• Milan Urban
Stylklasika
Datum publikace18. 1. 2020
Počet zobrazení3801×
Hodnocení4.77
Počet komentářů8

Když vstoupila v platnost Dohoda o zóně volného obchodu mezi Českou republikou a Státem Izrael, byla tato událost impulsem pro zintenzivnění obchodních kontaktů mezi oběma zeměmi a na naši právní kancelář se začala obracet řada firem se žádostmi o prověření možnosti využití výhod plynoucích z této Dohody a dále o zprostředkování a přípravu obchodních smluv s partnery v Izraeli.

A tak na sebe nedal dlouho čekat úkol, abych se několika případů ujal, a s tím souvisela i povinnost do Izraele vycestovat.

Již dříve jsem uvažoval o cestě do této zajímavé země. Lákala mě nejen koncentrovaná historie lidského společenství na tak malém území, ale i současnost s nádechem určitého nebezpečí představovaného spory mezi Státem Izrael, Palestinskou samosprávou usilující o samostatný stát i některými sousedními státy. Takové neurčité nebezpečí mě lákalo jako možný zdroj adrenalinové situace.

Sekretariát naší firmy mi zajistil letenky, ubytování a ostatní již záleželo na mně. A tak jsem se rozhodl využít nabídnuté příležitosti k poznání i jiných krás Izraele, než jaké nabízely cestovní kanceláře ve svých bulletinech s tím, že další kroky podniknu až na místě podle konkrétní situace.

První rozdíl oproti cestám do jiných destinací jsem zaznamenal již na letišti v Ruzyni, kde se kontrola před vstupem na palubu letadla izraelské letecké společnosti lišila od těch, které jsem absolvoval dříve. Na kontrole se podíleli i příslušníci izraelské bezpečnostní agentury a byla mnohem důkladnější.

Již při rozhodování, do které fronty před kontrolními rámy se zařadím, jsem si všiml, že u jednoho z rámů provádí osobní kontroly pohledný, snědý, elegantně oblečený mladík, a tak jsem se zařadil do fronty, která mě přivedla doslova až do jeho rukou.

Dlouhé minuty čekání ve frontě jsem si zpříjemňoval pozorováním jeho počínání a musím se přiznat, že jsem si všiml, jak jeho štíhlé prsty přejíždějí po tělech kontrolovaných cestujících mužského pohlaví a občas zajedou i do jejich rozkroku. To vyvolalo ve mně představu, že bych mohl být na jejich místě, a tím i takové vzrušení, že jsem měl problém zamaskovat sakem přehozeným přes ruku projevující se nastupující a v této chvíli nežádoucí erekci.

A tak není divu, že když jsem přišel na řadu a na běžící pás jsem vedle svých zavazadel musel odložit i sako a rozpažit paže tak, aby byla umožněna řádná kontrola, musel by si mých vyboulených kalhot všimnout i slepý, natož člověk pověřený kontrolou, jehož povinností je všímat si všech detailů oblečení i chování kontrolovaného.

Samozřejmě, že mu můj stav neunikl, a ať si už doopravdy myslel, že by se mohlo jednat o ukrytou zbraň, nebo zda si domyslel, že je to pro něho vítaná příležitost sáhnout si na pořádný penis, přizpůsobil vlastní provedení kontroly účelu potřebného zjištění.

Nejprve mě zkontroloval ručním kontrolním přístrojem na zjišťování kovových předmětů, a když nic podezřelého nezaznamenal, přešel ke kontrole oblečení. Musel jsem vyložit obsah kapes a poté mě začal přejíždět citlivými prsty postupně od límce košile až po manžety kalhot a vnitřní stranou nohavic se potom vracel vzhůru, až dorazil do mého rozkroku.

Aniž by odsunul ruku, otočil si mě tak, že jsem byl zády k ostatním cestujícím, a ti tak nemohli vidět, jak dál zajímavě kontrola probíhala. Několikrát mi přejel prsty přes ztopořený penis, zajel i mezi nohy a já i přes tenkou látku kalhot cítil, jak se jeho prsty chvějí vzrušením.

„Pane, myslím, že budu muset provést důkladnou osobní prohlídku,“ řekl mi anglicky přiškrceným hlasem a dále mě poučil, „máte samozřejmě právo vyžádat si přítomnost třetí osoby stejného pohlaví nebo jiného kontrolujícího.“

Přitom se mi podíval do očí takovým způsobem, až mi bylo jasné, že si takovou variantu moc nepřeje. Proto jsem mu také v souladu s náhlou a nečekanou touhou, kterou ve mně probudil, odpověděl, že nic takového nepožaduji. Jakmile přišel jeho kolega, který ho na chvíli vystřídal u kontrolního rámu, pomohl mi s mými zavazadly a odebrali jsme se do nedaleké kontrolní kabiny.

Jakmile zatáhl textilní závěs, který zabraňoval nežádoucím pohledům na dění uvnitř, přejel opět rukama po mém oděvu, i když evidentně jen formálně. Pak mě vyzval, abych postupně odkládal jednotlivé součásti oblečení, které teď již ale jen velmi zběžně a opět formálně prohledával. Soustředil se spíše na mě a já mohl zaregistrovat, že s rostoucím počtem odložených svršků se mu stále více chvějí ruce a na jeho kalhotách se začaly objevovat obrysy ztopořeného penisu.

Teď už nám bylo oběma jasné, že se nejedná o kontrolu, ale o projev touhy po kontaktu se sympatickou osobou oboustranně akceptovaný. Už bez vyzývání jsem rychle odhodil poslední zbytky oblečení, a když jsem zajel rukou na poklopec jeho kalhot, sám si ho rychle rozepnul a před mýma očima se objevil sice ne nějak mohutný, ale zato velmi pohledný, štíhlý, s vystouplými žílami, dlouhý penis.

Bez zbytečného rozmýšlení, s vědomím, že nemáme moc času, jsem před ním poklekl, vložil si jeho penis do úst a začal ho intenzivně sát a třít prsty. Musel být již hodně vzrušený, nebo tomu byla na vině dlouhá abstinence při služebním pobytu v cizině, ale po několika vteřinách jsem pocítil, jak se celý napnul, zarazil mi penis hlouběji do pusy a za současného cukání v penisu mi ústa zaplavil příval sladkého semene, které jsem díky opakovaně hluboko zaráženému penisu stačil sotva polykat.

Jakmile proud ustal, otřel jsem si z úst zbytky spermatu a začal jsem se strojit. Když jsem si už zapínal košili, rázně mě přerušil, teď pro změnu poklekl přede mnou on a penis, který mi stále trčel vzhůru, uchopil a začal ho jazykem zručně dráždit. Prsty mi svíral varlata a zajížděl dále do rozkroku až k análu, takže ani já jsem nedokázal dlouho odolávat tak intenzivnímu vzrušení a jeho jazyk i tváře brzy pokryly cákance pro změnu mého semene.

Podal mi rychle několik papírových ručníků, které byly v kabince k dispozici, bleskově jsme se oba osušili, a když jsme již ustrojení opouštěli kabinku, vtiskl mi do ruky svoji vizitku, na které bylo na druhé straně ručně připsáno „See You in the Holly Land“.

Let i přistání na letišti Ben Gurion nedaleko Tel Avivu již proběhly bez problémů a strávil jsem ho pohroužen do příjemných vzpomínek na nečekaný zážitek z Ruzyňského letiště. V mysli jsem si znovu promítal obrázky z neobvyklého seznámení s přítelem, který díky vizitce získal i jméno. Přesto jsem si nedával naději, že se s Davidem, jak se mladý kontrolor z letiště jmenoval, ještě setkám, navštívenku jsem ale pečlivě uschoval, když ne pro nic jiného, tak jako suvenýr ze zajímavého setkání.

Na letišti, kam jsme přiletěli až za tmy, mne očekával zástupce jedné z firem, se kterými jsem měl následující dny jednat. Odvezl mě do necelých dvacet kilometrů vzdáleného Tel Avivu, kde jsem měl zajištěné ubytování v příjemném hotelu přímo na pobřeží mořského zálivu. Chtěl jsem si nejdříve splnit své povinnosti, proto jsem se snažil domluvit pracovní schůzku již na další den.

Zjistil jsem však, že jsem si neobstaral dostatečné informace o životě a zvycích obyvatel Izraele, protože následující den byla sobota a zástupci, se kterými jsem se měl setkat, byli ortodoxními členy židovské komunity, pro které je sobota náboženským svátkem šábes a přísná pravidla jim přímo zakazují pracovat.

Podřídil jsem se proto okolnostem, a abych ukázal, že i my křesťané si ctíme své náboženské zvyky, odmítl jsem nabízenou schůzku v neděli s odkazem, že to je zase náš svátek, a tak jsme se shodli na prvním jednání až v pondělí a já tak získal dva dny volna na první seznámení se s touto pro mě neznámou a exotickou zemí.

Následující den, přestože byl dnem volna, panoval na ulicích Tel Avivu čilý ruch, především díky značné části obyvatel muslimského vyznání nebo i židovské víry, ale ne tak ortodoxních. Proto když jsem se ráno, kdy ještě nebylo takové vedro, vypravil na cestu, jejímž cílem byla prohlídka Jeruzaléma, byl autobus, který jsem si zvolil na asi šedesátikilometrovou cestu, doslova nacpaný.

Neměl jsem ani možnost si sednout a stál jsem chvílemi doslova jen na jedné noze. Na cestě byla řada kontrolních stanovišť, kde autobus musel zastavovat a chování ostatních účastníků silničního provozu také způsobovalo, že řidič musel často prudce brzdit. Cestující pak do sebe nečekaně naráželi, ale nikdo si nestěžoval ani tomu nevěnoval zvláštní pozornost.

A tak když jsem opakovaně ucítil, že do mě zezadu někdo naráží, přecházel jsem to bez povšimnutí. V autobusu cestovalo také několik mladých příslušníků izraelské armády, kteří i na cestu domů měli u sebe výzbroj, zpravidla samopaly nebo automatické karabiny. Jeden z nich stál těsně za mnou, a tak jsem se domníval, že to, co mně naráželo na zadek, je pažba nebo zásobník jeho zbraně.

Když jsem ale zaregistroval, že dotyky jsou stále častější a silnější a často i bez toho, že by autobus brzdil, snažil jsem se soustředit svoji pozornost na předmět, který se do kontaktu s mým zadkem dostával.

Protože jsem neměl možnost se ani otočit a přesvědčit se na vlastní oči, využil jsem náhlého zabrzdění a sám jsem se zadkem přitlačil na dotyčný předmět a ke svému překvapení jsem zjistil, že je sice tvrdý a vyčnívající, ale není hranatý nebo ostrý. Došlo mi, že se nejedná o žádnou zbraň, ale o ztopořený, pořádně tuhý penis.

Vědomí i představa, co, nebo spíše kdo, se vlastně pokouší o nepochybně erotický kontakt se mnou, mě tak vzrušily, že i můj penis zareagoval stejným způsobem. Naštěstí přede mnou stála starší cestující s velkou kabelou, kterou držela mezi námi, takže mé vzrušení zůstalo před nepovolanými zraky skryto.

Teď už jsem se s příjemnými pocity poddával nájezdům neznámého za mnou. Nečekal jsem jen pasivně na jeho přirážení, ale sám jsem mu vycházel vstříc a tlačil se zadkem na jeho nástroj, až jsem cítil přes slabou látku mých plátěných kalhot, jak se mi tlačí mezi půlky.

Bylo to vzrušující a nečekané, že jsem se musel ovládat, abych se neotočil a nesnažil se zjistit, kdo je ten neznámý. Neodradilo mě to ale od toho, abych se nepokusil rukou, kterou jsem přesunul za svá záda, nahmatat toho odvážného, a kdyby to nebylo tak příjemné, tak bych řekl až dotěrného, spolucestujícího.

Brzy se mi to podařilo, a tak jsem ho po zbytek cesty střídavě svíral a hladil a měl jsem pocit, že možná dosáhl i vyvrcholení, ale přeci jen přes silnější a hrubou látku jeho maskáčů nebylo možné žádnou vlhkost poznat. Jen jsem litoval, že jsem v druhé ruce svíral svůj cestovní baťoh a neměl jsem možnost si také dopřát trochu onanie za tak adrenalinové situace. Když jsme dojeli do Jeruzaléma a vystoupili z autobusu, měl jsem konečně možnost si svého souseda prohlédnout. Byl to hezký, asi devatenáctiletý hoch, s typicky černými vlasy, orlím nosem a většími rty prozrazujícími jeho židovský původ. Neodvážil jsem se ho kontaktovat, ale on sám bez ostychu ke mně přistoupil, představil se jako Ben, student na univerzitě, momentálně si odbývající povinnou vojenskou službu.

Když jsem se mu také představil a vysvětlil mu, že jsem poprvé jak v Jeruzalému, tak i v Izraeli, nabídl se, že mě provede po svém městě. Během krátké chvilky jsem se dozvěděl, že jeho prarodiče přišli do Izraele (tehdy Palestiny) ještě před druhou světovou válkou a patřili s řadou přistěhovalců i z tehdejšího Československa k zakladatelům kibuců. Jeho rodiče také často mluví nadšeně o Československu jako o přátelské zemi, která v těžkém období boje o existenci Izraelskému mladému státu velmi pomohla vojensky i diplomaticky.

„Myslím, že by tě mí rodiče jistě rádi poznali a popravdě i já bych s tebou rád strávil svůj volný víkend, když nemám právě službu v kasárnách,“ naznačil mi Ben.

Bylo to pro mě nečekané a lákavé pozvání, které jsem po krátkém, jen symbolickém zdráhání, rád přijal. Vedla mě k tomu především představa pokračování hry, kterou jsme rozehráli v autobusu.

Přivítání v Benově rodině bylo velmi srdečné a po svátečním obědě jsme odešli do jeho pokoje k nabídnutému odpolednímu odpočinku. Jak mi vysvětlil, jde o užitečný zvyk, který jsem s ohledem na panující polední vedro, a tím i nevhodnost vypravit se do města na prohlídku, uvítal.

Nebyl to ale jediný důvod, proč jsem souhlasil s tím, že prohlídku o několik hodin odložíme. Stále jsem musel myslet na naše seznámení v autobuse a bytostně jsem toužil po jeho pokračování. Chtěl jsem se seznámit i s intimní částí Benova života, o kterém jeho rodina nemusela mít ani ponětí.

Využil jsem nabídnuté možnosti použít sprchový kout, který byl součástí příslušenství samostatného pokoje vyhrazeného Benovi, a nebyl jsem vůbec překvapen, když se Ben ke mně při sprchování připojil.

Vstoupil do sprchy již nahý, ztopořený penis se mu při každém kroku pohupoval a zdůrazňoval tak svoji tuhost i mohutnost. Co ale upoutalo moji pozornost, nebo spíše zvědavost, byl velký, zcela odhalený, krásně se lesknoucí žalud, u kterého byla zřejmě odstraněna předkožka.

Ben si všiml mého údivu, vysvětlil mi, že je to důsledek rituální obřízky, kterou musí židovští chlapci podstoupit, a zeptal se, jestli mi to třeba nevadí. Rychle jsem ho ujistil o pravém opaku.

„Nebudeš tomu možná věřit, ale ještě jsem se s takto upraveným penisem nesetkal a o to více mě přitahuje,“ a hned jsem se ho ptal dál. „A nebude ti vadit, když si ho blíže prohlédnu a dopodrobna se s ním seznámím?“

Evidentně ho to potěšilo a ochotně mé prosbě vyhověl. Viděl jsem, že je na svůj penis pyšný. Při seznamování s tímto jeho pokladem mi vycházel všemožně vstříc. Vůbec se neostýchal, nebránil se žádným dotykům a svým chováním mě spíše ještě pobízel k co nejintimnějšímu kontaktu.

Bylo to opravdu vzrušující seznamování. Nejprve jsem mu penis důkladně omyl jemnou mořskou houbou a nevynechal jsem přitom žádný kousek jeho lesklého zázraku, který mě tak přitahoval. Potom mi i on oplatil pozornost a pomohl mi ochotně umýt můj, již také důkladně ztuhlý penis. Jakmile byly oba natřeny jemným olejem s vonnou přísadou, rychle jsme se přemístili do pokoje, kde jsme na jednoduchém lůžku, v pozici šedesát devět, navzájem podrobně zkoumali penis toho druhého.

A neomezovali jsme se samozřejmě jen na pouhé vizuální zkoumání, ale na své si přišly i čichové a chuťové smysly. Jeho penis voněl nejen díky vonnému oleji a díky mladičkému masu i obřízce umožňující důkladnou hygienu, ale i vazkou, lesklou tekutinou, která se třpytila na špičce penisu. Neodpustil jsem si ten požitek, abych mu ji opatrně nesetřel prstem a jemně rozetřel po žaludu.

Když už byl celý pokrytý vlastní vláhou a leskl se jako orosená zralá třešeň, neodolal jsem pokušení a sevřel jsem ho pevně mezi rty. Ben jako by na to čekal, přirazil, a i přes pevné sevření mých rtů mi zasunul téměř celou polovinu penisu do pusy.

Nezapomněl však ani na mě a také můj penis se brzy ocitl v jeho puse, kde ho jemně stiskl zuby, avšak jen tak, aby to nebolelo a horkým, drsným jazykem mi přejížděl po naběhlé uzdičce.

Později, když jsme se bavili o svých zážitcích, se mi svěřil, že právě neupravené penisy, bez provedené obřízky, ho vzrušují mnohem více, a proto se tolik zaměřoval na můj žalud a jeho spodní stranu s citlivou uzdičkou. Nemusím asi ani moc vysvětlovat, že nebylo zapotřebí dlouhého času a oba jsme si téměř současně navzájem naplnili ústa vydatnými dávkami semene.

Vzhledem k tomu, že jsem po včerejší epizodě na letišti částečně ulevil přetlaku ve svých varlatech, penis mi dost rychle ochabl. Ben ale asi neměl již delší dobu možnost se podobně jako já zbavit erotického napětí, protože mi i po vystříkání trčel jeho penis před očima beze známek snahy o změnu objemu nebo tuhosti.

Já jsem zase měl po těch dvou dnech už celkem dost orálního sexu, ale zadek se mi svíral napětím a touhou po pořádném protažení. Nebyl jsem si ale jistý, jestli v tomto směru najdu u Bena pochopení.

Měl jsem kdysi zpočátku negativní zkušenost ze svého prvního vztahu s mužem, kterým byl můj velmi dobrý dlouholetý kamarád. Tomu jsem se svěřil, že už dlouho toužím poznat, jaké to je mít pořádný penis v zadku. Nechtěl ale o takových praktikách nejdříve ani slyšet. Ovšem po několika setkáních a zpočátku neúspěšných pokusech přišel análnímu sexu na chuť tak, že si o něj později klidně i sám řekl.

Mé obavy však byly v tomto směru plané. Ben sám se mě taktně zeptal, jestli už chci skončit nebo mám chuť ještě pokračovat a přitom zrakem ukázal na můj na stehně líně spočívající penis. Řekl jsem jen, že to nechám na něm, ale lehl jsem si na břicho a směrem k němu nadzvedl zadek, takže hned pochopil, co by mi vyhovovalo.

Měl penis stále ještě mokrý jak od mých slin, tak i od svého semene, takže nebylo zapotřebí ani žádného lubrikantu. Když mi zručně roztáhl prsty půlky, vklouzl jeho penis do mě jako po másle.

Zprvu jen opatrně zkoušel, co si může dovolit a jak daleko ho nechám zasunout. Když ale viděl, že jsem na jeho do poloviny ponořený penis přirazil tak, že do mě vjel i skoro celý zbytek, už dál můj zadek nešetřil a tvrdě zarážel penis ve stále se zrychlujícím tempu.

Bylo to vzrušující, a tak se není co divit, že i můj penis se opět vzchopil a ztopořil se tak, až mi při každém Benově přiražení houpavě narážel do břicha. A jak byl stále ještě mokrý od semene z předchozího stříkání, vydával při každém nárazu na mé zpocené břicho mlaskavý zvuk. Toho si Ben všiml a rychle mi sáhl pod břicho, uchopil penis silným stiskem mezi prsty a ve stejném rytmu, jako zarážel svůj penis do mě, mi pumpoval penisem, a tak si mě ještě více k sobě tiskl, že jsem cítil, jak se mi jeho varlata tisknou zezadu mezi nohama na moje. Díky zcela zasunutému Benovu penisu už pro ně nebylo jinde místo.

Cítil jsem na zátylku stále se zrychlující Benův dech, a když mě začal jemně kousat do krku, poznal jsem, že se blíží jeho vyvrcholení. To mě také ještě více vzrušilo, a abych Benovi jeho orgasmus co nejvíce zpříjemnil, tiskl jsem půlky zadku silně k sobě a svíral mu penis tak, že už více nevydržel, s tichým zaúpěním naposled penis zarazil do maximální hloubky a já cítil, jak mu v něm škube, když mi semenem plnil nadržený zadek.

To bylo už i na mě moc. Cítil jsem, že se mi také mé semeno tlačí do močové trubice, aby vystříklo na bílé prostěradlo Benovy postele. Ten však, buď z obavy, abychom nezanechali po našem počínání viditelné stopy na prostěradle, nebo proto, že rád polykal čerstvé semeno, mi sevřel penis u kořene tak silným stiskem, že k výronu nedošlo, a já cítil, jak se semeno až bolestivě snaží o únik ze sevření. Ben mě však nenechal dlouho trápit. Rychle se ke mně sklonil, penis si přidržel asi deset centimetrů před otevřenými ústy a stisk povolil.

Pak už jen vychutnával dlouhé výstřiky semene, které směřoval mezi své rty a zachytával je jazykem vyplazeným tak, aby mu neunikla ani kapka. Jakmile olízl z penisu poslední zbytky semene, které už jen líně vytékalo v malých dávkách z jeho špičky, zhroutili jsme se oba udýchaní a zpocení, ale šťastní a spokojení, na postel vedle sebe.

Když jsme se trochu uklidnili, přišel čas i na chvilku vyprávění a výměnu informací o sobě navzájem. Mě především na jazyku pálila otázka, zda Benova rodina ví o jeho sexuálním zaměření a zda jim není divné, že spolu trávíme čas, který by měl spíše věnovat své rodině.

Ben se usmál a vysvětlil mi, že co se týče rodiny, je přesvědčený, že rodiče nic netuší, ale jeho sestra, ta ví všechno. Byl jsem překvapený informací, že má Ben také sestru, protože jsem nikde v bytě neviděl žádné známky její přítomnosti.

„To máš tak,“ vysvětloval mi po chvilce zamyšlení. Možná váhal, jestli je chvíle, kdy si užíváme mužskou intimitu, vhodná pro povídání o sestře. Ale potom pokračoval.

„My jsme dvojčata a oba teď dokončujeme povinnou vojenskou službu. Jenže tak, jak já jsem nakloněn spíše mužskému pohlaví, tak zase Sára, jak se sestra jmenuje, dává přednost milování s děvčaty,“ opět se na chvíli odmlčel Ben.

„Je to však právě ona, která mě zasvěcovala do tajů milování a se kterou jsem měl také první zkušenosti v této přitažlivé oblasti, a vím jistě, že občas také nepohrdne pěkným penisem.

Sára se mi později přiznala, že ji lákalo zkusit sex nejen s muži, ale i s děvčaty, což se jí vyplnilo především při studiu na vysoké škole, kde nebyla nouze o sex ve všech podobách.

Velkou změnou v našem vztahu pak byla nakonec velká partnerská rošáda, která změnila naše životy. Jednou mě Sára seznámila s jejím přítelem Šimonem, a protože jsem i já měl v té době přítelkyni, několikrát jsme společně uskutečnili několik výletů a posezení. Zjistil jsem, že je mi Šimon mnohem bližší než přítelkyně, ve které naopak našla zalíbení Sára.

Jestli máš zájem, můžu tě s ním seznámit, myslím, že má také volno a je ve městě,“ navrhl Ben. Když jsem souhlasil, zkusil Šimonovi zavolat, ale protože byl momentálně nedostupný, zanechal mu ve schránce vzkaz. Asi za půl hodiny zaslal Šimon SMS zprávu, že je momentálně mimo město, ale večer bude doma a pozval nás k sobě na návštěvu s tím, že jakmile dorazí, ještě se ozve. Protože jsme měli v plánu se ještě porozhlédnout po Jeruzalému, toto pozvání nutně zkrátilo náš odpolední odpočinek, a tak jsme se již po chvíli ubírali do starého města, kde mi Ben nejen ukázal nejvýznamnější památky jako Zeď nářků, Getsemanskou zahradu nebo Zlatou mešitu, ale se zaujetím mi přiblížil i historické a náboženské pozadí těchto míst, která jsou významná pro židovské, křesťanské i islámské náboženství.

Když jsme se vraceli z Chrámové hory, odkud byl nádherný výhled na Olivetskou horu s jejími olivovými zahradami a starým židovským hřbitovem, zazvonil Benovi v kapse mobil a oznámil, že Šimon je již doma a očekává nás. Nemáme se prý ani zdržovat tím, že bychom se vraceli do Benova domu, občerstvení i možnost osvěžení sprchou nebo koupelí také již zajistil.

Bylo to milé, a tak jsme pospíchali, abychom ho nenechali zbytečně dlouho čekat. Třeba mohl mít na večer ještě jiný program, než jen setkání s Benem a jeho náhodným známým někde ze střední Evropy.

Šimon nás uvítal ve dveřích svého bytu a hned na první pohled mě zaujala jeho podoba s Benem. I rysy měl stejně jemné, ale zdál se mi něčím přitažlivější i svým bezprostředním chováním, jako bychom se znali již odedávna.

V jídelně již byla připravena lehká večeře skládající se především z ovoce a zeleniny, zakončená sladkým dezertem a dobrým vínem. Po večeři nás zavedl do obývacího pokoje, jehož zařízení prozrazovalo, že současně sloužil i jako ložnice.

Všiml jsem si, že si několikrát s Benem vyměnili významné pohledy, kterými se asi dorozumívali, ale nepřikládal jsem tomu žádný význam. Nabídl nám ještě kávu a k tomu případně, jak zdůraznil „dobrou“ cigaretu.

Vysvětlil jsem, že jsem jen sváteční kuřák a kávu sice už zpravidla večer nepiju, ale pokud nepůjdeme moc brzo spát, rád si šálek kávy s nimi dám. Nakonec jsem neodmítl ani cigaretu nabízenou ze zvláštní dózy.

I když se mi zdálo, že cigarety nejsou průmyslově vyrobené, nevěnoval jsem tomu pozornost a až po chvíli, kdy jsem se cítil příjemně uvolněný, mi došlo, že to asi nebyla normální cigareta. Ben mi na můj dotaz přiznal, že si občas rádi zapálí cigaretu s trochou trávy, ale jen při zvláštních příležitostech, jako je třeba moje dnešní nečekaná a příjemná návštěva.

Došlo mi, že mluví o marihuaně, a přestože jsem s tím neměl žádné zkušenosti, nic jsem nepřiznal a tvářil jsem se, jako že je to pro mě zcela obvyklé a normální.

Po chvíli nezávazného povídání, zejména vzpomínání mých hostitelů na společné zážitky, které po další vykouřené cigaretě bylo stále otevřenější a plné zpočátku dvojsmyslných, ale s postupem času stále jednoznačnějších narážek na jejich sexuální praktiky, jsem i já přidal některé z mých zážitků, které je viditelně zaujaly a bylo na nich patrné i narůstající vzrušení.

Seděl jsem společně s Benem na rozkládací pohovce, která se dala snadno, jak jsem se později přesvědčil, změnit na dvoulůžkovou postel. Šimon seděl naproti nám v křesle a jeho hodně krátké šortky nám při možná neúmyslných, ale spíše úmyslných pohybech nohou, odhalily příjemnou skutečnost, že pod nimi už nic jiného nemá oblečené.

Myslím, že to působilo na Bena stejně jako na mě, když jasné obrysy ztopořeného penisu stále častěji přitahoval mé oči, a ať mě už prozradily mé pohledy nebo boule, která mi vyrostla na kalhotách, Ben si toho musel všimnout a už bez okolků mi sáhl do poklopce a komentoval nastalou situaci.

„Tak já myslel, že půjdeme brzy spát, protože ráno brzy vyrazíme na výlet k Mrtvému moři, ale místo spaní to vypadá spíš na vstávání, tady se nám někdo pěkně probouzí jako vykoupaný v živé vodě,“ a začal mi vytahovat ztopořený penis z kalhot.

Šimon se naoko na něj zlobil a napomenul ho, aby mě nechal na pokoji, ale přitom očima visel na Benově ruce a sledoval s viditelným vzrušením, jak se můj penis vyhoupl ven.

Ještě jsem se trochu styděl, raději jsem se mu nedíval do obličeje, ale oči mi sklouzly níže, takže si nešlo nevšimnout, jak se mu v rozkroku, na napjaté látce šortek, objevují prosakující kapky. Protože klimatizace pracovala na plný výkon, nebyly to rozhodně kapky potu, ale známky vzrušení, kterému podléhal stále více stejně jako já a podle vzrušeného dechu i Ben.

Šimon, možná aby mi pomohl překonat rozpaky, mi nabídl, jestli si nechci prohlédnout jeho sbírku hraček, ze kterých se nakonec ukázala sbírka erotických pomůcek. Byla to nabídka, kterou nelze odmítnout a která naznačovala další možné pokračování večera.

Rychle jsem zasunul penis zpátky do kalhot a následoval Šimona k dřevěné skříňce stojící blízko nočního stolku. Když otevřel její dvířka, uviděl jsem na poličkách vyrovnané vibrátory různých velikostí a barev, zhotovené z různých materiálů a to od jednoduchých plastových, přes kovové, gelové až po módní silikonové, dva dlouhé, opatřené na obou koncích věrně vyvedenými žaludy sloužící k párovým hrátkám i moderní japonské, nejen vibrující, ale kroužící na vrcholu umístěným žaludem a ve střední části pulzující přesýpajícími se kuličkami nebo působící podtlakem a přisáváním se k žaludu nebo jiným citlivým částem těla, i černé, důmyslně zahnuté tak, aby dokázaly po hlubokém zasunutí do análu dráždit i prostatu, jak mi vysvětlil.

Šimon s nadšením vykládal nejen, kdy a kde si který pořídil nebo od koho a při jaké příležitosti ho dostal, ale ochotně předváděl i jejich funkci a uváděl jejich přednosti nebo nedostatky.

Byl jsem zvědavý, zda všechny ty pomůcky skutečně používá, tak jsem se ho na to přímo zeptal.

„Samozřejmě, že je používám a skutečně jsem je všechny vlastnoručně vyzkoušel, i když nevím, jestli to vyjádření vlastnoručně, je to pravé. Je fakt, že některé třeba jen jednou, abych věděl, jak který působí,“ a aby uspokojil moji zvědavost, pokračoval.

„Mám i své oblíbené jako právě tyhle silikonové, tamty rotující japonské vibrátory nebo „vajíčko“, do kterého zasuneš penis a ono ti ho úplně vysaje. A když nejsem sám, skoro vždycky přijdou ke slovu i ty dvojité.“

Potom vytahoval postupně tři zásuvky nacházející se ve spodní straně skříňky, které prozrazovaly další ukryté poklady.

V jedné bylo pečlivě složené erotické, převážně černé, ale skoro všechno průsvitné nebo přímo průhledné prádlo, tenká tanga, ale i některé pomůcky, které jsem ani neuměl zařadit. Nechtěl jsem ale prozradit svoji neznalost, tak jsem jen pochvalně přikyvoval.

Ve druhé zásuvce se nacházely v plastových schránkách ještě další pomůcky jako různé kovové, plastové nebo kožené kroužky a nějaké kožené proužky pospojované stříbrnými nýtky, vypadajícími jako náhubky, průhledné válce spojené hadičkou s gumovým balonkem a mnoho dalších, o kterých mi vysvětloval, přestože jsem věděl, o co jde, že to jsou vakuové pumpy, které slouží k podtlakovému masírování a zvětšování penisů a ty kroužky i kožené kombinace proužků a kroužků slouží, po nasazení na kořen penisu po jeho zvětšení účinkem podtlaku v pumpě, k zadržení krve v penisu a tím k udržení dosažené erekce.

Mě však zaujal především jeden velký, pásky opatřený připínací penis a druhý s koženými řemínky. Když Šimon zjistil můj zájem, prozradil mi, že jsou to u některých kamarádů oblíbené nástroje, které při svých setkáních rádi používají, zejména když už jim po předchozích hrátkách nechce penis stát, ale mají ještě chuť na důkladné protažení zadku. Bez rozpaků mi ihned také nabídl:

„Jestli máš opravdový zájem, můžeme některý z nich také později vyzkoušet.“

Byl jsem tou nabídkou tak zaskočen, že jsem v první chvíli ani nevěděl, jak mám zareagovat, a raději jsem tedy dělal, jako bych nabídku přeslechl. Hned jsem se ale sám na sebe zlobil, že jsem si možná takovou jedinečnou příležitost nechal utéci a Šimon už nabídku podruhé nezopakuje.

Při pohledu na ty báječné nástroje jsem měl obrovskou chuť hned některý vyzkoušet, zejména když jsem si představil, že by ho obsluhoval tak přitažlivý, a na první pohled jistě zkušený Šimon.

Ve třetí zásuvce byla směs pomůcek na holení, lubrikační gely, zásoba prezervativů, různé spreje a vodičky nebo krémy, jejichž účel mi nebyl jasný.

Jen abych Šimona trochu pozlobil, zeptal jsem se, nač potřebuje prezervativy, když snad při styku s muži nehrozí otěhotnění. Přistoupil na moji hru a vysvětlil mi to.

„Tak třeba když si některý z mých kamarádů přivede sebou někoho, koho ještě neznáme, v takových případech je použití prezervativů z důvodu ochrany bezpodmínečně vyžadováno. Ale to se asi na tebe vztahovat nebude, ne?“ A podíval se tázavě na Bena, který s úsměvem na souhlas přikývl.

„A kondomy se hodí i při použití na vibrátory nebo i jiné pomůcky při klukovských hrátkách, to bys mohl vědět,“ pobaveně zakončil své vysvětlování i ukázky a všechny zásuvky opět zavřel.

Teď jsem opravdu dostal strach, že na svoji nabídku zapomněl a zavřená skříňka už své bohatství pro dnešní večer nevydá. Ale Šimon si asi řekl, že se mě už natrápil dost.

„Málem bych zapomněl, že jsem ti něco slíbil,“ řekl a vrátil se ke skříňce, vyndal z ní nejen jeden z připevňovacích penisů, ale ještě i další vibrátor, nějaké lubrikační gely a odnesl to všechno na stolek.

Teď se už ale ozval Ben, který byl chvíli mimo okruh našeho zájmu a měl asi obavy, aby se jím organizované trio nezvrhlo jen v dueto nás dvou.

„A co já, já jsem vosk? Nemyslíte, že jste na mě trochu zapomněli? Ty se, milý příteli, chováš, jako by byl Milan jen tvůj host. Měl by sis uvědomit, že nebýt mě, tak jsi ho vůbec nepoznal a teď si ho přivlastňuješ, jako by byl tvůj objev.“

Když jsme k němu tedy oba obrátili pozornost, ani nás moc nepřekvapilo, že ho vidíme, jak sedí v křesle, má už spuštěné kalhoty, penis svírá pevně v dlani a pilně si ho prohání.

„Je vidět, že ti zase až tak moc nechybíme, a jak tě znám, docela ti to takto vyhovuje. Neboj, také se na tebe dostane, já ti Milana nesním. Jen trochu něco vyzkoušíme. Ty klidně pokračuj a nenech se rušit.“ S těmito slovy mě odvedl k uvolněné pohovce.

Pomohl jsem mu rozložit pohovku na dvojlůžko, a když jsem se nad dokončeným dílem skláněl, ucítil jsem, jak se ke mně zezadu přitiskl a myslel jsem, že to je jeho penis, ale když jsem se ohlédl, viděl jsem, že to je umělý penis, který zatím ještě držel v ruce, mi tlačil na zadek.

„Musím se trochu omluvit, ale už jsem dneska nepředpokládal, že budu mít ještě možnost si zasouložit, tak jsem si ho dvakrát důkladně vyhonil a pořádně vystříkal, a teď raději, abych hned z kraje nezklamal, zaskočí na chvíli ten, co se tě tak před chvílí zajímal,“ zašeptal mi do ucha Šimon.

Potom mi druhou rukou zajel do kalhot, nahmatal ztopořený penis, a než jsem se nadál, byl z kalhot venku. Chvíli ho honil, potom mi nařídil, ať si už také konečně odložím, a než jsem stačil ze sebe shodit jen skromné oblečení, byl i on již zcela nahý.

Byl jsem celým jeho chováním trochu zaskočen. Až dosud jsem byl zvyklý, že jsem to byl já, kdo se snažil dobývat a kdo rozhodoval o tom, co se bude dít, nebo že alespoň dojde k nějaké dohodě.

Teď se ale ukázalo, že je Šimon asi zvyklý být dominantní. Současně jsem si ale také uvědomil, že mi to vlastně vůbec nevadí a je docela příjemné být naopak dobýván. A jak bylo evidentní, Ben to považoval také za zcela normální a s požitkem se takové praxi podřizoval.

Situace se dál vyvíjela ke spokojenosti všech. Ben, spokojeně onanuje, pozoroval, jak si mě Šimon připravuje pro další dějství dnešního večera a já pokorně přijímal jeho prsty vpravující mi lubrikační gel do análu. Jeho pohyby při tom ale byly jemné a vzrušující, že jsem slastně přivřel oči a přijímal s pokorou vše, co prováděl.

A tak jsem se přenesl i přes počáteční mírnou bolest, když mi zaváděl nástroj do trochu obavou staženého zadku. Zcela jsem se uvolnil, až když už byl umělý penis zcela do mě ponořený a Šimon plynulými pohyby prováděl vysunování a zase zasunování. Jen jsem se více rozkročil, aby do mě snáze pronikal.

Když jsem viděl, jak Ben usilovně a s hlasitými steny, aby na sebe přilákal alespoň trochu naší pozornosti, sjíždí svůj penis, odhodil jsem poslední zbytky ostychu a začal jsem si také vydatně masírovat penis, který se mi při každém Šimonově přiražení klátil mezi nohama.

V pokoji panovalo ticho přerušované jen Benovými steny, Šimonovými námahou vydávanými vzdechy a mlaskáním, dílem působeným tím, jak Šimon přirážel zpocenými boky na můj zadek, a dílem zvukem vydávaným při přetahování předkožky, když jsem sjížděl svůj penis již mokrý od kapiček, které se mi objevovaly na zrudlém žaludu.

Ani si už nedokážu představit, jak to všechno dlouho trvalo, když ze sebe Ben vyrazil tiché zaúpění, a my jsme mohli pozorovat, jak zběsilým tempem pumpuje penisem, až mu z jeho špičky začaly vystřelovat dávky semene dopadající na skleněnou desku stolku a část jich končila i na jeho stehnech. To na nás oba zapůsobilo tak silně, že jsme také zrychlili pohyby, já rukou na svém penisu, Šimon pánví přirážející a zarážející do mě nástroj, který měl připevněný koženými pásky nad kořenem svého penisu. Ten se mu však již také důkladně postavil, takže jsem cítil, jak mi klouže zezadu mezi nohama, tře se mi o varlata, a tak jsem protáhl ruku mezi nohama a začal mu ho prsty dráždit.

Jen o něco později než Ben jsem se i já k němu připojil a vystříkal jsem až nečekaně mohutný proud dopadající na koberec u mých nohou. Sám jsem byl překvapen jeho mohutností, ale lze to přičíst na vrub úžasného zážitku, který mi Šimon připravil.

Chvíli mi trvalo, než jsem se z prožitého vyvrcholení vzpamatoval a začal se více zajímat také o Šimona. S pocitem dlužníka, který by mu měl oplatit jeho péči, jsem ho hledal očima, až jsem ho objevil. Seděl, nebo spíše napůl ležel v rohu místnosti, nohy doširoka rozevřené a mezi nimi se ztrácel umělý připínací penis, který před chvilkou opustil můj zadek, jednou rukou si ho držel zasunutý v zadku a druhou rukou urputně proháněl teď nádherně ztopořený penis.

Nevěděl jsem, jestli se mu mám také věnovat, nebo si přeje být raději sám. Váhavě jsem se na něj podíval a naznačil mu, jestli mám jít k němu. Zavrtěním hlavy a zavřením očí mi dal jasně najevo, že chce být sám. Ben mě k sobě potichu přivolal a pošeptal mi, ať ho nechám být, že to má takhle nejraději.

Začali jsme se proto věnovat jeden druhému a navzájem jsme si pohráli s ještě od čerstvého semene mokrými penisy. Ani jsme přitom nezaregistrovali, kdy Šimon dosáhl svého vyvrcholení, které prozradily jen stružky semene stékající po jeho břiše.

Když se i on k nám připojil, nazí, ale příjemně unavení, jsme si ještě povídali, co nás všechno v našich životech zajímavého potkalo. Přitom jsme nenechali ani zahálet naše ústa a prsty, kterými jsme si pohráli se zase odpočatými a připravenými penisy.

Když jsme se po opakovaně prožitých orgasmech uklidnili, zůstal Šimon unavený ležet na pohovce. Viděli jsme s Benem, že už je dost vyčerpaný, tak jsme po krátkém rozloučení raději opustili jeho příjemný byt, kde jsme prožili hezký a vzrušující večer.

Krátkou noc jsme strávili s Benem v jeho posteli. Noc byla krátká nejen proto, že jsme ráno velmi brzo vstávali, ale také proto, že jsme se ještě po návratu od Šimona, pod vlivem silných dojmů i vědomí, že se zítra zase rozejdeme, a asi se už nikdy neuvidíme, věnovali vzájemnému procvičování manuálních i orálních způsobů uspokojování a naše penisy si ani po tak sexem nabitém dni moc neodpočinuly.

Druhý den jsme brzo, dokud ještě nepropuklo očekávané vedro, vyrazili autem Benových rodičů na slíbený výlet k Mrtvému moři. Když jsme se Judskou pouští blížili k cíli naší cesty, sjížděli jsme silnicí klikatící se mezi sluncem rozpálenými skalami. Ben mě upozornil na značky oznamující, že míjíme nulovou hloubku, a od té chvíle se stále více ponořujeme pod úroveň mořské hladiny. Byl to zvláštní pocit a překonal i vzpomínky na včerejší ponořování do jiných hloubek.

Pod stále více pálícím sluncem jsme se vypravili lanovkou na prohlídku zbytků pevnosti Masada, která se vypíná na skále nad Mrtvým mořem a je známá z antické historie jako místo hrdinného odporu utlačovaných Židů proti Římanům v průběhu první židovské války. Po prohlídce zbytků Herodova paláce, podzemních nádrží na dešťovou vodu nebo kamenných lázní jsme se vrátili k Mrtvému moři, abych také poznal proslulé koupání v tak slané vodě, že se do ní nedá ani ponořit a normálně plavat.

Po příjemně stráveném dnu jsme se vraceli do Jeruzaléma. Cestou jsme se několikrát vrátili k zážitkům včerejšího dne, a tak je jasné, že tyto vzpomínky se projevily nejen na stále vzrůstající nervozitě obou, ale i na deformacích oblečení v rozkroku způsobených o pozornost se hlásícími penisy.

„Nemysli si, že v našich kasárnách, přestože je tam převážná většina mužů, mám dostatečné možnosti k tomu, abych mohl alespoň občas uspokojit své touhy po pořádném penisu,“ naznačoval Ben, že by nebylo marné trochu si užít do zásoby.

„Abych se ti přiznal, také poslední dobou nemám nazbyt příležitostí, tak co kdybychom se ještě chvilku zdrželi?“ pomohl jsem mu vyjádřit to, o co jsme měli oba zájem.

Ben už na víc nečekal, odbočil na vedlejší silnici, i když vzhledem k bezpečnostním opatřením zajel jen za první zatáčku, vypnul motor a začal si rozepínat kalhoty.

Ani já jsem neváhal, kalhoty jsem měl v okamžiku u kolen a bez opuštění automobilu jsme si navzájem báječně penisy vykouřili. Netrvalo to ani čtvrt hodiny a už jsme zase pokračovali v cestě.

Když jsme se blížili po frekventované dálnici k Jeruzalému, Benův penis se už opět snažil dostat z kalhot ven. Ovšem díky dopravní situaci jsme už nemohli nikde zastavit, a tak jsem ani neměl možnost zareagovat na vzrušení viditelné na jeho kalhotách napnutých ztopořeným penisem.

Vynahradili jsme si to až pozdě večer, když jsme se opět autobusem vraceli do Tel Avivu. Tentokrát byl autobus poloprázdný. Vybrali jsme si místa až vzadu, ukrytá zrakům ostatních spolucestujících, a než jsme dorazili do cíle, vzájemnou masturbací i chvílemi onanujíce jen ve svých kalhotách, jsme stihli ještě oba prožít krásné a plnohodnotné orgasmy.

Následující dny jsem se plně věnoval jednáním, která byla mým hlavním posláním, a když jsem vyšetřil několik volných hodin, trávil jsem je na mořské pláži vyhrazené pro hotelové hosty.

Chtěl jsem si přivézt domů trochu bronzového opálení, abych se mohl po návratu svému příteli pochlubit rozdílem mezi snědou pokožkou a bílým zadkem, který, jak jsem věděl, ho silně vzrušoval. Ale protože slunce jedovatě pálilo, raději jsem se snažil chránit dostatečnou vrstvou opalovacího krému.

Už od malička jsem ale trochu nešikovný a nedokážu si sám ani umýt záda, natož si je namazat opalovacím krémem. Když jsem se vsedě na lehátku marně pokoušel provést tento pro mě téměř neuskutečnitelný úkon, zastínila mi slunce mohutná tmavá postava. Nejdříve jsem se chtěl důrazně proti neznámému ohradit, ale když jsem poznal, že se jedná o krásně urostlého mladého černocha, kterého jsem si už dříve všiml a také se zálibou prohlížel, změnil jsem názor.

Je fakt, že přílišnými sympatiemi k černochům neoplývám, ale tento mě opravdu zaujal. Navíc obrysy na jeho plavkách prozrazovaly, že to, co je v nich ukryto, by mi mohlo napomoci přesvědčit se o pravdivosti pověsti o nadstandardní velikosti penisu černochů. A já zahořel touhou se o tom na vlastní oči přesvědčit.

A tak když mi s úsměvem nabídl, že mi pomůže s ošetřením mých zad, ochotně jsem souhlasil a v duchu jsem si říkal, že by se nemuselo jednat jenom o záda. Zručně mi záda natřel, sedl si vedle mě na lehátko, které pod váhou jeho statného těla jen zaskřípělo, a dali jsme se do řeči.

Už když jsem ucítil jeho silné ruce na svém těle, naskočila mi vzrušením husí kůže a penis zareagoval podobně. Jistě si toho všiml, ale jen se mě žertem zeptal, jestli mám takové problémy i při mazání jiných částí těla a jeho pohled zamířil směrem k mým napnutým plavkám.

„Pokud byste ještě potřeboval, rád vám pomůžu i později,“ a usmál se tak, že jsem se zbavil všech pochybností o pravém významu jeho slov.

Nechtělo se mi ani věřit, že bych měl takové štěstí a narazil na spřízněnou duši v tak přitažlivém obalu, jakým bylo jeho statné tělo. Ale řekl jsem si, že odvážnému štěstí přeje, a podobně v žertovné poloze jsem mu tedy odpověděl:

„Až tak nešikovný zase nejsem, zejména při mazání určitých částí mám dobré zkušenosti, ale přesto pomoc rád přijmu ovšem za podmínky, že budu moci stejnou mincí pomoc také oplatit.“

Teď bylo zase na něm vidět, že velmi dobře pochopil, co jsem měl na mysli, a na stvrzení nevyslovené dohody jsme si podali ruce.

Ještě chvíli jsme si příjemně povídali, konečně jsme se také trochu představili, takže jsem se mimo jiné dozvěděl, že je hráčem universitního basebalového týmu, který se účastní turnaje v Izraeli, jmenuje se Tom a momentálně má dnešní večer volný.

Také jsem mu popsal své povolání a vysvětlil jsem mu, že mě odpoledne ještě čekají důležitá jednání, ale večer budu mít jistě dost času nejen na jednu sklenku. Domluvili jsme se tedy na večerním posezení v baru, kde se případně domluvíme, co dál s načatým večerem.

Odpoledne se potom nekonečně vleklo a mé myšlenky se stále vracely k Tomovi. A tak když jsme se v hotelovém baru večer sešli, hořel jsem netrpělivostí. Neměl jsem moc chuti se vybavovat v přeplněném a zakouřeném baru a hledal jsem proto vhodnou příležitost, jak Tomovi naznačit, že bych nebyl proti tomu změnit místo za klidnější útulek.

Taková příležitost se naskytla, když jeden z již trochu podnapilých hostů začal Toma obtěžovat. Rychle jsme se domluvili, že bude příjemnější a pohodlnější pokračovat někde, kde budeme mít větší soukromí, a tak jsem ho pozval k osobě na pokoj. Objednali jsme si sebou láhev whisky a na kliku dveří jsem s tichým souhlasem Toma zavěsil tabulku s nápisem „Do Not Disturb!“

Jakmile jsme se ocitli konečně sami v prostorné ložnici, odložil Tom sako, začal si povolovat kravatu a tázavě se na mě podíval. Nic jsem neřekl, ale začal jsem se svlékat také a za několik okamžiků jsme byli oba úplně nazí. Mohl jsem teď dosyta obdivovat jeho krásně stavěné tělo, pevný zadek, ale ze všeho nejvíce jako z ebenu vysoustruhovaný penis zakončený tmavě rudým žaludem.

Jak se mi Tom přiznal, byl i on stejně okouzlen především mým zadkem a neodbytně ztopořeným penisem.

„Víš, zbožňuji bílou pleť nedotčenou sluncem a to zejména ta místa, která jsou ukryta před zvědavými zraky. Na pláži jsi mě zaujal hned na první pohled a teď se mi jen plní přání, na které jsem se odpoledne neodvážil ani pomyslet. Tvůj zadek i penis jsou jen k nakousnutí,“ s nadšením konstatoval, a to nakousnutí téměř zrealizoval za chvíli, když už měl mého penisu plná ústa.

Byly to nádherné a zcela bez zábran prožívané snad všechny představitelné varianty mužného sexu. Jeho penis, který můžu bez přehánění zařadit mezi největší, jaké jsem kdy okusil, mi nepůsobil svými rozměry žádné potíže, naopak nepopsatelné potěšení a množství spermatu, které jsme na oltář rozkoše obětovali, by zaplnilo nejednu sklenku whisky, kterými jsme splachovali sperma, jež výjimečně neskončilo v našich zadcích, ale které jsme vychutnávali našimi chuťovými pohárky.

Když jsme po více než hodině nepřetržitého milování unaveni spočinuli vedle sebe na rozházené posteli, Tom se bez vyzvání sám rozpovídal.

„Možná se divíš, že dnes odpoledne jsi mi mezi tolika lidmi na pláži padl do oka právě ty. Ale jestli tě to zajímá, rád ti to vysvětlím.“

Samozřejmě, že jsem byl zvědavý, a tak jsem ho poprosil, ať vypráví a nevyhýbá se detailům, které mě jistě budou zajímat.

„V našem týmu jsou jen samí černí kluci, trenér je samozřejmě také stejně černý jako my všichni a nikdy nikoho s jinou barvou pleti mezi nás nikdy nezařadil,“ začal své vyprávění.

„Když jsem ještě hrál za mladší studenty, tak jsme jednou po delší době dotáhli zápas do vítězného konce a v šatně propukla spontánně menší oslava. Umíš si asi představit, jak na nás zapůsobilo, když v euforii po vítězství ještě trenér bouchl pár lahví šampusu. A tak se není co divit, že když jeden z kluků přišel ze sprchy nahý a se stojícím penisem, nestal se jako obvykle za podobné situace terčem vtipů zaměřených na nezvládnutou erekci, ale naopak se stal středem zájmu ostatních.

Místo toho, abychom se začali strojit, byli jsme za chvíli všichni nazí a jeden přes druhého masturbovali sólo nebo navzájem, trenéra nevyjímaje.

Tenkrát jsme skončili jen u masturbace, ale po dalších utkáních, ani nemusela být vítězná, už nestačila jen hromadná masturbace, ale postupem času jsme obohatili náš rejstřík jak o orální, tak i anální praktiky, včetně používání některých neobvyklých pomůcek jako třeba užší konec basebalové pálky.

Samozřejmě, že jsem se také s chutí zapojoval a zpočátku jsem patřil mezi nejaktivnější účastníky. Jenže časem mi to začalo být málo a začínal jsem se nudit. Až jednou před důležitým zápasem se nám zranil nadhazovač a trenér v krajní nouzi porušil až dosud ctěnou zásadu a zařadil do týmu jednoho šikovného bílého kluka, zručného nadhazovače. Zápas jsme vyhráli a naše bílá posila se na vítězství významně podílela. Co pro mě však bylo důležité, že když při již tradiční oslavě vítězství se mezi námi objevil náhradník také nahý, jeho bílý zadek na mě zapůsobil tak silně, že erekce, která se mi okamžitě dostavila, překonala všechno, co jsem zažil dříve.“

Na tomto místě se Tom odmlčel a bylo vidět, že i po čase na něj ta vzpomínka opět zapůsobila tím nejlepším způsobem, o čemž svědčil jeho opět vztyčený penis. Opatrně, abych ho moc nerušil, jsem mu ho uchopil a jen pomalu a vláčně jsem mu ho projížděl. Vděčně se na mě podíval a pokračoval.

„Nebyl jsem sám, koho tehdy upoutaly jeho smetanově bílé půlky. Když si všiml, jaký mezi námi vzbudil zájem, a také zaregistroval dva už masturbující kluky v rohu šatny a dvojici na lavičce, kde právě jeden zcela nahatý kluk právě zasunoval penis do zadku druhého, dosud jen napůl svlečeného spoluhráče, vztyčil se i jeho silný růžový penis zakončený lesklým žaludem.

Předběhl jsem všechny případné zájemce o jeho pozornost a přímo jsem se ho zeptal, jestli nemá nic proti tomu, když si s ním vyzkouším něco podobného jako to, co ho tak zaujalo. Chvíli váhal, ale potom přikývl, a tak jsem se už ničím nezdržoval a přešel jsem hned k akci.

Nejdříve jsem se zaměřil na jeho penis, který byl pro mě něčím novým. Po kratším honění jsem ochutnal, jak chutná taková bílá lahůdka. Je fakt, že jeho jemná vůně i chuť byla odlišná od černých penisů, které jsem až dosud poznal a které voněly i chutnaly pronikavěji.

Hned napoprvé jsme si také užili i kompletního análního styku, a to oboustranně. Měl jsem hlavně chuť na vyzkoušení jeho těsného zadku, což se mi podařilo, a vychutnal jsem si ho báječně. A tak když mě požádal o výměnu poloh, nejen že jsem mu beze slov nabídl svůj vystrčený zadek, ale pomohl jsem mu i s jeho penisem při zavádění dovnitř. Bylo to mnohem vzrušivější, než až dosud už jednotvárné bušení do černých zadků nebo kouření černých doutníků.

Od té doby, když mám možnost a potkám nějakého sympatického, dobře stavěného bílého kluka, neodolám, a pokud je to jen trochu možné, pokusím se s ním strávit příjemný večer a ještě lépe celou noc.“

Pochopil jsem to nejen jako poklonu, když mě zařadil mezi sympatické, dobře stavěné bílé kluky, ale také jako výzvu k následování jeho vyprávění a hlavně k dalšímu milování. Svěřil jsem se mu proto také s některými svými erotickými zážitky z cest. Nejvíce ho zaujalo líčení pobytu na Tchaj-wanu, především seznámení se s děvčaty vybavenými velice atraktivními i aktivními penisy.

Vyprávění se prolínalo s milováním, které vyplnilo většinu společně strávené noci, a když ráno opouštěl můj pokoj, opouštěl mě nejen krásný a smyslný mužský, ale s ním i mé dřívější negativní názory na černé kluky.

Po dalších třech dnech vyplněných plněním pracovních úkolů jsem se večer ve vzpomínkách opět vracel k Benovi, Šimonovi i Tomovi. Byl jsem zase tak při chuti, že jsem se pokoušel v koupelně, ponořený ve vaně s horkou vodou, prudkým proudem vody ze sprchy namířeným na odhalený žalud, s prstem hluboko zasunutým do zadku a s hlavou plnou fantastických představ o mých nových přátelích, si vynahradit jejich nepřítomnost.                      

Z příjemného snění a právě přicházejícího vyvrcholení mě vyrušilo vyzvánění telefonu. Z hotelové recepce mi příjemný ženský hlas oznamoval, že mám v lobby návštěvu. Rychle jsem se otřel, ustrojil a seběhl do přízemí, kde jsem v hale zahlédl v křesle sedět Davida, mého známého kontrolora z Ruzyňského letiště. Jakmile mě spatřil, vyšel mi vstříc a srdečně mi stiskl ruku.

Po několika zdvořilostních frázích i nenápadném připomenutí našeho vzrušujícího setkání v Praze mi nabídl, jestli nemám chuť a čas s ním strávit několik dnů volna, které má mezi službami na letišti. Zařídit si bohužel jen maximálně dva dny další dovolené by neměl být problémem, ale měl jsem již na pozítří zajištěnou letenku a hotelové ubytování mi také mělo skončit.

Nabídl se, že mi zajistí bezproblémové přeobjednání letu a ubytovat se můžu u něj. Když mi navíc vysvětlil, že bydlí v kibucu Ginosar na břehu Galilejského jezera, šanci poznat takový fenomén života v Izraeli, jako jsou kibucy, jsem nemohl odmítnout.

Následující den jsem uzavřel poslední jednání a podepsané protokoly s návrhy smluv jsem uložil do koženého kufříku. Když jsem si ověřil, že David zařídil všechny změny potřebné k odložení mého odletu, ještě večer jsem zaplatil hotelový účet, abych se mohl hned ráno s Davidem vydat za dalším poznáváním země, která mi stále více přirůstala k srdci.

Skutečně za ranního rozbřesku čekal David před hotelem s terénním mercedesem. Tak jak stál opřený o naleštěnou kapotu, oblečený do lehkých bavlněných plátěných kalhot a tenké košile, které ranní slunce prosvěcovalo jako rentgen, vynikala jeho štíhlá postava, jejíž obrysy jakoby zvaly, že jsem neodolal a krátce ho objal. Také mě k sobě srdečně přitiskl a ani mě nepřekvapilo, že jsem ucítil na stehnech tlak z jeho rozkroku, a potěšilo mě, že i mé přirození zareagovalo obdobně. Protože jsme však neměli jistotu, zda nás někdo nepozoruje, naložili jsme má zavazadla do auta a vyrazili na cestu.

Jakmile jsme prokličkovali ulicemi Tel Avivu, vyrazili jsme na sever, abychom cestou mimo jiné navštívili baziliku Zvěstování v Nazaretu, v Kafarnaum jsem si vedle zbytků staré synagogy a moderního kostela prohlédl i světoznámou mozaiku chleba a ryb nebo kostel Blahoslavení nad Galilejským jezerem.

Se zvláštním pocitem jsem se brodil vodami biblické řeky Jordán, a když jsme projížděli serpentinami Golanských výšin, nemohl jsem si nevšimnout pozůstatků připomínajících Izraelsko – Arabské války, jako byla vyznačená minová pole nebo zabetonované věže tanků T 54 sloužící arabským vojákům jako malé pevnůstky.

To už se ale slunce sklánělo k západu a my jsme se po silnici vedoucí na výšině nad jezerem, lemované ovocnými sady, blížili k cíli naší cesty. Celý den mě David zásoboval takovým množstvím informací (obdivoval jsem jeho znalost všech tří náboženství, která byla nutná k pochopení historických souvislostí vážících se k místům, která jsme navštívili), že by vydaly na samostatnou kapitolu. Přesto informace o kibucu mě natolik zaujaly, že se alespoň o část chci podělit.

Líčil mi historii vzniku kibuců ve třicátých letech minulého století, kdy do tehdejšího britského protektorátu Palestina přijížděli první židovští přistěhovalci. Za své úspory nakoupili bažinaté pozemky právě na březích Galilejského jezera a vysoušeli je vysazováním eukalyptů dovezených z Austrálie.

Peníze na tyto nákupy obstarávali muži těžkou prací na budování silnic, zatímco ženy zůstávaly v kibucech, kde pečovaly o děti a věnovaly se obdělávání skromných políček získaných z vysušených bažin. Do vyprávění zahrnul i svůj názor, že právě dlouhé odloučení mužů od žen i určité prvky společného dělení se o všechno, se odrazilo v tolerantnějším přístupu ke vztahům mezi muži navzájem nebo jenom mezi osamocenými ženami.

Tak nenápadně přešel do sféry našeho společného zájmu, když mi naznačil, že nikomu nebude divné ani nebude vadit, když si do kibucu přivede mužského přítele a stráví s ním třeba i několik nocí.

Večer jsem se ubytoval v zařízení určeném jak pro hosty obyvatel kibucu, tak i pro turisty, kterých jsme potkali několik desítek, takže to byl spíše hotel než ubytovna. Pokoj byl sice skromně vybavený, ale čistý a na stolku na mě čekala miska čerstvého, snad nejsladšího ovoce, jaké jsem kdy na svých cestách ochutnal (pokud do toho nepočítám například po banánech chutnající penisy, které jsem měl možnost ochutnat v Asii).

V podvečer jsme se sešli se členy Davidovy početné rodiny u jednoho stolu na večeři v jakési velké jídelně, která byla spíše restaurací s výbornou kuchyní, kde se zdarma stravovali všichni obyvatelé kibucu.

Když večeře skončila, s odůvodněním, že jsme oba po cestě unaveni, jsme se rozloučili nejen s Davidovými příbuznými, ale i s mnoha dalšími místními obyvateli, kteří byli zvědavi jak na Davidovo vyprávění o naší zemi, tak i na jeho přítele, a po večeři se ani neměli moc k tomu, aby se odebrali domů a rádi by ještě diskutovali.

David mě už za tmy ještě zběžně provedl kibucem a pomalu jsme dorazili až k jeho bytu, kde jsme konečně zůstali sami. Ani nemusím vysvětlovat, že to byl okamžik, na který jsme se oba celý den těšili. Po společné sprše, oba nazí, jsme si to bez dalších odkladů zamířili přímo do postele.

Po chvíli z počátku ještě rozpačitého objímaní a mazlení jsme však nakonec odhodili všechny zábrany a dali volný průběh touze, která nás celý den rozpalovala.

Nejdříve jsem byl zvědavý na zjištění, zda David také jako Ben podstoupil obřízku penisu. Ať jsem ve svých nedávných vzpomínkách na krátké setkání v Praze lovil, jak se dalo, bylo to marné a nebyl jsem schopný si tak důležitou informaci vybavit. Nedočkavě jsem svoji pozornost zaměřil na předmět mého zájmu a hned bylo vše jasné.

Jakmile jsem uchopil jeho penis mezi prsty a dotkl se žaludu, bylo mi jasné, že podstoupil stejnou proceduru jako Ben. Jeho předkožka byla také odstraněna, takže jeho dokonale naběhlý žalud nebyl překrytý jako můj, na kterém se dala předkožka přetáhnout o několik centimetrů přes žalud. Chvíli jsem si s ní takto pohrával, zatímco se David plně zaměřil nejprve prsty a potom i ústy na můj již důkladně zvlhlý pyj.

Střídali jsme vzájemné jak ruční, tak i orální uspokojování, měnili jsme polohy od tisknutí sevřených penisů mezi sebou přes šedesát devítku, až po náznaky soulože, ke které jsme však žádný zatím nespěchali.

Když už se vzrušení začalo přibližovat ke stupni hrozícímu ejakulací, lehl si David naproti mně na bok, uchopil nejprve svůj penis u kořene a silným zmáčknutím docílil jeho naprosto dokonalé tuhosti, potom upravil můj tak, že z něho zcela odhrnul předkožku, jak to nejdál šlo, a jednou rukou je špičkami přitiskl těsně k sobě a druhou přetáhl volnou předkožku mého penisu i přes svůj žalud, takže oba pyje byly spojeny jakoby v jeden.

Byl to dosud nepoznaný a neopakovatelně krásný pocit. Teď mi také došlo nejen to, proč měl David takový zájem o moji předkožku a možnost jejího přetažení, ale poznal jsem i další výhodu obřízky.

K dlouhým úvahám jsem však neměl dostatek času ani příležitost. David začal oba spojené penisy tak intenzivně třít, že vzrušení, které po jeho manipulaci s penisy na chvíli opadalo, se teď vrátilo s ještě větší intenzitou. Cítil jsem, jak se mi semeno tlačí do žaludu a první výstřik byl ještě zazátkován špičkou Davidova penisu a jeho pevným sevřením „předkožkového spojení“. Potom se však se svými výstřiky přidal i David, a to už nedokázala žádná síla zadržet. Proudy spojených výstřiků, které se prodíraly mezi jeho prsty, nám oběma zmáčely stehna a stékaly na bílé prostěradlo, kde se rozpily do velké skvrny.

Jakmile jsme se trochu osušili, nevydržel jsem to, abych se Davidovi nesvěřil s tím, jaký mi připravil skvělý a nečekaný zážitek. I on se mi přiznal, že přestože tuto metodu používá už delší dobu, stejně ho vždy silně vzruší.

„Víš, kdysi mě k tomuto zvláštnímu, ale krásnému způsobu přivedl kamarád, který měl extrémně vytaženou předkožku,“ a vysvětlil mi, že se dá předkožka po delším cvičení a vytahování tak uvolnit a vytáhnout, že dokáže takový div, s jakým mě právě seznámil. „Jenže to nesmíš být obřezaný jako já, tak jsem rád, když se setkám s někým, kdo má penis neobřezaný, který takové potěšení umožní.“ Tím ale Davidovo svěřování se neskončilo.

„Milane, nevím, jestli ti to nebude vadit, ale mám ještě jeden problém, o kterém sice nerad mluvím, ale musím ti to říct, abys pochopil i to, proč nevyužívám všechny možnosti, které milování mezi muži nabízí. V mládí jsem měl jednu tak nepříjemnou zkušenost s pokusem o anální styk, že se od té doby nedokážu přes ten zážitek přenést,“ rozpačitě se svěřoval David.

„Tak se nezlob, když se tomu vyhneme i dnes. Zato ti můžu prozradit, že zbožňuji masturbaci. Je mi jedno, zda si ji provádím sám nebo s někým, ale nejraději mám, když se na mě někdo kouká a sám také masturbuje. I při tom se dají zažít krásné chvíle a není pro mě krásnější pohled než na vystřikující penisy.“

Trochu mě zamrzelo, že nebudu moci okusit jeho pěkný zadek a raději jsem se ani neptal, jestli má averzi jen k pasivnímu análnímu styku, nebo jestli mu vadí i aktivní, protože bych mu klidně dal svůj zadek k dispozici. Pak jsem si ale řekl, že jsem si v posledních dnech užil análu dost, tak nemá cenu se pro to trápit.

„Samozřejmě, není to pro mě žádný problém, můžu se ti přiznat, že i já rád onanuji a pohled na onanujícího přítele nebo na můj obraz v zrcadle při vlastní onanii, mě více zrušuje než sledování videa s podobnou tématikou,“ ujistil jsem Davida.

„To jsem opravdu rád,“ navázal David.

„Víš, ono nás je docela dost, kdo máme rádi trochu takového exhibicionismu. Už jsem poznal několik stejně zaměřených přátel, především kolegů, a protože jsme ze služebních důvodů roztroušeni po celé zemi, a někteří tak jako já i v zahraničí, vytvořili jsme si nejdříve na internetu diskusní skupinu.

S rozvojem programu Skype, který umožňuje jak telefonování, tak hlavně pro nás i přenos obrazu, jsme si začali vyměňovat i přenosy našich příjemných chvilek. Potřebuješ k tomu jen počítač s přístupem na internet, nainstalovat program Skype, webovou kameru a několik důvěryhodných přátel se stejným koníčkem. Jestli chceš, předvedu ti to,“ ochotně se nabídl.

Samozřejmě že jsem souhlasil, a tak jsme přešli do jeho pracovny, kde měl již zapnutý počítač. Asi byl už na vývoj situace připravený a předpokládal, že budu na jeho nabídku reagovat kladně.

„Mám na dnešek už domluvenou relaci s přítelem, tak ti předvedu celý postup. První, co je nutné udělat je, že si vyměníme SMS se zakódovanou zprávou. Je v ní kód „KO“ – to je zkratka pro „Kanál Onanie“ a potom číslicemi čas setkání na Skype. Sice ještě máme asi třicet minut čas do smluveného termínu, ale můžeme to zkusit.“

Nato David kliknul myší na ikonu Skype, a když se zvláštním bublavým zvukem ohlásil program, že je aktivní, zvolil v adresáři kontaktů adresu. Upozornil mě, že z důvodů zachování svého inkognita mají adresy uloženy i editovány pod různými přezdívkami. Kliknutím na příslušnou adresu a na symbol telefonu se aktivovalo vyzvánění, a po krátké chvilce se ozval hlas na druhé straně.

Bylo vidět, že i Davidův přítel byl nedočkavý, a podle veselého hlasu byla poznat jeho radost z toho, že se dočkal dříve, než bylo původně domluveno. Teď už jen David kliknutím na ikonu video rozsvítil na monitoru dvě okénka, jedno menší, ve které jsme se viděli, a druhé větší, ve kterém se objevil rozesmátý obličej jeho přítele.

Po krátkém pozdravení a mém představení se na chvíli z monitoru ztratil protějšek, aby se za chvíli objevil zcela nahý a nasměroval svoji kameru tak, abychom ho dobře viděli. David ho požádal, aby se posunul blíže ke kameře, a zajistil tak detailnější pohled na jeho krásně stojící penis.

Současně jsme se i my usadili proti naší kameře tak, abychom v okénku mohli sledovat, zda je vidět všechno, co má být vidět. Když byly tyto přípravy ukončeny, z reproduktorů se ozvalo „Go on“ a viděli jsme, jak se přítel s chutí dal do onanování.

Nedali jsme se zahanbit a nejdříve každý sám a potom i navzájem jsme masturbovali jako o život. Byl to pro mě tento den už druhý nový zážitek i poučení, a to jsem si myslel, že jsem už natolik zkušený, že mě nedovede nic nového v oblasti našeho společného zájmu překvapit.

Teď se ale projevilo, že jsme s Davidem už měli jedno úspěšné kolo masturbace za sebou, protože se mi zdálo, že to ani netrvalo příliš dlouho a z reproduktorů se začalo ozývat hekání, vzdychání a výkřiky doprovázející bouřlivé výstřiky semene, které jsme mohli na monitoru sledovat. Ještě štěstí (nebo už zkušenost protějšku), že byla kamera umístěna na horním okraji přítelova monitoru, protože pramínky spermatu stékaly po obrazovce až od horního okraje, a kdyby výstřiky zasáhly kameru, bylo by po sledování.

Když už nám odpadl důvod, abychom sledovali, co se na obrazovce počítače odehrává, mohli jsme se plně věnovat předvádění vlastní onanie, při které David opět uplatnil vynikající spojení našich penisů mojí předkožkou, které však po chvíli zase rozpojil, aby si divák na druhé straně telemostu mohl plně vychutnat ukázkové výstřiky, které jsme mu nejdříve já a potom i David, předvedli.

Protože to mělo být i trochu divadlo, ještě jsme si trochu pohráli jak s penisy, tak i se semenem, ze kterého jsme prsty vytahovali dlouhá lesklá vlákna končící v našich ústech.

Přestože jsem to ani nečekal, pravděpodobně naše předvedení bylo tak působivé, že na monitoru jsme už zase mohli sledovat našeho sparingpartnera, jak znovu usilovně prohání v sevřené dlani svůj penis.

Teď jsme již v klidu mohli vychutnat déle trvající předvádění masturbace doplněné stříkavě dvěma prsty zasunutými mezi půlky, což ve mně opět vzbudilo chuť i na jiné povyražení, než jen honění penisu. To jsem si ale musel protentokrát nechat zajít.

Když náš přítel i podruhé za příslušného zvukového doprovodu vyprázdnil před našimi zraky, nebo spíše před okem kamery, své zásoby semene, domluvili si s Davidem další spojení a rozloučili jsme se.

David se mě potom zeptal, jak se mi to líbilo. Když jsem ho ujistil, že je to perfektní, nabídl mi, že mě zařadí do jejich skupiny.

Napsal mi svoji e-mailovou adresu i adresu na Skype a já mu slíbil, že si hned po návratu do Prahy stáhnu potřebný program, pořídím si i kvalitní kameru a brzy se mu ozvu. Dal jsem mu i moji e-mailovou adresu, pomocí které mě může případně vyhledat. Požádal jsem ho, aby až budu mít vše zařízené, mi umožnil i kontakty s dalšími členy jejich skupiny. Měl jsem obavy, jestli si nebude chtít tyto kontakty nechat jen pro sebe.

„Neboj, časem se i ten nejhezčí penis okouká a každý nový přírůstek je vítán,“ ujistil mě.

„Můžeš se na mě nejen spolehnout, ale už se můžeš dopředu i těšit.“

Pro ten večer jsme už měli oba sexu dost, a tak jsme si ještě chvíli povídali a potom mě David vyprovodil do mého pokoje. Ráno jsme si prohlédli muzeum, ve kterém je uchována lodice stará dva tisíce let, a proto také nazývaná Kristovou lodí a měl jsem i možnost si tentokrát důkladněji než minulý večer prohlédnout celý kibuc.

Když jsme se odpoledne koupali ve sladké vodě jezera, upozornil mě David na další pamětihodnost, a to horu, pod kterou se měla údajně odehrát poslední bitva mezi křižáky a Araby. Napůl vesele a napůl vážně jsem mu naznačil:

„Ale po pravdě řečeno mě více než historická bitva láká souboj s tvým mečem.“

Hned mě pochopil, historický exkurz ukončil a zbytek dne jsme se u něj věnovali naší oblíbené činnosti, abychom co nejvíce využili poslední hodiny, které jsme mohli spolu prožít.

Další den mě už čekala jen cesta z kibucu na letiště a rozloučení se zemí a jejími obyvateli, kteří mi i za tak krátký pobyt poskytli nečekané pohostinství, přátelství i ještě něco navíc, o čem se v turistických průvodcích nedočtete. S Davidem jsme se už víckrát osobně nepotkali, ale na Skypu jsme se ještě scházeli více než jeden rok.

Hodnocení
Příběh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (21 hlasů)
Vzrušení: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (21 hlasů)
Originalita: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (21 hlasů)
Sloh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (21 hlasů)
Celkem: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (28 hlasů)

Komentáře  

+4 #8 WowHexo 2020-01-22 05:09
Jsem tu sice nováček, ale takto kvalitní sérii příběhů jsem ještě neviděl a nečetl. Je to zatím to první co jsem tu četl. Milane velká pochvala. Krásně čtivé vzrušující. Sice trochu předvídatelné, ale to je spíš plus. Člověk se tak alespoň těší na další akce. Vzal jsem to šmahem za všechny dosavadní díly. Rozhodně velká těšivost na další kusy. Díky
Citovat
+5 #7 Odp.: Svatá zeměAlianor 2020-01-21 17:18
Výborně, už teď se těším, na Tchaj-wan i na další Tvé netradiční cesty. Píšeš opravdu skvěle a kolikrát velmi vtipně, ještě jednou dík ;-)
Citovat
+9 #6 Banány?Milan Urban 2020-01-21 13:01
Děkuji všem za pozitivní hodnocení, je to pro mě motivace pokračovat. Povídky mám napsané už delší dobu, ale někde je musím trochu aktualizovat, někde (na základě Vašich přání) i doplnit. Pro Alionora: "banány" budou, vydrž na Tchaj - wan :lol: .
Citovat
+9 #5 Odp.: Svatá zeměAlianor 2020-01-21 09:19
Milane, opět jsi nezklamal a dokázal, že Tvá fantazie je super. Perfektní je i ten 'turistický průvodce', skvěle zakomponovaný do příběhu. Baví mě obě stránky Tvých příběhů. A taky ten příslib dalšich cestovatelských 'dobrodružství' :lol: Těším se na Asii a penisy chutnající po banánech, doufám, že se s námi o tento zážitek rozdělíš ;-) 8) Díky a už teď se těším na další díly ;-)
Citovat
+9 #4 Svatá zeměSven71 2020-01-19 21:34
Supepr, ako vždy, skvelé čítanie, skvelé vzrušenie, prosím pokračuj ďalej. A budem sa vždy tešiť na nové vzrušujúce tvoje príbehy z ciest. Ďakujem
Citovat
+9 #3 Odp.: Svatá zeměada 2020-01-19 09:50
zase perfektní na skypu taky honím i někdy ve skupině je to rajc
piš dál dík
Citovat
+9 #2 Svätá zemWilliam 2020-01-19 08:28
Veľmi pekné čítanie, už teraz sa teším na ďalšie poviedky. ĎAKUJEM
Citovat
+11 #1 Děkujitom422 2020-01-18 23:19
Opět skvělé poctěni z řady cestovních povídek. Přečetl jsem jednom dechem. Těším se na pokračování
Citovat