• Vanggerland
Stylklasika
Datum publikace20. 9. 2021
Počet zobrazení3078×
Hodnocení4.43
Počet komentářů2

Letní večer na zahrádce se přehoupl přes půlnoc, většina přátel se už odebrala domů. Zůstali jsme na zahrádce poslední tři. Naproti sedící kamarád se opatrně zvedl:

„Tak už asi taky půjdu…“

„Jasně, taky jdeme. Stejně už tady nic nedostaneme!“ prohlásil Marek stále plný energie.

Před zahrádkou se kamarád zastavil:

„Tak já jdu tímhle směrem. Jdete taky někdo tam tudy?“

„Já jdu na druhou stranu,“ odvětil jsem. Marek si potáhl z cigarety:

„Já jdu taky na druhou stranu.“ Věděl jsem, že ve skutečnosti bydlí opačným směrem, ale nic jsem neřekl.

„Tak čau…,“ řekl už značně unaveně kamarád a pomalu se nejistým krokem ztratil v nočním parku.

Šli jsme s Markem k mému domovu.

„Ty jo, to byl suprovej večer dneska.“

„To jo,“ souhlasil jsem a Marek s dobrou náladou pokračoval ve vyprávění svých historek. Mlčel jsem. Bavilo mě ho poslouchat.

Byl jsem ale ve skutečnosti strašně napjatý. Stálo mi v kalhotech péro celý večer a už mě začínaly bolet koule. Musel jsem něco udělat. Chtěl jsem se k němu strašně moc přiblížit, chtěl jsem se ho dotýkat.

Když jsme přecházeli ulici, objevily se reflektory osamoceného auta. Zastavili jsme se na kraji chodníku. V ten moment jsem ho chytil za ruku. Marek dělal, jako by se nic nestalo. Auto minulo, Marek mi pustil ruku a přešli jsme na druhou stranu.

Před mým domem Marek utichnul.

„Tak já jsem doma,“ řekl jsem s trochu smutným hlasem a podíval se mu do očí. Mlčel a díval se dlouze na mne. „Jdeš ke mně?“ přerušil jsem ticho.

„Rád,“ řekl potichu a krásně se usmál.

V předsíni jsem rozsvítil to nejmíň intenzivní světlo v bytě.

„Tak pojď dál.“ Zuli jsme se a vstoupili do jediného pokoje mé garsonky.

„Ty jo. Pěkně si bydlíš. Máš to tady útulný.“

„Dík,“ odpověděl jsem. „Ale mám tu jen rozkládací gauč.“

„Však se vejdem. Můžu se, prosím tě, někde opláchnout?“

„Jo, jasně. Tady je koupelna. Dám ti ručník,“ hrábl jsem do skříně.

„Zatím rozložím ten gauč.“

„Jasný,“ zmizel Marek v koupelně.

Rozkládal jsem gauč, zatímco z koupelny šuměla voda. Schválně nebudu vytahovat druhou deku, pomyslel jsem si.

Marek vyšel z koupelny:

„Tak já jsem hotovej.“

„Taky se skočím opláchnout,“ vystřídal jsem ho rychle v koupelně.

„Uf,“ řekl jsem si nad umyvadlem. Péro mi ztvrdlo ještě víc, měl jsem pocit, že už to nevydržím. Opláchnul jsem se co nejrychleji, abych už byl zase s ním.

Když jsem vrátil z koupelny, Marek už ležel na gauči, deku měl lehce přehozenou přes sebe jenom k pasu, takže bylo vidět, že si na spaní sundal tričko. Jeho dobře urostlá a svalnatá hruď se vypínala do výšky. V levé ruce držel mobil, díval se do něj a pravou ruku měl pod hlavou. Nepodíval se na mě.

Pomalu jsem si vlezl k němu na gauč. Ležel na kraji, takže jsem ho musel překročit. Pomalu jsem si lehl vedle něj. Odložil mobil na stolek, podíval se mi do očí a krásně se usmál. Úsměv jsem krátce opětoval. Pak jsem se zahleděl do jeho otevřeného podpaží, které se nestydatě nabízelo přímo přede mnou.

Marek se ani nehnul. Čekal, co udělám. Jeho podpaží bylo plné chloupků, ani dlouhých, ani krátkých. Zblízka jsem k němu přičichl. Nádherně voněl, přirozeně, bez parfémů.

Zadíval jsem se mu do očí a usmál se na něj. V jeho očích to jiskřilo, ale nic neříkal.

„Nádherně voníš,“ zašeptal jsem.

„Děkuju…,“ zašeptal. Na víc jsem nečekal a znovu se vrátil do jeho podpaží. Ochutnal jsem. V ten moment už jsem to napětí nevydržel a podpaží mu začal intenzivně hladit svým jazykem.

Začal potichu vrnět a zhluboka dýchat. Dech se nám zrychlil oběma.

Když jsem se nabažil vůně a chutě jeho podpaží, podíval jsem se na něj. Zvedl okamžitě hlavu a začal mne intenzivně líbat, jako by chtěl okusit svoji vlastní chuť a podělit se se mnou o tu, která mi zůstala na jazyku.

Objal mne oběma rukama. Líbání bylo víc než intenzivní, nemohli jsme se nabažit jeden druhého.

Po chvíli vášnivého líbání mě silou překlopil na záda a nadzvedl se nade mnou. Rychle odhodil deku za sebe. Krátce mne políbil a přesunul svoje rty dolů k mému napruženému a tlakem už bolavému penisu. Vzal ho do pusy. Můj žalud pocítil nádherné teplo jeho úst.

Zavřel jsem oči. To, co jsem ucítil potom, jsem ale nečekal. Vzrušení mi přejelo až do špiček nohou. Pocit slasti, kterou jeho ústa vykouzlila na mém žaludu, byl tak intenzivní, že mě rozbrněly všechny prsty. Nemohl jsem to vydržet a jen se vydechl:

„Ty vole! Co to děláš? To je tak krásný!“ Měl jsem po celém těle husí kůži a měl jsem pocit, jako bych měl horečku.

„Já vím,“ řekl potichu a pokračoval ve svém umění mistra.

„Už to nevydržím. Nech toho!“ skoro jsem vykřikl. Hned toho nechal. Vrátil se ke mně nahoru a začal mne líbat. Pocítil jsem v ústech sladkou chuť čiré tekutiny, která mi pomalu stále vytékala z mého rozbolavělého penisu.

„Strašně mi chutnáš,“ zašeptal. Přesunul se krátce dolů ke zdroji mé šťávy, nasál ji z penisu do úst a hned se vrátil, aby se mnou o podělil o sladkou chuť.

Byli jsme oba rozpumpovaní, zhluboka jsme oddychovali a dívali jsme si do očí. Neříkali jsme nic, jen se na sebe usmívali, jen jsme zhluboka a rychle dýchali. Cítil jsem jeho dech na svém obličeji. Krásně voněl.

Marek po chvíli zašeptal:

„Chci, abys mi vystříknul do pusy.“

„Já už to stejně dýl nevydržím,“ řekl jsem krátce. Přesunul se dolů a vzal si penis pomalu do svých čarujících úst. Ještě jsem k němu dolů rychle zašeptal: „Ale nepolykej to, rozděl se pak se mnou.“ Podíval se na mne krátce, trochu překvapeně, ale krátce se usmál, jako by se splnilo jeho tajné přání, a začal se naplno věnovat mému trčícímu údu, ze kterého mi nepřestávala vytékat sladká šťáva.

Naposledy ji nabral do svých úst, vrátil se nahoru, aby se mnou rychle podělil o slastnou chuť. Pak se hned vrátil ke svému kouzlení.

Opět mě začaly nesnesitelně brnět nohy a všechny prsty. Začal jsem potichu skučet. Měl jsem pocit, že mi penis tím napětím snad praskne. Koule mě nesnesitelně bolely. Byl jsem v křeči. To všechno se pořád jen stupňovalo, víc a víc. Už jsem jen sténal a vyhrkly mi slzy. V ten moment to přišlo.

Cítil jsem, jak se všechno začalo nezadržitelně řinout z mého penisu do jeho horkých úst. Jen jsem sténal bolestí a blahem.

Marek nezapomněl na moje přání. Přesunul se k mým vzdychajícím ústům a předal mi náklad štěstí, které jsem mu před chvílí požehnaně nadělil.

Penis mi ještě pulsoval a vystřikoval poslední dávky rozkoše, natlakované za celý dnešní večer.

Bezvládně jsem ležel, intenzivně jsme se líbali a semeno si posílali v ústech sem a tam. Bylo ho tolik, že nám chvílemi vytékalo po stranách do mých vousů. Marek mi ho z vousů vždy pečlivě nabíral zpátky do svých úst, aby mi ho mohl předat. Vousy mi chvílemi olizoval, bral je do svých zubů a mírně za ně tahal. Dlouze jsme si vzájemně vychutnávali hořkosladkou chuť mého spermatu.

Když jsme se oba uklidnili a nabažili se, Marek se zvedl, klečel nade mnou a jednou rukou zjistil situaci mého penisu za jeho zády. Byl stále vztyčený. Už byl ale příjemně měkčí. Marek ho pár pohyby ruky přiměl znovu trochu ztvrdnout. Můj penis byl kluzký od mého vystříkanėho semene, takže to byla otázka pár vteřin.

Marek se zvedl na kolenou, zavřel oči a soustředěně nasednul na můj penis. Cítil jsem, jak pomalu, ale snadno pronikám do Markova rozpáleného těla.

Marek zastavil a chvíli se mírně vlnil. Jeho svaly na zpoceném břiše a hrudi pracovaly. Potom dosedl na můj penis svojí plnou vahou a slastně vzdychnul. Věděl jsem, že jsem úplně uvnitř.

Marek se naklonil k mému obličeji a pomalými pohyby masíroval mým penisem svoji prostatu. Zhluboka a nahlas u toho dýchal a celou dobu se mi díval hluboce do očí. Nepřestával se pravidelně pohupovat.

Najednou rychle zvedl svůj trup, svraštil obočí, zastavil dech a svým pohledem se mi rychle snažil říct, co přijde.

Marek vykřikl a z jeho penisu mi vystříklo sperma přímo na obličej. A pak vystříkl znovu. Tentokrát obrovskou dávku semene na mou hruď. A znovu. A znovu. Pokaždé u toho nahlas vzdychnul.

Jeho semeno opakovaně prýštilo z jeho pulsujícího penisu na mou hruď. Cítil jsem ho všude.

Ponořil jsem do Markova semene na své hrudi obě ruce a začal jej roztírat po svém těle. Nemohl jsem uvěřit, kolik ho je. Z Marka sice už v menších dávkách, ale pořád prýštilo další.

Nabral jsem semeno rukama a začal ho roztírat také po Markové svalnaté a pracující zpocené hrudi.

Marek ze sebe vydal poslední dávku, otevřel oči a díval se na mne. Ale jeho tělo nezastavilo, stále se vlnil a mým zanořeným penisem se dál masíroval.

Pokračoval jsem v roztírání Markova semene po jeho horkém těle. Moje ruce klouzaly po jeho trupu nahoru dolů. Marek se mi při tom díval do očí a souhlasně vrněl.

Nabral svoje semeno z mojí hrudi do ruky a strčil si ji do úst. Olízl se, mlasknul a jazykem si olízl celou dlaň.

Potom nabral další dávku semene a ruku přiložil k mým ústům. Otevřel jsem rty, Marek rozevřel dlaň a semeno nechal pomalu kapat do mých úst. Pak hned nabral novou várku a opět ji dopravil do mých úst. Mezitím jsem si olízl rty, cítil jsem jeho semeno ve svých vousech.

Když jsem měl ústa plná jeho hořkosladkých šťáv, Marek se ke mně naklonil a začal mne citlivě líbat. Jeho semeno proudilo našimi ústy oběma směry.

Marek stále seděl na mém penisu a houpavými pohyby stále mírně masíroval můj penis a svoji prostatu.

Přiložil se ke mně a svou pevnou hrudí pomalu klouzal po mém trupu nahoru a dolů.

Ruce jsem měl stále mokré od jeho semene, objal jsem ho a nechal je klouzat po celém Markově těle.

Celou dobu jsme se nepřestali líbat a ve svých ústech cítili lahodnou směs spermatu a vlastních slin.

Marek stále vlnil svým tělem a můj penis v něm klouzal pomalu sem a tam. Ucítil jsem opět slabé brnění v nohou. Zrychlil se mi dech, cítil jsem, že znovu vyvrcholím. Marek to vycítil. Zrychlil svoje pohyby, nepřestával mne líbat.

Už! Břišní svaly se mi stáhly do křeče, zvedl jsem se rychle skoro do sedu a pevně stiskl Markův trup, vlhký spermatem a potem.

Hlasitě jsme oba dva vydechnuli ve stejnou chvíli. Ucítil jsem teplo prýštící z Markova penisu a zároveň pumpoval svým penisem svoje poslední dávky do něj.

S úlevou jsme oba vydechovali a bezvládně se svalili. Ležel jsem na zádech a cítil na váhu Markova svalnatého těla. Těžce jsme oddychovali a vyčerpaní nabírali síly.

Marek nechal můj penis v sobě. Zvedl se, posadil se a semeno, které mi před chvílí nadělil, začal pomalu roztírat po mém břiše. Když byla jeho ruka obalená, olízl si otevřenou dlaň. Pak nebral ještě jednou a přiložil dlaň k mým rtům. Nabral jsem z jeho otevřené dlaně semeno svými rty a potom si je olízl jazykem.

Marek se sklonil k mému břichu a snažil se všechny zbytky jeho šťáv smísené s mým potem posbírat do svých úst.

Když shromáždil, co mohl, vrátil se nahoru, aby mi předal všechny chutě, které našel. Naše rty se opět spojily a všechny chutě jsme objevovali v našich ústech společně. Marek čas od času olizoval naše společné šťávy z mých vousů, aby je mohl vrátit ke společnému prožitku. Mírně přitom zatahal svými zuby za moje vousy a jemně mě kousal do brady.

Můj penis byl konečně v klidu a z Marka vyklouzl. Marek to ucítil a svalil si vedle mne na záda. Dívali jsme se mlčky jeden na druhého a nechali při tom pomalu a něžně klouzat svoje ruce po našich mokrých tělech a vychutnávali si vzájemně křivky našich těl.

Marek najednou zvedl hlavu, opřel se o loket, aby se ke mně zblízka naklonil. Hluboce se mi zadíval do očí a polohlasem řekl:

„Ty vole, to bylo krásný…“

„Miluju tě,“ zašeptal jsem. Políbil mne krátce na rty a zase si lehl na záda.

„Já tebe taky,“ řekl potichu. Pak upřel svůj zrak do stropu a zavřel oči. Usnuli jsme…

Hodnocení
Příběh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (40 hlasů)
Vzrušení: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (42 hlasů)
Originalita: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (36 hlasů)
Sloh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (39 hlasů)
Celkem: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (47 hlasů)

Další ze série

Autoři povídky

Autor

Nezapomeň napsat komentář, a podpořit tak další publikaci autora!

Komentáře  

+2 #2 Odp.: Marek a já – 2. kapitola: NocVanggerland 2021-09-24 23:06
Další kapitoly budou ;)
Citovat
+3 #1 Odp.: Marek a já – 2. kapitola: NocRaďas 2021-09-23 14:32
👍 A budou další?
Citovat