• Stano
Stylklasika
Datum publikace29. 7. 2023
Počet zobrazení1706×
Hodnocení4.79
Počet komentářů3

Otváram dvere svojho bytu a vchádzam dovnútra. Párty nado mnou je v plnom prúde.

Nemohol som tam zostať, dívať sa a hltať očami chlapa, ktorý je pre niekoho ako ja nedosiahnuteľný. Aspoň si to myslím. Využívam svoj vzhľad na úlety. Jedna pretrtkaná noc stačí. Zbohom fešák. Žiadne problémy, žiadne zlomené srdce. Tým som si prešiel.

Vyzliekam sa. Ľahnem si do postele, ale myšlienky sú rozutekané, smerujúce vždy k rovnakému cieľu. K Jarovi.

Skúšam masturbovať. Nie a nie dosiahnuť vrchol. Nechávam svojho vtáka klesnúť a zaspávam nepokojným spánkom.

***

Vyprevádzam posledných hostí. Som grogy. Spokojný, ale aj sklamaný. Tomáš sa dlho nezdržal. Bolo mi ľúto, že odišiel tak skoro. Našťastie viem, kde býva. A zajtra… vlastne už dnes, keď pozriem na hodiny. Sú dve po polnoci. Už dnes sa opäť stretneme. Sami.

Ako som bol grogy, som zrazu napumpovaný adrenalínom. Mám chuť zísť tých pár schodov dole a byť s ním. Hovorí zo mňa pár vypitých pohárikov? Alebo dlhodobá absencia sexu? Možno áno. Ale? Kto nehrá, nevyhrá.

Po ceste do kúpeľne sa potkýnam o vlastné nohavice, ktoré vyzliekam za behu. Zhadzujem košeľu a vleziem pod sprchu. Rýchlo sa namydlím a v chvate sa utieram. Ešte umyť zuby, prehrabnem si vlasy prstami. Ponáhľam sa, kým stratím guráž.

Nahý prechádzam do spálne a vyťahujem voľné trenky na spanie. Až také voľné nie sú. Tesnejšie obopínajú stehná a zadok, nehovoriac o rastúcom rozkroku. Kľud, Jaro, o nič nejde. Páči sa ti. Priťahuje ťa. A keď z toho nič nebude? Dostaneš sa z toho, nebude to prvýkrát.

Schytím kľúče, zabuchnem za sebou dvere a kráčam dole schodmi. Je horúca noc, trenky mi úplne stačia. Stláčam zvonček pri jeho dverách a čakám.

***

Zazvoní zvonček. Niekto je pri dverách. Nie je návštevu trochu neskoro, nech je to ktokoľvek? Hádam si niekto z pripitých hostí zo žúrky robí srandu?

Otváram dvere a tam stojí Jaro. Len v bielych tesných trenkách, inak na sebe nič nemá. Vlasy má vlhké a na chĺpkoch na hrudi sa mu lesknú kvapky vody. Moje telo zareaguje okamžite, až sa hanbím. Urobím krok dozadu a nechám ho vstúpiť. Zatvorí za sebou dvere, ani na sekundu zo mňa nespustí oči.

Jeho oči, jeho telo sa približuje k môjmu. Rýchlim, naučeným pohybom si sťahuje trenky a dáva voľnosť svojej mužnosti. Musím sa pozrieť.

Stojíme oproti sebe, naše erekcie sú stopercentné. Mám pocit, že mi praskne vták.

Nakloní sa ku mne a za ruku ma k sebe pritiahne. Stojíme oproti sebe a naše telá sa vzájomne dotýkajú. Hľadám správne slová, ale sú zbytočné. Vzdychnem a jazykom mu prejdem po spodnej pere.

Vydá neidentifikovateľný zvuk a pritlačí svoje pery na moje. Jeho jazyk je náruživý a majetnícky. Berie si všetko.

"Poď," ledva zašepkám a ťahám ho do spálne.

Som nervózny. Bežne si vodím chlapov na sex, ale toto je iné. Neviem, čo to je, ale je to iné. A pekné.

Ležíme na posteli a naše telá sú horúce a vzrušené.

"Cítim sa ako panic," zašepkám a on sa rozosmeje hlbokým smiechom.

"Prečo?" opýta sa a kĺže mi jazykom po sánke, až zastenám.

"Ani neviem… asi preto, že ťa nechcem sklamať."

Pozrie sa na mňa.

"Nechcem ťa len na jednu noc, ty hlupáčik. Šialene ma priťahuješ, ale nie ako jednorazová záležitosť."

Prejdem mu prstami po dokonalom strnisku a pritiahnem si jeho pery opäť na svoje.

Som uväznený pod jeho telom. Jeho mohutný tvrdý penis sa mi občas pri pohybe obtrie o dierku a ja cítim, že je taký mokrý ako ja.

Jemne nadvihnem panvu a pozývam ho dnu.

Pochopil. Pozrie sa na mňa a v očiach má milión hviezd. Zatlačí a ja cítim, ako mi jeho penis napĺňa vnútro. Je hrubý, mohutný. A úplne presne do mňa pasuje.

Zastonám a nadvihnem zadok, nech ma naplní celého.

Najkrajší pocit na svete. Prvýkrát sa neženiem za výstrekom, len si užívam ten pocit.

Bozkáva ma jemne a vášnivo. Pomaly zo mňa vykĺzne. Je mi to jedno. Užívam si blízkosť tohoto muža.

"Môžem zostať?" opýta sa ma a ja mám zrazu strach, že odíde. Prikývnem. Presunie sa za môj chrbát a objíme ma. Začínam sa prepadať do spánku. Tento pocit je nový. Je krásny.

***

Prebúdzam sa skoro ráno. Jemne si vyberiem ruku spod Tomášovho tela a potichu vstávam. Obzriem sa. Teba si, chlapče, už nepustím, pomyslím si a potichu za sebou zavriem dvere spálne. Obliekam si svoje trenky pohodené v hale a utekám sa o poschodie vyššie dať do poriadku. Zuby, sprcha. O desať minút som naspäť v Tomášovom byte. Nebude mu vadiť, že ma tu nájde po zobudení?

Nechám to na náhodu.

Upracem kuchyňu, riad vkladám do umývačky, zapínam ju. Čo teraz? Ešte jedno presso.

"Toto je moja kuchyňa a tu sa robia veci podľa mojich pravidiel," ozve sa mi za chrbtom. Otáčam sa. Stojí tam Tomáš, strapatý a krásny.

Nechápem, čo tým myslel. Prichádza ku mne.

"Keď si u mňa, toto nepotrebuješ," povie mi a sťahuje mi trenky k členkom. Vykročím z nich. Je priamo pred ním, vzdychne, keď zdvihnem nohu. Nie moc. Len tak jemne.

Zahľadí sa mi na penis a jemne ho pobozká.

"Poď so mnou," chytí ma za ruku a otvára dvere na veľkú terasu zaliatu slnkom. Prižmúrim oči a nechávam sa naplniť výhľadom. Nie na okolitú krajinu, ale na tohto chlapa. Trochu ma to vyvádza z rovnováhy. Niečo vo mne má potrebu ho ochraňovať. Alebo to bude tým, že som už niekoľko mesiacov nemal sex? Hovorí za mňa chtíč, nadržanosť a plné vajcia? Aj to je možné. Nechávam sa zmietať všetkými týmito emóciami.

Nepozrie na mňa, stojí otočený do ulice, dokonalý zadok mám na výhľad.

"Neviem, čo sa so mnou deje. Nepoznám ťa, neviem, čo si zač. Vieš, mal som kopu milencov. Pre mňa to boli prostriedky na uspokojenie. Poriadna kefovačka a zbohom, rád som ťa spoznal. Za týždeň som si na neho už ani nespomenul. Tak mi povedz, čo tu robíš a prečo nechcem, aby si odišiel? A to čo i len o poschodie vyššie?"

Otáča sa ku mne tvárou.

"Možno je to tým, že si ešte žiadnu poriadnu kefovačku nemal," poviem mu s úškrnom a pohladím ho po zadku.

"Chceš skúsiť, aké to bude mať dôsledky?" opýta sa a jeho prsty zablúdia do chĺpkov na mojej hrudi. Bože, ten chlap ma zabije. Pristupujem k nemu, naše telá sa opäť dotýkajú.

"Čo keby sme sa zhovárali otvorene? Žiadne drísty, ani klamstvá. Keby to dnes bolo len o bezduchej trtkačke? Nič len sex, veľa slín a semena? Môže byť?"

"Jasné, prečo nie," hovorím a pobozkám ho.

"Ako si na tom s výdržou?" vystrelí.

Nemám dôvod klamať. Taká bola dohoda.

"No, myslím, že dosť dobre," odpovedám a ďalej ho hladkám po zadku.

"Vieš, chlapov, čo sa do pár minút vystriekajú, mám dosť. Potrebujem poriadnu výdrž. Dlho a tvrdo. Vyhovuje ti to?"

"Myslím, že som na tom dosť dobre. Zatiaľ sa nikto nesťažoval," usmejem sa a obaja vchádzame dovnútra.

"Daj mi hodinku a príď. Budem ten nahý chlap v spálni." Ešte raz ma pobozká a podáva mi trenky.

"A toto je len na nosenie mimo tohto bytu," odprevádza ma ku dverám.

***

Po hodine schádzam o poschodie nižšie. Dvere sú pootvorené. Priamo tam sa vyzliekam a nahý vchádzam do bytu.

"Na stole máš niečo na osvieženie," počujem zo spálne. Stojí tam pohár s bledo ružovou tekutinou.

"Čo je to?"

"Niečo malé, aby si vládal. Ako dlho si vlastne nestriekal?" opýta sa a vykukne z dverí.

"Ak dobre rátam, tak asi dva mesiace."

Vyvalí na mňa oči.

"Tak dlho? Ako si to mohol zvládnuť? To ani…," rukou naznačí masturbáciu.

"Nie, ani to nie. Nebolo s kým…"

"Aha, tak to je super. Môžeš na chvíľku sem?"

Vchádzam do jeho spálne a udivene hľadím na police v skrini. Dildá rôznych veľkostí, masturbátory, lubrikačné gély, krúžky na penis. Jeden z nich má upúta. Beriem ho do ruky.

"Tento? Oki. Môžem?" berie mi ho z ruky a sadá si na posteľ.

"Pod, neboj sa. Nasadíme ti ho. To je môj obľúbený."

Prichádzam k nemu a zalapám po dychu, keď mi stiahne predkožku.

"Ide to pod penis a okolo semenníkov. Zabraňuje to rýchlemu výstreku," hovorí a s rutinou profesionála mi nasadzuje krúžok.

Nevyzerá to zle. Môj vták, teraz už v plnej erekcii, sa tyči kúsok od jeho tváre. Žaluď je lesklý a tvrdý.

Nakloní sa a jazykom prejde po uzdičke. Zastonám. Je to skvelé. Berie si môj penis a zasúva si ho hlboko do hrdla. Neskutočný talent je tento Tomáš. Tak dobrý orál som už dlho nemal. Saje a líže, rukou mi hladká navreté semenníky.

Vyťahuje si môjho zmočeného vtáka z pusy a dáva mi dlhý bozk, pritom sa naše jazyky obtierajú o seba.

"Je čas pre mňa," zašepkám a ukladám ho na posteľ.

***

Zosúva sa vedľa postele na kolená, dvíha mi nohu. Oči mu zažiaria, keď mi oblizne dierku. Ježiš, konečne. Púšťa sa do mňa, dráždi ma. Som oholený do hladka, nech jeho jazyku nič nebráni.

"Šikovný," zastonám a nechávam sa unášať pocitom, že padám.

Jeho ústa nájdu môj penis tvrdý na prasknutie. Mokrý a chtivý. Saje ma, fajčí ako nikto pred ním. Cítim, že vyvrcholenie mám na dosah.

"Si si istý, že to chceš?"

"Áno, prosím, striekaj!"

S novou intenzitou sa pustí do fajčenia. Zatemní sa mi pred očami a s hlasným výkrikom sa mu urobím do pusy.

Pozrie na mňa a slastne sa zalizne. Ľavú nohu si ukladá na plece a ja cítim jeho penis na svojej dierke.

Pekne tečie, mokrý sa obtiera o dychtivú nadržanú dieru a pomaly do mňa vstupuje. Normálne je veľký, ale takto mám pocit, že je obrovský. Pár minút sa slastne kĺže dnu a von a pomaly naberá tempo.

Zdrapí ma za nohu na svojom pleci a začína dorážať prudšie a silnejšie. Mal pravdu, výdrž má poriadnu.

Jedným rýchlym pohybom si ma otáča, zasúva svoj penis do mňa a búši s neskutočnou energiou do môjho análu. Kvapky jeho potu mi stekajú na chrbát. Z vlasov mu fŕkajú na všetky strany. Obzriem sa ponad plece. Je maximálne sústredený. Mokré vlasy mu visia do tváre, pery pootvorené, šialený pohľad.

Vyťahuje zo mňa vtáka a jeho jazyk ma opäť dráždi. Žiadne gély ani sliny nie sú potrebné, o všetko sa postaral. Vták mu neskutočne tečie, aj dvadsiatnik by mohol závidieť. Po X análnych orgazmoch som prispel svojou troškou aj ja.

Som cely mokrý. Plachta pod nami je úplne premočená, ale stále nemá dosť. A ani ja. Ľahne si na posteľ. Z vrchu sa nasúvam na toho dokonalého vtáka a jazdím. Zvyšuje intenzitu prírazov. Zakláňam hlavu a striekam. Len tak, bez rúk. Kde sa to vo mne vzalo? Moje semeno sa leskne na jeho chlpatej hrudi. Zosúvam sa vedľa neho a ťažko dýcham. Úžasná jazda. Jeho vták, celý mokrý, sa nemá v pláne odobrať na odpočinok.

"Dáme pauzu?" prihovorím sa. Fakt mám dosť.

Dúfam však, že nie na dlho. Vstávame a pomaly kráčame ruka v ruke do kuchyne.

***

Teda, Tomáš je neskutočný milenec. Stvorený pre mňa. A jazdí ako blázon. Mal som čo robiť, aby som sa neurobil.

Napúšťa si vodu a troma veľkými hltmi ju do seba vleje.

Nedokážem spustiť oči z jeho dokonalého zadku.

Prichádzam k nemu a pritlačím sa vtákom na jeho zadok.

Nepatrne roztiahne nohy a ja vnikám tam, kde som doma.

Žiadne nežnosti. Chytím si jeho boky a tvrdo vchádzam do neho, prirážam, až sa mu podlamujú nohy.

"Urob sa do mňa, prosím, neviem, ako dlho to ešte vydržím," povie mi udýchane a ja zvyšujem intenzitu prírazov. "Ešte nie je koniec," poviem a vyvrcholím do jeho vnútra. Som dosť hlučný. Je mi to jedno. Zvezieme sa na dlážku a prudko oddychujeme.

"Poď na terasu," vraví Tomáš a dvíha sa. Naše nahé telá ofukuje jemný vánok.

Zvalíme sa na lehátka a ticho medzi nami je božské.

"Si spokojný?" opýtam sa a po oku ho sledujem.

"Sú tam isté medzery, treba viacej praxe," usmeje sa na mňa.

"Budeme skúšať, koľko len chceš," poviem a beriem ho za ruku, odchádzame do spálne.

***

Opäť vzrušení sa zvalíme do postele. Beriem si jeho penis do úst, on ten môj a divoko sa snažíme dosiahnuť vrchol. 69 ako z najlepšieho porna.

"Tak toto je pohľad pre bohov," ozve sa mužský hlas.

Prekvapene hladíme na muža stojaceho vo dverách…

Hodnocení
Příběh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (31 hlasů)
Vzrušení: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (35 hlasů)
Originalita: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (30 hlasů)
Sloh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (29 hlasů)
Celkem: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (41 hlasů)

Autoři povídky

Celé jméno-
Věk0
Autor

Nezapomeň napsat komentář, a podpořit tak další publikaci autora!

Komentáře  

0 #3 Tak už to začína byťMike33 2023-08-19 15:57
zaujímavé a to stačilo, že sa zjavila nová postava...
Citovat
+1 #2 Odp.: Ja a On 2Stano 2023-07-30 17:04
Cituji Tob:
Pěkně se to rozjelo 👌👍

A bude to horšie 😁
Citovat
+1 #1 Odp.: Ja a On 2Tob 2023-07-30 16:26
Pěkně se to rozjelo 👌👍
Citovat