.

Jakmile jsme si trochu oddechli, prohodili jsme si polohy z předcházející sestavy. Teď jsem klečel první já, za mnou Stašek s chutí nořil svůj dlouhý penis do mého análu, což mě maximálně uspokojovalo a poslední zůstal Jacek, na kterého zbyl opět Stašek.

Jako ve hře na posunovaný vlak jsme jeden za druhým jako vagony naráželi do toho předchozího a také jsme v této sestavě naši vlakovou soupravu se značným supěním a hekáním dotlačili tentokrát už bez přerušení až do stanice orgasmus.

Když jsme vlak rozpojili, stáhli jsme z vyprázdněných a teď již ochablých penisů prezervativy bohatě naplněné spermatem a odhodili je do připravené nádoby na odpadky. Navzájem jsme si mokré penisy osušili hotelovými ručníky a spokojeně jsme se rozložili na pohodlné posteli.

Často se po ukončení soulože stydím ukazovat před partnerem s povadlým penisem, protože si připadám docela trapně. Oba hoši se však ve stejném postavení, nebo spíše „nepostavení“, chovali zcela přirozeně a bez rozpaků, takže ani já jsem tentokrát nepropadl svému obvyklému studu a cítil jsem se mezi nimi úplně uvolněně.

Aby však vzrušení z prožitého společného požitku úplně neopadlo a s ohledem na to, že jsme byli tři, barvitě jsem oběma vyprávěl o poloze, kterou mám obzvláště rád při orálním styku s pánskými partnery. Dají-li se dohromady alespoň tři zájemci, potom ji nazýváme Bermudským trojúhelníkem.

Je to vlastně vylepšená verze polohy šedesát devět a odlišuje se od klasické tím, že si všichni zúčastnění lehnou na bok tak, aby vytvořili trojúhelník a dosáhli ústy na penis souseda. Kombinace orálu a masturbace současně se vzrušujícím pohledem na stejnou činnost prováděnou dalšími účastníky patří mezi nejhezčí prožitky, jaké při sexu znám.

Pokud se zapojí více než tři účastníci, je to ještě zajímavější, i když jsem pro takovou variantu ještě neslyšel pojmenování. Potom jsem jim podrobně vylíčil, jak jsem si takový víceúhelník užil nedávno s přáteli na oslavě narozenin jednoho z nich v salonku jeho oblíbené restaurace, i to, že jsme se po skončení a vyměňování zážitků všichni shodli na tom, jak nás fantasticky vzrušovalo vědomí, že můžeme být při našem počínání pozorováni někým ze sousedních místností.

Mé líčení Jacka se Staškem tak zaujalo, že jsme si tu vychválenou chuťovku také hned vyzkoušeli a oba uznali, že jsem vůbec nepřeháněl, když jsem jim tu polohu tak vychválil.

Bylo jasné, že naše síly i zásoby semene jsou dočasně vyčerpány. Bude nutné je obnovit a tak v nejbližších okamžicích není šance na razantní pokračování ve vzájemném dobývání zadků ani ničeho jiného. Pustili jsme se proto do připraveného občerstvení a už ani nevím, kdo z nás přišel s nápadem, že bychom mohli vyplnit čas potřebný pro obnovení sil vyprávěním o tom, jaké kdo máme zážitky a zkušenosti se sexem mezi muži.

Rozložili jsme se pohodlně na letišti, abychom měli na dosah každý svou sklenku vína nebo penis dalšího vypravěče. Tak jsme se mohli v průběhu vyprávění také navzájem ručně a později díky vzrůstajícímu vzrušení z neobvyklých příběhů plných sexu i orálně rozptýlit.

Nejprve se do vyprávění nikomu nechtělo, ale potom jsme se dohodli, že začneme od nemladšího, a tak se role prvního vypravěče ujal Stašek.

Hodnocení
Příběh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (21 hlasů)
Vzrušení: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (22 hlasů)
Originalita: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (22 hlasů)
Sloh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (22 hlasů)
Celkem: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (29 hlasů)

Autoři povídky

Celé jménoMilan Urban
Věk0
Autor

Nezapomeň napsat komentář, a podpořit tak další publikaci autora!

Komentáře  

0 #5 Odp.: Cesta na Island – II. Islandské trioBamira 2023-08-29 16:34
Slovo 'šukat', bylo mne s neznámých důvodů v jazyce zaměněno za slovo šoustat. V ne tak dávné době, Božka N psala o babičce, která neměla co šukat po dvoře ani ve světnici. Já si ze svého dětství také pamatuji, jak se to slovo běžně používalo ve významu - šmejdit nebo podobně.
Podobně jako v angl. jazyce tak i u nás došlo k záměně a přeneseni významu slova kohout - kokot, rooster - cock.
Pamatuji když jsem byl na vojně, měli jsme tam kluka z Ostravska jménem Kokot, často když při nástupu mělo být vyslovené jeho jméno docházelo k trapasům. např. "no ten s tím jménem", hlupáci.
Citovat
+2 #4 honkaada 2019-12-06 06:49
pěkný pokračuj
Citovat
+4 #3 Odp.: Cesta na Island – II. Islandské triosdxfmkl 2019-12-02 23:19
Úplně úžasná povídka po všech stránkách.
Citovat
+9 #2 Odp.: Cesta na Island – II. Islandské triozmetek 2019-11-30 18:29
Skvělá klasika s bonusem informací o Islandu - co si přát víc? :lol:
Citovat
+9 #1 Skvělé...M. 2019-11-30 13:53
Milane, máš nějaký mail? Kam se ti dá napsat? :) M.
Citovat