• Milan Urban
Stylklasika
Datum publikace15. 11. 2019
Počet zobrazení3679×
Hodnocení4.59
Počet komentářů3

Právní praxe vyžaduje, abych jako zaměstnanec právnické kanceláře často vyjížděl za klienty i do ciziny. Mezi cíle mých zahraničních cest patří také Brusel, kam mě povinnosti zavedou několikrát do roka. Pravidelně si zpět do Prahy přivážím karton dobrého francouzského vína, několik lahví sladkého portského, výborné francouzské sýry i světoznámé belgické čokoládové pralinky.

Kromě pralinek je dalším známým symbolem Bruselu nahatý chlapeček čurající do kašny na rohu ulice blízko náměstí Grand Place. A z jedné takové služební cesty jsem si přivezl zážitky, které opojností předčily francouzská vína, pikantností i nejlepší sýry a sladkostí dostihly vyhlášené pralinky. A ten nahatý chlapeček? Vyrostl do mužské podoby, byl také nahý a z penisu mu netryskala studená voda, ale proudy horkého spermatu. Raději ale všechno od začátku.

Rád cestuji letadlem, ale miluji i jízdu automobilem, a tak při cestách po Evropě zpravidla dávám přednost pevné zemi a téměř tisíc kilometrů dlouhou cestu do Bruselu absolvuji svým vozem. Byl jsem vždy příznivcem značky Škoda, proto i teď dávám přednost Superbu, se kterým v časných ranních hodinách vyrážím z Prahy směrem na Rozvadov. Zde po ranní kávě, doplnění nádrže benzínem a poklábosení si s obsluhou čerpací stanice pokračuji rychlostí značně převyšující limity povolené v České republice přes Frankfurt a Kolín až do Cách u belgické hranice. Zpravidla se zastavím u poslední benzinové pumpy na německém území, abych doplnil opět téměř prázdnou nádrž, posilnil se dobrou kávou a vyprázdnil zase svoji plnou tělesnou nádrž, která tlakem na prostatu způsobuje během cesty zbytečnou a nepotřebnou erekci. Potom už opouštím Německo a podstatně nižší rychlostí pokračuji po belgické dálnici do Bruselu.

Přestože jsem zvyklý na dlouhé hodiny strávené za volantem, osmihodinová cesta zanechá své stopy na pozornosti a soustředění. Zvykl jsem si proto vždy, když jsem se blížil k Bruselu, zastavit na posledním dálničním parkovišti před městem, trochu se protáhnout a odpočatý zvládnout odpolední bruselskou dopravní zácpu a prokličkovat řadou tunelů, které zkracují cestu k mému oblíbenému hotelu Hilton poblíž Botanické zahrady. Zastávkou na tomto parkovišti začal příběh, který si už navždy budu s Bruselem spojovat.

Již při prvních cestách a zastaveních na zmíněném parkovišti, ukrytém mezi keři a vybaveným betonovými stolky a lavicemi, jsem měl pocit zvláštní atmosféry, který jsem tenkrát nedovedl ještě vysvětlit. Až postupně mi docházelo, že na parkovišti zastavují jen osobní automobily, spíše luxusní nebo sportovního charakteru, mezi nimi občas i taxíky, žádné náklaďáky nebo kamiony. Vysvětloval jsem si to tím, že se jedná o menší parkoviště, spíše odpočívadlo bez možnosti občerstvení a řidiči náklaďáků upřednostňují velká parkoviště u čerpacích stanic. 

Další zvláštností bylo, že jsem jen málokdy mezi osádkami vozů zahlédl ženy. Většinou se jednalo o osamocené, solidně vyhlížející muže různého věku, kteří seděli za volantem nebo odpočívali na lavičkách, pokuřovali, rozhlíželi se nenápadně kolem sebe nebo předstírali čtení novin. Bylo nade vše jasné, že se více věnují pozorování okolí a osádek vozů než novinám. Občas někteří volali z mobilních telefonů nebo jen krátce mezi sebou prohodili pár vět a potom rychle odjížděli. Většinou se na parkovišti nezdrželi dlouho.

Zaujal mě i překvapivě rychlý odjezd řady návštěvníků, když přes parkoviště velmi pomalu projel vůz belgické policie, přičemž osádka policejního vozu věnovala pozornost jak mužům v automobilech, tak i okolí parkoviště. Začal jsem si dávat některé věci pomalu dohromady a rozhodl jsem se, že až k tomu bude vhodná příležitost, pokusím se přijít záhadě parkoviště na kloub a ověřit si domněnky, které dostávaly stále přesnější obrysy.

Okolnosti, které mi umožnily vnést jasno do podivného dění na dotyčném parkovišti, nastaly při mé podzimní cestě do Bruselu.

Měl jsem domluvené jednání s novým partnerem, který zastupoval významnou belgicko-nizozemskou společnost. Při telefonickém sjednávání schůzky se mi představil česky jako Pavel a po krátkém rozhovoru jsem nabyl přesvědčení, že jak podle hlasu, tak i podle vstřícnosti, s jakou mi nabídl všestrannou pomoc při pobytu v Belgii, se jedná o sympatického muže. Dozvěděl jsem se od něj, že již několik let žije v Belgii a v Bruselu je jako doma. Protože nevěděl, že už velmi dobře znám cestu, nabídl se, že mi přijede naproti.

„Nemusíš mít žádné obavy, pokud budeš chtít, protáhnu tě bezpečně tím naším bruselským Babylonem,“ nabídl se.

V té době jsem ještě netušil, jak doslovně se jeho nabídka bezpečného protáhnutí naplní. Vzpomněl jsem si však na záhadné parkoviště a přivítal jsem nabízející se možnost získat v té souvislosti více informací. Pohotově jsem si vymyslel doporučení mého pražského přítele, který zná příjemné parkoviště před Bruselem, a navrhl jsem setkání tam.

Chvíli se odmlčel, asi ho má nabídka na místo setkání trochu zaskočila, ale po krátké odmlce souhlasil. Nebyl jsem si zcela jistý, zda můj postup byl správný, a nerad bych hned z počátku ohrozil důvěru a vztahy s budoucím partnerem služebních jednání. Ale touha objasnit záhadu parkoviště zvítězila a já byl pevně rozhodnutý při plánovaném setkání roušku tohoto tajemství poodhalit.

Cesta krásnou podzimní českou i německou krajinou ubíhala jako obvykle, ale tentokrát jsem jí nevěnovat stejnou pozornost jako při předcházejících cestách. Mé myšlenky se stále vracely k očekávanému setkání a pochybnostem, zda se nepouštím na příliš tenký led, který představovaly mé zvídané otázky na téma podivného chování návštěvníků parkoviště, na které jsem směřoval. Neméně jsem byl zvědavý na mého budoucího partnera při jednáních a představivost mi vše přibarvila do růžových barev.

S ujetými kilometry vzrůstající zvědavost a nedočkavost tlačily plynový pedál dolů k podlaze, představy mi zase tlačily penis opačným směrem vzhůru, takže jsem musel občas přibrzdit, abych nebyl na místě setkání příliš brzy. Penis jsem se snažil zase zasunout zpět do kalhot, které jsem měl, jak je mým zvykem, kvůli pohodlí rozepnuté. To se mi moc nedařilo, a tak jsem raději odbočil z dálnice a zastavil na chvíli mimo parkoviště, kde jsem chtěl využít potřebnou přestávku k tomu, abych penis uklidnil.

Vzhledem k tomu, že bylo pěkné teplé počasí, nechal jsem otevřené okénko, z rozepnutých kalhot jsem vytáhl celý penis na denní světlo a klidně jsem onanoval. Jaké bylo ale mé překvapení, když okénko zastínila mohutná postava, ve které jsem poznal policistu se zájmem pozorujícím mé počínání. Lekl jsem se tak, že jsem si přál být tak maličký, aby mě nebylo vůbec vidět.

To se ale nedalo říci o mém nevychovaném penisu. Ten přání nenápadnosti se mnou vůbec nesdílel, naopak se vztyčil ještě více a nebylo v mých silách ho rychle a už vůbec ne nenápadně vrátit do kalhot. Trčel vzhůru přímo vyzývavě.

Policista jeho drzou výzvu přijal, naklonil se do okénka, uchopil můj penis a dokončil za mě to, co jsem nebyl schopný v tomto momentě sám učinit. Měl jsem silný pocit, že mu to nejen nevadilo, ale dokonce mu to dělalo dobře, což bylo znát na těsných nohavicích jeho uniformy. Než jsem se stačil vzpamatovat z leknutí a něco říci nebo snad poděkovat, policista se usmál, zasalutoval a zmizel se služebním volkswagenem směrem na Cáchy.   

Doufal jsem, že mi penis dá po zbytek cesty pokoj, ale asi to nebylo dostatečné, protože po chvíli klidné jízdy po docela volné dálnici, kdy jsem se nemusel tolik věnovat řízení, se mi už zase myšlenky toulaly okolo vzrušující záhady a samozřejmě penis zareagoval odpovídajícím, i když nežádoucím způsobem. Musel jsem proto opět rozepnout kalhoty, jinak by mi utrhal všechny knoflíky u poklopce.

V duchu jsem si předem určil taktiku, s jakou budu při dalším odhalování tajemství parkoviště postupovat, především, že bude záležet na dojmu, jaký na mě Pavel učiní. Ten bude rozhodující pro to, zda vůbec na nějaké dotazování dojde.

Skutečnost však předčila všechna očekávání a zcela vyvrátila předešlé obavy. Když jsem se konečně přiblížil ke smluvenému místu setkání, uvědomil jsem si, že jsme si nedomluvili žádné poznávací znamení.

Parkoviště bylo jako obvykle téměř plné, proto jsem zajel na jedno z mála volných míst až téměř na jeho konci. Vystoupil jsem z vozu a ani jsem si nestačil pořádně zapnout kalhoty, protáhnout ztuhlé údy a urovnat si také ztuhlý úd snažící se stále dostat z kalhot ven, když se ke mně blížil sympatický muž. Nechtělo se mi ani uvěřit, že je to Pavel.

Už z dálky na mě srdečně mával a po krátkém potřesení rukou a formálním představení jsem se ho asi dost naivně zeptal:

„Musím se přiznat, že mě překvapilo, jak jste mě tak rychle poznal.“

Upřímně se zasmál a pak mě vybídl, abych se rozhlédl po parkovišti. Hned mi to bylo jasné. Okolo byla jen auta s belgickými poznávacími značkami, mezi nimi několik německých. Můj Superb s českou značkou byl mezi nimi jediný.

Po přivítání jako mezi starými známými ze mne spadly všechny obavy a rozhodl jsem se, že svůj plán na vyšetření záhady parkoviště rozhodně uskutečním. Pavel se mě nejprve vyptával, jaká byla cesta, potom mě informoval o programu zítřejšího jednání, také jsme si vyměnili několik vět o sobě a bez okolků navrhl, abychom si tykali.

Nabyl jsem jistoty, že Pavel je ten správný průvodce mým pátráním, a tak jsem se mu sice z počátku opatrně, ale nakonec otevřeně se vším svěřil.

„Víš, nevybral jsem k setkání toto parkoviště náhodou,“ a prozradil jsem mu všechny své domněnky.

Vůbec se neostýchal, mluvil se mnou otevřeně, jako bychom se znali už odedávna. Přesto mě nechal chvíli na pochybách a neprozradil mi hned, co se za okny okolo stojících aut skutečně skrývá.

„A co si o tom myslíš ty?“ zeptal se, ale bylo vidět, že mě s viditelným potěšením zkouší. „Máš podezření na černý obchod, drogy, obchod s bílým masem nebo si snad myslíš, že jde o pedofily? Na to jsou teď tady v Belgii po nedávných skandálech lidé obzvlášť citliví.“

Váhavě jsem se rozhlédl okolo a potom jsem mu všechno vyklopil.

„Bylo mi vždycky, když jsem se tady zastavil, docela divné chování těch mužů i to, že mají viditelné obavy z policie, ale rozhodně si nemyslím, že by šlo o to, co jsi všechno uváděl. Myslím, že se spíše jedná o místo schůzek mužů, kteří mají k sobě hodně blízko,“ diplomaticky jsem se snažil vyjádřit svůj názor. „Potom ale nerozumím tomu,“ pokračoval jsem, „proč s tím dělají takové tajnosti. Vždyť se nejedná o nic nezákonného, o žádnou trestnou činnost,“ pokračoval jsem ve svých úvahách.

Nejspíš jsem ho svým názorem nepřekvapil a něco podobného ode mne očekával. Klidně mi odpověděl.

„Máš pravdu a je vidět, že máš pro takové situace cit. Možná sis všimnul, že se už na první pohled jedná o solidní pány a mohu ti z vlastní zkušenosti potvrdit, že skutečně takoví jsou. Je pravda, že se zpravidla jedná o dobře situované muže, kteří mají obavy, aby se jejich sexuální orientace neprozradila. Proto ta snaha o nenápadnost i vyhýbání se případné kontrole ze strany policie,“ vysvětloval. „Ale jak vím, i mezi policisty, vojáky a dalšími muži nosícími uniformu je řada gayů a v případě policejních hlídek, které se zde pravidelně objevují, se spíše jedná o zajištění bezpečnosti. Také kontrolují, aby se sem nedostali nějací nežádoucí návštěvníci, zvědavci, mladiství nebo prostituti. To víš, zdejší společnost je konzervativnější než u nás v Čechách a obavy z prozrazení a tím i ze společenského skandálu jsou odůvodněné.“ 

Navázal jsem na jeho zmínku o policistech a vyprávěl jsem mu, i když jen jako by se to stalo mému příteli, o setkání s policistou na dálnici. Byl jsem hlavně zvědavý, jaká bude jeho reakce.

Nebyl ale vůbec vyveden z míry a naopak mi vyprávěl, opět jakoby historku vyslechnutou od svého přítele, i když později se mi přiznal, že to byl jeho vlastní zážitek. Jednalo se o podobné setkání s policisty nejmenovaného státu, při kterém se ale zapojila celá osádka policejního vozu a neskončilo to jen vzájemnou onanií.

Já jsem byl příjemně překvapen nejen jeho upřímným přiznáním, že některé informace, které mi poskytl, má z vlastní zkušenosti, ale i tím jak se zřejmým potěšením líčil zážitky údajného přítele. Naznačil mi tím, že je s děním na parkovišti nejen obeznámen, ale že je sám občas navštěvuje, a to i z jiných důvodů, než je ten dnešní. Potom přišla otázka, na kterou jsem nebyl vůbec připraven.

„A co ty, vidíš na tom něco špatného? Neměl jsi sám někdy pokušení zkusit, jaké to je milovat se mužem?“

Jeho upřímnost mne opět překvapila i odzbrojila. Byl jsem potěšen jeho důvěrou i skutečností, že jsem narazil na někoho, kdo tak zapadl do mých tajných představ. Proto jsem mu stejně upřímně odpověděl.

„Rozhodně na tom nevidím nic špatného a musím se ti přiznat, že představy, jak se miluji s mužem, mě vždycky vzrušovaly. Neměl jsem však moc příležitostí, možná jsem nenašel odvahu, ale hlavně mi chyběl zkušený a ochotný průvodce, který by mě zasvětil do takového milování, a tak mi splnil všechno, po čem zatím tajně a marně toužím.“

Teď byl zase mým vyznáním zaskočen Pavel. Netrvalo mu to však dlouho a z překvapení se rychle vzpamatoval.

„Pokud budeš souhlasit, tak jsi právě takového průvodce našel. Přiznám se ti, že jsi mi byl sympatický, již když jsme spolu telefonicky dojednávali naše jednání, a setkání tady na parkovišti jen potvrdilo můj první dojem. Nenapadlo mě sice, že by se hned naše první pracovní jednání mohlo obohatit také o něco víc než pouhý formální oběd nebo večeři, ale jsem příjemně překvapen tím, jak si skvěle rozumíme.“

Nabídl mi, že bychom mohli naše seznamování s bruselským životem zahájit již dnes večer pořádnou pánskou jízdou. Nic jsem nenamítal, naopak jsem byl očekáváním neplánovaného dobrodružství tak vzrušený, že jsem bez váhání souhlasil. Domluvili jsme se, že mě vyzvedne v recepci mého hotelu a souhlasil jsem i s tím, že režii večera nechám zcela na něm.

Když jsem se v hotelu ubytoval, dal jsem si nejdříve hodně studenou sprchu, abych se ochladil a uklidnil rozbouřenou krev. Faktem je, že jsem měl co dělat, abych zkrotil i neustále se hlásící erekci vyvolanou představami očekávaného večera a stále se vkrádajícími obrazy Pavla.

Po studené sprše jsem se rozhodl, že se ještě před večerním setkáním pořádně vyholím v partiích, které jak jsem očekával, mohou být večer předmětem zájmu nejen jako dosud pouze mého, ale i Pavlova. Přestože si přirození holím pravidelně, chtěl jsem je mít na dnešní večer vyholené co nejdokonaleji. Je to příjemné, líbí se mi to a mám dojem, že i penis vypadá delší, než když je schovaný mezi bujným porostem. Neopominutelným důvodem je i to, že představa chlupů v puse při orálním styku mě nikdy příliš nenadchla.

Nejprve jsem elektrickým holicím strojkem porost zkrátil na krátkého ježka a potom jsem ve sprchovém koutě celý podbřišek, penis i varlata natřel holicí pěnou, uchopil penis za žalud a začal ho holicím strojkem zbavovat krátkých chloupků.

Při představě, že by se na mě mohl Pavel dívat, se mi penis ztopořil tak, že jsem se musel přemáhat, abych se ho nepokusil opět uklidnit masturbací. Řekl jsem si ale, že by nebylo dobré vystřílet všechny náboje ještě dřív, než dojde ke skutečnému boji, když už jsem jich část vystřílel cestou. Raději jsem holení rychle dokončil a smířil se s tím, že mi bude erekce překážet až do té doby, než si penis nepřijde na své.

Když jsem se konečně osprchoval a řádně umyl i vymyl všechny nástroje a tělesné partie, které by mohly večer přijít ke slovu, a těšil jsem se, že nejenom ke slovu, nastříkal jsem všechny části vymydleného těla příjemně vonícím deodorantem, navlékl si úsporná černá tanga a oblékl lehký oblek, do jehož vnitřní kapsičky jsem pro všechny případy uschoval několik kondomů.

Nečekal jsem ani čtvrt hodinky a už zvonil telefon, ve kterém mi příjemný dívčí hlas oznamoval, že mě v recepci očekává návštěva. Rychle jsem dokončil poslední úpravy. Boule na kalhotách se ale nedala přehlédnout a při pohledu do zrcadla v předsíni se mi tak neposlušný penis opět připomněl. Zamaskoval jsem ho rukou ležérně zasunutou do kapsy, kde musela vzpírající se pyj držet tak, aby bouli nebylo vidět, a také přidržovat kapesník zachycující kapičky, které se na jeho špičce nezadržitelně objevovaly.

Naposled jsem ve výtahu ještě jednou v zrcadle zkontroloval, zda je vše v pořádku, a vyrazil jsem na slíbenou pánskou jízdu.

V recepci již čekal Pavel. Byl perfektní, oblečený do světlého obleku těsně obepínajícího svalnaté tělo, v přiléhavých kalhotách se rýsoval pevný zadek a vyhrnuté rukávy odkrývaly opálené silné paže.

Dělalo mi dobře vidět mladé recepční, jak ho s obdivem pozorovaly, a myslím si, že jistě při představě, jak je svýma silnýma rukama tiskne, vlhly v rozkroku stejně jako já. Byl jsem však proti nim ve výhodě, protože jsem věděl, že jejich představy a touhy se těžko splní, kdežto já vím, že právě předmět jejich obdivu bude možná již dnes večer plnit moje nejtajnější přání.

Po krátkém přivítání jsme nasedli do jeho sportovní Alfy, která nás unášela večerními bruselskými ulicemi.

„Ještě mi prozraď, máš pro dnešní večer nějaké speciální přání?“ zeptal se mě cestou k naší první zastávce.

Byla to z jeho strany jistě jen zdvořilost, protože jsme se již dříve dohodli, že program nechám na jeho rozhodnutí, a to jsem mu také potvrdil. Navrhl, abychom se nejdříve zajeli navečeřet do jedné typicky „pánské“ hospůdky.

„Jmenuje se U žíznivého kapitána a není daleko, jen kousek od náměstí Grand Place. Uvidíš, jistě se ti tam bude líbit,“ ujistil mě.

Když jsme do hospůdky vstoupili, spokojeně jsem zkonstatoval, že je to příjemná, typická bruselská hospůdka, jaké jsem už dříve také navštívil a která se na první pohled vůbec nelišila od ostatních. Stolky a lavice z masivního dřeva, na stolcích typické pivní sklenice „kvak“ (dvě tenkou skleněnou trubičkou propojené koule ze stejného materiálu v dřevěném držáku, při jejichž vyprazdňování musíte být obzvlášť opatrní, abyste se nepolili) a vzduch prosycený kouřem z cigaret, doutníků i dýmek. V šeru byla vidět řada oddělených boxů, ve kterých seděly v tichém hovoru většinou jen samé mužské páry.

„Zde se scházejí ti, co se teprve krátce předběžně domluvili, například na našem známém parkovišti a chtějí se nejprve v klidu lépe seznámit, domluvit se na dalším a teprve potom se přesunout na žhavější místa, ale také případně jen spolu posedět, popovídat si a dál už nic.“

„Doufám, že tu první seznamovací fázi máme už za sebou a to „dál už nic“ nám nehrozí, takže můžeme pokračovat,“ snažil jsem se ho rychle nasměrovat k tomu, co mě nejvíce zajímalo.

Zasmál se mé viditelné nedočkavosti, která ho ale zřejmě i potěšila.

„Pokud to tak cítíš, jsem jen rád. Mám stejné představy, ale nechci tě ochudit o žádnou z etap správné pánské jízdy, tak si sedni a nikam nespěchej,“ usměrňoval mě.

„Teď si dáme dobré mořské plody, které ti udělají pořádný příboj v kalhotách, a dobré francouzské červené víno, které ti udělá zase odliv v hlavě, že nebudeš myslet na nic jiného, než jak najít volný přístav pro svůj šíf. Tady poznáš, po čem jsou Francouzi tak vynikající milovníci a proč je právě francouzské milování tak ohnivé.“

Bylo to příjemné zjištění, že Pavel je nejen pěkný chlap, ale má v sobě i něco lyrického a věřil jsem, že tak jak dovede vládnout jazykem při vyjadřování myšlenek, tak bude umět vládnout jazykem i v jiných situacích, které jsem si mohl zatím jen domýšlet a představovat. Poslechl jsem proto jeho doporučení a nebránil se tomu, co následovalo.

Objednal slibované mořské plody, ke kterým by se, jak mě Pavel upozornil, mělo správně podle kulinářských zásad konzumovat bílé víno. Ale jak již dříve vysvětlil, červené probouzí všechny smysly, zbavuje ostychu a zvyšuje intenzitu prožitků.

„Ale ani s vínem se to nesmí přehnat, aby místo korábu s hrdě vztyčeným stěžněm nezbyly jen zplihlé plachty,“ se smíchem mě varoval.

Při jídle jsme se nezávazně bavili o naší práci, osobním životě i o situaci u nás v Čechách. Dodrželi jsme zásadu střídmosti a po dopití jedné láhve Pavel zaplatil. Rázně odmítl moji spoluúčast na úhradě útraty, protože jak prohlásil, jsem po celý večer jeho host a jistě budu mít důvod mu pohostinství oplatit v Praze.

„Teď se připrav na pořádný tah, čeká nás pravá chlapácká putyka, kde konečně uvidíš, zač je toho v Bruselu loket. A nejen loket,“ prohlásil Pavel, když jsme po kratší jízdě nočním životem pulsujícím Bruselem zastavili před nenápadným podnikem v jedné uličce blízko Severního nádraží.

A bylo na co koukat. Již od vchodu bylo slyšet příjemnou hudbu. Žádné ploužáky s upocenými a v kůži natěsnanými svalovci, jak se občas filmaři snaží v některých filmech naivně představit a zesměšnit podobné podniky, ve kterých se příznivci mužské lásky a sexu scházejí.     

Příjemným prostředím se nesly melodie z romantických filmů, mezi boxy se téměř neslyšně pohybovala pěkná servírka a s úsměvem obsluhovala páry nebo skupinky mužů skrytých před nežádoucími pohledy v jednotlivých boxech.

„Nenech se splést tou hezkou jemnou tvářičkou ani dívčími rysy,“ varoval mě se smíchem. „Není to holka, ale mladý kluk. Jeho zálibou je přestrojovat se za děvče a svádět hosty, kteří sem náhodou zabloudili a neznají ho. Nedá jim šanci, aby poznali, že je také muž, a když se mu podaří je dostatečně vzrušit, masturbací nebo orálně své oběti uspokojí a nechá se poznat, až když je po všem.“

Vzduchem se nesl lehký kouř, a přestože jsem nekuřák, kouř byl docela příjemný a moc bych za to nedal, že to nebyl jen kouř z obyčejných cigaret. Na první dojem mi vůbec nepřipadlo, že by se mělo jednat o doupě neřesti nebo podnik zaměřený výhradně na pánskou klientelu včetně služeb zaměřených na jejich uspokojení.

Pavel měl již předem rezervovaný box v rohu v zadní části místnosti, takže když jsme se za doprovodu pěkné „servírky“ usadili v pohodlných křesílcích, měli jsme přehled o dění v celém podniku.

Pavel objednal tentokrát láhev sektu, která byla podle jeho vysvětlení ve skutečnosti formou úhrady rezervace. Bylo to výborné víno, a tak jsme bez výčitek porušili zásadu věnovat se ze známých důvodů jen vínu červenému.

„A kde jsou ty speciality, které dělají podnik tak známým v pánských kruzích?“ zeptal jsem se, když jsem po pár skleničkách už zcela ztratil ostych.

„Nepotřebuješ si teď spíš odskočit?“ zeptal se mě místo odpovědi, a aniž čekal na moji reakci, zvedl se od stolu.

Nevěděl jsem, jestli je to výzva, záminka nebo jen skutečná potřeba, ale protože jsem si již skutečně potřeboval také ulehčit od přebytku tekutin, sledoval jsem ho do zadní části budovy označené panáčkem v cylindru. 

Oproti zkušenostem z jiných restaurací, které jsem měl možnost dříve v Bruselu navštívit, byly tyto prostory nápadně větší a téměř luxusně vybavené. Pavel nejdříve prošel zkoumavě kolem několika kabin, až otevřel dveře u jedné z kabin, která byla podle bílého okénka v zámku volná. Současně zkontroloval, zda jsou otevřené i dveře u sousední kabinky.

„Tak račte vstoupit, vážený pane,“ a vyzval mě, ať vstoupím do té první, a sám vstoupil do druhé.

Kabinka byla na první pohled větší, vybavená klosetem, umývadlem, papírovými ručníky a automatem na kondomy. Co mě však nejvíce zaujalo, byl kulatý otvor v boční stěně o průměru asi deset centimetrů, ohraničený polstrováním z měkkého omyvatelného materiálu. Z vedlejší kabinky se ale ozval mohutný proud, který oznamoval, že Pavel učinil své potřebě zadost. Přestal jsem si na chvilku lámat hlavu tajemným otvorem a napodobil jsem jeho konání.

Jakmile jsem byl ale hotový, vrátily se mé myšlenky opět k záhadnému otvoru a předsevzal jsem si, že se na to Pavla zeptám.

„Tak co, nebylo ti tam nic divného nebo nápadného?“ předběhl moji otázku, když jsme vyšli ven.

„To bych řekl, ten otvor. To je tady normální? Nevypadá to, že by si ji tam vyvrtal nějaký puberťák, aby mohl nakukovat do vedlejší kabiny.“

Pavel mi stručně vysvětlil, že se jedná o speciální vymoženost zavedenou v podobných podnicích.

„Nazývá se anglicky Glory hole a můžeš se s tím setkat i v jiných zařízeních, ale tady slouží především k uspokojení těch, kteří si chtějí užít sex inkognito, aniž by byli sami poznáni. Jsou ale ochuzeni o přímý kontakt s partnerem. Převážně je využíváno k rychlému orálnímu sexu, ale ani análním návštěvníci nepohrdnou. Není to však tak pohodlné a výběr se omezuje jen na polohu odzadu,“ vysvětloval.

„Já ti bližší seznámení s takovým způsobem sexu nenabízím a ani ho sám nepoužívám. Myslím si, že když se chci s někým milovat, tak ho chci nejdříve poznat. Nejen proto, že je to bezpečnější, ale také proto, že si nedovedu představit milování s mužem, který je mi cizí a lhostejný. A to, že si se mi hned při prvním setkání zalíbil, je také důvod, proč si myslím, že nemáme zapotřebí využívat podobné zařízení.“

Cítil jsem, že mi toto Pavlovo upřímné vyznání nahnalo krev do tváře, že jsem asi musel vypadat jako stydlivý panic. Krev se mi však nenahrnula jen do tváře, ale také do penisu, který se neodbytně snažil dostat ven z těsných tang, na jejichž přední část vyvíjel tak silný nápor, že se mi tenký proužek, který tvořil jejich zadní část, začal zařezávat mezi půlky a ještě více umocňoval mé vzrušení.

Pavel zpozoroval moji reakci a také na chvíli podlehl vzrušené atmosféře, která mezi námi zavládla. Nejdříve mi pohladil zvětšující se bouli na kalhotách a potom mi přes jejich látku pevně zmáčkl žalud naběhlého penisu. Dosáhl tím však jen toho, že vlhkost, která se v penisu vzrušením nashromáždila, vytlačil na špici žaludu a skvrna, která se již dříve na kalhotách objevila, se povážlivě zvětšila.

Nakonec přeci jen zvládl situaci, a tak jsem se i já musel přizpůsobit.

„Čekají nás ještě další překvapení a takhle bychom byli brzy u konce,“ odůvodnil svoji nerozhodnost.

Zklamaně jsem si povzdechl a nenápadně jsem se snažil alespoň trochu vysušit kapesníkem skvrnu na kalhotách. Uznal jsem ale, že co se týká ovládnutí momentální chutě na bližší kontakt, měl pravdu.

Když jsme se vrátili zpět do restaurace, neusadili jsme již v našem boxu, ve kterém už byl usazen jiný pár, ale odebrali jsme se přímo k bočním dveřím, kterých jsem si dříve ani nevšiml, protože byly zakryty sametovým závěsem. Zašeptal něco muži, který seděl u stolku vedle dveří, a ten nám tajemné dveře otevřel.

Za dveřmi se skrýval sál, uprostřed něco, co připomínalo boxerský ring nebo kabaretní podium, a v rohu se nacházel menší bar. Stěny byly vyzdobeny černobílými kresbami i olejovými obrazy znázorňujícími mužské akty a souložící mužské páry i skupiny. Podium bylo obklopeno muži, kteří mezi sebou živě diskutovali, a chvílemi to vypadalo, že se i hádají. Někteří odcházeli do protilehlého rohu, kde tlouštík oblečený do černého smokingu přijímal peníze za uzavřené sázky.

Nejdříve jsem se lekl, že mě Pavel zavedl na zápas nebo box, které nemám moc v lásce a rozhodně je nevyhledávám. Ani mi to nezapadalo do obrazu, který jsem si o něm učinil, a byl jsem si skoro jistý, že se nemůže jednat o takovou zábavu. Měl jsem pravdu, o které mě přesvědčily následující hodiny.

Z omylu mne ale ještě dříve vyvedlo Pavlovo vysvětlení a také poučení, abych se včas připravil na to, co nás čeká. Upozornil mě, abych plně využil nabízených možností, s jakými se jen tak někde nesetkám.

„Především si musíš uvědomit, že celé dění je založeno na principu pánského klubu. Podmínkou členství je účast na klubovém večeru alespoň čtyřikrát ročně a zapojení se do sázek, z jejichž výtěžku se hradí odměny soutěžícím i další nutné výdaje. Této povinnosti zase koresponduje právo přivést si do klubu hosta.“

Potom mě podrobně zasvětil do toho, jaké jsou možnosti a formy zapojení se do programu.

„Máš šanci užít si zábavy buď jen jako pasivní divák, jako aktivní divák, nebo se zapojit do vlastních soutěží na takzvanou divokou kartu. Podmínkou pro získání divoké karty je doporučení dvou členů klubu, nebo že si na tebe vsadí alespoň tři přítomní. To si zpravidla domluví předem několik přátel a je to vždy vítané zpestření soutěže.“

Jako dlouholetý člen si splnil svoji klubovou povinnost a vsadil na dvě disciplíny, pokaždé pět set eur. Zdálo se mi to hodně, ale Pavel mě usadil:

„Vždyť je to asi tolik, jako když si v Chuchli vsadíš pět set korun na dostizích. Musíš vzít v potaz platovou úroveň u nás a tady a také to, že sem nechodí žádní chudáci.“

Přesto jsem zatím uvažoval, že si vsadím až po představení borců, abych mohl ohodnotit jejich šance a správně zvolit, na koho vsadím své peníze. Nerad bych, aby mé diety, které nejsou nijak ohromující, posloužily na provoz podniku, do kterého už asi víckrát nezavítám.

„Koukám, že chceš uhádnout vítěze a na toho si vsadit, co?“ zeptal se Pavel, když zpozoroval mé váhání. „Sázky nejsou pro nečleny povinné, spíše se jedná o zábavu, takže se nemusíš do žádné nutit.“

„To bys mi nejprve musel říci něco o tom, o jaké soutěže se jedná a co jsou ti přeborníci zač,“ bránil jsem se, a tak jsem mu odpověděl trochu rozladěně, protože jsem se těšil na chvíle, kdy se konečně budeme spolu o samotě věnovat jeden druhému, a ne koukat na nějaké přebory.

„Máme ještě chvilku času, než se přijdou borci představit. Tak nebuď naštvaný, pojď si dát sklenku a všechno ti vysvětlím.“

Během popíjení u baru mi přibližoval pravidla nadcházejících akcí.

„Soutěží se v několika disciplínách. V první nazývané maratón čtyři borci soutěží na výdrž, tedy kdo vydrží nejdéle masturbovat bez vystříkání. Ve druhé, které říkáme sprint, se musí soutěžící dostavit na podium bez erekce, a naopak od předcházejícího kola soutěží, kdo se dokáže nejrychleji udělat a bude stříkat nejdříve.

Nejzajímavější jsou však soutěže párů, kdy se soutěží i hodnotí podobně jako v krasobruslení. Čtyři páry soutěží v předvádění sexu, přičemž se hodnotí technická úroveň, to znamená délka soulože a náročnost předvedených poloh, počet orgasmů a podobné prvky, a potom umělecký dojem, tedy choreografie, nápaditost předvedení, kostýmy, zvukový doprovod a další podle názoru poroty.“

Prostředí pro soutěž bylo uspořádáno s vytříbeným vkusem. Nejednalo se o žádný amatérský podnik s lacinými efekty nebo nevkusnou výzdobou. Na pódium bylo zaměřeno několik barevných reflektorů, místo zápasnických žíněnek byla podlaha vyložena sametovými polštáři a jediné, co připomínalo boxerský ring, byly barevné ručníky přehozené přes provazy, které lemovaly podium a gong, který svými údery upozorňoval přítomné na začátek jednotlivých disciplín.

Když gong poprvé zazněl, shromáždili se všichni přítomní okolo podia, aby se seznámili s účastníky první disciplíny.

Byl to opravdu pěkný pohled na mladá mužská těla. Jediným oblečením některých byly jen miniaturní plavky, v nichž se jasně rýsovaly většinou pořádné penisy, další ochotně předváděli své nástroje in natura.

„Pozor, kvantita neznamená vždycky kvalitu, nenech se ovlivnit jen jejich rozměry,“ upozornil mě se smíchem Pavel, když viděl, co tak upoutalo moji pozornost.

Dal jsem mu za pravdu. Lépe jsem se proto soustředil na jednotlivé borce a viděl jsem, jak se některým z nich naběhlé pyje začínají pod lačnými pohledy diváků nezadržitelně vysunovat z příliš malých plavek. Měl jsem pokušení vsadit si na urostlého pořízka, jemuž tmavě rudý žalud už několik centimetrů vykukoval nad lem plavek. Pavel mě ale opět usměrnil.

„Víš přece, o jakou disciplinu se jedná. Myslíš, že jezdec, který nedokáže svého oře zkrotit ještě před startem, ho udrží v klidu, až bude muset prokázat co nejdelší výdrž na dlouhé trati?“

Vzal jsem si jeho ponaučení k srdci a svěřil jsem sázkaři jednu bankovku v hodnotě sto eur se sázkou na nenápadného blonďatého mladíka, který jen klidně postával na pódiu a nesnažil se na rozdíl od druhých zvlášť upoutat pozornost předváděním svého vybavení. Jak se později ukázalo, byla to dobrá volba.

Rozhodčí jak divákům, tak soutěžícím zopakoval základní pravidla soutěže, především ustanovení určující frekvenci masturbačních pohybů, povinnost viditelně přetahovat při každém pohybu předkožku tak, aby byl odhalený celý žalud, a také zákaz používání jakýchkoliv olejů, gelů nebo podobných prostředků. Mohly by totiž obsahovat znecitlivující přísady, a tak ovlivnit regulérnost soutěže.

Další úder gongu zahájil první soutěž. Čtyři borci nastoupili do středu podia, vždy dva a dva zády k sobě tak, aby nemohli sledovat průběh masturbace svých soupeřů. Diváci si mohli vybrat, zda budou setrvávat před svým favoritem a povzbuzovat ho, nebo zda si naopak vyberou místo před některým ze soutěžících, na kterého si vsadili konkurenti, a budou se ho snažit ovlivnit, aby se co nejvíce vzrušil a dospěl k vyvrcholení dříve než borec, na kterého si vsadili oni. Brzy se ukázalo, že převážná většina využívá druhé možnosti. Někteří sice jen slovně provokovali protivníkova favorita, ale většina se uchýlila k důmyslnějším metodám.

Nejúčinnější způsob předvedli dva jistě domluvení a sehraní diváci, kteří vytáhli před zraky jednoho ze soutěžících z poklopců penisy a začali masturbovat nejdříve každý sólo, po chvíli si honili již pořádně napružené pyje navzájem. Soutěžící by musel být z kamene, aby takovému pohledu odolal. Také se to stalo osudným svalnatému borci, který na první pohled svým mohutným pyjem s naběhlými žílami a obrovským žaludem budil dojem, že ho nic nevyvede z rovnováhy.

Dva povedení kumpáni však před ním vzali jeden druhému penisy do úst, začali je vysávat a projevovat své vzrušení nahlas. Za vzájemné pomoci, tak aby to bylo dobře vidět, nakonec začali stříkat takové proudy semene, že borec na podiu před nimi ten pohled nevydržel a svůj marný boj vzdal. Zrychlil pohyby prstů sevřených okolo penisu, prohnul celé tělo do záklonu a z jeho trčícího pyje vystřikoval gejzír semene až do řad zírajících a ztichlých diváků. Potom se omluvným gestem rozloučil s přihlížejícími, použil jeden z ručníků, pečlivě si osušil stále ještě ztopořený pyj a sklesle opustil podium.

Obdobně skončil i druhý soutěžící a na podiu už zůstal jen jeden ze svalovců a můj favorit. Nebyl jsem ještě natolik zkušený a hlavně odvážný, abych se snažil svým provokativním vystupováním ovlivňovat jeho soka. Zaujal jsem raději výhodnou pozici před mým favoritem a pokoušel se tělem zastínit ty sázející, kteří se rozhodli ho ovlivnit svými exhibicemi a co nejvíce ho vydráždit. To by mému zájmu rozhodně neprospělo. Sledoval jsem ale pozorně i vývoj na soupeřově kolbišti.

Když jsem uviděl, že i předposlední borec stříká a snaží se svým proudem zasáhnout z pomsty ty, kteří mu věnovali nežádoucí pozornost, zavolal jsem na svého favorita, ke kterému jsem cítil stále větší sympatie, a to nejen proto, že jsem si na něj vsadil.

„Bravo, příteli, máš zcela volnou cestu a teď tryskem do cíle.“

Dobře mi porozuměl a až neuvěřitelně zrychlil frekvenci pohybů sevřených prstů kolem žaludu a klouzajících po celém penisu. Všichni zbylí přihlížející se teď shromáždili před jeho částí podia a se zatajeným dechem sledovali tu báječnou podívanou.

Místnost ovládlo na několik dalších dlouhých minut ticho, které rušilo jen hlasité vzdychání usilovně masturbujícího mladíka a mlaskavý zvuk vydávaný nyní celou sevřenou dlaní klouzající po mokrém a lesklém penisu i stále se zrychlujícími pohyby rozkývaný šourek naplněný k prasknutí velkými varlaty, který pleskal do potem zalitých mladíkových stehen. 

Ten, už jistý svým vítězstvím, předváděl pro diváky vzrušující exhibici. Otočil se o sto osmdesát stupňů, předklonil se, aby všichni viděli jeho báječný zadek, protáhl si penis mezi nohama a pokračoval zezadu v jeho zpracovávání. Po chvíli se opět otočil, lehl si na záda do sametových polštářů a pokračoval v intenzivním masírování pyje. Když už se zdálo, že tohle vzrušující představení nikdy neskončí, vzepjal tělo do vysoce vyklenutého mostu a z penisu, který se tyčil na vrcholu mostu jako maják, začala do výšky tryskat fontána bílého semene. 

Diváci, kteří tomuto výjevu bez dechu přihlíželi, propukli v jásot a potleskem hocha odměnili za úžasný zážitek. Mohl jsem na něm nechat oči a i on zaregistroval můj obdivný pohled. Když jsem mu zdviženým palcem potvrdil jeho vítězství, uchopil svůj penis, nyní již visící, ale stále ještě v dostatečné velikosti, aby dokázal upoutat pozornost, a jeho zamáváním mi projevil poděkování za podporu.

Když i poslední borec zmizel za sametovým závěsem a já se vzpamatoval ze vzrušení, které se mě zmocnilo při předcházející podívané, zjistil jsem u sázkaře, že se mých sto vsazených eur díky dobrému tipu rozmnožilo o další dvě bankovky stejné hodnoty.

Myšlenky se mi však stále vracely k závěru mladíkova vystoupení a gestu, kterým mě při odchodu zdravil. Měl jsem pocit, že to mohl být i náznak přání pokračování v dalším kontaktu. Řekl jsem si, že bych mohl mladíka pozvat na sklenku, a tak jsem čekal v rohu místnosti s očima upřenýma na sametový závěs s nadějí, že se zase objeví.

Pavel si všiml, kam směřují mé pohledy, a rychle mé touhy zmrazil.

„Jestli vyhlížíš toho pěkného mladíka, tak tě musím zklamat. Ten je už s ostatními na cestě do jiného podniku, kde je čeká další vystoupení. Jsou to profíci a to, co jsi tady viděl, nebyla žádná pravá soutěž, ale jen dobře zaranžované představení, nic víc.

Jak jsi mohl sám poznat při představování před soutěží, kdy ještě byli pěkně nadržení a měli přece jen problémy se zvládnutím erekce svých trénovaných penisů, jednalo se dnes večer o jejich první vystoupení ve šňůře. Bylo to zajímavější právě o ten začátek, ale další vystoupení, která předvádějí již po částečném uvolnění přetlaku a odčerpání části zásob semene, jsou skutečnými maratóny. Čím pozdější vystoupení, tím delší maratón.

Když jsem nedávno s nimi diskutoval o jejich přípravě a možnostech, nepřekvapilo mne, že maximální počet vystoupení, která za večer zvládli, byla jenom tři. Přitom to třetí již pro ně nebylo podle jejich vyjádření žádným potěšením ze hry, ale jen těžce vydělané peníze. Teď vystupují zpravidla nejvýše dvakrát, aby nikoho nešidili o pořádnou podívanou.

Viděl jsem je nedávno, jak ve čtyřech předváděli scénu análního znásilnění jednoho z nich, postupně jak svými penisy, tak i obrovským umělým, a nakonec na něj všichni nastříkali své semeno. Fakt jsem ještě od té doby dráždivější scénu neviděl a nevěřil bys, jak to s tebou dovede zacvičit.“ 

Z toho, jak Pavel líčil zákulisí soutěže i scénu s hraným znásilněním, jsem vycítil, že se snaží v mých očích shodit člena skupiny, který mě tak zaujal. Nebylo mi to ale vůbec nepříjemné, protože tím jen potvrzoval, že mu nejsem lhostejný a byl by nerad, kdybych se příliš zajímal o někoho jiného než o něho. Také se od té chvíle ode mne nevzdálil a střežil si mě jako žárlivá milenka.

Následující disciplína nebyla tak zajímavá jako první, ale přesto stojí zato ji blíže popsat. Zúčastnění borci byli převážně amatéři, kteří se do soutěže zapojili na základě divoké karty. Sprint nebyl nakonec přeci jen tak krátkou záležitostí, jak by se dalo podle názvu i náplně soutěže předpokládat. Zúčastnilo se ho celkem deset soutěžících ve dvou vyřazovacích kolech, ze kterých do finále postupovali vždy dva nejrychlejší.

Vítězové obou vyřazovacích kol byli asi přeci jen zkušenější borci, kterým stačilo něco málo pohybů prsty po hlavičce penisu, aby se jim dosud podle pravidel visící pyje ztopořily. Protože v této disciplíně již neplatilo pravidlo zakazující použití olejů, gelů, nebo podobných lubrikačních prostředků, proklouzávaly lesklé naolejované pyje sevřené v dlani takovou rychlostí a byly třeny s takovou intenzitou, že se z nich málem kouřilo, a už po chvilce z některých začaly vystřikovat proudy semene.

Ostatní účastníci soutěže již asi nebyli tak zkušení, protože se nechali vyvést z rovnováhy upřenými zraky obecenstva a komentáři, občas dosti ostrými, kterými diváci ohodnocovali jejich výbavu, zručnost při masturbaci i počáteční marné snahy o dosažení erekce.

Zpestřením bylo, jak si někteří z nich pomáhali, aby tento nedostatek překonali. V prvním kole jeden pevně sevřel kořen svého ochablého penisu a nepovolil, dokud penis nenaběhl zadrženou krví, až tmavě zrudnul, a hlavně začal tvrdnout a nabývat potřebného objemu. Jakmile byl borec s výsledkem spokojený, začal s již klasickou masturbací, která mu vynesla postup do finále.

Všechny však překonal borec ve druhém vyřazovacím kole se startovním číslem sedm. Když mu neposlušný penis nechtěl stát, provedl předklon, zasunul si naolejovaný prostředník levé ruky do análu a pravidelně ho zasunoval a vysunoval, až se jeho penis začal ve stejném rytmu s pohybem prstu trhavě napřimovat jako zvedající se závora.

Pravou rukou uchopil teď již trčící penis, a aniž přestal dráždit anál, sjížděl jej plynulými pohyby od žaludu po kořen elegantním způsobem, který přihlížející ocenili hlasitým potleskem. Kombinace klidné masturbace a análního dráždění mu pomohla k tomu, že se po krátké chvilce špička jeho pyje pokryla bíle zpěněným semenem táhnoucím se současně s jeho pohybující se rukou, že za chvíli pokrývalo penis v celé jeho délce a přebytek stékal jako vosk po velké tuhé svíčce.

Nejen předvedením masturbace, ale i způsobem ejakulace se tento soutěžící odlišil od ostatních. Nepředvedl žádné divoké výstřiky doprovázené hlasitým hekáním a výkřiky, žádná bouřlivá láva tryskající z jícnu sopky, jak to předváděli ostatní borci, ale jen prýštící pramen z mírně pootevřených růžových úst na vrcholku údu.

Tímto elegantním a komorním způsobem provedená onanie mu vynesla postupové místo a probojoval se jako druhý v tomto kole do finále. To však již nepřineslo žádné překvapení. Jasně se prosadila zkušenost a trénovanost vítěze prvního kola, na kterého nestačilo ani nadšení dalších dvou účastníků, ani téměř umělecké předvedení další fáze onanie spojené s anální technikou předvedenou soutěžní sedmičkou.

Sedmička je mým šťastným číslem, tak jsem si na něj opět vsadil menší sumu. Tentokrát jsem výhru neslavil, ale vůbec mi to nevadilo, protože zážitek z jeho inspirujícího vystoupení za to stál, stejně jako mě v kalhotách můj penis.

Po skončení této disciplíny a vyplacení příslušných výher byla oznámena kratší přestávka, kterou někteří hosté využili k občerstvení u baru, jiní uzavírali poslední sázky na následující soutěž. Některé dvojice se dočasně vzdálily ze sálu a neměl jsem pochyb o tom, že účelem bylo uvolnění napětí způsobeného přílišným prožíváním shlédnutých scén na podiu i mezi diváky.

Někteří se totiž nerozpakovali ani se nestyděli a již v průběhu soutěží se věnovali více svému vlastnímu uspokojení nebo obšťastňování partnera než sledování programu. Bylo možné je vidět na sedačkách přímo před podiem, jiné zase na kožených pohovkách lemujících celou místnost.

Nešlo si nevšimnout staršího pána v první řadě, který sice soustředěně sledoval program, ale přitom, jako by nevědomky, proháněl pravou rukou pyj trčící před ním z rozepnutého poklopce.

Ve druhé řadě si zase dvojice mladíků projevovala svoji náklonnost tím, že si navzájem masturbovali penisy. Prováděli to co nejokatěji, aby na sebe upoutali pozornost ostatních diváků, což je očividně vzrušovalo a uspokojovalo.

Na rozdíl od nich se dvojice mužů středního věku věnujících se vzájemné felaci snažila být co nejméně nápadná. Bylo vidět, že si vystačili sami a k dokonalému uspokojení nepotřebovali žádné obecenstvo.

S chutí bych se připojil k některé dvojici, protože jsem už měl co dělat, abych udržel na uzdě svoji touhu pořádně si nechat prohnat už delší dobu neukojený penis a protáhnout připravený zadek. Když jsem ale viděl, jak se Pavel ovládá, nechtěl jsem ho zklamat tím, že bych na jiné vyplýtval zásoby semene nadrženého v až bolestivě napnutých varlatech.

Při sledování okolního dění mi ale bylo divné, že se nikdo nepokusil o žádné anální aktivity, a tak jsem se na to Pavla zeptal.

„Je to sice nepsané, ale všeobecně akceptované pravidlo, podle kterého jsou jakékoliv anální styky povoleny jen na podiu. Bylo by považováno za nevhodné, pokud by se análně souložilo byť jen někde v ústraní, přesto se občas stane, že někdo ujede, ale nedělá se z toho žádná aféra,“ vysvětlil mi Pavel. Svůj výklad doplnil vysvětlením dalšího z pravidel, které naopak výslovně zakazovalo sadomasochistické praktiky.

„Ale při pódiových vystoupeních, protože ne vždy jsou na programu jen podobné soutěže jako dnes, ale soutěžní večery se střídají také s komponovanými programy složenými z předvádění různých praktik, je náznakové provádění umírněných masochistických aktivit tolerováno. K dalším základním zásadám této části soutěže patří především povinnost zařadit do soutěžní sestavy povinné prvky, kterými je striptýz, sólová a párová masturbace, předvedení orálního a na závěr i análního styku,“ doplnil pro úplnost svoji informaci. 

Právě když Pavel dokončil svůj výklad, zazněl opět gong a veškeré osazenstvo sálu se shromáždilo okolo ozářeného podia, aby si vychutnalo tak dlouho a netrpělivě očekávanou podívanou. Jakmile gong dozněl, rozhrnul se sametový závěs a na podium nastoupily, aby se představily, čtyři páry mužů různých věkových kategorií, rozdílného vzhledu i oblečení.

Pár číslo jedna tvořili chlapíci středního věku, jeden špinavý blonďák, druhý tmavovlasý pořízek, oba oblečení do přiléhavých lesklých obleků, pod kterými se zřetelně rýsovalo všech pět nepřehlédnutelných svalnatých údů.

Jako druhý pár se představili mladíci v kožených policejních uniformách, vysokých holínkách a jejich dlouhé penisy se ani nesnažily ukrýt v rajtkách, z jejichž rozparků se při každém pohybu vysunovaly jako mohutné písty. Pavel jejich představování polohlasně okomentoval.

„Vidíš ty habány? To je pro ně typické. Teď je mají i v klidném stavu jako klády, ale až se jim postaví, prodlouží se jen o několik centimetrů. Až uvidíš třetí dvojici, to jsou mladí kluci z Polska, budeš možná nejdříve zklamaný. Jejich penisy nejsou z počátku nic moc, ale až se do toho pořádně pustí, uvidíš, jak jim mnohem více narostou, že se ti nepovedení policajti budou moci před nimi schovat.“ A jak se později ukázalo, nemýlil se.

Dva téměř chlapecky vyhlížející muži (v klubu platilo, že ať jako diváci nebo jako účinkující se mohli programu zúčastnit pouze osoby, které už dosáhly osmnácti let), jeden blonďák a druhý tmavovlasý, oblečení do světlých plátěných kalhot a košil vypadali, jako by si vyšli za zimního počasí procházku a zapomněli se přiměřeně obléci. Proto se asi jejich penisy krčily v teplém hnízdečku a na přiléhavých kalhotách nebyly patrny téměř žádné obrysy prozrazující, co se v nich skrývá.

Poslední soutěžní dvojice byla velmi nesourodá. Pihovatý mladík s ryšavou kšticí oblečený do dívčích šatů doprovázel staršího, mírně obtloustlého chlapíka, oblečeného do tyrolského kroje s koženými kalhotami, jejichž poklopec v podobě padacího mostu jen nedostatečně stačil zakrýt masitého macka tísnícího se v hrubé kůži a snažícího se najít cestu ven.

Po představení soutěžních párů zahájil volnou jízdu první pár. Vystoupení podbarvovaly příjemné španělské melodie, které mě zaujaly více než samo vlastní vystoupení. Po nenápaditém striptýzu a zdlouhavé jak sólové, tak vzájemné masturbaci, předvedli oba aktéři solidní orál, ale trestné body získaly za selhání jednoho z nich, když při orálním uspokojování partnerem nezvládl vzrušení a vystříkal mu semeno do obličeje.

Tím také následné anální číslo postrádalo polovinu plánovaných poloh, protože aktivní byl už jen ten vystupující, který vydržel s ejakulací a tím i s dostatečně ztopořeným penisem až do konce stanoveného časového limitu. Jeho nespolehlivý partner s už povadlým penisem nebyl schopný aktivně zasahovat do nastaveného análu kolegy a zbylo mu jen pasivně přijímat tvrdé přírazy namířené do jeho zadku.

Porota složená jak z profesionálů z personálu klubu, tak ze zkušených zástupců stálých členů klubu, při hodnocení výkonu přihlédla k evidentním nedostatkům a výslednou známkou byla jen trojka.

Následovalo vystoupení falešných policistů, kteří první část show založili na divokých jihoamerických rytmech. Při úvodním striptýzu ze sebe navzájem strhali kožené části uniforem a předvedli tak vášnivou masturbaci, že jsme se obávali, zda to jejich penisy vůbec vydrží. Následný orál si v ničem nezadal s polykáním mečů, které předvádějí fakíři. Bylo až neuvěřitelné, jak obrovský pyj s ještě větším žaludem mohl být pomalu polykán, až se ztratil v krku téměř celý.

Tento kousek předvedli oba sólově a potom dokonce současně navzájem, že to vypadalo, jako by představitelé hlavních rolí alespoň měsíc nejedli a teď se v nich probudily kanibalské choutky.

Při povinném análním spojení zařazeném v závěrečné části sestavy byly divoké rytmy nahrazeny táhlými melodiemi, podbarvující vláčné pohyby pružných těl, která se již leskla potem a dávala vyniknout tuhým zadkům, které v pokleku vystrkovali na sebe navzájem, aby se potom napichovali na tuhé, lesklé pyje navlečené do černých kondomů, takže vypadaly jako vysoustružené z ebenového dřeva a stejně tak byly i tvrdé.

Při závěrečné rytmické souloži celý sál ztichnul. Bylo slyšet jen mlaskání pyje zajíždějícího do promazaného análu před ním klečícího naháče a narážení stehen i kývajícího se ohromného šourku do již mokrého zadku. Po změně polohy na zádech ležící partner přijímal s nohama zvednutýma na ramena svého druha jeho pyj do nastaveného análu a honil si přitom svůj penis teď už zbavený prezervativu, takže bylo možné sledovat dokonale odhalovaný žalud. Po chvíli dospěl k vyvrcholení a pokryl svá prsa pořádnými cákanci vlastního hustého bílého semene, které na snědé pokožce zvláště přitažlivě vyniklo.

Na doznívající výstřiky navázal útočník na jeho anál, ze kterého rychle vytáhl zmítající se přirození, strhl z něho prezervativ a už se na prsa ležícího partnera valily další spermatické dávky. Celé vystoupení potom zakončil slízáním všudypřítomného semene. Porota rozhodčích ocenila originalitu, provedení i technickou náročnost vystoupení známkou čtyři.

Protože mi byla třetí dvojice nejsympatičtější a také Pavlovo hodnocení bylo pozitivní, vsadil jsem si na její vítězství. Když na ni přišla řada, držel jsem jim oba palce. Mělo to ale jednu nevýhodu. Až do té doby jsem měl nespolečensky skoro stále jednu ruku v kapse, kde musela přidržovat ztopořený penis tak, aby na kalhotách nevytvářel příliš nápadnou vyvýšeninu. Občas jsem si při pauzách nebo nudnějších částech programu také prsty v kapse přejel po žaludu nebo po celé délce z tang se dobývajícího penisu, abych si ještě vylepšil vzrušení a udržel správné napětí. 

Když jsem ale teď držel svým favoritům palce tak, aby viděli moji podporu, neměl jsem již čím udržet vzpírající se a poslušnost odmítající penis, a tak se provalilo mé vzrušení na kalhotách tak viditelně, že si toho všiml i Pavel. Přitáhl si mě k sobě blíž a svojí dlaní přikryl nejen bouli, ale i mokrou skvrnu, která se stávala stále zřetelnější.

Pozdě jsem litoval, že jsem si vzal na sebe jenom miniaturní tanga, která nejen že neudržela penis ve svém sevření, ale tím, že se z nich vymanil, chyběla i vrstva látky schopná alespoň částečně do sebe absorbovat ve stále větším množství na špičce žaludu se objevující krůpěje vzrušení.

„Doufám, že tvá míra trpělivosti ještě nepřetekla,“ potutelně se usmál a stiskem dlaně se přesvědčil, že pyj je stále stejně tvrdý, přestože látka kalhot byla již v místě, kde se jí dotýkal, zcela promočená.

„Neměj obavy, to se jen připravujeme na tebe a on nedočkavostí slzí nad tou spoustou promarněného času,“ oplatil jsem mu jeho přirovnání stejným způsobem.

Oba jsme se tomu zasmáli, ale byl to smích spíše skrývající napětí a žádostivost, která už musela být co nejdříve uspokojena, jinak by hrozilo nebezpečí předčasného výbuchu.

Mezitím se na podiu rozehrálo představení, které v dosavadním průběhu soutěže nemělo konkurenci. Již úvodní striptýz byl spíše poetický než erotický. Oba hoši se objímali a navzájem svlékali s takovou grácií, že by to člověk očekával spíše od zkušených striptérek.

Jak předcházející vystoupení bylo plné živočišné divokosti a místy až drsnosti, teď se na podiu rozehrávalo představení plné něhy.

Předvedli i prvek, který předešlé dvojice do svých sestav nezařadily, a to dráždění prsních bradavek. Nejdříve jemným hlazením prsty, potom jazykem až jemným kousáním. Právě při této fázi se jejich pyje dokonale vztyčily a obnažily i žaludy. Musel jsem uznat, že se vyplnila Pavlova předpověď v tom, že jejich penisy nakonec především délkou překonaly i předcházející aktéry.

Stejně tak i následující masturbace potvrdila, jak estetické může být milování mužů. Další předváděné polohy připomínaly spíše pódiovou akrobacii. Při předvádění orálu v poloze 69 nebylo jednu chvíli v klubku propletených údů poznat, komu která ruka, která noha nebo který penis vlastně patří.

Potlesk sklidili za akrobatickou kreaci, při které menší z hochů udělal stojku s rukama opřenýma o pokrčená stehna stojícího partnera, do rtů uchopil jeho pyj a současně mu spustil do otevřených úst svůj penis. Ani následně předvedený anál nezklamal. V závěru kapky výjimečně čirého semene stříkané na záda klečícího hocha vytvořily v záři reflektorů zářivou duhu a po dopadu na záda se třpytily jako drobné perly. Není se co divit, že porota vystoupení ohodnotila nejvyšší možnou známkou.

Poslední vystoupení mělo dokonce určitý děj a představovalo staršího venkovana, který při návštěvě města svádí mladé děvče. To ho při nepříliš choreograficky zdařilém striptýzu vysvléklo a provedlo mu postupně masturbaci i felaci. Nato se chlápek snažil vysvléknout děvče. To se naoko bránilo, ale druhá část povinného striptýzu tím byla splněna. Když se mu to podařilo, zjistil s hraným překvapením, že se jedná o hocha.

Dále předvedli solidní povinnou masturbaci, ale při orálnímu uspokojování chlapík nepěkně hlasitě funěl a mlaskal, což jak porota, tak přihlížející diváci ohodnotili evidentně negativně.

V následující části obohatili své vystoupení o pro mě dosud neznámou pomůcku. Byl to dlouhý umělý penis na obou koncích zakončený velkými žaludy. Oba aktéři leželi proti sobě propojeni tímto nástrojem, jehož konce se jim ztrácely v análech, takže bylo možné dobře sledovat každý jeho pohyb.

Starší jednou rukou umělý penis střídavě vysunoval a zasunoval do jejich zadků, druhou si sám proháněl penis. Mladší ležel se zavřenýma očima, vzrušeně dýchal a svůj penis také nenechal zahálet, když onanoval jako o závod. Jakmile starší zpozoroval, že se hoch blíží k vyvrcholení, přestal s masturbací, vytáhl umělého pomocníka a přešel k závěrečné části vystoupení.

Představení zakončili oboustranným análem, kdy hoch zkropil chlápka svým semenem od hlavy až k patě. Ten na rozdíl od všech předchozích soutěžících nepředvedl závěrečné výstřiky tak, aby si je mohli vychutnat i diváci, ale bez vytažení vypustil svoji dávku do hochova análu, a protože souložili naostro bez prezervativů, naplnil jeho otvor tak, že při každém dalším zaražení pyjem vytlačované semeno vytékalo po hochově zadnici.

Rozhodčí u tohoto vystoupení ocenili nápaditost a pokus o obohacení vystoupení lehkou dramatickou zápletkou, kterou představovala ona záměna hocha za děvče i použití neobvyklé pomůcky. Technické provedení však bylo slabší a i estetický dojem nebyl nejlepší, proto ohodnotili vystoupení známkou čtyři.

Po tomto posledním vystoupení se diváci pomalu rozešli, někteří k baru, jiní si stejně jako my vyzvedli symbolickou výhru a další zabírali místa na pohovkách, kde se ve dvojicích i trojicích snažili navázat na to, co právě shlédli na podiu.

Řada z nich, ještě než jsme si vybrali výhru a dopili drink u baru, už podle vzrušeného vzdychání a tlumených výkřiků svoje dílo dovedla do zdárného konce. Zbyly po nich jen mokré skvrny na koberci, loužičky semene na potazích pohovek nebo použité prezervativy odložené v nádobách na odpadky.

Byl jsem napjatý očekáváním i nedočkavý ze stálého odkládání důkladného intimního seznámení se s Pavlem. Říkal jsem si ale, že muchlovat se někde v rohu na pohovce by se mi stejně moc nezamlouvalo. Stále jsem si nemohl zvyknout na to, že bych měl před zraky ostatních účastníků vytáhnout ztopořený penis, i když to byla docela lákavá představa, a onanovat sám nebo poskytovat stejnou službu a potěšení, případně i více, někomu z přítomných nebo Pavlovi.

„Pojď honem a nenápadně za mnou,“ zašeptal ale Pavel, jako by četl mé hříšné myšlenky.

„Mám tady ze známosti zajištěný na dvě hodinky apartmán, kde budeme konečně jen sami dva a nebude nám nic překážet v tom, na co se celý večer jistě těšíš stejně jako já.“

Jenom jsem přikývl a následoval ho po zšeřelém schodišti, našlapujíce opatrně, aby staré schody moc nevrzaly, do prvního poschodí. 

Tlumeně osvětlený obývací pokoj byl příjemně vytopený, na stolku menší občerstvení, láhev vína a dvě skleničky, což znamenalo, že budeme skutečně jen dva, i když jsem si předtím nebyl zcela jistý, zda Pavel jako další překvapení nepřizve ještě někoho z jeho známých. Vína ani občerstvení jsme se však ani nedotkli a spěchali jsme propátrat ložnici.

Byla pohádková. Nejvíce místa zabírala velká postel, na zdech visely obrazy se vzrušujícími scénami, znázorňujícími lesbické hrátky žen nebo milování mužů s muži. Svíčky v kovových svícnech umístěných v rohu ložnice ji osvětlovaly měkkým intimním světlem, které se odráželo ve velkých zrcadlech. Ta byla téměř všude, jedno bylo umístěné dokonce na stropě. Těm, kdo rádi sledují vlastní milování, tak bylo umožněno se kochat pohledy ze všech možných úhlů.

„Skoč si zatím do koupelny, a jestli chceš, můžeš se osprchovat,“ přerušil Pavel kolaudaci ložnice, protože si potřeboval ještě zavolat. 

Rychle, ale důkladně jsem se umyl. Zejména penis jsem musel zbavit vlhkosti a zbytku lepkavých kapek z předchozího vzrušení. Čekal jsem, jestli se Pavel nepřijde chvíli pobavit při společném sprchování. Když ale dlouho nešel, hodil jsem na sebe hotelový župan a šel do ložnice.

Tam již byl Pavel pouze ve slipech. Na velké bouli, která zabírala téměř celou přední část slipů, se stejně jako na mých kalhotách mokvala velká tmavá skvrna prozrazující jeho vzrušení.

„Vypadáš báječně, počkej na mě v ložnici, za chvíli jsem u tebe,“ řekl a odešel chvatně do koupelny.

Měl jsem tak čas dokonči prohlídku naší dočasné ložnice. Ještě chvíli jsem věnoval pozornost obrazům na zdech. Nejvíce mě upoutal velký obraz na čelní stěně realisticky znázorňující soulož dvou mužů, čímž asi prozrazoval, jakým klientům nejčastěji tento pokoj poskytuje azyl.

Potom jsem se zaměřil na další, již nestandardní vybavení. Pavel myslel zřejmě na všechno. Na nočním stolku byly připraveny nezbytné propriety jako gel, vazelína, prezervativy a přes okraj postele byly přehozeny velké ručníky.

To už se ale Pavel objevil ve dveřích vedoucích z koupelny zcela nahý, zářící, vonící, s lesklým pyjem vztyčeným jako vlajkový stožár.

Uvědomil jsem si, že jsem si vlastně dosud jenom představoval, jak by mohl nahý Pavel skutečně vypadat. Mé představy se naplnily na více než sto procent. V duchu jsem si říkal, čím jsem si tohle všechno vlastně zasloužil. Při pohledu na něj mi také došlo, proč chtěl být v koupelně sám a současně jsem si uvědomil obrovskou změnu, jakou v koupelně prodělal.

Měl jsem o něm představu jako o jemném a citlivém muži, teď mi připadal jako dobyvatel připravený k dobytí pevnosti a bylo mi jasné, že tou pevností, na kterou je důkladně vyzbrojen, jsem já a můj zadek. 

Nejen že se lehce naolejoval olejem, takže na jeho snědém těle vynikly vypracované svaly, ale především si spoutal svého bujného oře postrojem, který soustavou z černých kožených řemínků a škrtících kroužků nutil pyj trčet vzhůru a dodával mu báječný vzhled divokého bojovníka. Varlata napěchovaná do napnutého lesklého pytlíku byla zezadu i zepředu podchycena řemínky a vypadala báječně. Jeden škrticí kroužek připevněný k řemínku svíral pevně pyj u kořene a působil na postupné narůstání objemu penisu po celé jeho délce.

„Tak co říkáš, líbí se ti?“ zeptal se Pavel, když viděl, že nemůžu odtrhnout oči od jeho skvělého nástroje.

Nemohl jsem ani odpovědět, jak se ve mně všechno zvedlo a vzbouřilo neodbytnou touhou. Jenom jsem němě přikývl, i když bych si nejraději na tom nástroji hned zahrál svižný kvapík. Pavel však už dál neotálel a na moji odpověď ani nečekal. Sevřel mě do náruče a mírně zatlačil do postele.

Župan, který se mi svezl z ramen, odhodil na podlahu a už jsem cítil jeho horkou dlaň v rozkroku. Nebránil jsem se, jen jsem zavřel oči a více roztáhl nohy, abych mu lépe zpřístupnil všechna svá citlivá místa a dal mu jasně najevo, že si může se mnou dělat, co chce.

Začal mě horlivě líbat, nejdříve na ústa, potom přešel na krk a zastavil se u prsních bradavek. Nejsem velkým zastáncem jakéhokoliv líbání a zejména na prsní bradavky jsem až nepříjemně citlivý. Pavel mě však svým počínáním tak vyvedl z míry, že jsem mu začal oplácet laskání stejným způsobem.

Když se jeho horké rty a vlhký jazyk dostaly až k mému ztuhlému penisu, nespokojil jsem se už jen s pouhým oplácením stejné intenzity, jakou projevoval on, ale tentokrát jsem ho již ve své aktivitě předběhl.

Především mě nezadržitelně přitahoval jeho spoutaný penis. Klekl jsem si nad něho a neexistovalo pro mě v tu chvíli nic jiného než ta vlhká, teplá a zvláštní vůni vydávající nejintimnější část Pavlova těla. Ten se obrátil tak, aby se dostal i on k mému penisu, a tak jsme se nakonec ocitli v poloze šedesát devět, navzájem jsme masturbovali a líbali i lízali si penisy. Snažil jsem se nemyslet na svoje slastné pocity a soustředil jsem se na to, abych hlavně Pavlovi připravil co nejkrásnější prožitky.

Občasný pohled do okolních zrcadel, která odrážela naše obrazy, byl tak vzrušující, že jsem se musel hodně překonávat a soustředit na splnění úkolu, který jsem si předsevzal, aniž bych sám byl hotový dřív než Pavel.

Zaměřil jsem se proto na jeho velký rudý žalud, špičkou jazyka jsem občas pronikal do růžového otvůrku na jeho vrcholku podobajícímu se malým ústům, v nichž se opakovaně objevovaly drobné lepkavé krůpěje. Rty i jazykem jsem mu přejížděl po uzdičce, jemně jsem kousal naběhlé provazce žil po celé délce penisu, až jsem si ho zasunul do pusy, jak nejdále mi to šlo. Náhle jsem ucítil v jeho penisu škubání, ten se ještě více napnul a již mi pusu zaplavil příval horkého semene, že jsem je sotva stačil polykat.

Bylo to tak ohromující a vzrušující, že jsem také přestal kontrolovat své vzrušení, zarazil jsem svůj pyj hluboko do jeho úst, spíše až do krku, ucítil jsem, jak se ve mně všechno sevřelo, a v oblasti od penisu přes varlata až po anál mě zalilo úžasné horko a začalo se uvolňovat v trhavých výstřicích do Pavlových úst pevně sevřených okolo kořene mého pyje. Cítil jsem se provinile a v duchu jsem si vyčítal, že všechno proběhlo až příliš ukvapeně.

„Nic si prosím tě nevyčítej. Po tak dlouhém večeru plném vzrušujících zážitků se to dalo čekat. První jsem se stejně neudržel já a ne ty,“ utěšoval mě Pavel, jako by mi četl myšlenky. Dal jsem mu za pravdu a všechny obavy a výčitky jsem hodil za hlavu a dál se řídil jen jeho radami a svým citem.

Překvapujícím zjištěním pro mne bylo, že pokud jsem celkem pravidelně masturboval sám nad svými sbírkami fotek, časopisů nebo při promítání hodně žhavých DVD, po prvním vystříkání mé vzrušení rychle opadlo a neměl jsem náladu ani chuť na další pokračování.

Teď to ale bylo docela jiné. Penis mi sice nestál tak dokonale jako na začátku, ale také se nadá říci, že by byl povadlý nebo dokonce scvrklý. Krev mi v něm neustále pulsovala a udržoval si pořád tvar, za který jsem se nemusel stydět. Po chvilce rychlého občerstvení, se kterým jsme se moc nezdržovali, abychom neztráceli zbytečně čas, jsme se uchýlili opět do postele a pokračovali zdárně, v trochu zbrkle započatém díle.

Teď jsem mohl plně ocenit výhody Pavlovy výbavy. Při prvním seznámení s jeho spoutaným penisem jsem hodnotil především estetický dojem, teď se ukázala i jeho druhá, praktická stránka. Řemínky a kroužky nejen že zdobily jeho už dost tak parádní penis, ale udržovaly ho ve stavu stálé tuhosti, připravenosti a vzrušenosti. Řemínky zdobené stříbrnými cvočky byly staženy okolo pytlíku takovým způsobem, aby byl napnutý, vysunutý dopředu, a tak citlivější pro vnější podněty.

Kroužky zase zajišťovaly zadržování krve v penisu a tím stále jeho dostatečnou velikost a tuhost. Tuto funkci plnil hlavně první kroužek zaškrcující penis u kořene. Funkcí dalších bylo spíše zdobit, ale při pohybu rukou po penisu nebo při pohybu druhého penisu po něm při vzájemném mazlení, případně při análním projíždění, způsobovaly tyto kroužky zvýšené dráždění, a to oboustranně.

Když Pavel zpozoroval můj zvýšený zájem o tuto výbavu, nabídl mi, abych také vyzkoušel část kožené soupravy z černé kůže, zdobené kovovými cvočky. Rád jsem nabídku využil, a i když na mě již nezbyly škrticí kroužky, nahradila jejich funkci soustava řemínků připomínající těsná kožená tanga svírající penis také účinně, ale přitom umožňující volný přístup k mému análu. Bylo to pro mě všechno nové, vzrušující a výhody nové výbavy jsme při dalším milování plně využili.

V následujících chvílích jsme se už snažili neprodlužovat vzájemné dotyky a manipulace. Orální mazlení Pavel omezil jen natolik, aby můj penis opět získal správnou velikost a dostatečnou tuhost k uskutečnění toho, na co jsme se nejvíce oba těšili, a co vyžadovalo absolutní povolnost i oddání se jednoho druhému.

Jakmile jsme byli dostatečně připraveni, přišla na řadu vazelína. Pavel si nejdříve důkladně promazal své půlky a prstem pořádně obaleným vazelínou si zajel několikrát i dovnitř análu. Potom poklekl ke mně, nanesl vazelínu i na můj penis, položil mě na záda a sám si klekl nade mě. Špičku mého lesknoucího se pyje si nasadil na okraj análního otvoru, mírně zatlačil, a jakmile žalud překonal počáteční odpor, pronikl lehce do análu. Tím, jak na mě dosedal, zasouval si můj penis stále více a hlouběji, až se nakonec jeho zadnice dotkla mých stehen. Ucítil jsem, že mám penis celý zabořený v jeho zadnici, která ho pravidelnými stahy mačkala, jako by z něho chtěla vymačkat všechnu šťávu.

Přinášelo mi to až neskutečně fantastickou rozkoš, že jsem nebyl ani schopný Pavlovi odpovědět, když se mě zeptal, zda je to tak dobré nebo zda nemá raději méně tlačit. Naznačil jsem mu s úsměvem, že je vše v nejlepším pořádku. Opřel se tedy jednou rukou o pelest postele a druhou si začal sám honit stále více zduřelý a škrticím kroužkem zadržovanou krví do ruda zbarvený penis.

Se zájmem i vzrušením jsem sledoval, že jak se mu objem penisu zvětšil, zvětšilo se i zaškrcení u kořene a o to více krve zase zůstávalo v penisu, takže penis byl stále tvrdší, větší a tmavší. Po chvíli však nad potěšením ze stále tužšího nástroje převládly obavy, aby si tím Pavel nezpůsobil nějaké zdravotní problémy.

„Dovolíš? Můžeš mi chvíli svěřit toho tvého studem rudnoucího kouzelníka?“ na půl žertem, abych zakryl své obavy, jsem ho požádal a sundal jsem mu alespoň škrticí kroužky.

Naštěstí se na velikosti nic nezměnilo, jen získal trochu světlejší a podle mého názoru hlavně zdravější barvu.  

Během předcházející odpočinkové pauzy jsme si slíbili, že už nebudeme spěchat tak jako ze začátku, vše řádně vychutnáme, ale hlavně jsme se domluvili na tom, že pokud bude jednomu z nás hrozit předčasné vyvrcholení, upozorní druhého, abychom tempo přizpůsobili a sladili své vzrušení tak, že dosáhneme uspokojení pokud možno oba současně.

Proto když Pavel začal jevit známky blížícího se vyvrcholení, zvedl se tak, že můj pyj z něho vyklouzl, lehl si vedle mě a zhluboka dýchal, aby se trochu uklidnil. Jeho trčící penis mě lákal, ale raději jsem myšlenky na pomazlení se s ním zavrhl, abych se jeho případným vyvrcholením nepřipravil o možnost dalšího análního potěšení.

Po krátkém přerušení se přede mnou položil na břicho, nastavil mi zadek a já do něho pronikl penisem opět plně připraveným k akci, včetně navlečeného speciálního, pro anální styk zesíleného prezervativu, které Pavel s omluvou, že na to před chvílí zapomněl, provedl se zvláštní pečlivostí.

Vláčnými pohyby jsem se pravidelně jako píst parního stroje nořil a zase vysouval z těsného sevření jeho půlek. Když po zrychlujících se pohybech mého pístu a intenzivní masáži penisu v Pavlově zadnici hrozilo, že se teď zase pro změnu já už neudržím, poprosil jsem ho, aby na chvíli přestal. Jakmile jsem ucítil, že sevření povolilo, rychle jsem úd z jeho análního sevření vysvobodil.

„Ty mě ale překvapuješ, to se ti to tak opravdu líbí, že bys mi chtěl utéci a nechal mě, ať se dodělám sám?“ udiveně se zeptal.

„Mám zkušenosti, že se spíše dříve udělá ten, co má plný zadek, což ho musí strašně vzrušovat, když k tomu navíc ještě buď sám masturbuje, nebo mu penis honí partner. Ale slyšel jsem, že i opak je možný, což je vlastně fajn. Pojď, tak vyzkoušíme tedy, zda to funguje i obráceně.“

Výměna proběhla jen tak, že jsem teď ležet já na zádech a nabídl jsem mu svůj roztoužený zadek. Pokrčil jsem kolena, přitáhl je až k hlavě a Pavel si klekl k mému polštářem podloženému zadku. Zaměnil vazelínu za lubrikační gel a několika kapkami si navlhčil penis, ze kterého nejdříve s mojí pomocí sejmul všechny ozdoby. Navlékl si ho také do zesíleného prezervativu a začal do mě pomalu a opatrně zasunovat žalud. Protože ho byl opravdu pořádný kus, pociťoval jsem z počátku slabou bolest.

„Milane, nesmíš být tak stažený, neboj se, jde jen o začátek a pak to bude senzační, uvidíš, jen se musíš uvolnit,“ uklidňoval mě Pavel.

Uvědomil jsem si, že bych ho mohl odradit od dalšího pokračování, a tak jsem se snažil povolit obavami sevřený zadek, aby do něj mohl snadněji proniknout. Znovu zatlačil, a jakmile velký žalud překonal odpor svěrače, cítil jsem, že už snadněji proniká dál a hlouběji a způsobuje mi stále větší rozkoš.

Aby to bylo pro mě pohodlnější a on se lépe dostal k mému nevyužitému penisu, zvedl si mé nohy na ramena, levou ruku opřel o můj bok a pravou mi pevně sevřel penis. Třel ho zprvu jemně, ale potom stále intenzivněji a přitom mi pomalu zasunoval svůj penis do zadku, dokud ho tam neponořil až po kořen. Pravidelně a opatrně ho vytahoval a zase zasunoval tak, aby žalud, který byl už opět ohromně naběhlý, neopustil můj anál, protože si byl asi vědom toho, že jeho opětovné pronikání zpět by mi mohlo způsobovat jen zbytečnou bolest.

Chvíli jsme se věnovali každý svému prožívání tohoto nejtěsnějšího spojení, jaké jsem kdy zažil. Potom jsem ale zaregistroval, že Pavel začíná v obličeji rudnout, rychleji dýchat a uvnitř jsem cítil, jak se jeho pyj stále více napíná. Spíše jsem vytušil, než viděl, že se na mě upřeně dívá s velkým prosebným otazníkem v očích. Jakmile jsem souhlasně přikývl, již na nic dál nečekal a začal přirážet tak prudce, že se celá postel rozkývala a já jsem popojížděl po hladkém prostěradle. Dostrkal mě tak až k pelesti, o kterou jsem se hlavou zapřel, a konečně tak i zarazil další pohyb, ale současně umožnil i jeho důraznější přirážení.

K tomu doražení jsem ale už i já snaživě pomáhal pohyby zadku, kterými jsem vycházel Pavlovi vstříc, takže jsme současně tvrdě oba proti sobě přiráželi. Stačil jsem přitom sledovat v zrcadle umístěném na stropě veškeré dění, a to mě vzrušovalo více než se dívat na nejlépe natočené porno. 

Bylo krásně vidět, jak se Pavel vztyčil, vytáhl rychle penis z mého zadku, stáhl si z něj kondom a silně ho prsty sevřel u kořene, aby tak zabránil výstřikům, které chtěl co nejvíce oddálit. Bylo to ale zbytečné a marné.

Když se totiž zahleděl stejným směrem jako já, aby zjistil, co mě tak zaujalo, a v protějším zrcadle uviděl tu fantastickou scénu, už se déle neudržel. Několikrát prudce zapumpoval rukou na penisu, druhou si zajel mezi nohy, aby se prsty zasunutými do zadku ještě více vydráždil, až najednou jakoby v křeči ztuhl a mezi prsty se mu draly výstřiky semene, kterými zasahoval nejen můj obličej, ale i zrcadlo na zdi za mojí hlavou a zbytky stékaly na můj trčící penis.

Teď už jsem ani já neměl důvod dál čekat a oddalovat vyvrcholení. Klekl jsem si tak, abych na sebe v zrcadle dobře viděl a začal jsem si sám honit penis. Šlo to snadno, protože mi prsty lehce klouzaly po dosud od vazelíny a Pavlova spermatu kluzkém penisu, a musím se přiznat, že i pohled do zrcadla mě ještě více rozpaloval.

Myslím, že i na Pavla silně působil pohled na moji ruku kmitající po penisu zmáčeném jeho semenem a opakovaně odkrývající naběhlý žalud pravidelně se skrývající v předkožce, aby byl opět odhalen a zpřístupněn jak mým dráždivým dotekům, tak jeho lačným pohledům. Chvíli se díval nečinně, ale potom přiložil také svoji ruku k dílu, tedy přesněji k mému penisu a horlivě se snažil ještě více umocnit moje už dost tak vybičované vzrušení.

Pohledem jsem mu poděkoval, ale na slova jsem se již nezmohl, protože blížící se vyvrcholení mě v ten moment úplně zbavilo řeči. Chtěl jsem ty krásné okamžiky co nejvíce vychutnat, a tak jsem se snažil již hrozící výbuchy zkrotit. Zpomalil jsem tempo a jemně odstrčil Pavlovu ruku z penisu. 

Jakmile si Pavel uvědomil, že už i bez jeho pomoci budu brzy v sedmém nebi, klekl si proti mně, uchopil také svůj penis, který nejen že úplně neztratil po předcházející ejakulaci erekci, ale naopak se opět vztyčil v plné síle. Pevně jej sevřel prsty a začal onanovat současně se mnou. Zpomalil jsem proto ještě více vlastní masturbaci a snažil jsem se s vyvrcholením vydržet, dokud mě nedožene. Skutečně to netrvalo dlouho a na má stehna, břicho i prsa se snesly téměř současně výstřiky semene tryskající z obou penisů.

Leželi jsme ještě vedle sebe, hladili se a odpočívali. Dělali jsme si plány, co ještě všechno podnikneme a co jsme dnes nestihli, když poklidné doznívání prožité rozkoše přerušilo zazvonění telefonu. Z recepce noční služba oznamovala, že jsme si objednali buzení na třetí hodinu. Podíval jsem se na hodinky a skutečně již bylo tolik.

Rychle jsme se osprchovali, hodili na sebe oblečení a uklidili trochu nepořádek, který po nás zůstal. Pavel odevzdal v recepci klíč od apartmánu, kde jsem strávil tak nádherné chvíle, že na ně nikdy nezapomenu.

Potom mě zavezl do hotelu, kde jsme se, jak jsem se domníval jen na několik hodin, rozloučili. Byl jsem smutný z rychlého závěru naší pánské jízdy, ale při pomyšlení na zítřejší obchodní jednání jsem uznal, že je také nutné si trochu odpočinout a utěšovalo mě, že se zase brzy uvidíme.

Druhý den jsem se dostavil do budovy společnosti, se kterou jsem měl projednat a uzavřít kontrakt. Sekretářka mě vedla chodbou generálního ředitelství, když jsem si všiml, že míjíme dveře, na kterých byl štítek s Pavlovým jménem. Zastavil jsem se a zeptal se, zda bude kontrakt podepisovat pan ředitel, jak bylo původně domluveno. Sekretářka mě ale zklamala informací, že budu jednat s jeho zástupcem, protože pan obchodní ředitel ráno odjel se svojí manželkou na nové působiště v pobočce společnosti v zahraničí.

Zbytek dne jsem už prožil jako ve snu. Stále se mi myšlenky vracely k Pavlovi.

„Tak Pavel je ženatý, má manželku, možná se s ním už nikdy nesetkám. Je vůbec možný, takový konec?“

Večer, v mém hotelovém pokoji, stále ještě ponořený do vzpomínek a ve špatném rozpoložení, jsem po dlouhé koupeli dostal chuť napravit si náladu trochou dobrého alkoholu. Abych zůstal věrný Pavlovým radám, rozhodl jsem se pro nějaké lepší francouzské víno. V minibaru však byly pouze malé lahvičky, proto jsem zatelefonoval na pokojový servis a objednal si jednu láhev na pokoj.

Uvelebil jsem se na rozestlanou postel, oblečený jen do hotelového županu, když se ozvalo zaklepání na dveře a ohlásila se služba. Příjemný hlas se ptal, zda jsem si to já objednal na pokoj víno. Potvrdil jsem objednávku, možná trochu rozmrzelým hlasem, že jsem vyrušován, aniž mé žádosti bylo vyhověno. S omluvou, že objednávka bude rychle vyřízena, se neznámý majitel příjemného hlasu vzdálil.

Opět jsem se pohroužil do vzpomínek, ale právě když jsem se v mysli dostal k nejhezčím chvílím s Pavlem, po velmi krátkém zaklepání se otevřely dveře pokoje a vstoupil mladý hoch v hotelové uniformě s podnosem, na kterém kromě lahve s vínem bylo i menší občerstvení. Chtěl jsem namítnout, že jsem si objednal jen víno, ale hoch mě předešel.

„Promiňte, pane, ale naše služba spletla vaši objednávku, tak se vám jménem vedení hotelu omlouvám za malé zpoždění a jako součást omluvy přijměte gratis malé občerstvení.“

V tom jsem si uvědomil, že jeho lehce pobavený pohled směřuje do mého rozhaleného županu, ze kterého se nechtěně vyklubal, díky předcházejícímu příjemnému vzpomínání, ztopořený penis. Ani přerušení vzpomínek příchodem hocha, ani následná konverzace ho nepřinutily, aby skromněji sklonil hlavu a vrátil se zpět pod ochranná křídla županu.

„Vidím, že jsem vás vyrušil v jistě zajímavé činnosti, ale pokud byste ještě něco potřeboval, jsem vám k službám,“ nabídl se hoch, aniž spustil oči z mého penisu, přičemž jeho pohled teď už spíše odrážel zájem než pobavení.

Nyní jsem zase já s pobavením upřel pohled na jeho kalhoty, kde se jasně rýsovaly obrysy jeho nádherně ztopořeného penisu.

„Pokud vám to vaše služba dovolí, rád bych vás pozval, abyste si se mnou vypil sklenku, víte, já totiž strašně nerad popíjím sám,“ chopil jsem se nabízené příležitosti.

„Rád přijmu vaše pozvání, jen dovolte, abych si ověřil, zda na mě nečeká žádná další objednávka a že mě může v případě potřeby zastoupit kolegyně,“ s viditelným potěšením akceptoval moje pozvání.

„Budu rád, když vás vaše kolegyně zastoupí kdekoliv jinde, ale pro mě bude velkým potěšením, když mi nabízené služby poskytnete vy osobně,“ jasně jsem upřesnil, kam svým pozváním mířím. Nebyl jsem si jistý, jestli si i on takto neověřoval, zda nemám zájem spíše o služby jeho kolegyně.

Jakmile se vzdálil, sundal jsem župan a zcela nahý jsem se uložil do postele, kde jsem přes sebe přehodil jen lehkou přikrývku. Ta stále stojící penis nedokázala ukrýt, ale to jsem ani neměl v úmyslu.

Vrátil se za malou chvilku, tentokrát už bez uniformy, jen v kalhotách a bílé košili. Zručně rozlil do dvou sklenek víno a jednu mi podal do postele, přičemž evidentně úmyslně zavadil loktem o pod peřinou se vzpírající penis. Trochu jsem se na posteli posunul, a udělal mu tak místo, aby si ke mně mohl přisednout.

Chvíli jsme jen beze slov upíjeli ze sklenek výborné víno. První jsem se odhodlal já, odložil jsem sklenku na podlahu a zajel mu rukou do rozkroku. Nebránil se, tak jsem pokračoval dál, rozepnul jsem mu kalhoty a vytáhl jeho tuhý penis ven s menšími problémy způsobenými těsnými slipy. Ani teď nijak viditelně nereagoval a dál se jen věnoval své sklence. 

Až teprve když jsem mu začal penis opatrně honit, odložil také svoji sklenku na koberec vedle mé a zajel rukou pod přikrývku, kde na jeho horkou dlaň už čekal můj lačný penis. Chvíli jsme navzájem a beze slov masturbovali. Potom se zvedl, rychle ze sebe shodil veškeré oblečení, odhodil ze mě přikrývku a začal mi penis líbat. Nenechal jsem se tedy pobízet, přitáhl jsem si ho k sobě tak, že jsme zaujali moji oblíbenou polohu šedesát devět, a mohli tak pokračovat ve vzájemném poskytování potěšení, teď už mnohem dokonaleji. Jsem přesvědčen, že orální styk je mnohem víc než jen pouhá masturbace.

Myslel jsem si, že bychom se mohli nejdříve uspokojit tímto způsobem a později si ještě užít i rozkoš análního spojení.

Hoch ale buď neměl tolik času, nebo upřednostňoval jednoznačně anální styk, protože po chvíli vyprostil úd z mých úst, z kapsy odložených kalhot vyndal hrst prezervativů, naštěstí lubrikovaných, takže jsme nepotřebovali ani další prostředky jako gel nebo vazelínu, a zručně jimi přioděl oba penisy.

Potom jsme už bez dalšího otálení využili obě možné polohy, já jsem si ho vychutnal zezadu, on mě zase v jízdní poloze. A když si po krátkém telefonickém dotazu u kolegyně ověřil, že se může svému hostu věnovat i nadále, jsme si polohy ještě prohodili a plně si užili krásné orgasmy.

Zatímco jsem ve sprše ze sebe odstraňoval stopy po milování, odstranil hoch nepořádek, který jsme při našem dovádění napáchali, hlavně v podobě odhozených použitých prezervativů a obalů od nich, které se válely na podlaze kolem postele.

Když odešel, zjistil jsem, že mě smutek způsobený Pavlovým nenadálým odjezdem docela přešel a už jsem se těšil, jak v budoucnu uplatním některé nově získané zkušenosti z bruselského pobytu.

Nakonec mi nezbylo než si přiznat, že pralinky mohou být někdy z hořké čokolády, ale i ze sladké a po obou může zůstat nezapomenutelná sladká chuť vzpomínek.

Hodnocení
Příběh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (29 hlasů)
Vzrušení: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (27 hlasů)
Originalita: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (27 hlasů)
Sloh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (31 hlasů)
Celkem: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (35 hlasů)

Komentáře  

+3 #3 Odp.: Bruselské setkáníKritik 2019-11-17 19:44
Na mě moc spisovný sloh, ale jinak krásný. Díky.
Citovat
+3 #2 Odp.: Bruselské setkáníAlianor 2019-11-16 14:58
Abych pravdu řekl, byl jsem chvíli v rozpacích, První část byla fajn,tajemné parkoviště, úsměvná scénka s policajtem, který mu pomohl od problému, seznámení s Pavlem. Ale ta část - to představení, měl jsem chvíli chuť tu povídku zavřít a nedočíst, pak mi to ale nedalo, A dobře jsem udělal. To jak si to užili v 'barovém' pokoji bylo rajcující a hodně pěkně popsané. Opravdu jsem si to užil i já ;-) Další pokračování na hotelu s poslíčkem, paráda, jen škoda, že ses ještě více nerozepsal, ale nevadí. I tak děkuji za skvělou povídku.
Citovat
+5 #1 Děkuju!Popiči dobrej! 2019-11-16 01:30
Dodatečně ještě napíšu, ale když mám příležitost poděkovat jako prcní, byl bych hloupý, kdybych to nevyužil.

Super věcička!

Krásně napsaná ... člověku, který má po cestách Evropou absťák těměř nepoprcatelný!
Citovat