• HRÁŠEK
Styltvrďárna
Datum publikace14. 1. 2022
Počet zobrazení7893×
Hodnocení4.69
Počet komentářů14
Oceněnípovídka roku 2022

SÁZKA

Dan vymačkal vstupní kód na dveřích do kajuty a bez toho, že by o tom přemýšlel, začal se v malé předsíňce svlékat. Ale hlasy z Pánovy pracovny ho zarazily. To nebyl hlas z interkomu, kdy si někdo z posádky nebo z klientely hotelu domlouval hologramové povyražení. Někdo byl uvnitř a mluvil s Pánem. Takže jen těžko se tu mohl producírovat nahý, i když jinak to Pán vyžadoval velmi důsledně.

Trochu váhavě vešel do kulaté místnosti, která sloužila jako společný pokoj, a pokud byli hosté, tak i jako kancelář. U stolku seděl mimo Pána trochu postarší chlapík a vedle něho asi třicetiletý muž. Nahý. Takže vše bylo jasné. Dan pozdravil a Pán se ho překvapeně zeptal, proč je oblečený.

"Myslel jsem, že máte hosty nebo klienty."

"Obojí. A oni se na tebe rádi podívají. Tak šup!"

V podstatě to bylo určitým způsobem ponižující, muset se svlékat před cizími lidmi. Ale Dan se čím dál častěji přistihl při tom, že ho to ponižování vlastně vzrušuje.

"Když už jsi tady, můžeš mě vykouřit," řekl Pán a na otáčivém křesle se s mírně rozevřenýma nohama otočil k Danovi. Ten poslušně klekl a začal Pána uspokojovat. Nedělal to moc rád, ale bylo mu jasné, že je to trochu divadýlko pro toho muže v křesle. Něco jako: koukni, jak mám ty subíčky na povel…

"Běž za Filipem, on ví, co má dělat," řekl najednou Pán, jako by ho předvádění Danovy poslušnosti přestalo bavit. Ten vyskočil a šel udělat, co se mu řeklo. Když ale uviděl, že návštěvník vstal a jde za ním, moc velkou radost z toho neměl. Přece jen byly činnosti, u kterých ocenil soukromí. A to, co následovalo po osprchování, k nim určitě patřilo. Teď ale bez odmluvy vlezl do vany a nechal se Filipem vydrhnout. Muži stáli opření o stěnu a dívali se.

Když se potom předklonil, aby ho mohl Filip vypláchnout, ucítil, jak mu cizí ruka bez varování zezadu promnula koule. Věděl, že to je ten muž. Filip mu to nedělal a pán to dělal jinak. Zvlášť od té doby, co si na to zvykl a začalo se mu to líbit. Brával si občas jeho zadek do klína, do zadku mu natlačil vibrační vajíčko a pak si s jeho kulkami hrál, dokud se neudělal. Ale muž ho zkontroloval stejně lhostejně, jako by zkoumal kvalitu nějaké věci.

Když to měl za sebou, chtěj nechtěj se nechal vypláchnout i s publikem.

"Ještě jednou!" poručil muž a Dan ucítil nepříjemné zachvění. Snad mu ho nechce Pán půjčit? 

Šel pak za Filipem do ložnice. Ze stropu visely tři houpačky a v jedné už ležel ten neznámý, kterého přivedl muž.

Dan se položil a při tom zahlédl, že neznámému stojí pták ve vzorném pozoru. Nechal si roztáhnout a připoutat nohy, dal ruce za hlavu a okolo zápěstí se mu zacvakla pouta. Tentokrát zase po dlouhé době na pevno, takže bylo jasné, že nejde jen o obvyklou hru, kdy mohl z popruhů celkem snadno vyklouznout. Pán se hodlá předvádět. Ukázat, jak jsou poslušní. A k tomu trochu nefalšované bolesti patřilo.

Do dveří vešel doktor a všichni tři muži se pozdravili jako staří známí a začali se bavit, jako by tu ti nazí subíci ani nebyli. Dan pochopil, že se baví o něčem, co si domluvili už dřív, ale čekali na toho třetího.

"Však uvidíte, že jsem nepřeháněl. A kdo prohraje, zve ostatní na drink. A já to, pánové, nebudu. "

"A co kdybychom si je prohodili? To bude zajímavější. To ovšem budeš v nevýhodě, tak si můžeš vybrat, kterého chceš," navrhl doktor. Dan zastříhal ušima. Jakou roli v podivné soutěži mají hrát, to si lehce domyslel, spíš se mu nelíbilo, že by měl posloužit jako pomůcka tomu cizímu muži.

Dost mu trvalo, než se smířil s tím, že ho Pán ukazuje svým známým. Občas si pozval kamarády a pomocí hraček ho před nimi ručně uspokojil. Ležel před cizími muži, nahý, s pokrčenýma roztaženýma nohama. Zvlášť ze začátku se styděl tak, že se dlouho nemohl udělat, ale zdálo se, že to nikomu nevadí. Smáli se a bavili se o něm, jako by tu nebyl. Hodnotili jeho ptáka, koule a zadek. Zkoušeli, jak má velká varlata a jak je má pevná, sahali do něj a občas si nějakou hračku i půjčili a zkoušeli, jestli uspějí oni. Nakonec se ale vždycky udělal, ať už dřív nebo později. Stříkal před smějícími se muži a slyšel, jak se domlouvají, že příště by se podívali zase. Někdy ho ani nepustili a Pán mu do zadku zavedl vibrační kuličky, spojené jednu za druhou jako korále. Okolo penisu a těsně pod žalud mu navlékl malé vibrační kroužky, aktivoval čip, který měl v prostatě a Pán ho používal na její důmyslné dráždění. Pak ho zvědavě pozorovali, za jak dlouho se dokáže vystříkat před nimi podruhé. A třeba i potřetí. Pak mnohdy přišel na řadu Filip a on ležel a díval se. Ze začátku nevěděl, co s očima, ale později nedokázal od té podívané odtrhnout zrak a už se nemohl dočkat, kdy Pán dovolí, aby mohl Filipovi podržet.

Ale časem si na to předvádění nejen zvykl, ale začalo ho to vzrušovat. Ležet nahý, s nohama široce roztaženýma před cizími lidmi. Pán mu pak sáhl do zadku a začal mu dráždit prostatu. Dost na to, aby se vzrušil, ale ne dost na to, aby se udělal. Fňukající Dan se kroutil a snažil se přirážet proti Pánově ruce, aby dosáhl úlevy. Někdy mu to Pán dovolil, jindy mu řekl, že má klidně ležet. Podle nálady a podle toho, co chtěli muži okolo. Dan netušil, kolik je hologramů a kolik skutečných lidí. Ale i kdyby se musel udělat a vystříkat před jediným člověkem, už jen ten pocit ho vzrušoval.

Jenomže Pán měl raději hry, které Dan tak úplně nemusel. A tak rychle přišel na to, co Dan rád nemá. Přišel na to náhodou. Občas Dana s Filipem položil obličeji k sobě, zadkem jednoho k sobě, druhého k doktorovi a soutěžili, který z nich bude stříkat první. Líbilo se mu, když se kluci u toho líbali, ale ještě víc se mu líbilo, když uviděl Danovu neochotu, dělat to před obecenstvem. Bavilo ho překonávat vrozený lidský stud a zábrany. Zatímco Filip od prvního seznámení poslouchal prakticky na slovo, Danovy hranice byly někde jinde. A proto muž rád vystavoval jeho nahé tělo a předváděl jeho orgasmus. Když si ale jednou Dan postěžoval Filipovi, ten se jenom zasmál:

"Tak proč neodejdeš? Nikdo tě tu násilím nedrží. Koukni, tobě se to v podstatě líbí. Tobě se líbí, když tě náš Pán ponižuje před lidma. Ty víš, že by to tak být nemělo, a víš, že bys to neměl dovolit. Ale druhá věc je, že se ti to vlastně líbí a dělá ti to dobře. Hlavně proto, že je ti jasný, že pár skutečných lidí tu je. Být to všechno jen hologramy, nebudeš vzrušený ani z poloviny. Mám pravdu?"

Dan musel přikývnout. Vzrušovalo ho právě tohle.

Teď se muži konečně domluvili, kdo si vezme kterého suba, a doktor všem třem zasunul do penisu plug. Dan si okamžitě uvědomil, že je to jiná hračka, než na jakou byl už zvyklý. Víc to tlačilo, nepříjemněji než byl zvyklý, takže byl určitě širší. Byl totiž dutý a do otvoru nahoře mu zasunuli průhlednou hadičku, ale ne až do močáku, jen dost hluboko, aby nevyklouzla. Okolo penisu se mu zacvakly tři kroužky spojené drátkem.

Ozvalo se známé vrčení a do penisu mu začal probíjet proud. Bylo to ale jiné než jindy. Něco mezi pícháním a svěděním. Všechno, jenom ne příjemný pocit. Mrkl na Filipa. Hm, taky se na to moc netvářil. Jenom třetí subík vypadal klidný, skoro spokojený. Zjevně to pro něj nové nebylo. Stejně jako hračka v ruce jeho pána. Měla tvar kuželky a kovově se leskla.

"Takhle tím otočíš a vyjedou bodce. Můžeš tím otáčet dokola, nebo to připojit k elektru," vysvětloval druhým dvěma.

Ucítil cizincovu ruku, jak mu promazává vstup. Pak do něj sáhl a zatlačil mu na prostatu. Zvláštním, jako by neosobním způsobem. Skoro jako by nevnímal, že to je živý člověk, ale jako by to byla jen věc, určená k jeho uspokojení. Nijak mu Danovo kroucení se a tiché vzdychání nepřekáželo. A Dan se za chvilku poddal, přestal se stahovat a přijal nového Pána nad svým nahým tělem. Přiložil mu cosi studeného na vstup a zatlačil. Protože to nemělo kónický tvar, šlo to trochu ztěžka. Ale muž dál tlačil a Dan cítil, jak povoluje a ta věc vniká do jeho zadku a roztahuje mu svěrač, aby se pak zase v zúženém místě stáhl. Ozvalo se cvaknutí a kuželka se proměnila v ježka plného hrotů. A mužova ruka ji pomalu začala otáčet. Dan zaslechl tiché Filipovo zajeknutí, takže ani jemu se to nelíbilo. Dan se začal kroutit a uhýbat, muž ho ale přidržel za koule, aby toho nechal, a dál pomalu tou věcí otáčel. Díval se na kňourajícího Dana a hračku v něm otáčel stále rychleji. Dan se prohnul do oblouku, ale moc si nepomohl.

"Líbí se ti to, co? Neboj, hned to vylepším, trochu to štípne, nelekni se, nic to není, jen si hezky zvykej a bude ti to dělat dobře."

Muž zmáčkl tlačítko a ježek uvnitř Dana se rozvibroval. Muž dál hračkou otáčel a Dan cítil, jak ho to víc a víc dráždí a vzrušuje. Drsná ploška dráždila prostatu a on cítil, jak jeho tělo nekontrolovaně podléhá nové hračce. První stahy, bezděčné přiražení, tiché sténání. Nové cvaknutí a Danovou zadnicí projelo první štípnutí proudu. A další a další a další… Nahé tělo se propnulo v oblouku, stáhl zadek, ale nepříjemný pocit nezmizel, spíš ještě zesílil. Muž bez dívání sáhl do kufříku, ze kterého předtím vyndal ježka, vytáhl vibrátor a vsunul ho Danovi pod varlata.

Spokojeně se díval na to, co další dráždění s mladíkem udělá. V Danovi se bolest, vzrušení i stud před cizím člověkem míchaly dohromady. Nebylo to pravda prvně, co se na něj někdo díval, ale prvně, co s ním někdo cizí zacházel takhle suverénně, jako by byl jen polštář, který zkušená ruka natřese. A ruka toho muže zkušená byla, o tom nebylo pochyb. 

Muž znovu přidal na intenzitě dráždění v zadku. Tohle už bolelo. Ale on dál otáčel ježkem a klidně čekal, dokud si Dan nezvykl a nezačal na zvýšenou bolest reagovat dalšími stahy. S úsměvem se díval, jak poslušně povoluje nohy a sám je roztahuje do stran a jak konečně vychází vstříc tomu, co s ním dělá. Dan už neřešil, že si s ním pohrává cizí člověk, že si z něho udělal hračku. Pán ho už dokonale vycvičil k naprosté poslušnosti, jeho tělo bylo na sexu a na následných opakovaných orgasmech už v podstatě závislé. 

Dan ucítil známé zacukání v koulích a stahy v zadku a začal stříkat. Hadička, zasunutá hluboko do jeho ptáka, se začala plnit bílou tekutinou. 

Bez toho, že by vsunul ostny zpátky do kovové kuželky, muž z Dana hračku vytáhl. Dal pryč kroužky z penisu a vibrátor, a na varlata mu přilepil elektrody. Brnělo to a štípalo, ale muž na jeho kňourání reagoval jen poplácáním po zadku. Pak ho vzal za boky, trochu si ho přitáhl a otevřel si kalhoty. Dan rychle zvedl oči ke stropnímu zrcadlu. Cizinec neměl tak silný penis jako doktor, ale určitě nejdelší jaký kdy Dan viděl. Pomalu, jako by si to chtěl užít, si muž natáhl gumu a začal Dana pronikat. Tohle nové bylo. To zatím Pán dovolil jenom doktorovi. Dokonce ani Filip to nesměl udělat. Muž několikrát zapumpoval ochablým Danovým penisem. Obratným mnutím mezi prsty mu dráždil žalud. Zasmál se, když viděl snahu sevřít kolena.

"Tvůj Pán mi říkal, že ses ještě nenaučil dobře poslouchat. Kdybys chtěl, vzal bych tě s sebou a dal bych ti pár lekcí, co říkáš?"

Když se mu povedlo Danovo péro aspoň trochu zase přivést k životu, omotal mu ho těsně silikonovou manžetou a ta simulovala honění. Dan věděl, že se má udělat podruhé, ale nevěděl, jestli se smí udělat dřív, než bude hotový ten cizí muž. Někdy se mu to stávalo, když se mu opravdu líbilo, co s ním Pán nebo doktor dělali, že se vystříkal podruhé celkem brzo. Oni mu nikdy nic neřekli, naopak.

Jestli se mu líbí poddat se cizímu muži, tím si už tak jistý nebyl, ale nezvykle hluboké zásuny ho začaly vzrušovat. Malinko přirazil. Když ho nikdo neokřikl, začal si to užívat a poslušně se nabodával jak na rožeň. Muž spokojeně zafuněl a doslova si začal dělat dobře. Dan cítil, jak ho začíná pálit zadek, ale poslušně držel. Když se muž udělal, stáhl mu z ptáka manžetu a rukou ho vyhonil, stále zasunutý hluboko v Danovi. Plug ho tvrdě tlačil a tak to trvalo. I přes to, že byl od Pána důkladně vycvičený stříkat i s cévkou.

Ze začátku to bylo ale krušné učení, když ho několikrát denně položili do křesla, Filipovi přikázali držet mu ruce, přes prsa a okolo boků dostal pevný popruh, aby ležel a držel, a oba muži si vzali do parády jeho chloubu. Křičel a kopal, přiměřeně bolesti, kterou mu tohle zaučování přineslo, kroutil se jako had, ale to mu nebylo nic platné. Plugy a katetry si prorazily svou cestu a Pán mu honil, zatímco doktor mu ručně masíroval prostatu, nebo ho rovnou ojel. Nechávali ho křičet, dokud sám od sebe nepřestal a nezačal přirážet proti třem prstům masírujícím jeho prostatu. Dokud nestříkal, nepustili ho. Nejdřív se dokázal udělat jen díky vylepšenému dráždění prostaty, ale jak si zvykal, bylo to pořád lepší a dnes se udělal kdykoliv na to měl Pán náladu. Jestli má náladu on, to už bylo vedlejší. Někdy mu to trvalo, ale zdálo se, že muži si to užívají i tak. 

Stejně kdysi cvičili i Filipa. I on se musel naučit, že ukojení je třeba si zasloužit. Oba muži si ho brali několikrát denně, a zatímco jeden mu důkladně projížděl díru, druhého musel uspokojit pusou a flákat nesměl ani jedno. A hned, jak oba mohli, další kolo, jen se prohodili. Než utekl rok, Filip poslouchal na slovo a na sexu a orgasmu byl doslova závislý. Stačil jediný Pánův pohled a už ležel na křesle. Z doktora, hlavně tedy z toho, co mu dělal, už tak nadšený nebyl, ale poslouchal ho taky. I když jen proto, že mu to Pán poručil.

Teď stejně cvičili Dana. Ale on si na všechno vlastně nikdy tak úplně nezvykl a Pán i doktor to dobře věděli. A proto musel minimálně dvakrát denně trénovat, ale spíš častěji, když měl Pán náladu na to pohrát si s ním. Prvními lekcemi se poctivě profňukal, a než se naučil ležet a nechat si zavést prakticky cokoliv bez toho, že by kopal a křičel, trvalo to hezky dlouho. Pánovi to kupodivu nevadilo, vlastně se mu to líbilo. Přikázal Filipovi, aby Danovi držel ruce za hlavou, a pak mu pevně, tentokrát doopravdy pevně, uvázal roztažené nohy a do zadku mu šoupl vibrační korále nebo aspoň vajíčko a pomalu mu do žaludu vsunoval různé silikonové hračky. Začali hladkými a měkkými a pomalu zvyšoval jejich velikost a tvrdost. Dan se kroutil a uhýbal, takže s kovovými museli počkat, dokud se nenaučil poslušně ležet a držet. Čím víc se Dan bránil a kopal, tím víc byl Pán vzrušený. Často přerušil učení, promázl Danovi rozetu a vzal si ho. Ale to bylo jen přerušení, když se Pán udělal, cvičilo se dál. A to se mohlo několikrát denně opakovat. Jít potom na malou bylo další trápení, ale i na to si Dan časem zvykl.

A když se konečně podřídil a jen ležel, přinesl doktor kovové tyčinky a vše se opakovalo, jen s tím rozdílem, že se Dan začal bránit, až když mu plug zavedli a začali mu honit. Někdy mu k plugu přiložili vibrátor, nebo ho připojili k elektru. Nelíbilo se mu to, i když to nebolelo. Ale dokud se neudělal, nevyndali mu to. Zvlášť ze začátku mu to moc nešlo. Spíš ho to evokovalo, že má plný močák a potřebuje si odskočit. Ale oni jako by ho neslyšeli, soustředili se jen na výcvik. Drželi vibrátor u dilatátoru, který chvění přenášel do rozdrážděného těla. Jeden z nich vždycky do Dana zajel, jednak aby si Dan podvědomě spojil tlak v zadku s pocitem orgasmu, jednak proto, že se jim líbilo, jak se stahuje. 

"No vidíš, že to jde. Hodný kluk," chválil ho Pán, když se konečně naučil stříkat přes plug. "Čím častěji budeš cvičit, tím víc se ti to bude líbit."

Dan si to tedy nemyslel, ale o to v téhle hře právě šlo. Ponížení, poslušnost, Pánova přísnost a podrobení se všelijakým nepříjemným hrátkám.

Zvykl si, naučil se Pána poslechnout na slovo. Někdy ho Pán vzbudil i v noci jen proto, aby si s ním mohl pohrát. Zaklesl mu nohy do popruhů, nebo mu mezi kolena dal rozporku a řekl:

"Tak miláčku, trochu si to připomeneš, abys to do rána nezapomněl, co říkáš?"

A teď ho nutili, aby se udělal málem zazátkovaný. Ale honění se neminulo účinkem a on se nakonec vystříkal. Všichni tři muži se nad ním sklonili a dívali se na hadičku, vedoucí z jeho penisu, teď plnou jeho šťávy. Konečně pochopil, o co v té podivné sázce šlo. Kdo víc nastříká.

Když se osprchovali, Pán Danovi a Filipovi nezapomněl nasadit pásy cudnosti. Sice Filipovi slíbil, že bude moct s Danem spávat, ale zatím to odkládal.

 

NAROZENINY

Bylo to tak nezvyklé, že si toho nemohli nevšimnout. Zatímco Dana oba muži několikrát denně položili na stůl a pomocí hraček i ručně ho udělali, Filipa si nikdo nevšímal. Naopak, dostal na ptáka důkladnou ochranu. Pevný návlek, takže si nemohl udělat dobře ani škvírkou. A musel se dívat na to, co dělají Danovi, což ho vzrušovalo. Když si potřeboval odskočit, Pán mu ptáka sám podržel a pak mu hned zase ochranu natáhl. Filip, do té doby zvyklý dělat se několikrát denně, z toho byl zmatený. Je to trest? Je to nová hra? 

"Něco jsem udělal?" zeptal se, když třetí den nic nebylo. Zato Dana z křesla skoro ani nepouštěli.

"Ale jdi. To víš, že ne. Jenom potřebuju, abys byl hezky nadržený. To je všechno." 

To už ovšem byl, o tom nebylo sporu. Navíc ho nutili, aby se díval, jak dráždí Dana a jak se Dan dělá. Položili ho na bílé vyšetřovací křeslo a nohy mu dali do třmenů. Rozetu svěrače mu otevřeli pomocí rozvěráku, který se ozubeným kolečkem dal libovolně rozvírat. Nepřestali, dokud Dan mohl vydržet. Doktor mu pak přes rozvěrák vsunul do zadnice hračku, která při doteku vyslala do jemné sliznice malý, ale ostrý výboj. Dost slabý, aby to Danovi nijak neublížilo, ale dost silný, aby to bolestivě štípalo. Pán se mu postavil k hlavě, spustil opěrku a hlavu mu zaklonil. Dan bez zaváhání otevřel pusu a poslušně nechal Pána, aby mu hluboko do krku zasunul svou chloubu. Dan při každém výboji vyjekl, jak to zabolelo, ale protože měl v krku Pánův úd, vydal jenom jakési podivné zabručení. Najednou muž zrychlil a začal regulérně přirážet. Doktor trochu zmírnil sílu výbojů a hračku přitiskl rovnou na prostatu. Pán zasunul, jak nejhlouběji ho sténající Dan pustil, a tvrdě přirážel. V žádném případě se u Dana nedalo mluvit o orgasmu, a přesto začal stříkat. Nevěděl, co s ním udělali, jen pomalu se mu vracel klidný dech. Bolelo to ještě teď, a přesto se udělal. Sám nedokázal říct, jestli se mu to líbilo, nebo ne. Ale jeho tělu se to nejspíš líbilo, podle toho, že si dostříkl skoro na hrudní kost.

Pán ho zvedl v náručí jako kluka a odnesl ho na jiný stůl. Tam si musel kleknout a vystrčit zadek. Stehna mu přivázali, aby je nechal co nejdál od sebe, na visící varlata mu z obou stran přilepili elektrody a do zadku nechali zajíždět a vyjíždět uměláka na páce. Jeho pohyby se stále zrychlovaly a Pán sáhl Danovi pod břicho a začal mu honit. Doktor si neodpustil vtipnou poznámku o dojení a Dan si tak doopravdy připadal. Protože stříkal před chvilkou, věděl, že si brnění v koulích a masáž v zadku užije, než se dokáže znovu vzrušit na tolik, aby se udělal.

Filip cítil, jak mu stojí, ale to bylo tak asi všechno. Včera i dnes v noci ho dokonce hlídali, aby si nepůjčil nějakou hračku a neudělal se aspoň v zadku. Když se Pánovi konečně podařilo Dana udělat a zavonělo jeho sperma, Filip se vystříkal jen z toho pohledu a z té vůně, jakou má tělo při milování.

Věděl, že ho "potrestají", protože neposlechl. Proto se nijak nebránil, když ho položili na další bílé křeslo, stejné na jakém předtím ležel Dan a stejně jako jemu připoutali nohy i Filipovi. Trochu ho to zarazilo, na rozdíl od Dana, který se nikdy tak docela nezbavil zvyku tisknout k sobě kolena, jakmile mu Pán nebo doktor sáhli na ptáka, on neměl problém držet nohy hezky od sebe a nijak se nebránil.

Pán se mu postavil k hlavě a pevně mu podržel ruce. Filipovi už jen to stačilo, aby se vzrušil. Doktor odemkl krytku jeho penisu a stáhl ji dolů. Umyl ho a přitáhl si stolek s kazetou, kterou používal, pokud potřeboval sterilní hračku. Vylovil katetr z pevného silikonu, stáhl Filipovi předkožku, sevřel žalud, a když se otevřela dírka na jeho špičce, začal katetr vsunovat hluboko do žaludu. Nezastavil se ale a tlačil dál. Když narazil na svěrač, Filip tiše sykl. A doktor pomalým, ale pevným tlakem zasunoval dál. Moč ostře zavoněla. Filip si tiše vydechl, že už to má za sebou.

Ale neměl. V doktorově ruce se objevila velká výplachová stříkačka. Nasadil její konus na konec katetru a začal ho napouštět slabě růžovou tekutinou z ní. I když to dělal opatrně, viděl Dan, jak Filip zatíná zuby. Moc příjemné to tedy asi nebylo. Proto ty spoutané nohy.

"Jestli se zase vystříkáš bez dovolení, dostaneš cévku až do odvolání," slíbil doktor Filipovi a pokračoval v proplachu. 

Když se ráno ukázalo, že Filip se v noci udělal i tak, Dan ho upřímně litoval. Ale Pán jen řekl, že si má Filip lehnout a roztáhnout nohy. Sundal mu návlek, omyl ho, namazal mu penis olejem a návlek mu zase natáhl. A pevně zamkl.

"Děkuju," řekl Filip.

"Máš za co. Já si to vyberu, neboj se. Dane, běž do koupelny a potom hned přijď za mnou."

Dan poslušně vyskočil, přestože věděl, že si snídani bude muset "odpracovat". 

"Dnes budeme cvičit trošku víc, tak se najíš při tom. Polož se."

Pán mluvil klidným mírným hlasem, vlastně na Dana ještě nikdy nekřičel. To už spíš doktor ho občas okřikl, když se bránil, nebo, v doktorových očích, fňukal a ubrekával víc, než bylo adekvátní. I po zadku on i Filip už párkrát od doktora dostali. Přesto Pána poslechl a položil se na vyšetřovací lůžko. 

Vibrační vajíčko, druhé, třetí.

Cítil se divně, když jedl a zároveň si s ním Pán hrál.

Stehna a kotníky mu obemkly popruhy. A ptáka Pánovy prsty. Plug dostal sice jenom krátký, jen na dráždění žaludu, ale dost silný, aby to cítil a čas od času mu k němu Pán přikládal vibrátor. Pak přišel doktor a trápili Dana až do poledne. Do postele padl s myšlenkou, že je vyždímaný jako citron.

Jak dlouho spal, nevěděl. V kabině byla buďto tma, nebo šero, nebo jasné světlo. To se řídilo podle nálady Pána, ne podle toho, kolik bylo doopravdy hodin. Ale podle toho, jaký měl hlad, usoudil, že by teoreticky byl čas na večeři. 

Překvapilo ho, že stůl byl prostřený o poznání líp než obvykle. Jídlo bylo zjevně pravé, ne jen jedlá replika z automatu. A uprostřed dort. Podíval se na Filipa. Ten se rozpačitě usmál a přikývl.

"Promiň, brácho, nevěděl jsem… Ani pro tebe nic nemám. Ale zítra můžeme jít do marketu a něco si vybereš, kreditu mám dost…," nabídl Dan.

"No, možná si to budeš moct za chvilku odpracovat v naturáliích. Obávám se, že ten celibát jsem držel proto, abych měl větší výdrž a oni se mohli bavit," řekl Filip.

Danovi poskočilo srdce i žaludek. Takže přece jen se dočkal… 

Po jídle muž postavil před každého sklenku vína. V té Filipově se na dně stříbrně leskla malá kulička afrodisiaka… Pán zvedl svoji sklenku k přípitku.

"Nejsi můj první, ale jsi můj nejlepší. Takže dnes si zasloužíš odměnu."

Dan si uvědomil, že jeho se nikdo na nic neptal, ale jednak to tak v jeho postavení chodilo, jednak mu to sebeméně nevadilo. Naopak, těšil se.

Po jídle je Pán poslal do vany. Dan věděl, že to není doopravdy voda, tou se na koupání zde plýtvat nesmělo. Ale to, čím vanu napustili, jako voda vypadalo, byť to bylo trochu olejovité, dokonce, pokud se člověk omylem napil, ani to nebylo jedovaté. A tak se spokojeně ponořil do teplé tekutiny a spokojeně se díval, jak Pán Filipa koupe. Očista ale rychle přešla v něco, co spíš připomínalo smyslnou masáž. Filip držel, ale bylo vidět, že má co dělat, aby se nepřestal ovládat.

Pak přišel na řadu Dan. Zdálo se, že Pán jeho mytí schválně prodlužuje, aby se pobavil.

Konečně Dana položili na vysokou postel. Přitáhl si pokrčené nohy na břicho a nechal si ruce dát do úchytů vedle hlavy. Muži mu roztáhli nohy a Filip si na prsty nabral hustý olej a trochu nešikovně jimi zajel do Danovy vystrčené zadnice. Tak, jako to Pán dělal jemu, i on nahmátl prostatu a zatlačil na ni a pak po ní přejel prsty. Ani si nebyl jistý, jestli se trefil, nebo ne. Věděl, co má dělat, ale už se nedokázal ovládat. Rukama chytil Dana za boky, nasadil se na růžici svěrače a jediným zatlačením vjel do něho až na doraz. Nevnímal ty dva, nevnímal tiché sténání, vnímal jen stoupající vlnu tělesné slasti. Divoce, skoro s jakýmsi primitivním uspokojením stále rychleji přirážel. Muži Danovi roztáhli zadek, aby Filip mohl ještě hlouběji. Filipovi bylo jako na houpačce. Nahoru dolů, nahoru dolů, ještě, ještě, rychleji, tvrději, hlouběji. Sevření v Danově zadnici bylo jiné, než když si s ním hrál Pán rukou. Nedalo se to srovnat. A konečný výsledek taky ne. Měl pocit, že se vzhůru nekatapultovaly jen jeho tělesné šťávy, ale i on sám. Jako by letěl vzduchem. Nedbal na to, že to málo promazaného Dana asi už dost bolí, ani si to neuvědomoval. Uspokojoval se stejně živočišně, jako když se žíznivý dostane po delší době k vodě.

Když dokonale ukojený klesl na kamarádovo tělo, teprve si uvědomil, že na něj moc ohledů nebral.

"Děkuju…"

"Hezké narozeniny…"

Filip si byl jistý, že Dan tiše řekl ještě něco, i když téměř nepohnul rty.

Ale povzbuzovadlo v jeho těle se rychle začalo hlásit o slovo. Klekl, popadl Dana, obrátil ho na břicho a zvedl ho na všechny čtyři. Ale ještě než si ho znovu vzal, podal mu Pán gumu, vylepšenou na povrchu tvrdými kuličkami. A sám Dana důkladně připravil. Jednou si Filip v hologramové herně zkusil roli kovboje. Teď se cítil dost podobně. Tvrdé nárazy, nutnost držet rovnováhu a nespadnout.

Uhýbajícímu Danovi provlekli pod stehny silné popruhy a trochu je nadzvedli, takže měl nohy ve vzduchu. A hezky od sebe. Filip měl volné pole a plně toho využíval. Dan vnímal každý zásun, tření kuliček, dráždění prostaty. Stáhl zadek a začal stříkat. Filip se udělal hned po něm. Ležel pak na tom hebkém, poddajném těle a oddechoval.

"Tak jaké byly narozeniny, líbil se ti dárek?" zeptal se ho Pán s úsměvem.

"Děkuju," řekl Filip, ale nebylo moc poznat, komu…

***

Komunikátoru položeného v Pánově křesle si Dan všiml, sotva vešel do pokoje. Aby se pro něj nemusel vracet, vzal ho a šel za Pánem do pracovny. Že tam našel i doktora, to ho nepřekvapilo. Ale to, že doktor Pána kouřil, to už ano. V první chvíli na ně zůstal překvapeně zírat.

"Co je?" zeptal se Pán.

Dan s očima pevně upřenýma k zemi, jen natáhl ruku s komunikátorem.

"Postav se tamhle a počkej."

Dan se postavil čelem ke skříni a čekal. Ale skříň byla prosklená a jako zrcadlo fungovala skvěle.

"Vešel jsi bez dovolení, viděl jsi to, po čem ti nic není, a že jsi u té skříně neměl zavřené oči, to je mi jasné. Takže, zasloužíš co?"

"Trest."

"Správně."

Dan se rozhlížel po herně. Možná, že bude muset za trest posloužit postupně všem třem. To by byl trest z kategorie náročných, ale splnitelných. Cokoliv by si Pán nebo doktor vybrali, to by poslušně podstoupil. Mimo jediné věci. Ze stropu visel popruh, do kterého uvazovali Filipa, pokud ho pronikali oba muži najednou. Té jediné věci se Dan doopravdy bál. Stačilo mu slyšet Filipa křičet. Už se naučil poznat, kdy je to jen jako, protože to Pána vzrušuje, kdy zajekne doopravdy, což bylo většinou, když si je vzal do parády doktor ve své ordinaci, aby je mohl vyšetřit. Ale tohle bolelo doopravdy, o tom nepochyboval. Rychle se podíval jinam, ale Pán už zachytil směr jeho pohledu.

"Chtěl bys to zkusit?"

"Ne, Pane. Nechtěl."

"Tak dobře, běž na vyšetřovnu a…"

"Ne, Pane, prosím, to ne."

Muž ho vzal za bradu a zvedl mu hlavu. Uviděl opravdový strach.

"Stejně se to budeš muset naučit. Tak jako Filip."

Naučit… Za tu dobu, co tu byl, to Filipovi udělali asi třikrát a vždycky to byl trest. Rozhodně to nepatřilo k běžným hrám. Tohle bolelo doopravdy, o tom nebylo pochyb.

Zavrtěl hlavou. A zároveň ho napadlo, jaké to asi je? Jaká je ta bolest, když si ho budou brát dva muži najednou? Dokáže to vůbec? Dokáže je do sebe pojmout, jako to umí Filip, i když ne dobrovolně? Opravdu to bolelo tak, jak Filip křičel, nebo to bylo trochu divadýlko pro Pána? Jaké to je, být násilím roztažený až do krajnosti? Na druhou stranu, když Filip něco odmítl, Pán to prostě akceptoval. Nikdy ani jednoho z nich vyloženě nenutil. Sice neměl ve zvyku se ptát na to, jestli se jim to nebo ono líbí, ale pokud něco nechtěli udělat, nemuseli. Neohlížel se na jeho křik a kopání, když ho zvykal na plug, Filipovo naříkání ho vyloženě vzrušovalo, ale když jim řekl, že jeden z mužů, kteří se pravidelně chodili do hologramové herny dívat na jejich výcvik, chce jednoho, ale nejlépe oba, v herně "znásilnit", odmítli. A Pán o tom už nikdy nemluvil.

"Chtěl bych, abys poslechl. Když si tam sedne místo doktora Filip, poslechneš?"

"Ano, Pane."

"Hodný kluk. Doktor tě připraví, běž."

A Dan šel… Vlastně na ten trest začínal být docela zvědavý…

Hodnocení
Příběh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (38 hlasů)
Vzrušení: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (39 hlasů)
Originalita: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (39 hlasů)
Sloh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (39 hlasů)
Celkem: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (45 hlasů)

Autoři povídky

Celé jménoHRÁŠEK
Věk50
Autor

Nezapomeň napsat komentář, a podpořit tak další publikaci autora!

Komentáře  

0 #14 Odp.: Herna 2HonzaR. 2022-04-10 17:23
Já nechci měnit ani se subama ani s dominantama, já si to chci přečíst!
Citovat
0 #13 Odp.: Herna 2druwil 2022-04-10 17:21
Tak někdo by zase naopak měnil s těmi dominanty:-)

Cituji Tamanium:
Cituji druwil:
Tyhle dvě povídky jsou to nejrajcovnější, co jsem kdy četl. A musím přiznat, že bych si to s těmi suby hned vyměnil. Těším se na další pokračování.


A kdo ne? :-)
Citovat
0 #12 :-)Tamanium 2022-04-10 17:15
Cituji druwil:
Tyhle dvě povídky jsou to nejrajcovnější, co jsem kdy četl. A musím přiznat, že bych si to s těmi suby hned vyměnil. Těším se na další pokračování.


A kdo ne? :-)
Citovat
+3 #11 Skvělá sériedruwil 2022-04-10 16:11
Tyhle dvě povídky jsou to nejrajcovnější, co jsem kdy četl. A musím přiznat, že bych si to s těmi suby hned vyměnil. Těším se na další pokračování.
Citovat
+1 #10 Odp.: Herna 2Miky 2022-01-20 11:07
Hrášku díky, je to skvělý! Musel jsem si to střihnout ještě jednou, abych to měl přečtený v kuse... Moc se Ti to povedlo a za to třetí pokračování se teda taky přimlouvám :lol:
Citovat
+3 #9 Odp.: Herna 2Liem 2022-01-15 13:35
Třeba pocity Dana, když bude podstupovat svůj "trest".
Citovat
+2 #8 Odp.: Herna 2GD 2022-01-15 13:26
Cituji HRÁŠEK:
A tak jsem si neskromně pomyslel, že by třeba druhý díl nemusel být na škodu.
Díky.

A co teprve třetí,... :D
Citovat
+8 #7 Odp.: Herna 2HRÁŠEK 2022-01-15 12:13
První díl, to byla vlastně jen taková jednoaktovka, povídka čistě do té soutěže.
Pak jsem se na to nedávno podíval a musím přiznat, že se moje dušička zatetelila radostí, kolik lidí se na to mrklo a mnozí zjevně i opakovaně. A tak jsem si neskromně pomyslel, že by třeba druhý díl nemusel být na škodu.
Díky.
Citovat
+6 #6 Odp.: Herna 2GD 2022-01-15 00:22
Tahle povídka má jednu obrovskou chybu, že předchozí díl má tak velký odstup od svého pokračování. Jinak ovšem naprostá dokonalost a musím souhlasit s ostatními. Jen jednu drobnost bych chtěl, být Danem. :D
Tak a na konec jedna velká prosbička. Nenech nás prosím tak dlouho čekat na pokračování. :D
Citovat
+9 #5 Odp.: Herna 2HRÁŠEK 2022-01-14 22:38
Zdravím a díky za komentáře.
Nemám se co urážet, protože ono to v podstatě porno je. Sice psané, ale pořád porno.
To je možná výhoda psaného textu, že to může být i ještě o něčem navíc, než jenom o tom, co a kam a jak hluboko. Asi proto mám knížky raději než filmy.
Tahle herna je jen v mé fantazii, ale valná většina hraček, o kterých píšu se dá běžně koupit.
Tak hezké čtení, ještě hezčí představy a díky.
Citovat
0 #4 Odp.: Herna 2aduška 2022-01-14 22:20
Byla to síla, Hrášku. Já moc tvrďárny nečtu, ale u tvý nečíst nejde. Byla to síla a zároveň to bylo skvělý. Jsem ráda, žes zase něco napsal a snad ještě napíšeš. :-)
Citovat
+6 #3 Odp.: Herna 2P.Waits 2022-01-14 22:15
Doufám, že se neurazíš, ale je to prostě excelentní porno, v téměř dokonalé čistotě žánru. Důkaz toho, že žádný vizuální vjem nemůže nikdy nahradit slovo jako základní prostředek imaginace. Ani sebelépe natočené by to nemohlo mít účinek jako má tohle. Obraz nikdy nedokáže zprostředkovat vnitřní pocity postavy s takovou intenzitou jako dobře napsaná slova a věty, které dávají prostor vlastní představivosti. Vedeš čtenáře dál dějem, jako po stezce vysekané džunglí, aniž by jsi mu bránil se rozhlížet kolem a přidávat ke čtenému vlastní obrazy podle jeho chuti. Za mě se to v daném žánru dotýká dokonalosti.
Citovat
+3 #2 Moc...Tamanium 2022-01-14 20:17
...děkuju za parádní tvrďárnu. Pro jistotu jsem si ještě přečetl první díl, přece jenom už jsem si to moc nepamatoval.
Není tam nic co bych rád nevyzkoušel. Moc pěkně se to čte a díky tomu ještě líp představuje.
Jen mám dotaz, kde vlastně taková herna je, hned bych tam zašel a všechno hned vyzkoušel...
Budu se těšit na další pokračování...
Citovat
+10 #1 Odp.: Herna 2HonzaR. 2022-01-14 19:04
Když jsem před nějakou dobou psal svoje favority v soutěži, tys byl jeden z nich. A nebylo to kvůli tvé druhé povídce, ale právě kvůli Herně. Jsem hodně rád, že tu je pokračování. Je to drsný, hodně drsný, ale, sakra, když se podívám na první díl a počet přečtení a představím si, kolik ta povídka nejspíš zařídila horkých chvilek… ;-) Jo, jsem rád, že ses vrátil. A rád si přečtu i další.
Citovat