SLOVO REDAKCE

31. prosinec 2021 | Milí čtenáři, milí autoři, milí Ostrované,

je opět poslední den v roce a ideální čas se tradičně ohlédnout zpět. Ať už byl tam venku ten rok, jaký chtěl, ve světě OP to bylo skvělých 12 měsíců. I letos probudíme jinak spící statistiky: tak tedy "databáze, databáze, kolik se toho v roce 2021 na stránkách urodilo?"PF 2022

Na OP jsme od 51 autorů dostali, opravili a publikovali celkem 373 povídek (což je víc než 1 denně!), z toho 242 v žánru romantika, 71 kousků v klasice a 60 tvrďáren. Podrobně projít a editovat takovou kupu byla fuška, které se ujalo 6 našich korektorů a členové redakce. A tyto kvalitní texty doputovaly tam, kam měly: na stránkách si je přečetlo skoro půl milionu návštěvníků, což musí každému našemu autorovi vykouzlit úsměv na tváři 😊 Z některých vybraných povídek jsme také sestavili dva sborníky OP, takže jich u nás najdete už rovných šest.

Za uplynulý rok jsme také zvládli OP vylepšit o online chat, který je stále oblíbenější, přidali podporu pro smajlíky v textu (stiskněte klávesu WIN+tečka) a umožnili vyhledávání povídek podle autora. Uspořádali jsme také literární soutěž, ze které jste si odnesli kromě tří ocenění také poukazy na nákupy.

Ale podařilo se nám pro vás nachystat ještě jednu věc, kterou jsme vám ještě neoznámili a nechávali si ji jako překvapení. Všech šest sborníků jsme vydali prostřednictvím sítě Google knihy jako e-booky, které si lidé mohou stahovat zdarma. Knihy s vašimi texty se teď dostanou i ke čtenářům mimo rajón OP, dostanou se do světa. Jelikož knihy získaly své vlastní identifikační číslo, můžeme je všichni považovat za skutečně publikované. Pro mnohé autory to tak může být první vydání jejich díla, tak doufáme, že si ho náležitě užíváte! 😊

Ve světle těchto úspěchů naší komunity jsme v Redakci hrdí ještě na jednu věc: že nám to nestouplo do hlavy. Že zůstáváme skromní. Že se na webu nikdo nesnaží vydělávat, že jej necháváme i přes spoustu nabídek bez reklam a zdarma úplně pro všechny. O to víc si vážíme, že 17 z vás (najdete je mezi Patrony) naši činnost podpořilo 56 příspěvky – bez vás bychom provoz serveru a vylepšování stránek neutáhli a moc vám za dobrou vůli děkujeme. Pokud máte OP rádi a líbí se vám, jak je děláme a kam směřují, budeme rádi za podporu i v příštím roce.

Do nového roku 2022 přejeme naší OP komunitě hodně inspirace, radosti z tvorby, vzrušení z poznávání nového v erotice i stylistice a vůbec všechno, co nám tam ve světě venku může trochu chybět. Těšíme se na další super rok. OP 2022!

Vaše Redakce

Komentáře  

+1 #10 Odp.: Slovo redakce 56Miky 2022-01-01 21:54
Přidávám se k poděkování, a přeji šťastný a poklidný rok 2022 všem 😊🎆🎉🥂
Citovat
+2 #9 Odp.: Slovo redakce 56Awinita 2022-01-01 09:26
Také přeji šťastný nový rok všem!
A k tomu autorům hodně inspirace, tím pádem korektorům hodně práce a čtenářům hodně dobrého čtení!
Ovšem hlavně Redakci trpělivost s námi všemi 🙂, díky, že to děláte!
Citovat
+2 #8 Odp.: Slovo redakce 56Lenka 2022-01-01 09:05
Dobré ráno v Novém roce a Dobré ráno i každý den v tom novém roce... Redakci děkuji za tu spoustu práce, co pro nás děláte. Autorům za příjemné chvíle. :-)
Citovat
+6 #7 Odp.: Slovo redakce 56visions_of_dream 2022-01-01 02:39
Milá Redakce,
moc vám děkujeme za veškerou práci, za to, jak krásně to tu funguje a jak skvělou komunitu se vám podařilo vytvořit! ❤️
Citovat
+6 #6 Odp.: Slovo redakce 56nebi 2021-12-31 21:21
Krásný rok 2022, splněná přání, zdraví, lásku :-) všem kteří Ostrov opečovávají a starají se o něj. Ta práce co je za tím, není tolik vidět, ale musí jí být moc.
Autorům za krásné příběhy a v neposlední řadě čtenářům. Laskavým čtenářům, kteří odpustí chybičky a vrací se na Ostrov.
Všem přeju jen to dobré
Citovat
+7 #5 Odp.: Slovo redakce 56P.Waits 2021-12-31 18:35
Budiž v první řadě složen kompliment všem kteří na tomto projektu pracují a v druhé řadě vysloveno přání aby to bylo v příštím roce alespoň stejně dobré jako v tom již téměř uplynulém.
K Novoročnímu přání patří i Novoroční předsevzetí a byť se málokdy dodrží, stejně bych to zkusil a tak jsem si jedno dal, nebudu se brát moc vážně a nebudu vidět zlý úmysl za každým rohem. A’t je ten nový rok lepší než předešlé přeji všem.
Citovat
+8 #4 Odp.: Slovo redakce 56zmetek 2021-12-31 18:32
Dík Redakci za její práci, teprve, když člověk vidí ta čísla, tak mu dochází, kolik každodenní práce to znamená. Tak ještě jednou velké díky a hodně sil a zdraví do dalšího roku! :-)
Citovat
+7 #3 Odp.: Slovo redakce 56aduška 2021-12-31 18:19
Moc děkuji, Redakce, za možnost poznat tuhle skvělou stránku. Děkuji i za to, co všechno pro nás děláte a kolik trpělivosti s námi máte. 😃 A přidávám se a přeji všem vše nej do toho Nového roku. 😊
Citovat
+7 #2 Odp.: Slovo redakce 56Saavik 2021-12-31 18:18
★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★˚˛*˛°.˛*.˛°˛. *★ šťastný ★* 。*˛.
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛.*.★* nový rok *★ 。*
˛. (´• ̮•)*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥ 2 0 2 2 ♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ ...


Až půjdeš okolo obchodu, ať je to s vědomím, že všechno máš.
Až půjdeš okolo lékárny, ať je to s vědomím, že nic nepotřebuješ.
Až půjdeš domů, ať je to s vědomím, že tě tam někdo čeká.

Přejí redakci, holkám i kluků, kteří sem chodíte
Saavik a Hrášek.
Citovat
+7 #1 Odp.: Slovo redakce 56HonzaR. 2021-12-31 18:07
Díky Redakci za její práci a podporu. Za sborníky, chat i to, že tohle prostředí vytvořila. Hodně sil a štěstí a vůbec všeho nejen do Redakce, ale i vám všem přeju. Šťastný celý příští rok.
J.R.
Citovat