• Vanggerland
Stylklasika
Datum publikace18. 10. 2021
Počet zobrazení1944×
Hodnocení4.22
Počet komentářů2

Když jsme došli k řece, slunce už zapadlo a pomalu se šeřilo. Podél vody vedl chodníček se starými lampami, poblikávajícími slabým světlem. Žáby koncertovaly, ve vodě to občas žbluňklo, jak se některá ryba snažila lapat po vzduchu.

Víno nám stouplo do hlavy.

Marek se rozhlédl na obě strany. Byli jsme tu sami. Rozepnul si zip u kalhot, hrábl do otvoru rukou a s trochou námahy pomalu vytáhl svůj naběhlý ocas. Okamžitě se mi postavilo péro, v mých kalhotách se stísněně tlačilo a chtělo ven. Marek se podíval na svůj ocas, ale jako by nebyl spokojen, zalovil znovu rukou v rozepnutém zipu a pomalu a těžko vytahoval ven svoje koule. Konečně je vysvobodil. Celé jeho vybavení bylo vystavené, jeho penis trčel hrdě do prostoru, žalud se lesknul světlem lamp z protějšího břehu.

Marek svěsil obě ruce podél těla. Po očku zkontroloval, jestli se na jeho chloubu dívám. Samozřejmě, co jiného. Pak se podíval na svůj penis. Ten se vzpepjal a pak vystříknul do dálky trochu moči. Ale nepokračoval. Marek se na mě zase podíval. Uchopil jsem nejbližší rukou jeho penis a objal ho dlaní a prsty po celém jeho obvodu. Marek vypustil ze svého tvrdého penisu proud do dálky před sebe. Cítil jsem v ruce, jak pod silou proudu jeho penis slabě vibruje, jak penisem protéká. Byl jsem vzrušený, srdce se mi rychle rozbušilo a dech se mi zrychlil.

Marek natáhl ruku před sebe a konečky prstů smočil v proudu. Pak si je olízl, jako by chtěl zkontrolovat jeho chuť. „Hm,“ potvrdil tiše spokojenost a vnořil prsty do proudu víc. Mokrou ruku mi potom podal před moje rty. Olízl jsem mu prsty a ucítil slanou chuť. Vzal jsem celé jeho prsty do úst a klouzal po nich svými rty. Marek proud zastavil a prsty uvnitř mých úst začal zkoumat můj jazyk.

Pak prsty vytáhnul a olízl si je. Ze svého penisu, který jsem stále objímal rukou, znovu vypustil silný proud před sebe. Ruku si ponořil do proudu ještě víc a s proudem si chvíli hrál. Přiblížil ruku pomalu ke zdroji a stříkající žalud svými prsty objal a sevřel ho pomalu do dlaně. Moč nemohla proudit volně do prostoru, začala protékat jeho prsty, stékala po těle jeho penisu na mou ruku. Marek přerušil proud, pustil žalud a olízl si dlaň. Pak mě začal líbat. Ucítil jsem známou chuť.

Markův mokrý penis jsem stále objímal rukou, cítil jsem, jak se střídavě napíná. Ruku jsem povolil a sjel dolů na jeho varlata. Jak byla vytažená skrz úzký otvor zipu, byla pevně vypnutá. Husté chloupky na Markových varlatech, které na omak připomínali jemnou srst, byly v ruce velmi příjemné. Jemně jsem hladil Markova obrovská a pevná varlata a nemohl se toho příjemného pocitu nabažit.

Marek mě přestal líbat a zašeptal: „Už je v něm jenom trochu… Chceš?“

„Chci,“ pochopil jsem a sklonil se jeho penisu.

Markova varlata jsem nepustil a stále je zespoda objímal v dlani. Jeho tvrdý a lesknoucí se mokrý žalud jsem uchopil do svých rtů. Marek, jako by se nemohl dočkat, jemně zasunul svůj žalud zcela do mých úst. Rty objímající tělo jeho penisu ucítily, jak se proud znovu obnovil. V ústech se mi pomalu rozlila horká slaná chuť. Vysunul jsem ještě trochu stříkající žalud ven z úst, zbytky proudu pronikly do mých vousů. Zvednul jsem se před Marka, z vousů mi přitom kapalo a Marek mě začal divoce líbat. Jeho tekutinu jsme si v našich ústech hlídali, zkoumali všechny chutě svými milujícími se jazyky.

Když jsme se nabažili, Marek se mi podíval do očí a klekl si přede mě na koleno. Pomalu mi u kalhot rozepnul zip a knoflík a rozevřel je, jako by rozbaloval dárek. Byl jsem celou dobu tak vzrušený, že se vnitřek mých boxerek opět celý mazlavě lepil, tekutina z mého žaludu pomalu prosakovala i skrz látku a boule na boxerkách se ve tmě leskla.

Marek pokračoval ve vybalování. Opatrně mi stáhl boxerky, můj mokrý žalud se vynořil před jeho obličejem. Na špičce žaludu bylo vidět, jak mazlavý sladký nektar pomalu prýští ven. Marek vzal můj žalud jemně do svých rtů a celý si ho ponořil do měkkého tepla svých úst. Byl to blažený pocit. Rychle a z hluboka jsem dýchal. Marek potom nasál z penisu veškerý jeho obsah, zvedl se a sladký nektar mi donesl k mým rtům. Zase jsme vášnivě líbali. Naše trochu už rozbolavělé rty hladce klouzaly.

Cítil jsem svůj pulzující penis. Rukou jsem zkontroloval konec svého žaludu. Jak jsem předpokládal, pulzující penis stále vypouštěl další dávky sladkého šťávy, která mi pomalu stékala po žaludu. Snažil jsem jí nabrat rukou co nejvíc. Prsty obalené sladkým nektarem jsem vložil Markovi do úst. Marek nechal prsty jezdit svými ústy a jazykem se z nich snažil všechno posbírat. Střídavě mne pozoroval upřeným pohledem a střídavě oči zavíral, aby plně soustředěný vychutnával můj dar. Ještě dvakrát jsem sáhnul dolů pro další nektar.

Marek potom zase pokleknul a zbytky šťáv mi citlivě nasál. Opatrně mi zabalil trčící penis zpátky do boxerek a pečlivě zapnul kalhoty. Postavil se a svoje naběhlá varlata opatrně zamačknul do poklopce. Pak se snažil zasunout svůj penis, který se nechtěl do rozepnutého zipu nechat vtěsnat. Začal u toho srandovně poskakovat: „No tak! Jedeš zpátky!“ poroučel mu. Rozesmál jsem se. Marek konečně zkrotil svůj penis a také se začal smát.

Pomalu jsme vyrazili podél řeky k domovu.

***

Šli jsme pomalu podél vody, poslouchali noční zvuky a jen jsme vnímali tropickou noc.

Marek mě během chůze chytil za ruku a usmál se na mě. Mlčeli jsme. Šli jsme pomalu dál.

„Tak jak?“ zopakoval svoji otázku z taverny. Zastavil se a podíval se mi do očí. Napjatě čekal na odpověď.

Pohladil jsem ho volnou rukou po tváři, na které už bylo příjemně měkké strniště.

„Ty nevíš?“ usmál jsem se a vrhal na něj zamilovaný pohled.

Zamyslel se a jenom pokrčil rameny.

„Co cítíš?“ pokračoval jsem další otázkou.

Marek těkal očima a hledal slova. Pak mě místo odpovědi intenzivně políbil.

„Tak vidíš,“ řekl jsem a pevně jsme se objali.

Stáli jsme dlouho v pevném objetí a naše tvrdé rozkroky se mačkaly na sebe. Cítil jsem, jak se Markův penis v kalhotách občas pohybuje. Odpověděl jsem také stažením svého penisu a několikrát s ním krátce zahýbal. Marek to ucítil a tiše jsme se rozesmáli. Dál jsme se objímali. Markovy ruce mě hladily po zádech.

Marek přiložil svoji tvář s jemným strništěm na mou tvář a začal mě svou tváří něžně hladit. Vzájemně jsme se hladili svými vousy. Měli jsme oba dva zavřené oči a objevovali nové, nepoznané pocity. Nic jiného jsem nevnímal, odpoutal jsem se od tohoto světa.

Hrábnul jsem prsty do Markových vlasů a začal ho v nich vískat. Marek začal rychle funět nosem. Najednou přerušil mazlení a otevřel rty, kterými rychle a zhluboka dýchal, jako by zrovna podal sportovní výkon. Jeho oči těkaly po mých očích a beze slov mi říkaly, jak moc mě Marek chce. Opětoval jsem jeho pohledy a začal ho líbat. Dívali jsme se při líbání do očí, byl jsem až neskutečně vzrušený. Můj dech se zrychlil a funěl jsem nosem stejně intenzivně jako Marek.

Věděli jsme, že takhle už to dál prostě nejde. Chytil jsem Marka za ruku a pomalu se rozešel. Marek pochopil, že chci pokračovat až doma. Zrychlili jsme svoje kroky, nemohli jsme se dočkat, až se za námi zaklapnou dveře mého bytu. Nic jsme neříkali. Mysleli jsme na to, jak co nejrychleji dojít domů.

***

Schody v domě jsme vyběhli po dvou. Rozrušením jsem se nemohl trefit klíčem do zámku. Konečně! Rychle jsme vklouzli do bytu, Marek jako první. Okamžitě mě přitisknul zády ke dveřím a dveře tak zabouchl. Začali jsme se vášnivě hladit a líbat. Do chodby pronikalo jen slabé světlo z ulice. Snažili jsme jeden z druhého sundat co nejrychleji oblečení. Ruce se nám třásly, vůbec nám to nešlo. Pořád jsme se při tom mazlili a napůl svlečení se snažili vysvobodit ze svých triček a kalhot. Trvalo to dlouho…

Konečně na nás zůstalo jen spodní prádlo. Marek mě pevně chytil silnými pažemi, nadzvihnul mě a donesl ke gauči. Skoro mě hodil na gauč, okamžitě si na mě lehl a pokračoval v líbání.

Zvedl se, klečel nade mnou a snažil se mi sundat boxerky. Rychle se při tom zvládnul vysoukat i ze svého spodního prádla.

Můj lepkavý penis vzal do úst. Věděl jsem, že stačí málo, aby teď vystříknul. „Nech toho!“ Marek zastavil. Musel jsem se soustředit, abych zadržel vyvrcholení a překonal ten okamžik vzrušení. Marek si zase lehl na mě a jemně mě líbal. Svými rty a jazykem pak začal zkoumat další části mého těla. Olizoval mi vousy. Pak přešel dál a jazykem něžně laskal moje ucho, každý jeho záhyb. Sjel na krk. Už mě ale nelíbal, spíš mě olizoval, jako by se snažil ochutnat všechny kousky mé zpocené kůže.

Marek si moc dobře pamatoval, jak můj penis ochotně vypouští přírodní lubrikant, občas se sklonil, aby si mohl nabrat novou dávku a rychle se vrátil jazykem na místo, kde přestal. Postupně mi ochutnával pokožku na hrudi, na ramenou a na pažích. Potom mi dal moji ruku za hlavu, otevřel mi tak podpaží a pečlivě jazykem nabíral všechny chutě. Jeho jazyk byl příjemně teplý, měkký a krásně mě mazlil. Marek se přesunul k mým ústům, aby se se mnou podělil o to, co všechno objevil. Zavřel jsem oči, soustředil jsem se a objevené chutě pomalu zkoumal spolu s ním.

Marek se přesunul dolů k mému penisu, ze kterého stále víc pomalu prýštila sladká šťáva. Nasál a opatrně mi vzal moje koule do úst. Snažil se je dostat celé dovnitř. Varlata ale neposedně klouzala pod kůží a nechtěla se nechat pojmout. Konečně je Marek dostal do úst obě. Přisál se k nim a hladil je uvnitř úst jazykem. Velice jemně při tom dráždil varlata svými zuby. Uvnitř Marka jsem cítil příjemné horko a měkko, moje varlata byla v tom nejbezpečnějším hnízdečku, které jsem kdy poznal.

Marek po chvíli propustil moje varlata na svobodu. Ucítil jsem na nich chladivý vzduch. Chtěl jsem Markovi oplatit stejně. Zašeptal jsem:

„Taky tě chci takhle ochutnat.“

Marek klečel nade mnou. Posunul se po kolenou blíž, aby nabídnul svoje velká varlata až k mým ústům, a rozkročil se, abych měl dost prostoru. Markovy koule byly přitažené k tělu a vytvářely mezi jeho nohama krásnou měkkou bouli. Marek měl opravdu velká varlata. Proto má asi tolik semene, pomyslel jsem si a představa nákladu, který ukrývají, mě ještě víc vzrušila. Markovy koule jsem ale nemohl nabrat do úst obě najednou. Bral jsem tedy do úst střídavě jedno a druhé, zkoumal ho jazykem a převaloval v ústech. Marek měl zavřené oči, hlavu zakloněnou do stropu a soustředěně vnímal všechny pocity.

Jemně jsem jeho varlata pofoukal. Chloupky na nich se vztyčily a vytvořily měkký kobereček. Vzal jsem jeho koule do dlaní a jemně je hladil. Cítil jsem ve svých dlaních jemnost hustého ochlupení, měl jsem pocit, jako bych hladil nějakého plyšáka.

Marek se posadil, posunul se zase zpátky a políbil mě. Sklonil se ještě blíž, opřel se o lokty a rukama mě začal hladit ve vlasech. Já jsem měl pořád ruce na jeho měkkých chlupatých varlatech a velice jemně jsem je masíroval. Nechal jsem klouzat v uvolněné pokožce jedno o druhé.

Marek se najednou svalil vedle mě na záda. Těžce oddychoval a díval se při tom na mě.

„Jsem totálně vyčerpanej,“ řekl potichu a zavřel oči.

Cítil jsem rukou jeho penis, jak pomalinku ztrácí na pevnosti a také usíná. Zavřel jsem oči. V ten moment jsem věděl, že už je neotevřu a že taky potřebuju strašně moc spát…

***

Uprostřed noci jsem se probudil. Marek ležel na boku zády ke mně. Nebyli jsme přikrytí, jednak bylo horko, ale hlavně jsme byli stále rozpálení předchozí vášní.

Potřeboval jsem na záchod. Na toaletě jsem zjistil, že můj penis, přestože v klidu, je nateklý a celý zarudlý. Žalud jsem měl červený a velký ještě víc, než kdykoli předtím během vzrušení. Rychle jsem se vymočil, než se mi zase postaví. Narozdíl od Marka jsem nedokázal močit během ztopoření. Žalud nejdřív vypustil čirou mazlavou tekutinu, pak teprve proud moči.

Vrátil jsem se na gauč. Marek ležel ve stejné poloze, nohy měl pokrčené a špulil na mě zadek. Lehl jsem si k němu také na bok a přitulil se k Markovým zádům. Cítil jsem jeho horké tělo. Téměř okamžitě mezi námi vznikla mokrá vrstva potu. Penis se mi postavil. Jemně jsem ho schoval do Markova rozkroku mezi jeho stehna.

Ruku jsem opatrně přeložil přes Markův bok. Chtěl jsem zjistit stav jeho penisu. Trčel. Uchopil jsem jeho žalud špičkami třech prstů a jemně jsem ho stiskl. Penis se vzepjal a zase se uvolnil. Povolil jsem prsty. Penis se vzepjal ještě víc a žalud nádherně naběhl. Penis se zase uvolnil, i když o něco míň.

Nechal jsem ho odpočinout a stejnou věc provedl po chvíli znovu. Markův penis reagoval stejným způsobem, jen žalud naběhl ještě víc. Cítil jsem konečky prstů, jak je tvrdý a hladký.

Po chvíli jsem jemné stisknutí a povolení prsty zopakoval. Tentokrát se ale po stisknutí žaludu Markův penis nevzepjal jen jednou. Začal se napínat opakovaně v rychlých pravidelných intervalech. Doba napnutí penisu se prodlužovala. Najednou se už Markův penis neuvolnil a zůstal vzepjatý. Ucítil jsem v prstech, jak Markův žalud jakoby vibruje. Povolil jsem prsty, Markův penis se snažil napnout ještě víc. Markovo tělo se pohnulo, probudil se. Souhlasně zamručel.

Ucítil můj penis mezi svými stehny. Nahmatal ho rukou a navedl mezi svoje hýždě. Bylo mezi nimi teplé vlhko. Můj penis hladce klouzal mezi jeho hýžděmi, cítil jsem na svém žaludu husté chloupky, kterými byla skulina zaplněná. Marek navedl pomalu můj penis a žalud si zasunul jemně dovnitř. Ruku vytáhnul a nechal mě pokračovat.

Pomalu a citlivě jsem tedy pronikal svým žaludem víc do hloubky. Marek se občas zavlnil a naváděl bezpečně můj penis hlouběji a hlouběji. Ucítil jsem, jak žalud překonal poslední bariéru a odemknul všechna Markova dvířka. Cítil jsem, jak se Marek vevnitř uvolnil, všechny jeho svaly povolily a jeho chodbička se rozšířila. Začal jsem pomalu jezdit penisem oběma směry. Marek začal nahlas vrnět. Jeho zpocené tělo se vlnilo ve stejném pomalém rytmu spolu s mým.

Žalud mi uvnitř měkkého a horkého Marka pomalu klouzal a začínaly mě zase brnět špičky u nohou. Nechtěl jsem vystříknout, tak jsem zastavil. Políbil jsem Marka do vlasů a zašeptal:

„Spi. Dobrou noc.“

Pochopil, přestal se hýbat a nechal můj penis odpočívat schovaný v jeho bezpečí.

Hodnocení
Příběh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (25 hlasů)
Vzrušení: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (26 hlasů)
Originalita: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (24 hlasů)
Sloh: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (26 hlasů)
Celkem: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (30 hlasů)

Další ze série

Autoři povídky

Autor

Nezapomeň napsat komentář, a podpořit tak další publikaci autora!

Komentáře  

+3 #2 Odp.: Marek a já – 6. kapitola: ŘekaRaďas 2021-10-21 21:26
Nestíhám to číst průběžně, ale je super, že jsou kratší kapitoly a můžu si jich pak dát víc najednou 👍 Pořád mě ti dva baví, mají to mezi sebou tak ňák jiný, žádný dlouhý chození kolem horké kaše 👍
Citovat
+2 #1 Odp.: Marek a já – 6. kapitola: ŘekaMarko 2021-10-21 21:15
Fajn pokračovanie príbehu, len tak ďalej ;-)
Citovat