• Petřík
Styltvrďárna
Datum publikace12. 8. 2018
Počet zobrazení14775×
Hodnocení4.25
Počet komentářů7
Oceněnípovídka roku 2018

Markovy povinnosti

Uplynulo již několik týdnů a Tomáš s Michalem se stále neozývali. Marek i Luboš si samozřejmě nestěžovali. Naopak se snažili na situaci, ve které se nacházejí, nemyslet. Jenže vzhledem ke klíckám nasazených na jejich pérech to nebylo dost dobře možné. Neustále jim totiž připomínaly, že kontrolu nad jejich chloubami mají dva teplí kluci a že to pouze oni rozhodují o tom, kdy, jakým způsobem a jestli vůbec budou stříkat.

Co si budeme povídat, oba kamarádi po ničem jiném ani netoužili. Pro každého chlapa je jeho ocas to nejdůležitější a o to víc pro mladého a věčně nadrženého kluka, jako je Marek. Proč si to jeho kámoši můžou každý den ve sprše nebo před počítačem udělat a on ne? Je to nespravedlivé. Co by asi dělali oni, kdyby jim bylo odebráno jejich nejzákladnější právo kdykoliv si pohrát se svým pérem a udělat si to, kolikrát jen chtějí.

Alespoň že Honza ho nechává na pokoji a nic po něm nechce. Asi mu nakonec Tomáš s Michalem jeho plány zatrhli. Bohužel když k němu jednoho dne po tělocviku přiběhl vysmátý Honza s tím, že potřebuje ve skladu s něčím pomoct, bylo mu jasné, jak šeredně se mýlil.

Marek naprosto přesně věděl, s čím Honza potřebuje pomoct, a vůbec se mu ta představa nelíbila. Neměl ale jiné volby a poslušně vyčkal Honzova příchodu.

„Ani nevíš, jak jsem se na tebe těšil,“ povídá Honza, sotva prošel dveřmi skladu. Vyrýsovaná boule na jeho šortkách jen potvrzovala jeho slova.

Honza na nic nečekal a začal nedočkavě dolovat svého čuráka kapsičkou na kraťasech, a sotva se Marek nadechl, stal před ním Honza s plně vztyčeným ohonem.

Marek při pohledu do Honzova rozkroku jen zoufale vydechl.

„Nediv se, Máro, už několik dní jsem si ho nehonil a všechno si schovával pro tebe,“ vysvětlil Honza svoji nadrženost.

Tato informace Marka opravdu nepotěšila.

Marek, pozorující Honzův vztyčený ocas, byl už smířený s tím, že bude do konce života kouřit klučičí ohony. Holčičí kundičky mu byly z nějakého důvodu odepřeny a on s tím nemohl vůbec nic dělat. Kdyby se alespoň o sebe Honza tam dole trochu víc staral a nebyl tak zarostlý. Jasně, pořád by to bylo chlapské péro, ale přece jen by bylo jeho uspokojování o něco snesitelnější.

„No tak, na co čekáš, pusť se do toho. Dneska nemám moc času. Za chvíli mi jede autobus,“ popohnal Honza otálejícího Marka.

Ten proto vzal Honzovo nedočkavé péro do pusy a začal se mu vší péčí věnovat. Márovou pusou už prošla pěkná řádka ocasů, takže není divu, že přesně věděl, jak řádně uspokojit kluka jako Honza. Ten si jeho zkušeností náramně užíval.

Honzův týden nevybouřený klacek nenechal Marka dlouho čekat. Po několika málo minutách Marek ucítil jednotlivé stříkance proudící do jeho krku. Na chuť klučičí mrdky si ale Marek tak úplně nezvykl a s jejím polykáním pořád docela bojoval. Vždyť i spousta holek s tím má problém a odmítá ten hnus spolknout. Kdo by si taky zvykl na bílou mazlavou tekutinu vystříknutou s povislých kulek nějakého chlapa. Tak proč by se to mělo líbit právě jemu, který je na holky. Jak moc touží po tom poznat sladkou chuť ženského klína. Jenže se zdá, že čím víc touží po ženě, o to víc ocasu musí uspokojit. Jako kdyby se pořád někdo nebo něco snažil změnit jeho orientaci. Ale proč?

Honza mu jen rychle poděkoval za kvalitní kuřbu a pelášil na autobusák. Marek věděl, že ho teď čeká několik nepříjemných týdnů, a měl pravdu. Neuplynulo dne, kdy by se nemusel věnovat Honzovu věčně nadrženému klacku.

Musel mu ho kouřit, kdykoliv to na něj přišlo. Nutno říct, že nejednou se musel o jeho potřeby postarat i dvakrát nebo dokonce třikrát denně. Navíc ho byl nucen uspokojovat na mnoha různých místech, od skladu a školní šatny, přes záchodové kabinky a sprchy či dokonce pod schody do školy a dalších temných zákoutích.

Jako by ale to všechno nestačilo. Honza občas přivedl i svého nevybouřeného kamaráda, který byl sice na holky, ale v té době žádnou neměl, takže Markovy služby mu přišly vhod. Marek z počátku sice protestoval, ale moc platné mu to nebylo. Vždy mu ho poslušně vykouřil.

Marek nevěděl, co je zvrhlejší, jestli kouřit teplého spolužáka, nebo jeho heteráckého kámoše. Kdyby si ale mohl vybrat jednoho z nich, zvolil by právě Honzova kamaráda. Asi se ptáte proč? Tedy kromě toho, že si ho ten jeho kámoš před každým aktem alespoň opláchl v umyvadle, bylo pro Marka přece jen snesitelnější mít v puse čuráka „normálního“ kluka než buzny. Věděl, že pro něj je to jenom způsob vyprázdnění koulí a nic jiného.

Týdny plynuly a Marek trpělivě plnil všechny Honzovy požadavky v naději, že se za dobře odvedenou práci přimluví za jeho propuštění u Tomáše a Michala nebo mu přinejmenším alespoň na pár minut odemkne klícku mezi jeho nohama a dovolí mu to, co si on sám dopřává klidně i několikrát denně.

Marek se snažil Honzovi zavděčit a z toho důvodu neustále pracoval na zlepšování své techniky. Rychle se naučil, jak Honzu odpovídajícím způsobem uspokojit, co se mu líbí a co ne. Dokázal ho udělat během několika minut, ale zvládl ho také udržovat i desítky minut ve stavu těsně před vyvrcholením. To se Honzovi vždy moc líbilo.

Odměna ale stále nepřicházela a Marek nechápal proč. Nenapadlo ho, že nevystříkaný a nadržený má pro Honzu mnohem větší cenu, protože se díky tomu víc snaží, a navíc je poslušnější než pejsek.

Lubošova služba a Markovo vykoupení

Marek je ale chlap jako každý jiný a každý muž nebo kluk potřebuje občas vypustit páru. Nakonec se proto odhodlal žadonit o propuštění svého týdny vězněného klacku, přestože věděl, že tím může Honzu pěkně naštvat.

„Prosím, alespoň na pár minut,“ prosil ho Marek, zatímco před ním klečel na kolenou a věnoval se jeho naběhlému ocasu.

Honzu Markovy prosby a sliby natolik pobavily, že se rozhodl Markovi učinit nabídku. Z tašky vytáhl tablet a ukázal Markovi jedno ze svých zvrhlých videí.

Marek jen nevěřícně sledoval dění na obrazovce. Ihned rozpoznal hlavního aktéra, svého nejlepšího kámoše Luboše, který zcela nahý klečel v temné místnosti a přes malý kruhový otvor ve zdi svými rty dráždil naběhlé péro. Komu patří, mohl jen hádat. Víc než péro a chlupaté koule přes zeď neviděl. Bylo ale poznat, že klacek patří nějakému postaršímu týpkovi. Dost možná, že ta kláda patří nějakému ženatému chlápkovi, který si jen potřebuje ulevit, protože se svoji ženou to už dávno nedělá. Nebo policistovi, který se potřebuje po dlouhém a vyčerpávajícím dni trochu uvolnit a zbavit stresu.

Těžko říct, kolikáté péro Luboš zrovna kouří, nebo kolik ho ještě čeká. Přestože byl Marek znechucen tím, co viděl, nedokázal odtrhnout zrak od monitoru.

„Nezáleží na tom, čí ocas to je nebo kolik si jich už dneska vykouřil,“ povídá Lubošovi jeho nový zaměstnavatel, který na něj po celou dobu dohlíží. „Každý další čurák patří pravému chlapovi a tvoji povinností je poskytnout mu nejlepší kuřbu jeho života a já tu budu stát, abych se ujistil, že tomu tak opravdu bude.“

Luboš se sice celou dobu věnuje naběhlému ohonu onoho chlápka, ale očividně ne s plným nasazením. Jeho zaměstnavatel totiž není s jeho výkonem spokojený.

„No tak, nevytahuj toho čuráka z huby. Opravdu mě nezajímá, že to považuješ za holčicí práci. Nyní je to tvoje práce. Uvědom si konečně, kde je tvé místo. Takže se moc neškleb a vezmi ten pulzující penis pěkně hlouběji. Jo, přesně tak, až po koule. Měl by sis uvědomit, že upokojování chlapů je od teď jediným způsobem, kterým se můžeš sexuálně vyjádřit. Pás cudnosti mezi tvýma nohama zajistí, že nebudeš svým časem a energií plýtvat sám na sebe nebo běháním za holkami, u kterých chcípák jako ty stejně nemá žádnou šanci. Místo toho všeho se budeš soustředit pouze na péči o své zákazníky, místní mladé muže i postarší pány, jejichž potřeby jsou teď pro tebe prvořadé.

Nezáleží na tom, jestli je to mladý kluk nebo starý chlápek, teplouš nebo heterák. Oni všichni jsou daleko větší chlapi než ty. Ty se prostě jen soustřeď na to, abys zajistil, že dnes jejich péra vystříknou svoji dávku semene.

Hlavně nezapomeň, že chlapi každý tvůj výkon hodnotí body od 1 do 5 a že za každé hodnocení menší než 5 bodů se délka tvojí služby zvyšuje o jeden den. Takže i když dostaneš 4,9 bodu, budeš o jeden den ke svobodě dál. A taky mysli na to, že musíš spolykat každou dávku semene, kterou do tebe kterýkoliv z chlapů nastříká, jinak bude celý tvůj výkon ohodnocen nulou.

Řekl jsem hlouběji a používej taky svůj jazyk. Neboj, nejenže se během několika následujících dní tvoje huba automaticky otevře pokaždé, když před sebou uvidíš chlapský rozkrok, ale naučíš se taky každý ocas náležitě ocenit a každou dávku spermatu řádně vychutnat.

Mrkni na jeho kulky, za chvíli tě čeká další nálož. No ták, polykej, polykej. Každý stříkanec, sakra. Pane bože, čeká tě ještě dlouhá cesta, než se naučíš řádnou techniku. Tohle teď určitě nebylo za 5 bodů. Už by sis měl na tu chuť zvyknout. S tímhle přístupem tady strávíš alespoň několik měsíců. Jen pokračuj. Vždycky zůstane nějaká ta kapička, kterou je potřeba očistit. Znovu ti říkám, hlouběji. Musíš se zbavit toho dávicího reflexu. Kruci, asi tady s tebou budu muset zůstat celou noc.“

Luboš na závěr ještě důkladně olízal i chlapův žalud a koule, aby nikde nezůstala ani kapička. Ztopoření Lubošova zákazníka pomalu opadává.

Luboš ale moc času na odpočinek nemá. Za okamžik vloží do otvoru ve zdi nějaký další chlápek svůj ocas a pod ním opět visí plně nalité kulky. Tentokrát ale musí klacek patřit nějakému mladému klukovi. Možná je to nějaký nadržený prvák, kterému nevyšlo rande s jeho holkou. Možná péro patří tomu novému brigádníkovi z obchodu vedle školy, ve kterém Marek s Lubošem nakupují chlast. Nebo to bude prostě jenom nějaký gay, kterého už nebaví dělat si to ručně.

„Fajn, tady je další chlapský rozkrok. Je to asi nějaký fotbalista, protože měl ptáka celou dobu schovaného v suspenzoru. Solidní ohon, a navíc je to zrzek. Musím říct, že máš kliku. Víš ty vůbec, kolik znám chlapů, kteří by jen za to, aby mohli vykouřit zrzka, zaplatili pěkný balík. Navíc takovou kládu. A ty to teď budeš dělat úplně zadarmo.“

Ironie byla, že Luboš byl naneštěstí ujetý na zrzavé holky. Porna s nimi měl plný počítač. O to víc ponižující pro něj celá situace byla. Místo vysněné zrzavě zarostlé kundičky mu osud přihrál zrzavě zarostlé ztopořené péro nějakého fotbalisty, které teď musí vykouřit. Navíc je sám vášnivý fotbalista a všichni jeho kámoši z fotbalu taky nosí právě takové suspenzory. V týmu mají hned dva zrzavé kluky a myšlenka, že by na druhé straně stál jeden z nich, byla strašlivá. Luboš se ale o péra svých kámošů nikdy nezajímal, a navíc tenhle ocas byl plně ztopořený, takže to neměl jak poznat.

„Na nic nečekej, otevři hubu, pozor na zuby a postarej se o jeho žalud, jak nejlépe to dokážeš. Tenhle kluk si to rozhodně zaslouží. No tak dělej, chci okamžitě vidět tvůj nos hluboko v jeho zrzavě zarostlém rozkroku.“

Jeho čurák byl trochu navlhlý, protože ho měl bůh ví jak dlouho uvězněného v tom suspenzoru. Lubošovi se do toho moc nechtělo, neměl ale na výběr. Zhluboka se nadechl a bez dalšího otálení se pustil do práce.

To už ale Honza video zastavil a řekl: „A takhle to bude pokračovat celý večer. Sám mám v úmyslu Luboše v nejbližší době navštívit, ale je mi jasné, že na tebe mít nebude.“

Kompliment, který Marka opravdu nepotěšil. Být dobrý v uspokojování jiných kluků je dovednost, po které nikdy netoužil, a vlastně ještě nedávno by ho ani nenapadlo, že si na péro jiného kluka byť jen šáhne, o to spíš, že ho bude mít v puse.

„Abych přešel k věci,“ pokračuje Honza. „Luboš se vykoupí tím, že bude chodit každý pátek a víkendy večer pracovat do jednoho erotického klubu, kde bude kouřit ocasy místních kluků.“

Marek začal panikařit. Přece nebude dělat děvku v nějakém gay baru. Kouřit každý den péro svému spolužákovi je jedna věc, ale vykouřit každý týden desítky ocasů nějakých neznámých chlápků, ať už teplých nebo ne, to si nedokáže představit.

„Uklidni se, Máro. Ty už sis svoje skoro odpracoval. Tobě bude stačit jedna vášnivá noc se mnou a budeš volný. Už se tě nikdy žádný kluk nedotkne, teda pokud sám nebudeš chtít. Chci tě ale mít se vším všudy. Chci tě opíchat,“ navrhl Honza.

Aby potvrdil svá slova, vytáhl z kapsy klíček. Marek ihned rozpoznal, že je to ten od jeho klícky.

„Vidíš, mám to požehnáno i od Tomáše s Michalem.“

Marek skoro ani nemohl uvěřit, že ještě dnes bude zcela volný. Ihned souhlasil s Honzovou nabídkou a cenou za osvobození.

„Super. Sejdeme se u staré teplárny zhruba za hodinu,“ povídá Honza.

Teplárna

Honza zavedl nebohého Marka do jedné z místností ve staré kancelářské budově teplárny. Na zemi byla položená matrace a vůbec, celé místo se zdálo čistší než zbytek zpustošených prostor. Marek z vyprávění kámošů věděl, že kluci z okolí právě na toto místo vodí svoje holky, aby je mohli nerušeně ošukat. Nejednou sám uvažoval o tom, že sem přivede i svoji Lenku.

Co ale Marka nikdy nenapadlo, že se jednou role obrátí a místo toho, aby si sem přivedl nějakou holku on, tak si sem naopak jeho přivede nějaký nadržený kluk, připraven ho opíchat. Svojí první zkušeností z teplárny se před svými kamarády opravdu chlubit nebude a může jen doufat, že jednou si sem opravdu nějakou tu holčinu přivede on.

„Neostýchej se a lehni si,“ přikázal mu Honza, zatímco na asi tisíckrát použitou matraci hodil čistou deku, kterou s sebou přinesl. Alespoň že tak, pomyslel si Marek.

Marek si bez odmlouvání lehl a se zatajeným dechem pozoroval natěšeného Honzu. Ten ze sebe shodil těch pár kousků oblečení, co měl na sobě, a odkryl tak Markovi svůj zatím ochablý ohon, který se ale už pomalu probouzel k životu. Věc, kterou Marek za posledních pár týdnů viděl až příliš často, přesto si ne a ne zvyknout.

Za okamžik ho měl Honza plně ztopořený a připravený k zasunutí.

Je pravda, že Honza byl vlastně hezký kluk. Tedy, pokud se vám líbí kluci. Měl vysportované tělo, vypracované břišáky a navíc solidně vyvinutý klacek. Kdyby o sebe víc pečoval, občas si zastříhl chloupky v rozkroku nebo podpaždí, sbalil by každého teplého kluka ve městě. Marek proto nemohl pochopit, proč si musel vybrat právě jeho.

Pak se stalo to, na co Marek čekal celé týdny. Honza vytáhl onen vytoužený klíč, stáhl Markovi trenýrky a konečně osvobodil jeho uvězněný ocas. Tak moc toužil po tom se vystříkat. Sice by preferoval, kdyby se mu teď věnovala jeho Lenka, ale pokud to musí být Honza, tak budiž. Hlavně ať má zase prázdné koule. Jedná se přece jen o uspokojení fyzikální potřeby, ne o touhu nebo přitažlivost. Navíc je to naposledy, kdy se ho nějaký chlap bude dotýkat. Od zítřka se o jeho ocas budou starat výhradně jemné holčičí ruce a ústa.

Honza si vlezl za Markem na matraci a ihned se začal jazykem věnovat jeho vypracovanému tělu. Každý záhyb jeho těla si vychutnal alespoň letmým dotekem, když ne jazykem. Nezapomněl se samozřejmě věnovat i jeho rtům. Oblizovali se spolu jako dva teplí milenci. Marek sice dotyky jeho rtů opětoval, ale s velkým sebezapřením. Jeden by řekl, že když měl Marek v puse už tolik chlapských klacků, že jedna líbačka s klukem mu už vadit nebude. Marek to ale cítil jinak, podobně jako mnoho jiných kluků. Raději by se věnoval Honzově tvrdé kládě než ocucávání jeho jazyka. Kouření péra je pouze sex, i když ne takový, po jakém Marek toužil, ale líbaní, to je něco intimního, značí náklonost a lásku. Tu by ale chtěl Marek dát holce, ne klukovi. Není přece gay.

Marka samozřejmě dotyky Honzovy ruky a jazyka vůbec nerajcovaly, což Honzu pěkně naštvalo.

„Chceš, abych tě dneska pustil?“ zeptal se ho Honza rozčíleně. Marek jen přikývl. „Tak alespoň dělej, že se ti to líbí.“

Postavit si ho na požádání Marek opravdu nedokázal. A už vůbec ne před chlapem. Honza se navíc stále věnoval pouze laskání a líbání jeho těla a zcela se vyhýbal jakémukoliv dotyku v oblasti rozkroku. Přesto ale očekával výsledky, tedy plně ztopořené a tvrdé péro.

Marek proto zavřel oči a snažil se sám sebe přesvědčit, že se nemuchluje s Honzou, ale se svojí Lenkou. Představoval si, že líbá její vlahé rty a že ruka kroužící v blízkosti jeho čuráka nepatří chlapovi, ale něžné dívce. Představoval si, jak si Lenka hraje s jeho chloubou, jak mu jazykem laská jeho žalud, načež ho zasune hluboko do svého krku. Nakonec si na ni lehne a velmi opatrně zasune své mužství do její vlhké škvírky, která ihned obestoupí jeho pulzující ocas. Moc dlouho mu to netrvá a stříká a stříká, zatím Lenka jen spokojeně vzdychá.

Markovi se opravdu podařilo odprostit se od nepříjemné situace, ve které se nacházel. Na okamžik dokonce zapomněl, že se za okamžik bude jeho péru věnovat jeho teplý kámoš a ne krásná holka. Zapomněl i na to, že dneska nebude zasouvat svoje péro on, ale že mu tam vrazí svojí kladu jiný, stejně nadržený týpek.

Tyto představy v kombinaci s opravdu plnými kulkami zapříčinily přísun krve do Márova povadlého péra, které se začalo okamžitě zvedat a tvrdnout, připraveno zasunout do nejbližší kundičky. Ta ale bohužel nikde v okolí nebyla.

Honza byl pohledem na Markův plně vztyčený ocas potěšen. Na tuhle chvíli čekal celé týdny. Nenasytně se proto začal Markovi věnovat. Nejdřív mu opatrně promnul jeho plné kulky a potom se konečně pustil do práce.

Marek si to nerad přiznával, ale Honzovo dráždění mu dělalo moc dobře. Bylo jasné, že to nedělá poprvé, protože to s jazykem moc dobře uměl a ani jednou o něj nezavadil svými zuby. Jak Marek v poslední době dost neochotně zjistil, chlap opravdu dokáže jiného chlapa bez větší námahy uspokojit. Prostě, když víte, jak funguje tělo toho druhého, máte výhodu. To ale nic neměnilo na tom, že Marek preferuje ženy, a rád by, aby se mu vždy věnovaly pouze ony stejně tak, jako by se on chtěl věnovat výhradně jim.

Honza samozřejmě skončil dřív, než Marek stihl vycákat.

„Vyvrcholení si musíš nejprve zasloužit,“ zašeptal mu Honza škodolibě do ucha.

Než se Marek nadál, měl v puse Honzův ztopořený ocas, jako už nesčetněkrát před tím. Bez váhaní se mu začal věnovat. Tušil ale, že dnes mu Honza do pusy stříkat nebude.

„Tak konec legrace a pustíme se do toho,“ povídá natěšeně Honza.

Markovi se zvýšil očekáváním tep. Už sice nebyl panic, o což se Tomáš už postaral, přesto to, jak ho tehdy opíchal, byla nejvíce ponižující věc, kterou Marek v životě zažil. A to nemluvím o bolesti. Když do něj tehdy Tomáš zasunul svůj klacek, ztratil Marek poslední špetky chlapa v sobě. Připadal si jako nějaká laciná šlapka, kterou může každý chlap beztrestně opíchat. I když i ta za to dostane alespoň zaplaceno.

To už si ho ale Honza přitáhl k sobě a bez většího rozmýšlení začal pomalu tlačit svoje péro do Márovy dírky. Bolelo to, ale držel se. Honza zvyšoval tempo a začínal vzdychat. Markovi se nějak nevěnoval, pouze se oddával rozkoši, kterou hlasitě prožíval.

Co asi musel prožívat Luboš, kterého Marek nedávno opíchal, jen aby si mohl vyprázdit koule. Nemusel to a vlastně to ani neměl svému nejlepšímu kámošovi udělat, přesto ho něco uvnitř ovládlo. Něco, co má každý chlap, který nemá možnost si to udělat. Jako třeba chlapi ve věznicích. Hlas, který jim říká, že se musí vystříkat za každou cenu, bez ohledu na pohlaví nebo způsob.

Honza byl hotový docela rychle, za což byl Marek jen rád. Ihned po výkonu se svalil vedle Marka a spojeně oddychoval, zatímco Marek se nemohl dočkat, až bude ve sprše.

Sotva se Honza vydýchal, začal se konečně věnovat i Markovi. Co ale Marek nečekal, že ho bude trápit jednu celou hodinu, než mu dovolí plnohodnotný orgasmus. Zpočátku si s jeho pérem pouze hrál, hladil ho a lízal i cucal. Občas mu ho sice trochu pohonil nebo pokouřil, ale potom jen vyčkával, až mu zase klesne, jen aby mu ho začal pusou opět dráždit. Marek, udržovaný celé desítky minut bez vyvrcholení, žadonil a prosil, ale marně. Marek myslel na svoji holku i jiné holky. Nic ale nepomáhalo.

Nakonec to ale Honza vzdal a stačilo jen pár pevných tahů a Marek se okamžitě vycákal. Mrdka byla všude a byly ji kvanta. To ale Honzu neodradilo v tom, aby každou loužičku důkladně slíznul a řádně si ji vychutnal. Marek si toho ale nevšímal, jen se vzpamatovával z hodně vysilujícího a intenzivního orgasmu.

Péro mu ale nestihlo ani ochabnout a Honza se pustil do druhého kola. Marek měl sice koule stále dost nalité, to je pravda, ale citlivý žalud mu nedovoloval další orgasmus. Snažil se to Honzovi vysvětlit, ten si ho ale nevšímal a dál se s plnou vervou věnoval dráždění ocasu.

Marek ten nepříjemný pocit nakonec překonal a nedlouho poté následoval i druhý orgasmus.

Honza ale nepřestával. Marek sebou házel a šil a marně se snažil uniknout Honzově ruce a rtům.

„Dej mi alespoň pár minut,“ řval Marek jako smyslů zbavený.

Před malou chvílí Marek netoužil po ničem jiném než se konečně udělat. Teď mu ale zase jeho péro dost nepříjemným způsobem říkalo „přestaň“. Proč se jenom nenarodil jako holka? Ty po sexu tak neprahnou, nemají věčně plné koule, které je potřeba každý den vyprázdnit. Nelze jejich pohlavní orgán zamknout do klícky a zcela je tak díky tomu ovládat k poslušnosti. Je téměř nemožné u nich vyvolat nechtěný orgasmus, a když už je nějaký chlap unese a znásilní, alespoň je šuká jedinec opačného pohlaví. Je to něco podobného, jako kdyby ho teď místo Honzy donutila k sexu nějaká škaredá spolužačka ze školy. Nebylo by to sice nic pěkného, ale zvládl by to bez následků a větší ztráty mužnosti.

Věřte nebo ne, ale po desítkách minut neustávajícího dráždění Márova přecitlivělého žaludu následoval i třetí orgasmus a překvapivě i trocha vystříknuté mrdky.

„Tak už toho nechme. Dál tě trápit nebudu,“ cvrnkl Honza Marka prstem do jeho právě vystříknutého žaludu. Ten sebou jenom cukl.

Zatímco se Marek vzpamatovával, Honza vstal a začal se oblíkat.

Marek byl rád, že je po všem. První věc, kterou udělá, bude, že půjde za svoji holkou a jako správný chlap ji pořádně opíchá. Teda, hned po tom, co se mu zase doplní zásoby. Teď by jí asi moc k užitku nebyl.

To, co ale následovalo, naivní Marek nečekal. Do místnosti vkročili nějací dva týpci, jen o pár let starší než on. Honza s nimi prohodil pár slov a předal jim klíček od Markova pásu cudnosti, načež z místnosti odešel. Na rozloučenou si s Markem vyměnil škodolibý pohled a úsměv.

Jak to vlastně dopadlo?

Marek, očekávající osvobození, se začal ze všech sil bránit. Nakonec ale stejně skončil spoutaný na zemi se svým nebohým ptákem opět uvězněným v pásu cudnosti.

Jeho noví pánové Marka toho dne ještě několikrát zneužili. Marek musel dělat nejen věci, které by se nikdy neodvážil žádné holce ani navrhnout, ale i praktiky, u kterých ani netušil, že vůbec existují.

Marek těm kluků i jejich kamarádům dělal děvku ještě několik týdnů, kdy musel každý den po škole docházet do jejich doupěte. Jeho prdel a pusa tak poznala další řádků ocasů, různých tvarů a velikostí a stejně tak ochutnal i nemalé množství semene.

Z Marka se tak stala místní děvka, kterou využívali teploušové z okolí ke splnění svých zvrhlých choutek, které Marek vždy poslušně a hlavně zcela zadarmo splnil. Jednou si ho třeba pronajali dva znudění gayové, aby jim dělal společnost ve trojce, podruhé zase dělal striptýz na oslavě narozenin jednoho buzeranta. Samozřejmě bylo v ceně i uspokojení oslavence.

Možná vás to překvapí, ale dokonce i heteráci čas od času využívali jeho zkušeností a nechali si od něj vykouřit svoje ohony. Jako třeba skupinka nadržených studentíků místní vysoké nebo středoškolský florbalový tým, naštěstí ne z Márovy školy. Přece jen byl Marek výrazně levnější než lehké holky z místního bordelu a svůj úkol splnil stejně dobře, ne-li líp.

Někteří chlapi si ho pronajali na celou noc, jiní ho třeba jen v rychlosti opíchali a k dalším musel docházet každý den po škole, třeba i několik týdnů v kuse.

Marek tak poznal jak mladé kluky, tak starší chlápky, zjistil, jaký je rozdíl uspokojovat malé a velké péro, a že malé koule vždy neznamenají málo zásoby spermatu.

Márův nejlepší kámoš Luboš na tom ale nebyl o moc líp. Dál pracoval v onom erotické klubu a pravidelně každý víkend pomáhal místním klukům uvolnit napětí a řádně se vystříkat. Postupně se samozřejmě rozšířil sortiment jeho nabízených služeb, takže i Lubošova uzounká dírka byla pravidelně protahována.

Nemusíte se bát, klukům bylo čas od času dovoleno si ulevit. O jejich výstřik se vždy mohl za tučný příplatek postarat některý z klientů nebo se kluci mohli nebo tedy spíš museli vystříkat před kamerou v rámci natáčení jedno z mnoha erotických filmů z produkce Tomáše a Michala. Zde si to mohl Marek opět nejednou vyzkoušet s Lubošem, ale většinou byl jeho partnerem ve filmu nějaký jiný hetero kluk, který byl podobně jako on nedobrovolně poslušným otrokem Michala a Tomáše. Nejoblíbenějším se nakonec stal filmeček s názvem První noc, kde Marek hrál nevěstu a druhý kluk ženicha. Nevěsta se musela orálně postarat o ocas svého novomanžela, no a manžel ji zase musel několikrát opíchat.

Jak vidíte, tak každý výstřik musel být zasloužený, protože jen tak si mohli kluci uvědomit, kde je jejich místo a že všechno má svoji cenu.

Zatímco každý páteční večer chodili Markovi a Lubošovi kámoši z party klátit svoje přítelkyně nebo si užívat s holkami nezávazný sex na místní diskotéky, Marek s Lubošem šli místo toho uspokojovat ocasy jiných chlápků. To naši kamarádi hodně těžce nesli. Co by jen dali za ošukání byť jediné ženské kundičky. To by se opět cítili jako normální chlapi.

Ano, je to tak. Přesto všechno si oba chlapci stále fantazírovali o holkách. Jejich odpor k mužskému tělu sice časem postupně slábnul a kluci si dokonce občas dokázali sex s mužem i užít. Jednalo se ale spíš o příjemné uspokojení tělesných potřeb, ne těch emočních, o které by se dokázala postarat jen žena.

Oba kluci si nedobrovolně „užívali“ mužského sexu až do konce střední školy, kdy byli konečně a tentokrát už opravdu natrvalo propuštění. Jejich ocasy byli opět volné.

Po prázdninách šli oba kamarádi na vysokou školu a našli si moc hezké a hodné holky, které teď pravidelně klátí. Marek i Luboš už dávno nejsou panicové a po dlouhých měsících nechtěného sexu s muži si sami sobě konečně dokázali, že jsou normální chlapi a žádní buzeranti.

Přese všechny prožité útrapy jejich přátelství nejenže vytrvalo, ale oba chlapci jsou si dokonce bližší než kdy před tím. Občas totiž zatouží po trochu něčem jiném, než jim jejich přítelkyně dokáží poskytnout. Ty si myslí, že si kluci jezdí o víkendech na Lubošovu chatu pouze zarybařit a zachlastat, netuší ale, že kromě toho si to tam spolu rozdávají a celou dobu se věnují svým pérům. Naši kamarádi v tom ale nic špatného nevidí. Přece jen si to spolu rozdali už tolikrát, že se před sebou nemají za co stydět. Ono, přístup holek k sexu je přeci jen jiný než u kluků. Pořád se jim něco nelíbí a spoustu věcí dokonce odmítají dělat. Ano, Lubošova holka odmítá polykání. Nezbývá tak, než se obrátit na svého kamaráda, který s polykáním žádný problém nemá a který se dokonce nebrání ani té nejzvrhlejší praktice. Taky kdo lépe než jiný kluk dokáže obstarat péro toho druhého. Přece jen je ale jedna věc, kterou si kluci zakázali, a to líbání. Od toho mají své přítelkyně a oni přece nejsou žádní teplouši.

Hodnocení
Příběh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (47 hlasů)
Vzrušení: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (47 hlasů)
Originalita: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (47 hlasů)
Sloh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (47 hlasů)
Celkem: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (53 hlasů)

Komentáře  

+3 #7 Odp.: Teploušem proti své vůli - 5. VykoupeníR2D2 2024-07-07 10:36
Očekávat v kategorii „tvrdárna“ romantické cukrování a něžný oboustranně konsensuální pohlavní styk je přinejmenším naivní. Na druhou stranu to v mnohém osvětluje, proč je ta kategorie autory stále více opomíjena.
Citovat
+2 #6 Odp.: Teploušem proti své vůli - 5. VykoupeníHonzaR. 2024-07-07 07:40
Njn, holt každej má nějaký svý vlhký sny. Mě víc pobuřujou ty hrubky teda, ty jsou na rozdíl od příběhu reálný. ;-)
Citovat
-3 #5 Odp.: Teploušem proti své vůli - 5. Vykoupenímišo64 2024-07-06 22:22
Hnus,nič než hnus.Celá táto nechutná vec je odporné násilie ukončené ponížením dvoch ľudských bytostí.A vraj poviedka roka.Je mi zle z toho.
Citovat
+3 #4 Odp.: Teploušem proti své vůli - 5. VykoupeníTOMIASS 2018-09-14 08:57
pokračování !
Citovat
+1 #3 Odp.: Teploušem proti své vůli - 5. VykoupeníXlX 2018-08-15 05:19
Super diky za krasne čteni dopadlo to tak jak jsem trochu očekavalale nicmeně jsem v autobuse prožil krasnou cestu celou vzrušeni z tehle povidky
Citovat
0 #2 Odp.: Teploušem proti své vůli - 5. VykoupeníTom 2018-08-13 05:39
super:-) ….škoda, že to vypadá na poslední kapitou
Citovat
+1 #1 Odp.: Teploušem proti své vůli - 5. VykoupeníTomáš98 2018-08-12 21:03
Už jsem se bál, že se pokračování nedočkáme. :-) Ale ten konec překvapil. U Marka bych to možná i čekal, ale že i Luboš? :lol:
Citovat